5572
  • RoboKutya78
    ha tudom előrre hogy a space engineer ennyire erőforrás igényes lesz már rég kijátszottam volna ezt a játékot:)
  • Kopasz442
    Ami meglepett, hogy sokkal jobban fut, mint az 1.1, vagy az 1.05! Az űrközpontban mostmár nem kell várni hogy felfusson az fps, joval optimalizáltabb lett. Már ideje!
  • RoboKutya78
    taliztam egy 1.1.0.1230 verziós virágost ezt nézegetem jelenleg.
    Kopasz küdtem egy privit:)
    Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2016.10.07. 23:10:44
  • Kopasz442
    Tessék itt a nagy dobás! Hajtóművek, üzemanyagtartályok, csak pofásabbak.
    Letöltés
    Ja, és csak 1.2-höz
    Utoljára szerkesztette: Kopasz442, 2016.10.07. 23:05:48
  • Tauri
    Sajnos nem. Őszintén szólva én is ezért vettem meg annak idején a játékot, mert nem volt még csak közelítő "release" sem ahogyan jöttek ki a peccsek idővel...
  • RoboKutya78
    Csak mert eredeti játékról van itt szó azért takarom Segítsetek ha tudtok köszi.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Tudom szégyen de tudtok olyan virágbolti hozzáférés ajánlani hogy melyiket szedjem le ami megközelíti az eredeti jelenlegi javíott verzióját?
    A demó annyira nem tutti hogy abból kiderüljöm mit bír a gépem belőlle és nem akarok bucira olyan játékot venni ami nem vagy kevésbbé jól fut.

Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2016.10.07. 12:44:56
  • Tauri
    Ez naccerű :)
    Írja azt is hogy az 1.2 mellett készülnek nagy dobásra is mint egy kiegészítő csomag...erről valaki valamit ??
  • Dimefromhell
    "Kerbal Space Program 1.2: Loud & Clear is ready! We’re polishing the final details of this update and we’ll be releasing it next Tuesday, October, 11th."

KSP Dewnote
  • Kopasz442
    Köszönöm, válaszoltam is!
  • pipusz
    Sziasztok!

Szia Kopasz!
    Küldtem egy privát üzenetet.

Üdv.
  • Kopasz442
    Gyerekek, tudjátok az idiota azt hiszem sztár vagyok yútúberektől frászt kapok! Nemrég vettem észre, hogy egy beszélgetés alanya nevet változtatott! Az alábbi beszélgetés zajlott le:
    Szünetmentes Hopka8 hónapja
    közzé tudod tenni ezt az űrhajót? mert jó lenne nekem mert nem tudok hajót építeni
    Válasz
    -kopasz442
    +World of Videos Komplett az egészet, vagy csak egy részét? :)
    -Szünetmentes Hopka
    ha megtennéd akkor az egészet, de ha nem akarod akkor nekem egy része is jó
    -kopasz442
    +World of Videos Újra kell csinálnom mert ezt már töröltem. Hétvégére lesz meg stock cucokból, science módban, hogy ne legyen gond vele.
    -Szünetmentes Hopka
    rendben, köszönöm
    -Szünetmentes Hopka
    Meg megszeretném kérdezni, hogy a science módban hogyan kell kezdeni? Mert hogy én elkezdtem egyet de valahogy van egy booster rakétám (mármint indító csomaghoz) és egyszerűen nem kapok science ponton, de nem tudom hogy miért
    -kopasz442
    nézd meg az oktató sorozatunk első részét, szerintem, meg fogod érteni
    -Szünetmentes Hopka
    megnézem
    -Szünetmentes Hopka
    rendben segített köszönöm

Ezek után rémülten néztem körbe ennek a fazonnak (ez az a Hopka akit meg is akartak verni csak hagyja már abba!) a csatornáján, de eddig még szerencsére "nem" csinált KSP tutor videót! Ha rágondolok is kirázz a hideg és a halál gondolata is egyre szebbé válik!
  • Kopasz442
    És neked meg igen csak igazad van, én sem szeretem amikor rám tukmálnak olyat amit nem akarok, vagy nem oda akarok.
  • Kopasz442
    Már egy ideje használjuk a discordot, de eddig csak főleg a weboldalak ügyintézést folytattuk ott.
    Utoljára szerkesztette: Kopasz442, 2016.10.03. 17:47:10
  • Fulcrum11
    KSP-ben már kóstolgatják a SpaceX nemrég bejelentett Interplanetary Transport System-ét több megoldással is:

Utoljára szerkesztette: Fulcrum11, 2016.10.03. 14:03:00
  • Paladin
    A túrót.
    Hogy egyet mondjak, ami elsőre hiányzott: egy ts serverre pl. fel tudsz tölteni fájlokat. (Mi pl. komplett modokat is ott cserélgetünk.)
    Arról nem beszélve, hogy a pc-s kliens telepítéskor önkényesen oda települ, ahová gondolja. (Ráadásul igen elbaszott helyre gondolja.) Ezt nem tolerálom semmilyen programtól.
    Elsőre vonzónak tűnt nekem is a Discord, de fél óra múlva már töröltem az accomat - azaz csak töröltem volna, de még erre sincs lehetőség... no comment.

Utoljára szerkesztette: Paladin, 2016.10.03. 12:24:49
  • Ninju
    Álljatok át Discord-ra. Teljesen ingyenes és sztem jobb is mint a TS.
  • Kopasz442
    Sajnos a magyar szerver leállt, illetve a ts szerverünk is! Sajnos nem tudom fizetni!
    Na de legalább újra nekifogtam a videóknak, még ha nem is vettem most mindent górcső alá!
  • tom36
    Kössz a videót, nem is tudtam róla.
    Sajna nem értettem miről beszél, de a videó alapján elég sokat dobtak most a játékon ezekkel a kiegészítésekkel.
    Úgy néz ki megint lessz mivel szórakoznom.
  • RoboKutya78
    Akkor lehet hogy játék közben betelik a memóriakészletem és ezért kezd laggosodni a játék vagy letapadni az egér?:(
    Hasonló játék a space engineers is az futni fut de ott nem egértapadás a játék vége hanem totális lemerevedés? 3 4 fpssel:)
    Újítanom kell de kedvelem ezeket a legós játékokat ha nem is gépem lesz előbb de beszerzem a játékot.
  • Szabolcs92
    Hasonló laptoppal játszottam 2-3 évvel ezelőttig (310m és 4 giga ram), és bár játszható volt, de csak minimumon, és már kicsit nagyobb rakétáknál is nagyon laggolt. Ez sajnos egy 5 éves, alsókategóriás konfig, szerintem felejts el bármilyen újabb játékot vele.
  • RoboKutya78
    akkor itt megint csak a notim lesz valami módon karcsú a játékhoz
  • Ninju
    Én anno sokat toltam a demóval, de ilyen hibával nem találkoztam.
  • RoboKutya78
    Srácok egy kis segítség kéne
    Gondoltam kipróbálom a játék demóját még mielőtt megvenném.
    Teljesen jól funkcionál a játék egy ideig majd a következőt veszem észre a játékban egyszerűen elkezd letapadni az egerem. kihúzás után újra éled de ez nem egészséges.Lehetséges hogy a demó részt nem frissítik olyan nagy hévvel?Régebbi verzióknál volt ilyen probléma?
    Az egerem vezetékes giga ghost.
  • Dimefromhell
    1.2! Végre belekerültek azok a dolgok amiket hiányoltam. (Tudom tudom moddal elérhetőek voltak...)

• mazsi6000
    Hello!

Igen ezt a modpackot töltöttem le, és ezzel a modpackkal csinálja azt, amit a 4866-ban írtam.
  • Kopasz442
    Innen le lehet tölteni a módpackot a szerverhez. Egyenlőre vannak gondjaink, de lassan úrrá leszünk rajta. És jelszavas lesz, hogy mikor azt jelzem!
    Módpack
  • mazsi6000
    Feltettem a MOD csomagot. Amikor csatlakozni próbáltam, nem sikerült MOD validation faild miatt. Az engineer redux 1.1.1 verzióval kompatibilis. Ha ebből indulok ki, akkor a szerver sem a legújabb verzióval kompatibilis.
    Végül is akkor hogy lehet sikeresen csatlakoznia szerverhez?
    Utoljára szerkesztette: mazsi6000, 2016.08.31. 22:45:44
  • OGMontana
    Üdv!
    Lenne egy kérdésem: valaki talákozott-e olyan buggal, hogy a fokozat nem vált le a rakétáról és a rakéta kvázi törhetetlenné vált? Hogy érthetőbb legyen a dolog. rakétán semleyik leválasztó nem működik. A kis lámpa zöld, megnyomom a space-t, vagy egérrel rákattolok hang és az effekt megy, de nem esik le a rakétáról. Ha utána a motort amely a levalsztó felett van beindítom elkezd folyamatosan robbanni, de nem robban fel. A rakétát pedig belelőhetem tengerbe, földbe akárhova nem semmisül meg.

• Kopasz442
    Beindult a KSP magyar szerverünk! science, normál módban. Kb 1év 260 nap körül járunk. van űrállomás a kerbin és a mun körül, bárkinek utántölteni... stb...stb Gyertek játszani!
    kerbalspaceprogram.hu/modok/magyar-szerver/
  • n0tr3adY
    Nem használok CKAN-t (több a probléma vele, nem képes a "kézzel betett" modokat frissíteni), manuálisan Githubról/Spacedockról szedem a legfrissebbeket.
    De már megoldódott a gond, volt egy eldugott modulocska EL Survey néven ami az építkezést engedélyezi
  • Kopasz442
    Próbáltad Ckan-nal telepíteni? Mert az a legfrissebbet szedi le a módokból.
  • n0tr3adY
    Üdv!

Az lenne a tiszteletteljes kérdésem, hogy valakinek az UKS/MKS (nem a lite), és az ExtraPlanetary Launchpads működik együtt hibátlanul?
    Több helyen láttam, hogy a KAS-ban lévő Survey Stick -et használják *launch pad*-ként. Nálam viszont csak a Shipyardon és a Mobil platformon engedi spawnolni az elkészült gépezetet.

YT Super Colonization néven van videó, amiben együtt fut a(z) MKS/UKS és az Extraplanetary Launchpads. Próbáltam szigorúan az ott felsorolt modokkal, sikertelenül... Valakinek ötlet, tanács?

• antiatom
    Én se találtam infot...végül is mindegy, kiveszem belőle az adatot aztán pápá, az a furcsa, hogy eddig simán kibírta a visszatérést.
  • Kopasz442
    Szombat este 8 órától újra KSP Live!
    https://www.youtube.com/c/kopasz442/live
  • pingex
    Nem írja sehol, hogy változás lett volna. Az az 1200 kelvin nem túl sok, nem csodálom ha szétrobban visszatéréskor. Próbáld védettebb helyre tenni, radiátort feltenni (és nem elfelejteni bekapcsolni), valamint kis szögben érkezz be a légkörbe.
  • antiatom
    Valamit változtattak a science jr. modulon? Visszatéréskor szinte mindig felrobban, eddig nem volt ilyen problémám vele...
  • Kopasz442
    Privátba írj rám mit kérsz érte!
  • Dimefromhell
    OFF: Nekem a közeljövőben lehet hogy lesz egy eladó Ilyenem jóárasítva ha érdekel. Nem lett húzva (a gyárin kívül) és pormentes házban lakott. :)
  • tom36
    Thx
    Ezek szerint nem fogok unatkozni egy darabig most.
  • pingex
    Már jól működik,hibával nem emlékszem hogy találkoztam volna, összeomlani még 3-4x összeomlott 7-8 óra játékidő alatt de szerintem elviselhető.