Kerbal Space Program
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
@Fenrir: Elég sok videós csinált már, pl Scott Manley még a hétvégén:
@mindenki: Amúgy ha megvan Steamen a játék, már kipróbálhatjátok az 1.1-et, bétaként fent van. Ha jól emlékszem, jobb katt a játékra a Steamen, tulajdonságok, és egy almenüben van opcióként beta 1.1.
Streamen kivul van valami video 1.1-rol?
A halál csupán a kezdet...
Ujra elkezdtem jàtszani ès kellene a Docking Port Alignment mod amit csak a Kerbalstuff.com oldalon talàl meg a Google viszont az az oldal nem elèrheto valamièrt.
Valaki aki hasznàlja feltudnà tolteni valami fàjlmegosztora vagy tud egy mukodo linket az is jo lenne.
1.0.5-el jàtszom.
Ha nincs meg sehogy sem akkor esetleg valami alternativ mod is jò lenne!
Koszi szèpen!
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Elég jó véleménnyel vannak a frissítésről.
Érdekes az interior overlay vagy a jármű pályájának irányjelölése a mapon. Lesz bőven újdonság kívül belül.
Ha ennyire nyíltan megy a "tesztelés" (quill18 youtube sorozata, Scott Manley is csepegtetett egy videót az 1.1-ről vagy a féltucat élő stream twitchen) akkor talán tényleg nincs messze a kiadás. Sőt...
<#taps>#taps>
(hamár <#alien>#alien>)
Utoljára szerkesztette: Ninju, 2016.03.26. 22:57:43

Tesztgép: Asus p77h Proci i7 2,93GHz, Ram 16GB DDR3, VGA: Asus GTX 1660 OC 6 GB

Az, hogy a jelenlegi verzió / engine memórialimites, maximum 3,7 GB-t tud használni, elég sokszor ki lett tárgyalva. Általános jelenség.
Az új már elvileg ki fogja tudni használni a teljes mennyiséget, lesz 64 bites verzió. De az igazi előny, hogy hacsak a modok be nem kavarnak, a teljes memóriaigény jóval kisebb lesz. Illetve amit találtam még fórumon, hogy a fizikai számítások (egy részét?) már másik procimagon fogja futtatni.
(és szerintem már egy hónapnál kevesebbet kell várni rá)
Utoljára szerkesztette: Fulcrum11, 2016.03.25. 18:06:28
Amúgy azt nem mondták mikorra várható?
a stream Twitch-en
Nagyon durva optimizálás történt vagy az új motor hozott ennyit, mindenesetre a RAM használat (600 MB) és FPS (60-80) rengeteget javult! Elvileg egy laptopon játszanak és ott produkál ilyen adatokat 100+ part counttal, a végén egy 600 part-ból <#wow1>#wow1> álló rakétát is indítanak, és még mindig élvezhető.
Ez nagyon király lesz! <#worship>#worship>
Utoljára szerkesztette: Fulcrum11, 2016.03.25. 13:34:32
Videó
Utoljára szerkesztette: Karabiner, 2016.03.23. 14:08:54
Ha felrázom az ásványvizemet és kinyitom akkor,vízbetörést szimulálok! www.honlapkeszit.hu
Aztán gondolom olyannal se találkoztál, hogy 04-ben Moho felett összeomlik a játék, persze h közvetlen quicksave után... az ideg szétb@. Kb 3-4 órám kuka a bug miatt. Ez a hülye Moho nagyon nem akar összejönni.
Nem sok kell, hogy legyaluljam a 04-et és a 05-öt is és majd csak akkor játszak ha kijön az 1.1, mert ez így... mélytorkos.
<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
1.04-ből húztam át a mentést 1.05-re. Valószínű ez lesz a gond... valakinek ötlet?
Felb@sz mert ma 3x repültem el a Moho-hoz emiatt és nem jutottam előre :(
Naprendszer méretű bolygókról még a 0.21 előtt beszéltek.
Tervezett újdonságok @ Kerbal Wiki
(Not planned or shelved -> Realistically sized celestial bodies)
Utoljára szerkesztette:
Az jó kérdés, hogy továbbra is proci-intenzív marad, vagy jobban meg lesz oldva a számítások elosztása...
Elviekben a multi-thread terén előrelépés lesz, de esélyesen nem fog 2, max. 3 szálnál többet kihasználni, vagyis az egy szálas teljesítmény továbbra is fontos lesz. Sajnos.
@wednes: nem fért bele minden újítás, de lesznek változtatások. De szerintem szerint a CKAN-al már most is gyönyörűen testreszabható modokkal minden, nem kell mindent feltétlenül integrálni az alapjátékba.
Az jó kérdés, hogy továbbra is proci-intenzív marad, vagy jobban meg lesz oldva a számítások elosztása...
Valahogy mindig elfogy a lelkesedésem mikor a bolygóközi térbe "érek" a karrierbe.
Utoljára szerkesztette: wednes, 2016.03.15. 19:05:57
és ha sikerül nekik akkor 1-1,5 év után ismét ráfeszülök megint.
Ezen kívül várhatóan a fizika egy fokkal jobb lesz, és kevesebb erőforrást fog igénybe venni, de ez inkább sok modulos űrhajónál/űrállomásnál lesz látható.
Utoljára szerkesztette:
nem tudtok esetleg valami infót hogy az új patch-el menyit változik a gépigényi (menyit javul) ?
mer ha jól tudom akkor motort cseréltek meg még 1-2 dolog de elvileg ezzel majdnem mindenbe bele kellett nyúlniuk és most épp a teszterek vannak ráfeszülve és hátha valami infó kiszivárgott már.
Én is megépítettem a saját kis holdjárgányomat (ha jól emlékszem közvetlen a kiállítás után. :D)
Munjárgány
Utoljára szerkesztette: Kopasz442, 2016.03.10. 19:51:54
Utoljára szerkesztette: Kopasz442, 2016.03.10. 16:26:54
#4675 Tauri: BetterTimeWarp
(Mindkettő elérhető CKAN-ban is...)
Egy dolgot nem szeretek a játékban, ha kicsi a TWR em vákuumban gyorsításoknál nagyon sokáig kell menni az egyes fokozatoknak ami gyorsítás mellett is sok idő.
Pl a valóságban is heteket/hónapokat megy egy egy ION hajtómű, ezt hogy csnáljam meg itt? :)
És mielőtt valaki azt mondja hogy tegyek fel több meghajtót vagy nagyobbat, nem nem akarok mert pazarlááás :D