Kerbal Space Program
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tesztgép: Asus p77h Proci i7 2,93GHz, Ram 16GB DDR3, VGA: Asus GTX 1660 OC 6 GB
És sikerült <#smile>#smile>
Szeresük az ilyeneket amikor nem adják fel.
TAC Life letöltés
Utoljára szerkesztette: Karabiner, 2015.12.15. 18:39:47
Ha felrázom az ásványvizemet és kinyitom akkor,vízbetörést szimulálok! www.honlapkeszit.hu
Viszont én is átraktam 1.0.5-re egy 1.0.4 kampányt, néhány kezdeti probléma után, megmaradt minden eszköz és űrjármű. Tehát megoldható, csak nem szabad elsőre feladni. A Steam-eseknek csak azt tudom ajánlani, hogy állítsák be a játékot, hogy csak a játék indításakor frissítsen és NE A STEAM indításakor, és offlineban kell játszani akkor megmarad a régi a módokkal együtt!
Az tény, hogy nem könnyű, de egyszerű logikai levezetéssel, minden megmaradt, még olyan módnál is ami maradt a régi pöty 4!
De mivel látom ez sokaknak gondot okoz, meg sok más embernek is ezért lesz erről egy oktató videó.
Pöty, pont remélem nincs harag? <#dumcsi>#dumcsi>
Csupán megjegyzem, hogy a KW saját suport fórumán kilehet olvasni némi tanácstalanságot a mód további sorsával kapcsolatban. Ebből és a mutatkozó jelekből vontam le egy olyan következtetést, hogy személy szerint ÉN lehet, hogy kampány szinten eltekintek a KW használatától a legnagyobb sajnálatomra.
Sajnos kampányszinten mutatkoznak továbbra is hibák. A mentet űrszekerek például szétesnek, eltűnnek az elemek az általad készített fixált KW móddal is és az észrevételem előtt is kipróbáltam ugyan ezekkel a kiegészítőkel és az eredmény hasonló volt. Újat tudok építeni ott nincs probléma valószínüleg az általad is említett elérési utak kavarhatnak be.
Remélhetőleg nem fikázok most sem tisztában vagyok vele, hogy egy módolt programnál bizony bele lehet szaladni ilyenekbe ez egy ilyen sport.
pötty és boldogok a sajtkészítők! <#vigyor0>#vigyor0>
Ha felrázom az ásványvizemet és kinyitom akkor,vízbetörést szimulálok! www.honlapkeszit.hu
Ha már műholdat építesz, nem árt, ha van rajta aksi és napelem (mondjuk ez egyébként se árt).
KW 1.0.5
Asszem én ebbe beleakadtam már, de nem tűnt "hivatalosnak" vagy nem is tom. :) Valamiért nem foglalkoztam vele.
Azt néztem, hogy mikor frissül a a modos oldalakon a verzió szám rendesen.
Egyébként ne húzd fel magad, mindenki úgy alakítja ahogy akarja.
Cybutek Kerbal Engineer
KW Rocketry Community Fixes
De természetesen jobb lefikázni mást mintsem beismerni hogy valamit nem értetek. Ez egyszerű emberi magatartás, csak
borzalmas.
Mindenesetre nekem remekül működik, tehát a HIBA NEM A MÓDBAN VAN!
Az viszont igaz, hogy mindenki azt használ amit akar.
Ha nem pörög be hajód, hanem szépen stabilan felszáll, akkor D gombbal szépen bedöntöd és csak ezen a tengelyen mozogsz.
Utoljára szerkesztette: Karabiner, 2015.12.12. 15:46:33
Próbálgattam az 1.0.5-öt de annyira nem nézegettem. Inkább a repülős cuccok bővültek, ami engem sose érdekelt igazán. 1.0.4-ben tolom továbbra is. Amit sajnálok az a kis méretű bányászcuccok. A mai móka is ehhez kapcsolódott:
Repülj el a holdra, bányássz ki 1200 Ore-t és állítsd Kerbin körüli pályára. Elég érdekes küldetés volt, itt-ott megint kellett trükközni de végül megoldottam és közben igyekeztem minél több science-t gyűjteni. A küldetés a kis KSS-re való dokkolással koronáztam meg. Valószínű, hogy a továbbiakban ezt a kis állomsát kibővítem. (Nem tudom mi lesz a bányászgéppel)
KÉPEK
Kár érte pedig jó holmik vannak benne, de magára hagyták a módot most próbálják toldozni foltozni de nem nagyon megy már. :(
Utoljára szerkesztette: Karabiner, 2015.12.11. 19:47:20

:D
Betöltésnél megáll.
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
Folyamatosan fékezgessek időnként ( állandó lassú fék), vagy legyen 1-2 határozott erős fékezés (satufék) és úgy tegyem le a járművet?
Általában akkor szokott borulni az ember mikor ledobja a szilárd fokozatokat és elkezdi élesen bedönteni a hajót. Hirtelen megszűnik a extra tolóerő, ami egyensúlyt tartott a légellenállással.
A légkörbe mikor visszatérsz, ha túl nagy a sebességet, nem kell egyből leszállni. Csinálhatsz légkör fékezést mundjuk 40km feletti periapsissal, ami pár kör után már jobban lefékezte a visszatérő egységet.
De úgy voltam vele, ha már összedokkoltak a hajók, biztos egyszerűbb lehet bentről átpakolni, mint kiküldeni egy kerbalt. Nem vettem figyelembe a kerbal logikát. <#circling>#circling>
Úgy csináltam Mun-ra szállást, hogy előreküldtem egy leszálló pod-ot, minden földi jóval orbitális pályán várakozott. Utána indult egy űrhajó, dokkolt, leszállt, begyűjtött mindent, felszállt és újra dokkolt. Azt hittem az üzemanyaghoz hasonlóan át lehet tölteni a tárolt tudományos eredményeket, de nem tudtam.
Azt tudtam csinálni, hogy a műszerekből kiszedtem adatokat űrsétával és visszamentem az űrhajó podjába (az fog csak leszállni Kerbinen). De ami a leszálló podba van azzal nem tudok mit kezdeni.
A gömb szelet megjelenik, ha rákattintok a Munra. Ott is tudok képet váltani. Viszont a Tracking Station-ba továbbra se jelzi ki.
Illetve nem tudom ez megjelenne e tudományos leírásként archívba, mert ott sincs semmi.
Szkenneltem kaptam 20 pontot, tudok színezgetni (akkor ha be van kapcsolva a szkenner a műholdon, minden ki- be lépésnél kikapcsolja). Lehet én vártam többet ettől a feladattól. :)
Polár pályára álltam (tized fokokkal nem foglalkoztam, nem is néztem, szemre ment), és kb 90km-es körpályára állt a szonda. Megcsinálta a szkennelést, vittem elég aksit is, nem merült le adás sugárzás közbe. Be i "színezte" a Mun-t, lehet mindenféle színképet állítani. Kaptam 20 tudományos pontot remek...Viszont nem jelenik meg az a gömb szelet a térképmódba, ahol lehet váltogatni a képeket, mintha nem történt volna semmi. Nincs is kitüntetett felvétel, ami ércet jelezne. Csak nagy általánosságba beszínezi az egész holdat.
Aztán belépek a Tracking Station-ba és a Munra képve, bizony azt jelzi nem történt semmi.
SR-71 Kerbird
Igaz kicsit orrnehéz, még lehet alakítani, stb. A KAX mód van fenn. bár nem hiszem hogy abból valamit beraktam volna. Ja és 1.0.5 Sandbox
Jó utat! <#awink>#awink>
Utoljára szerkesztette: Kopasz442, 2015.11.17. 01:02:47