Kerbal Space Program
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Gondoltam kipróbálom a játék demóját még mielőtt megvenném.
Teljesen jól funkcionál a játék egy ideig majd a következőt veszem észre a játékban egyszerűen elkezd letapadni az egerem. kihúzás után újra éled de ez nem egészséges.Lehetséges hogy a demó részt nem frissítik olyan nagy hévvel?Régebbi verzióknál volt ilyen probléma?
Az egerem vezetékes giga ghost.
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Igen ezt a modpackot töltöttem le, és ezzel a modpackkal csinálja azt, amit a 4866-ban írtam.
Módpack
Tesztgép: Asus p77h Proci i7 2,93GHz, Ram 16GB DDR3, VGA: Asus GTX 1660 OC 6 GB
Végül is akkor hogy lehet sikeresen csatlakoznia szerverhez?
Utoljára szerkesztette: mazsi6000, 2016.08.31. 22:45:44
Lenne egy kérdésem: valaki talákozott-e olyan buggal, hogy a fokozat nem vált le a rakétáról és a rakéta kvázi törhetetlenné vált? Hogy érthetőbb legyen a dolog. rakétán semleyik leválasztó nem működik. A kis lámpa zöld, megnyomom a space-t, vagy egérrel rákattolok hang és az effekt megy, de nem esik le a rakétáról. Ha utána a motort amely a levalsztó felett van beindítom elkezd folyamatosan robbanni, de nem robban fel. A rakétát pedig belelőhetem tengerbe, földbe akárhova nem semmisül meg.
kerbalspaceprogram.hu/modok/magyar-szerver/
De már megoldódott a gond, volt egy eldugott modulocska EL Survey néven ami az építkezést engedélyezi <#falbav>#falbav>
Desktop #1 ASRock Fatal1ty Z370 Gaming K6 / i7 8700k / MSI GTX 1060 6gb / 16GB Corsair 3200Mhz Desktop #2 ASRock Fatality H87 / i7 4770 / MSI GTX 960 / nVidia Quadro 2000 / 16GB Corsair XMS3 LP
Az lenne a tiszteletteljes kérdésem, hogy valakinek az UKS/MKS (nem a lite), és az ExtraPlanetary Launchpads működik együtt hibátlanul?
Több helyen láttam, hogy a KAS-ban lévő Survey Stick -et használják *launch pad*-ként. Nálam viszont csak a Shipyardon és a Mobil platformon engedi spawnolni az elkészült gépezetet.
YT Super Colonization néven van videó, amiben együtt fut a(z) MKS/UKS és az Extraplanetary Launchpads. Próbáltam szigorúan az ott felsorolt modokkal, sikertelenül... Valakinek ötlet, tanács?
Desktop #1 ASRock Fatal1ty Z370 Gaming K6 / i7 8700k / MSI GTX 1060 6gb / 16GB Corsair 3200Mhz Desktop #2 ASRock Fatality H87 / i7 4770 / MSI GTX 960 / nVidia Quadro 2000 / 16GB Corsair XMS3 LP
https://www.youtube.com/c/kopasz442/live
ksphun.blogspot.hu
Ezek szerint nem fogok unatkozni egy darabig most.
ksphun.blogspot.hu
lenne egy ojan kérdésem azokhoz akik már jobban kipróbálták az új verziót, hogy a ez a verzió mennyire játszható (mennyire javitoták ki a bugokat) ?
mer az 1.1 óta jegelve van a hibák miatt és arra várok hogy java részt legalább korigálva legyen, hogy élvezni is lehessen.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: pingex, 2016.07.04. 19:28:06
ksphun.blogspot.hu
ksphun.blogspot.hu
A Facén már kiraktam ezt a híremet: " -Sajnos tönkre ment a monitorom, a videókártyám így egyenlőre a Live sajnos kilőve! Nem tudom mikorra szerzek újat ezek helyett. És lehet, hogy a táp is bajos, de most hogy csak kis fogyasztás van rajta nem problémázik. Jól össze jött! " -
Utoljára szerkesztette: Kopasz442, 2016.06.27. 06:09:35
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Hát dunno.... Ez egy picit kellemetlenül érintett, mert azért ha ilyen kaliberű emberek hagyják el a projectet, akkor az sose jó ómen.
Viszont legalább van DevNote, és remény, hogy hamarosan jön az 1.1.3, és végre egy picit stabilabb lesz a játék...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ez jött szembe a múltkor fb-n, nézem, na ilyen gépem se lesz egyhamar, ami ilyen modokat tud futtatni KSP-hez 😊
A kép kisebb volt és a kilövőállás szerkezete meg a jó öreg narancs tankok megzavartak 😊
Utoljára szerkesztette: Fulcrum11, 2016.06.13. 17:18:12
Ezt egy kattintással idéztem elő, csak ennél a modnál annyira nem szembeötlő, mert egyrész nem kell túl sokat rákattintgatni, másrészt ált. nincs abban a régióban.
Lehet, hogy a játék motorjában van változás 1.1.2 óta amit a modderek nem tudnak kezelni.
Próbáltam angolul googlizni a problémára "ksp click through window" kulcsszavakkal, de túl sok mindent nem találtam.
Azért köszönöm a választ, legalább tudom, hogy nem vagyok egyedül a problémával 😊
Utoljára szerkesztette: _Kondor_, 2016.06.12. 19:44:25
Amikor egy mod ablakának gombjára kattintok (pl. térkép nézetben), a gombbal együtt a térkép nézet alapértelmezett kattintási akciója is aktiválódik. Pl. ha az ablak gomja pont egy űreszköz elött van, akkor egyrészt aktiválódik a gomb funkciója, másrészt megjelenik az űreszköz előugró ablaka is.
Esetleg valaki tud megoldást arra, hogy ilyen esetben csak az ablak gombja működjön.
Ilyesmire gondolok:
Itt egy kattintásra jelent meg a kis add maneuver/warp to next... ablak és adott hozzá egyet a tervezett manőver dV-hez.
Mivel a megvalósult űrsikló elképzelés csak a visszatérésnél számolt aerodinamikai hatásokkal, és e téren a kiválasztott hővédő megoldás (szilikát téglák) masszív mellényúlásnak bizonyultak. A történelem egy érdekes kérdése, hogy ha nincs az R-7-re épített szovjet űrprogram, akkor vajon merre megy tovább az űrhajózás. Ugyanis a NACA/NASA és az USAF eredetileg az X-15 elvén akart tovább haladni, tehát egy hordozógép hátáról vagy szárnya alól induló repülőgépszerű járművel érte volna el a világűrt. Ez az, ami nem valósult meg, mert gyorsabb megoldásra volt szükség, és az egyetlen megoldás a ballisztikus rakétaprogram eredményeinek, a hordozórakétáknak a felhasználása volt.
Egyébként hogy nem erőltetik, azért az kissé túlzás, a Skylon direkt ebbe az irányba menne, csak a finanszírozása nem annyira stabil.
A DARPA XS-1 pedig szintén űrrepülőgépekre építkezik, noha ez ebben a formában csak műholdak pályára állításáról szól. No dehát a SpaceX első két Falcon-1 indítását is ők pénzelték....
BTW van űrkutatás topic. 😉
Utoljára szerkesztette:
Sajnos amíg csak magunkkal vagyunk elfoglalva addig nem lesz előre lépés ezen a téren.
Igazából nem is látom sok értelmét ezeknek a hajóknak a játékban, legalábbis én még karrier módban sem éreztem, hogy nagyon spórolni kellene.
Kíváncsi vagyok a való életben mi lesz a fejlesztési irányzat, ugye a Space Shuttle program már 5 éve véget ért, nem is nagyon erőltetik az űrsiklókat. SpaceX visszatérő hordozórakétájában van potenciál, meg talán a napvitorlás hajókban. Mit gondoltok erről, merre fog tovább haladni a technológia?
Úgy oldottam meg, hogy 8 db kis hajtóművet szereltem fel, így kb 1 lesz a TWR a Kerbin körül. A nagy tolóerejű Kerbin orbit eléréséhez szükséges hajtóműveket pedig le lehet választani súlycsökkentés céljából, szerintem amúgy is fölösleges lenne a 14 TWR. Érdekességképp az arányok: 2 db hajtómű ~8t; hajó üzemanyaggal+ 8 hajtómű: ~14,75t)
Igazából tényleg fejlődési zsákutca, mert űrrakétával egyszerűbben és olcsóbban is megvalósítható lenne a feladat, de így mégis csak izgalmasabb.
SPH képek
Nekem mindig visszatéréskor kezdett el pörögni meg seggel hátrafelé zuhanni a gépezet. Ezt a large SAS modul oldotta meg nekem.
A trükk az, hogy az induláskor a tolóvektor a súlypont felé mutasson és az indulás után azonnal meg kell picit dönteni a gépet.
Rengeteg tutorial van fent youtube-on. Pl ez a videó nekem sokat segített.
A rakétával induló képes egy Űrállomás-t vagy egy narancs tartályt low orbitra feljuttatni.
A repülős változattal most kezdtem el kísérletezni. El kell majd találni azt az üzemanyag mennyiséget amin működik a dolog.
<#vigyor2>#vigyor2>