Kerbal Space Program
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: Kopasz442, 2016.03.10. 13:28:10
Tesztgép: Asus p77h Proci i7 2,93GHz, Ram 16GB DDR3, VGA: Asus GTX 1660 OC 6 GB
Amúgy devnote-ban írták hogy pihen a héten a fejlesztő csapat, és a teszterek tolják a játékot. Rápihennek a megjelenésre :D Lehet hogy igen közel van már az 1.1 :)
Utoljára szerkesztette: Dimefromhell, 2016.03.10. 12:54:06
Csináltál egy légkörös fékezést és álltál vissza orbitra?

Utoljára szerkesztette:
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Kezdésnek pár kép állomásokról. Carrier módban játszom, még elég kezdetlegesek, majd le akarom őket váltani a már újabb alkatrészekkel készített állomásokkal.
Kerbin:
Mun:
Mun felszíni bázis + kutatójármű:

<#awink>#awink>
azt írják, hogy az 1.1 az eddig nem látott jelentőségű update, gyakorlatilag a program minden részébe belenyúltak.
Utoljára szerkesztette: Fulcrum11, 2016.03.03. 00:24:45
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
KÉP
ha karrier modban vagy akkor kell hozza az Astronaut Complex fejlesztese ha jol melekszem.
Ha nem akkor nem tudom, van fent valami mod ami befolyasolhatja az EVA-t?
It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
ScanSat el felderítem a felszínt a Mun on és gyűjtöm a mintákat a különböző helyekről. HA én a mapon beállítok egy marker jelet hogy hová szálljak le, hogyan lehet ezt a pontot megjeleníteni a navi ballon, vagy milyen alternatívák vannak?
Most szedtem le kíváncsiságból a Waypoint Manager addont amivel lehet szépen markereket készíteni, és meg is jelenik a navi ballon, de csak a haladási irányban mutatja. Szóval ha fékeznem kell mert ugye kell leszállásnál, pont nem látom az irányt ami igen bosszantó

Aztán az egyes ügynökségeknek/feladatoknak nincs elég nagy hangsúlya. Nekem pl már akkor feldobta a Duna questet, amikor még eszközöm sem volt a kijutáshoz, utána meg képtelen questeket dobott fel. (pl nem tudom ki az aki 3-4 bolygót is körberepül 1 hajóval.) Az 1.1-ben ezt tudtommal javítják majd.
Amúgy az 1.1 megjelenését én kb április-május környékére saccolom. :) December és február között nem nagyon adtak ki új verziót.
Kár h ez nem lesz benne az 1.1-ben.
Továbbá hiányolom a "merevlemezeket" is. Jó lenne ha fizikai alkatrészként megjelennének és oda lehetne tenni a science data-t.
Lehet h ezek most megoldhatók moddal, nem nagyon néztem utána...
Én is hanyagolom, de azért el-el csábulok játszani :D
Utoljára szerkesztette: Dimefromhell, 2016.02.29. 15:04:45
Sajnos amíg nem jön az 1.1, addig én hanyagolom a játékot, bár a hétvégén nekiálltam egy SSTO űrhajót összeépíteni, de időhiány miatt félkész lett...

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
FELHÍVÁS!!!!
Hogy kicsit megmozgassuk a topicot, jöhetnek a bolygó körüli állomások képei. :) Én kíváncsi vagyok miket építetek :)
KÉP
Utoljára szerkesztette: Dimefromhell, 2016.02.28. 23:03:15
-Antenna átjátszási hálózatok
-Szonda telemetria
-Új árnyékolási rendszer
Az nem is olyan rossz. Bár ebbe az is belefér, hogy 16-25 hét. Gondolom így sem minden kerül be az 1.1-be, amit eredetileg akartak.
Volt akinek segített volt akinek nem. Pl.: nálam anyit jelentett hogy 4-500 elemről nagyjából 600 ra felment az az érték amit ugyanojan akadás mellett kezelni tudott, míg másnál nagyobb javulást eredményezett, gondolom hardveres okai voltak ennek.
De remélem most nagyobb ugrás lesz mer emiatt hanyagolom a játékot már vagy fél éve.
Csak aztán legyen valami érezhető látszatja az engine cserének. Nem vagyok benne biztos, de úgy tudom már egyszer volt egy engine csere még a kezdeteknél a játékban. És laikusként az ember nem látott ugrást.
Úgy tűnik ez az Unity 5-re való átállás nagyon döcögősen megy... :(
"...we pushed the antenna and telemetry system back meaning it won’t be a part of update 1.1..."
És természetesen az eddig össze szedett pontokat haza juttatjuk!
KSP Live - Anomáliák
... And we're not quite at experimentals yet