Kerbal Space Program
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Néhány észrevétel:
A Kerbinről való felszálláskor én használnék a rakéta elején védőburkolatot, szerintem tudtál volna spórolni vele némi deltaV-t, így nagyon nagynak tűnik a légellenállása.
Dokkolót én szinte mindig rakok az összes rakétára. Váratlan probléma, elszámolt deltaV, elcseszett manőver esetén életmentő lehet, hogy rá tudok dokkolni egy üzemanyag-újratöltővel, nem kell teljes felszereléssel új rakétát küldeni. A te esetedben is segíthetett volna ez egy kicsit.
A Dunára leszálló kis szondának én fölöslegesnek látom az üzemanyagot és rakétát, szerintem egy jól eltalált manőverrel, hőpajzzsal és az ejtőernyőkkel egy darabban le tudna szállni.
Utoljára szerkesztette: Karabiner, 2015.10.08. 21:51:18
Ha felrázom az ásványvizemet és kinyitom akkor,vízbetörést szimulálok! www.honlapkeszit.hu
A legutóbbi devnote-ban azt írják, hogy elég komoly nehézségek vannak az Unity 5-re való átállással, mivel rengeteg mindenbe kell belenyúlni. Ezért ki fogják adni a fícsöröket egy külön 1.0.5 javításban, ez már tesztelés alatt van.
Utoljára szerkesztette: Fulcrum11, 2015.10.08. 20:49:15
A 64bites és több CPU szálas támogatásnak szerintem sokan örülnének.
Tudnánk kommunikálni?
Tesztgép: Asus p77h Proci i7 2,93GHz, Ram 16GB DDR3, VGA: Asus GTX 1660 OC 6 GB
Mivel eléggé pang a fórum, gondoltam megosztom a Duna küldetésemet veletek.
Az érdekesség az, hogy két műholdat indítottam, az egyik a Dunán a másik az Ike-on landolt begyűjtve egy csomó science-t. A hordozó Duna körüli (félig-meddig) poláris pályán maradt, szkennelve a bolygót. Sajnos itt elkövettem azt a hibát, hogy a nuclear engine-hez tartozó tartályból nem vettem ki az oxidizer-t, így romlott a hatékonyság, de sebaj, ennyi belefér.
Jöhetnek az észrevételek! 😊
KÉPEK ITT
Utoljára szerkesztette: Fulcrum11, 2015.09.13. 15:15:54

Nagyobb rakéta épitésénél amikor felrakom a decoupler-et ,nem engedi felrakni rá a szilátd rakétákat.Vagy a nagyobb halytóanyag tankokat.
csak ugy engedi mintha a raketa szerves része lenne.
Probáltam ALT billenytűvel is. nincs kapcsolódási pont. 30-bol 1x ha sikerül.
Mit csinálok rosszul?
köszi
Videó
Ezt a módszert én a KSP-ben általában négy Place-Anywhere 7 Hosszirányú RCS szoktam megoldani amit az első fokozat aljára vagy alsó harmadára rakok. Ezáltal van némi segítség a borulás megfogására, nem 100% megoldás de bizonyos határokon belül növeli a rakétánk stabilitást a kezdeti kritikus szakaszon.
Utoljára szerkesztette: Karabiner, 2015.08.28. 17:35:36
Ha felrázom az ásványvizemet és kinyitom akkor,vízbetörést szimulálok! www.honlapkeszit.hu
Képek
Utoljára szerkesztette: pingex, 2015.08.27. 21:50:21
ksphun.blogspot.hu
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Képek
ksphun.blogspot.hu
Szerintem a korszerűsítés viszont mindent megér.
https://drive.google.com/file/d/0BzqTX7tSG-XZOXBqU19mWlBqb1U/view?usp=sharing
(Vagy valamiről nem tudok.)
"... The Unity 5 update in itself brings major changes to many game systems, and delivers a very solid performance boost, via the new version of PhysX being able to multithread across your processor cores. Perhaps more importantly the Unity 5 update has proven to make the game far more stable on 64 bit platforms, meaning a 64 bit client for Windows and possibly Mac OSX is something we’re looking into very seriously for this update....."