Kerbal Space Program
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"
Na, ki ismeri ezt a gépet fel? Egyébként rohadt jól ment.

Utoljára szerkesztette: Kopasz442, 2015.11.16. 21:40:53
Tesztgép: Asus p77h Proci i7 2,93GHz, Ram 16GB DDR3, VGA: Asus GTX 1660 OC 6 GB
Ha valahova már feltöltötted a képet:
pl.:
Ha valahova felraktad az albumot:
pl.:
album
Ha meg még sehova nincs feltöltve a kép, alul "KÉPFELTÖLTÉS".
KER - nagyon jól testreszabható hud repülés közbe, építés közben fasza stage-enkénti infókat ad (jóval bővebbet, mint VOID), de talán kevesebb az össz infó, amit ki lehet facsarni az ablakaiból (vagy csak én nem játszottam még eleget vele).
Én több, mint egy évig VOID-ot használtam, utána kipróbáltam a mechjebet, és végül KER-nél kötöttem ki (most pedig a KER késése miatt megint VOID, így a kör bezárult :D ). Mindnek megvan a maga előnye, próbáld majd ki őket, és döntsd el magadnak, hogy melyik a legkényelmesebb.
egyébként pár sorban le lehetne írni nekem hogy miért Readux vagy VOID? azt látom a mechjeb kicsit lehalt fejlesztés és ettől biztos jött ki jobb mod :)
@Palinko, én VOID-ot ajánlom, 1.0.5-re van már, most ideiglenesen én is visszatértem ehhez. Elég sok dolgot tud ez is, csak a hudok személyre szabása hiányzik.
Utoljára szerkesztette: Kopasz442, 2015.11.14. 18:39:21
Letöltés a kerbalstuffról
IRA mód forum
Nem kell külön karmot építeni. Ezzel bármit meg tudsz fogni.
Rakétás fejlesztésben te mire gondolsz? Nekem egyedül a még nagyobb méretű raktér, meg nagyobb ion- és nuclear-hajtóművek hiányoznak, bár valószínűleg pont a "valósághűség" miatt nincs az utóbbi kettő. Persze van egy csomó olyan mod, ami tök jó lenne az alapjátékban, de azok pont a meglévő modok miatt nekem annyira nem hiányoznak...
Ciki, hogy már jó ideje nagyobb prioritást élvez, mint a "rakétás" fejlesztések...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
1.0.4.8 verzióm van, sajnos nem eredeti.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Utoljára szerkesztette: bgabor911, 2015.11.06. 09:40:36
Angolul tudóknak:
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
Valaki használja a kerbal planetary base modot? Ezzel kapcsolatban az lenne a kérdésem, hogy milyen vezérlőt raktok rá?
üdv: zsolti
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Az új légköri peccs óta teljesen használhatatlan lett a játék sajnos.
Facebook fényképek
Rover tesztek
Letöltöttem a Mechjeb modult, be is másoltam az adott helyre, de a játékban nem jelenik meg a menü. LEhet azért mert még csak 2-3 fejlesztés van meg? ahogy nézem csak késöbb lehet felrakni mechjeb 2 modult a rakétára? Enélkül meg elég vicces, mert semmi alapadat nincs meg pl a tolóerö/tömeg arányról.. Azaz "hasra" építem a rekétákat...
Ha karriert nyomsz, akkor igen, kell a fejlesztés, és rá is kell szerelni a hajóra egy modult, amit a Command & Control eszközök között találsz meg.
Ha a T/W és ilyesmi kell, akkor jó például a Kerbal Engineering is.
Mod-ok telepítésére javaslom a CKAN-t.
Nomost nem tudom beadni targetnek a Mun-t. azaz nem tudok pályát szerkeszteni hozzá. Miért van ez? holott már tudok olyan rakétát építeni, ami elvileg eljutna oda, és vissza is tudna térni a Mun orbitrol.. Ez azért lenne jó, mert kellenének az SC pontok a fejlesztésekhez.. "szemre" meg elég nehéz meghatározni az indítási ablakot..
"M" billentyűvel mész a "térkép" módba, itt jobb gomb a Mun-on, és úgy tudod targetelni. De tényleg kell a Mission Control fejlesztés.
Az űrrepülős rész nem kötelező, én nem is fejlesztem azokat a cuccokat...
Utoljára szerkesztette:
Nem létszükséglet a repülők fejlesztése. Ki lehet hagyni. Űrrepőt még sose építettem, csak a légkörben repkedtem kis géppel, az is inkább lazításképp.
Még nagyon az elején vagyok, és ugye inditottam karriert. Szeretem a kihívásokat, no. Viszont lenne pár kérdésem, lehet hogy tök egyértelmü dolgok de..
Letöltöttem a Mechjeb modult, be is másoltam az adott helyre, de a játékban nem jelenik meg a menü. LEhet azért mert még csak 2-3 fejlesztés van meg? ahogy nézem csak késöbb lehet felrakni mechjeb 2 modult a rakétára? Enélkül meg elég vicces, mert semmi alapadat nincs meg pl a tolóerö/tömeg arányról.. Azaz "hasra" építem a rekétákat...
Következö küldit kellene megcsinálnom: El kell látogatni a Munhoz, keringeni körülötte, majd visszajönni. Nomost nem tudom beadni targetnek a Mun-t. azaz nem tudok pályát szerkeszteni hozzá. Miért van ez? holott már tudok olyan rakétát építeni, ami elvileg eljutna oda, és vissza is tudna térni a Mun orbitrol.. Ez azért lenne jó, mert kellenének az SC pontok a fejlesztésekhez.. "szemre" meg elég nehéz meghatározni az indítási ablakot..
A másik: Ha engem abszolúte nem érdekel az ürrepülös része. Akkor ez behatárolja a fejlesztési lehetöségeket, vagy tovább lehet lépni nélküle?
És még. Miért van az, hogy az elején, karrier módba nem lehet szondákat, müholdakat építeni? Holott az ürkutatás is a szondákkal kezdödött...
http://forum.kerbalspaceprogram.com/threads/106356-Forcing-DirectX11-40-memory-reduction!
A minap ellátogattam a Minmusra, érdekes milyen kicsi a Munhoz képes. Mindeközben a REMOTECH 2 modot is használom és sokszor gondom van, a hiányos kommunikációs hálózat lefedetlenségéből. Úgy hogy, a következő project ez lesz, kiépíteni egy jó hálózatot amivel szinte bármikor kommunikálni tudok.
Desktop #1 ASRock Fatal1ty Z370 Gaming K6 / i7 8700k / MSI GTX 1060 6gb / 16GB Corsair 3200Mhz Desktop #2 ASRock Fatality H87 / i7 4770 / MSI GTX 960 / nVidia Quadro 2000 / 16GB Corsair XMS3 LP