5572
  • [NST]Cifu
    Az jó kérdés, hogy továbbra is proci-intenzív marad, vagy jobban meg lesz oldva a számítások elosztása...

Elviekben a multi-thread terén előrelépés lesz, de esélyesen nem fog 2, max. 3 szálnál többet kihasználni, vagyis az egy szálas teljesítmény továbbra is fontos lesz. Sajnos.
  • Kopasz442
    Illetve, hogy milyen sikeresebb módok kerülnek be a játékba. Hisz volt ígéret, teljes erőforrás kezelésre (USI Kolonization system), teljes méretű naprendszer, létfentartó rendszerek stb...
  • Kopasz442
    A kérdés az lesz majd, hogy a mód készítők képesek lesznek igazodni az új enginhez, megfelelően. Mert mostmár nem lesz elég csak a hivatkozásokat megváltoztatni.
  • Fulcrum11
    Az Xbox és PS4 portok is megjelennek hamarosan, bár nem igazán tudom elképzelni, hogyan is működne az építkezés az egér precizitása nélkül... vagy ők is egérrel tolják :) a repülős részhez viszont jobb az analóg bevitel valószínűleg.

@wednes: nem fért bele minden újítás, de lesznek változtatások. De szerintem szerint a CKAN-al már most is gyönyörűen testreszabható modokkal minden, nem kell mindent feltétlenül integrálni az alapjátékba.

Az jó kérdés, hogy továbbra is proci-intenzív marad, vagy jobban meg lesz oldva a számítások elosztása...
  • wednes
    Remélem aztán játékmenetbeli változások is lesznek (mármint 1.1 után és nem kell fél évet várni rá). Tudományos rész, fejlődés, adatkapcsolat, állomások stb.

Valahogy mindig elfogy a lelkesedésem mikor a bolygóközi térbe "érek" a karrierbe.
    Utoljára szerkesztette: wednes, 2016.03.15. 19:05:57
  • tom36
    Remélem a sok modulos rendszerekben lesz valami jelentősebb javulás mer, a mostani korlát az egyszerűbb elemek esetében nálam a 600 modul környéke ami még elviselhető. (a komplikáltabb modellek megépítéséhez több kell sajna)
    és ha sikerül nekik akkor 1-1,5 év után ismét ráfeszülök megint.
  • [NST]Cifu
    Látványosan gyorsabb vagy több FPS nem lesz várhatóan, a legkomolyabb változás az, hogy ha sok addonod volt, akkor azok már be fognak férni a memóriába is, nem fog induláskor elszállni a játék, mint a győzelmi zászló.

Ezen kívül várhatóan a fizika egy fokkal jobb lesz, és kevesebb erőforrást fog igénybe venni, de ez inkább sok modulos űrhajónál/űrállomásnál lesz látható.
    Utoljára szerkesztette: [NST]Cifu, 2016.03.15. 18:30:25
  • tom36
    Üdv all
    nem tudtok esetleg valami infót hogy az új patch-el menyit változik a gépigényi (menyit javul) ?
    mer ha jól tudom akkor motort cseréltek meg még 1-2 dolog de elvileg ezzel majdnem mindenbe bele kellett nyúlniuk és most épp a teszterek vannak ráfeszülve és hátha valami infó kiszivárgott már.
  • Trucker39
    Össze kellene dobni egy ilyet: Kerbal Space Program Space-Battleship Yamato
  • Dimefromhell
    Gépek a holdon - A holdjáró - Amúgy az egész sorozat tök jó szerintem.
    Én is megépítettem a saját kis holdjárgányomat (ha jól emlékszem közvetlen a kiállítás után. :D)
    Munjárgány
  • Kopasz442

Utoljára szerkesztette: Kopasz442, 2016.03.10. 19:51:54
  • Kopasz442
    És a legszebb a holdautóban, hogy összecsomagolva milyen kis helyre befért!
  • Dimefromhell
    Én is lőttem egy csomó képet. :D Nem tudom, Te hogy vagy vele, de a holdautó -aminek ugye magyar vonatkozása is van- méretein elámultam. Hatalmas. Ugyan így a Boeing CST-100 Kapszulája is bazi nagy. Megy úgy minden. Remélem majd kijutok az USA-ba és látom ezeket a "vasakat" élőben is. Pl a Saturn V a maga 110m-es magasságával grandiózus lehet. A makettek meg gyönyörűek voltak.
  • Kopasz442

• Ninju
    Az "ALT+." gombbal lehet időgyorsítást növelni azalatt is miközben megy a hajtómű. Sajnos csak 4x időgyorsítás a max, de több, mint a semmi.
  • Kopasz442
    Menj le a boltba vásárolni, vagy moziba és mire haza érsz lekapcsolod a gyorsítást! Másképpen nem megy! Vagy mégis?! Próbáld ki!
    Utoljára szerkesztette: Kopasz442, 2016.03.10. 16:26:54
  • RaKmaTakaTa
    Felhő mod: Environmental Visual Enchantment - elvileg RSS kompatibilis.

#4675 Tauri: BetterTimeWarp

(Mindkettő elérhető CKAN-ban is...)
  • Tauri
    igen tudom hogy nem mindegy, de nem is gondoltam rá hogy lehet csökkenteni a pajzs vastagságát, de ennek ellenére is megoldottam mindent amit kellett :)

Egy dolgot nem szeretek a játékban, ha kicsi a TWR em vákuumban gyorsításoknál nagyon sokáig kell menni az egyes fokozatoknak ami gyorsítás mellett is sok idő.
    Pl a valóságban is heteket/hónapokat megy egy egy ION hajtómű, ezt hogy csnáljam meg itt? :)
    És mielőtt valaki azt mondja hogy tegyek fel több meghajtót vagy nagyobbat, nem nem akarok mert pazarlááás :D
  • Dimefromhell
    Texturákat sose cseréltem, így nem tudok neked segíteni. :(
  • Kopasz442
    Melyik felhő módot tudnád ajánlani? mert az Asclepius nem jelenik meg RSS-ben egyáltalán.
  • Kopasz442
    Taurinak-nak ha még nem láttad!

Utoljára szerkesztette: Kopasz442, 2016.03.10. 13:28:10
  • Kopasz442
    King jól mondja, a hővédő pajzsok úgy vannak beállítva, hogy akár az Eve vastag légkőrére is elég legyen. Tehát ide sok, és ha leveszed a mennyiségét könnyebb lesz. Itt pontosan 150 Kg-ot spóroltam, ami 200-300 DeltaV-t jelentett pluszban! Nem mindegy.
  • Tauri
    na ezt nem tudtam basszus....pedig már mindenhol jártam és végig max on volt az ablatorom. De gáz :D
  • Dimefromhell
    Nekem nagyon hiányoznak a felhők

Amúgy devnote-ban írták hogy pihen a héten a fejlesztő csapat, és a teszterek tolják a játékot. Rápihennek a megjelenésre :D Lehet hogy igen közel van már az 1.1 :)
    Utoljára szerkesztette: Dimefromhell, 2016.03.10. 12:54:06
  • Dr_King
    Be lehet állítani az ablator mennyiségét, így lehet könnyíteni a hajón.
  • Tauri
    Hogy hoztad össze hogy orbiton vagy de a hőpajzsod már 50/200 on van?
    Csináltál egy légkörös fékezést és álltál vissza orbitra?
  • Dr_King
    Úgy tükröződik mint egy fényes billiárdgolyó :D
  • Kopasz442
    Végül is nem rossz!
  • Kopasz442
    Sikerült megoldani, egyszerüen a Ckan-nal telepítettem, be és teljesen jó! valódi föld.
  • [NST]Cifu
    Nem lehet, hogy a Small Scale Solar Sytem verziót szedted le (a naprendszer stimmel ez esetben, de Kerbin méretekkel bír)?
    Utoljára szerkesztette: [NST]Cifu, 2016.03.09. 15:21:49
  • Kopasz442
    Segitség kellene RSS módhoz. Letöltöm, és nem valódi naprendszer. Nem tudom miért. Githubról is leszedtem annál is, betelepitem, és inditás után még mindig csak kerbin méretek vannak. Ötlet?
  • Dr_King
    Sziasztok. Én is csatlakozom a KSP fórum apró közösségéhez.
    Kezdésnek pár kép állomásokról. Carrier módban játszom, még elég kezdetlegesek, majd le akarom őket váltani a már újabb alkatrészekkel készített állomásokkal.
    Kerbin:
    Mun:
    Mun felszíni bázis + kutatójármű:
  • Tauri
    Ilyen nekem is van :)
    Angyal2
  • Dimefromhell
    ANGYAL
  • Kopasz442
    Igen látom, hogy csak Steamen lesz elérhető pre-release, de egyenlőre náluk még nem szerepel. Azért már roppant kíváncsi vagyok
  • Fulcrum11
    Lehet majd jelentkezni pre-release játékra az 1.1-hez! két héttel a kiadás előtt lesz a tesztelési lehetőség. Elsősorban a moddereknek ajánlott, hogy már előre tudjanak dolgozni a modok portolásán. Steames opt-in lesz csak.
    azt írják, hogy az 1.1 az eddig nem látott jelentőségű update, gyakorlatilag a program minden részébe belenyúltak.
    Utoljára szerkesztette: Fulcrum11, 2016.03.03. 00:24:45
  • OGMontana
    Karrier módban tolom, de már fel van fejlesztve minden. Maximum a kamera mod ami zavarhatja, de az is csak EVA-ban. No mindegy, frissítem a modokat, hátha valamelyik bezavart.
  • mijki
    Az IVA-nak akkor is működnie kell :D
  • Dimefromhell
    Csak sikerült Kerbin körüli pályára állítani egy aszteroidát. 22 m/s DV maradt, uh nagyon kicentiztem :D. Jöhetnek majd a vizsgálatok. Vittem, mysterygo-t, gravmaxot, hőmérőt, és seismic accelerometer-t de egyik sem mért értelmes adatot. :( Innen csak talajmintát érdemes venni? Vagy mire jó egy aszteroida? :D
    KÉP
  • gvarga12
    Hali,

ha karrier modban vagy akkor kell hozza az Astronaut Complex fejlesztese ha jol melekszem.
    Ha nem akkor nem tudom, van fent valami mod ami befolyasolhatja az EVA-t?