1015
  • Inquisitor
    A szyv dumáit érdemes meghallgatni olyan helyen is, sőt olyan helyen főleg, ahol semmi rúna vagy talizmán sincs.
  • Malakai
    Nincs közepes, csak alacsony és magas.
  • MerlinW
    Szerintem nincs olyan. 3 vége van a játéknak. Egy jó és két rossz.
  • Prince23
    Közepes káosz szintet hogy lehet kihozni a gameből?
    Menny a határa a gyiloknak, pályánként?
  • Maxtreme
    nem muszáj beléjük kúrni a baltát, el is lehet őket kábítani hátulról :)
  • vrtg
    Ami még beugrott, hogy
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    gondolom az Outsider sem véletlenül adja nekünk a "kissé" átalakított Jessamine szívet, nyilván ő mindent tud a dologról. Elég morbid humorérzéke van a tagnak. :D
  • Inquisitor
    Valahol azt hiszem második küldetés közben van egy kihallgatható beszélgetés ...
    ... ami arról szól, hogy az "Empress" vőlegénye micsoda alacsony rangú ember és ez mekkora botrány. Szóval nem szimplán a szeretője volt.
  • vrtg
    Vannak rá utalások, hogy Corvo az Empress szeretője volt, és hogy Emily a lánya:
    1. Már az introban rögtön elhangzik az Empresstől: "When you are near, my heart is at peace. Emily and I will count the days until you return."
    2. Utolsó pályán Havelock naplója talán a legegyértelműbb bizonyíték: "We will not achieve our hold on the Empire with a little girl setting policy, and I believe Corvo's loyalty to the Kaldwin woman would have clouded his head. Is she truly his daughter?" Ez megmagyarázza miért akarták kiiktatni a méreggel.
    3. A jó befejezés végén, mikor a sírt mutatják elhangzik, hogy több voltál Emilynek mint a védelmezője.
    4. A daddys rajz amit Emilytől kapunk a játék közepén.

"Egyik beszélgetésben azt is mondta, hogy ha az anyumat nem veszed el feleségül, akkor majd engemet."
    Mivel ezt egy kislány mondja, ez csak annyit jelent, hogy nagyon szeret minket. Fogalma sincs arról, hogy mit jelent ez valójában.

"gyakorlatilag Emily apjáról semmit sem tudunk"
    Szintén megerősíti a fentieket.
  • bakkerman
    úgy valóban,csak az ezekhez szükséges rúnákat meg ha felakarom kutatni,akkor biztos "randizok" az út során 20 őrrel,5 weeperrel,5 feketeruhás teleportálós "szörnnyel",és akkor jön a kill :D
  • wedge31
    Ha használod a képességeid / villanás, idömegállitás, megszállás / akkor pofonegyszerü a sunnyogás.
  • bakkerman
    az átöltözést lazán beletehették volna a játékba,és akkor nem kell kötél idegrendszer ahhoz,hogy lopakodva játsszunk. Például már rögtön a legelején a börtönbe,átveszem az egyik elaltatott őrnek a ruháját,és megyek tovább mint "őr",így nem kell lehentelnem az egész börtönt...na majd az új Hitman
  • tomsolo
    Ja engem is zavart ez a felesleges lopakodósdi.

Általában semmi hatása nincs ha rambozól, más játékokban legalább elözönlik ilyenkor a területet a mérges ellenek ala Commandos vagy buké van asap. Itt meg vicces, hogy pl. a szigorúan őrzött börtönben van összesen 8-10 őr akit megvonyíttatsz és nem történik szinte semmi. A robbanás után is vicces, hogy ott áll a 3 őr a hídon/gáton és cigerettázva nézik az egészet.

A másik amit a legjobban hiányoltam az a macgyver factor. Tök jó lett volna ezt azt építgetni - pl Fallout szemétvető - vagy átöltözni - Hitman - vagy felvenni egy konyhakést, ha már ott van, ehelyett végig abban a stílusban kell nyomulni.

A trailerből az hittem olyasmi lesz mint egy Bioshock/Thief/Hitman combó, dehát jóval egyszerűbb azoknál.

• Palesz2
    e03, hátha valaki megnéz :D
  • Calver
    aki érdekel a chaos, ghost és társai mögött lévő mechanika, íme
  • Mr_no_NaMe
    közz. már az új winfos is megvan végrevalahára.
  • Mr_no_NaMe
    édesanyád
  • Myselor
    na azt én is várom.kíváncsi vagyok én is emily apjára.és az előtörténetre is kíváncsi lennék:)
  • Shep
    Bethesda Softworks✔@BethblogRT @DCDeacon @CamGarrant Will announce our DLC plans at a later date. There are no plans for any DLC "exclusives" for Dishonored.
  • Prince23
    Én várom hozzá mindenképpen kampány DLC-t, minden bizonnyal a császárné apját majd részletezik valamelyikben... vagy legalább találkozhatunk, miként halt meg, vagy miként tűnt el... mert gyakorlatilag Emily apjáról semmit sem tudunk. csak annyit, hogy van egy furcsa "britbarát" társadalom, amiben az uralkodói posztot a nők töltik be... minden más egyebet pedig a férfiak.
  • Myselor
    igen így már értem.köszi szépen:)
  • jarlaxxe
    Akkor ne használd.
  • Prince23
    Nem ő az apja, csak úgy tekint rá, mint ha az apja lenne.

Egyik beszélgetésben azt is mondta, hogy ha az anyumat nem veszed el feleségül, akkor majd engemet. :)

Minden bizonnyal ha nem ölik mega császárnét, akkor Corvo feleségül vehette volna...

de itt is csak vehette volna, mert ő csak egy Lord Protector..

• xido
    ehh..kár volt megvennem a "látást"..még hardon is túl könnyű lett:)
  • Myselor
    akkor töröljétek a hozzászólásomat.
  • Fpocok
    szerinted nincs
  • Myselor
    ebben nincs semmi spoiler.mert igazából nem is derül ki.és már voltak találgatások.most én kiváncsi lennék rá tényleg mi van:)
  • Fpocok
    ööö spoiler?
  • Myselor
    1 valamit nem értek most akkor tényleg Corvo Emily apja?mert csinált egy rajzot rólam,maszknélkül és a képre az van irva daddy.na most akkor mi az igazság?:)
  • Shep
    Lesz hozzá story dlc?
  • Prince23
    Am az nagy vicc, hogy csak 2 szintet lehet lépni :S
  • Inquisitor
    Szerintem a fejlesztések a DLC-k alatt fognak értelmet nyerni.
  • Prince23
    Acsi:

Teljesítsd úgy a játékot, hogy semmilyen természetfeletti erőt nem vásárolsz a Villanást kivéve

És mi van akkor ha a villanást felfejlesztem 2. szintre? akkor elvész az acsi?
  • Fpocok
    Egyik játéknál sem fogtam a fejem, a sok butaság miatt a második percben...
  • Calver
    elkerülöd őket, én amikor lopakodva nyomultam, egy helyet leszámítva (distillery) mindig találtam alternatív útvonalat, nincs semmi hasznod belőle, ha kinyírod/kiütöd őket. (egy-két helyet leszámítva)

#657: ne aggódj, később is az lesz. (vigyázat, tvtropes)
    én konkrétan már röhögtem, amikor Lord Regent kiirtása után Corvo nagyot kortyolt a poharából, aztán húúú, meglepi, megmérgeztek, mekkora fordulat, végül is nem tudtam a második küldetéstől, hogy ez lesz...
  • jarlaxxe
    Semmi szar nincs benne max klisés de messze van a szartól.
    De ha ennyire story orientált vagy hogy-hogy öt percnél többet játszottál a Borderlands 2-vel vagy a DaS-al...
  • Fpocok
    Engem nagyon nagyon zavar. Ez is az oka, hogy a tutorialon kívűl még nem csináltam meg egy küldetést sem...
  • bakkerman
    kliséhalmaz volt a legeleje valóban,de utána generál pár fordulatot,amitől izgi lesz :) de az eleje valóban lájtos,sztori szempontból
  • Fpocok
    Ugye nem csak engem zavart, hogy mennyire rakás szar a történet a leges legelején?
  • wedge31
    Idömegállitás és futás.
  • Maxtreme
    hát azt inkább a katonákra tartogatom :)