1015
  • grebber
    Lopakodáshoz nem kell sok rúna nekem is még pár db és utána leszarom őket,mert ilyen nekem nem kell hogy kisebb az esély hogy eltaláljanak ,mert lopakodok ,tehát észre sem vesznek. Meg a többi szar sem kell. Teleport meg az ugrás és kész.Alig tartok valahol aztán már vagy 4-5 óra benne van lopakodva.

• Inquisitor
    Így is szemét módon szét van szórva a rúna és csont amulett, úgy sokkal nehezebb lopakodva összeszedni ... mint rambózva.
  • grebber
    Egész hosszú lesz így lopakodva mindenhova benézve rúnákat keresgélve ,mellékküldetéseket megcsinálva.
    Van olyan rúna amit alapból nem mutat a szív csak miután felvettük a mellékküldetést és megcsináltuk akkor az jár érte cserébe.
  • Inquisitor
    "Ezek a beállítások nagyot dobnak a játék grafikáján. Érdemes szöszögni az ini-k ben."
    Tesóm haldokló, túlmelegedős passzív 9400GT-jén örülök, hogy elindul, nem még GFX tuningoljam. :D
  • bakkerman
    nagyon simán menni fog,graf tuningokkal is
  • Shep
    Hát tény, hogy nem olvastam vissza teljesen, mondjuk úgy, hogy felületes voltam :) Kösz.
  • Madi92
    Szóval el?:D
    Még nem játszottam vele, és nem tudom, mi kell neki alapból.. so csak azért kérdeztem.
  • bakkerman
    are you fucking kidding me?
  • Madi92
    A lenti konfiggal elbírná a graf tuningot?
  • Maxtreme
    akkor elég furán értelmezted a párbeszédet :D

simán bemásolod az exe mellé.
  • Shep
    De én meg rólad beszélek :) Ezut a sweetfx-et hogy kell beaktiválni?
  • Maxtreme
    írta h eredeti
  • Shep
    Ok de honnan bannolnak, főleg mivel gondolom warez
  • jarlaxxe
    " Warrning, No guarantee this will not get you banned, use at your own risk. " - csak mert ez van a readme-ben...
  • Csokis
    4x4 SGSSAA, HQAO, HQAF & SweetFX + 105 FOV

• Maxtreme
    Mivel a játékba rohadtul nincs multi, miért is bannolnának?
  • jarlaxxe
    Ezeket az eredetire is lehet applikálni, nem lesz bann miatta?
  • bakkerman
    aha köszi,kipróbálom
  • Maxtreme
    fov hack
    Sweetfx
    meg amit a steam forum dishonored topikba írogattak, cfg file paraméterekbe nyúltam bele
  • bakkerman
    mit telepítettél fel? jól néz ki
  • Maxtreme
    ezt sikerült belőle kihozni:

• K kutya
    Sziasztok ! Éredeklődnék ,hogy hol tárolja a játék a mentett állásokat?
  • Maxtreme
    jaja, és igazából nem veszem észre hogy lassítanának.
  • Solid Snake
    Ezek a beállítások nagyot dobnak a játék grafikáján. Érdemes szöszögni az ini-k ben.
  • Solid Snake
    Dishonored FOV hack:Jól skálázható FOV. csak be kell másolni, ill. a fov értéket beállítani az ini-ben.
    Jó játékot
  • Tatyla
    a könnyezőket meg lehet ölni,azaz meg szabad?
  • Inquisitor
    Here we go again, Dishonored region lock issues in Eastern Europe
    Azaz miért érdemes eredetit venni kelet Európában/ból ...
    És csodálkoznak, hogy sok gyanakvó ember US verzióz használ pproxyval?
  • Ironman2
    Nembaj.A szándék a lényeg!
  • Inquisitor
    Kissé bekéstem. :P
    De szép.
  • Inquisitor
    Hmmm. Erős GeForce kártyákon Nvidia Inspector progi és SweetFX segítségével ilyen grafikai szint hozható ki belőle:

Bővebben itt:

• cataflam02
    köszi
  • grebber
    Akkor a High Chaos befejezést kapod igen!
  • DarkSector
    Elég szar lesz mert túléled :P
  • cataflam02
    Ha lemészárolok kb mindenkit, akkor szar a befejezés ?
  • tomsolo
    Jó stuff ez, mondjuk az alapbeállítások nem valami jók, de visszafinomítva már egész tűrhető a graf - menetközbe lehet állítgatni.
  • wantonly
    Elkezdtem. Szép, hangulatos, sokkal jobb, mint amit vártam. Tetszik, hogy lehet választani a lopakodós/gyilkolós játékmenet között és mind a kettő stílus ki van dolgozva, egyik sincs elhanyagolva. Én első végigjátszásra mind a kettőt kihasználom, képtelen lennék csak lopakodni, adja magát, hogy néha használjuk a fegyvereket. Kár, hogy rövid, bár én biztos sokáig elleszek vele.
  • NovaTerra
    Én végigjátszottam legnehezebb fokozaton. Rúnákat igyekeztem megkeresni. Hangulatos játék, de lehetett volna kicsit összetettebb. Én többnyire nem foglalkoztam azzal, hogy ne öljek. Néha kerültem az őröket, de szükség esetén nem szaroztam. A 2. szintű blinkelés oly mértékig op, hogy még legnehezebb fokozaton is egy idő után könnyű a játék, mert annyi az egész, hogy gyors blink és egy szúrás. Ha véletlenül többen odagyűlnek, akkor patkány idézés és pisztollyal lehet könnyen kezelni a helyzetet. Az utolsó pálya nagyon hangulatos, ott tényleg figyelni kell, mert elég sok őr van. Az tetszett a legjobban.
  • Ironman2
    Link to download : http://www.filedropper.com/sweetfx-smaainjectorbypxel

Nice SMAA Injector, less aliasing, more colours, more sharpening...

INSTALL GUIDE :
    - Unzip to Binaires/Win32
    - Play
  • Ironman2
    Egy kis graf tuning.Link a videóban!

• Calver
    baszki Critical Miss