1015
  • Zozo0122 #814
    Úgy érted, hogy csak a célpontokat vagy tényleg mindenkit?
  • Zozo0122 #813
    Igazad van, biztos jópáran vannak akik csak most kezdik el, de úgy beleéltem magam a történetbe, hogy elfelejtettem spoilert tenni. DE már nemazért de ha valaki látja, hogy olyasmiről van szó ahol még nem tart akkor minek olvas tovább? És egyébként is tényleg annyi féle megoldás van, hogy lényegtelen az egész mert végülis mit írtam le? Az 1. küldetés egy egyedi megoldását. Nem kulcsfontosságú dolgot,csak 1 poénos módszert. Oké neveket nem kelett volna írnom szal bocsánat tőled is.
  • Evin
    És a többiek meg le vannak tojva?!
  • wedge31
    Mindjárt végére érek a második végigjátszásnak. Ahhoz képest, hogy gyak mindenkit ki akartam nyirni a sokolovos pályát simán végig sunnyogtam...
  • Zozo0122 #810
    Bocs, csak a legtöbben már itt már végigvitték van, aki többször is. Ez még tényleg nagyon az eleje a játéknak azért gondoltam, hogy leírhatom spoiler nélkül.
  • bakkerman
    spoiler tag baszod !!!
  • Zozo0122 #808
    Úristen milyen sebességgel játszotok:D Én még csak most megyek a Golden Cat-be:D Campbellt nemrég nyírtam ki. 3 embert öltem a pályán: 1. Campbellt kinyírtam nem akartam megbélyegezni, mivel 1 korrupt féreg ezért halnia kellett. 2. kiengedtem a kennelben a beteg kutyát és széttépett 1 őrt. 3. megöltem 1 felvigyázót aki rátámadt 1 másik felvigyázóra és boszorkánysággal vádolta a nővérét. Kegyetlen jó, hogy mennyiféleképpen meglehet oldani a feladatokat meg hányféle úton be lehet cserkészni a célpontot...
    Bár sztem én Campbellt is egyedi módon öltem meg:D 1x is fennt elbújtam a fogadószoba tetejénél a csillárnál...ott vártam, mikor kijöttek az oldalsó szobából Campbell kapott 1 altatóvesszőt a nyakába. Curnow elszaladt és gondolom kimenekült az épületből mert kiírta, hogy megmentettem. A kretén őrök meg kiszaladtak és a folyosón kerestek:D Leugrottam megfogtam az elkábított testet az ablakhoz sétáltam és...lehajítottam a többi felvigyázó közé. Epic kill volt, mint valami filmben pont az udvaron lévő jelképének a közepére esett és megpusztult az őrök meg odafutottak és kiabáltak.:D
  • bakkerman
    tavaszra csak lemegy 6k alá nem? :S októberi játék,fél év alatt azért csak veszít az árából 3-4k-t,vagyis remélem. Most vettem Sleeping Dogsot meg jön 2 hét múlva az FM,erre az évre már nem tudok több pc játékot venni,esetleg karácsony környékén
  • ratgab
    33 alatt nemigen szoktak akciózni, szóval én egy 33%-ot megszavaznék neki első leárazásként.
  • MerlinW
    Max 10-20%-al.
  • zozyk
    Köszi... (remélem benne lesz valami karácsonyi akcióban)
  • wesker24
    A steames verzió alapból magyar !
  • zozyk
    A steames verzióban van magyar felirat?
    Most a virágostól van meg,de ha a steames is magyar,akkor megveszem.
    Ennyit megérdemel ez a játék.
  • Vincentcloud
    Nos nekem is megvolt a második végigjátszs, a "jó" befejezés miatt. A sztori valami eszméletlen jó. Az első végigjátszás során, volt néhány olyan üzenet illetve játékbeli esemény, hogy közben elhatároztam aki szembejön velem az halál fia, régen tudtam beleélni magam ennyire egy játék történetébe.
  • Prince23
    Na én most végeztem ki a gamet negyedjére lopakodva fullona végén pár ört azért kábítamnom kellett, de összessen kb 4 őrt ütöttem le. Megkaptam a 0 killes acsit, és az only Villanás perkes acsit is.

Lopakodva célirányosan a játék nagyon rövid. Lorg Regentet pl 5 perc alatt lebuktattam
  • wedge31
    90%-ban észrevétlenül irtom öket most lett meg a hamus skillem igy még hullákat se hagyok magam után
  • Prince23
    És hogy játszod? Predator modban (észrevétlenül mindenkit kinyírsz) vagy full Rambó módban, feltünéssel?
  • wedge31
    Az szép nekem a második végigjátszás van folyamatban most majdnem mindenkit kinyirok / a civileket nem /
  • Prince23
    Negyedjére játszom végig; így jobb? :)
  • Fpocok
    Hova viszed ki? Az utcára? :D
  • Prince23
    Már negyedjére viszem ki a főbba csik meg vannak, már ien felesleges acsik vannak, ölj meg ennyit azzal meg emezzel...), most mindenkit kikerülök, nem interakciózok, sehogyan sem, kivéve a kulcsfigurákat majd, de ha lehet őket is kikerülöm...

am tiszta Deus ex feelinget juttatja eszembe sokszor a game. de dues ex azért egy fokkal jobb :)
  • wedge31
    Igen az ikrek nagyon megszivják de ismerve a ténykedésüket talán meg is érdemlik. Van amikor a gyors halál túl könnyü büntetés.
  • vrtg
    Ennél a küldetésnél (ill. még a golden catesnél) jutott először eszembe, hogy a fejlesztők kissé érdekesen alakították ki a morális döntéseket a játékban.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nem csak Lady Boyle, hanem mindegyik fő célpont büntetése gyakorlatilag rosszabb mint a halál, ha a "békés" módszerrel takarítjuk el őket.
  • wedge31
    A csónakban fog várni a "hös szerelmes" ember és ö viszi el a csajt valszeg egy életre bezárja egy szobába szegényt.

A farkasfejes fazonra gondolsz? mert azzal párbajoznod kell ha átadod a levelet mivel az áll benne, hogy te párbajozol a ficsúr helyett.
  • Inquisitor
    Ezt most nem értem, én egy másik helyre elcsaltam és elkábítottam, de ...
    nem jöttem rá, hogyne lehet a pincéből elcsónakázni, sem a rúnás szoba kulcsát nem leltem, pedig szét loptam az épületet.

A fazont miért kell követni aki a levelet kapja Pendletontól? Csak mert nekem nem megy sehova, csak körbe és előbb utóbb mindig kiszúr.
  • Shep
    Levél megvolt akkor valahol elszúrtam, mert elsőre megitattam vele a mérget másodjára meg mindkettőt megmérgeztem :)
  • Shep
    Nekem meg ilyen narancs, vagy barna vagy milyen volt :)
  • wedge31
    Akkor ez random lehet mert nekem a fehér ruhás volt a célszemély.
  • wedge31
    Tehát ghostba tolod, én is ugy játszottam végig elsőre még az állatokat se bántottam.
  • vrtg
    Eredetileg akkor kapod ezt a questet miután kiszabadítottad Martint, és ahogy továbbmész kihallgatod két őr beszélgetését az eretnek billogról, amiről a levéltárban lehet infot találni.

#783: A célpont ennél a küldetésnél elvileg random, szóval nem mindig a feketét kell kinyírni.
  • Prince23
    A bélyegző terembe kell menned, ott adnak utalást ezekre, de előbb üsd le Campbellt... mondjuk a titkos szobájában, ahol éppen a századost akarná megölni, és az incidens előtt még közbeléphetsz. Curnow nem fog foglalkozni veled, de érdemes őt is kiütnöd, majd egy kukában elrejteni...
    Ezután meg elmész a kihallgató terembe, körbenézel informálódsz, és beülteted Campbellt a székbe...és megbélyegzed (a bélyegző vas a kihallgató teremben van, a feni résznél)
  • Prince23
    SPOILER:
    Ahogy benyitsz a bálba (GPS bejárat szerint) rögtön jobbra van egy nagy szoba ahol emberek vannak, nézz szét közöttük, egy fekete ruhás maszkos csávót szólisd le....Aztán a fekete Boyle-t leszólítod, és elhívod privát cseverészni :D majd leütöd...
  • Shep
    De ezt a feladatot ki adja?
  • Shep
    Beszélni kell egy vendéggel akinek a nagy szerelem a nő és ő majd elmondja mit tegyél.
  • Inquisitor
    Valaki spoilerben elrebegné Lady Boyle küldetésnél mi a nem halálos megoldás? Csak mert szétszedtem az épületet, találtam több lehetőséget, leveleket, kulcsokat, de nem tudom megoldani.
  • Prince23
    Eretnekké kell avatni egy bizonyos módszerrel :D
  • Shep
    Milyen bélyegezés?
  • Prince23
    Én most 0 kill és 0 kiütéssel viszem a játékot. Bár acsiban nincs 0 kiütés, de akkor is, ez így kihívóbb lett... és nagyon élvezetes. remeke lehetőségek adódnak.

ui:

Spoiler - NON-LETHAl: Campbell

amikor a székhez vonszolom a felvigyázót (ez az első pálya a szökés után), oda mindig bejár egy őr, de nem esik le neki, hogy meg van bélyegezve, még csak nem is riadózhat.... felülrőla csöveknél a kihallgató szobában megvártam mig benyít, de tök természetese dolognak veszi hogy Campbell ki van ütve a széken :D:D

Valami reagálást elvártam volna az őrtöl, de sebaj.
  • Calver
    van, elvileg a karakterek 20%-át simán levághatod, és még mindig low chaos lesz.
    de ha élvezetes játékot akarsz, ne kíméld az ellenfelek - mindenki kiütése nagyon unalmassá fog válni, nagyon, nagyon gyorsan.
  • Husimoto
    Az első pályán megöltem pár embert, utána nem, de már nincs kedvem üjra kezdeni, igy van még esélyem a jó befejezésre? Thx