Dishonored
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"The trees move. Do you not see it?"
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Bent van az udvarban és tényleg a barakk az. A mûhely ajtajából szinte egyenesen oda lehet menni. A mûhelyben találsz egy rúnát is. Magára sz épületre meg a falnak támaszkodó õr bámul.
Video, de csak belülrõl
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Azért köszi!
Egy safet keresek a first missionban! :)
Valami hotelt emlegettek, a jegyzetben meg barakk van írva?!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Next PC upgrade: 2022

Van egy sötét sikátor a két nagy épület között és ott egy pincelejáró, talán a kutyás részhez?, mellette egy kuka amit biztonságos helynek nevezett egy marker én meg nem értettem, hogy az elkábított Curnow mitõl halt meg küldetés végén.
Ja, egyébként hol van az a biztonságos hely, ahová el lehetne helyezni Curnow-t?
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
(\__/) ( X.x) ( } . { )
itt pl a taktikailag fontos karikat lettek elpucolva
Viszont ennek nagy hátránya, hogy a gyûjtögetésnek így némileg lõttek... de sok idõt beleölve, meg lehet csinálni.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Van erre mód? Most megyek a Golden Cat-ba.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Nálam 9/10
de eddig Deus Ex HR a legjobb ilyen többféle játékmenettel bíró játék.
Most kezdtem el énis a játékot:) Épp megérkeztünk a Hound Pits Club-hoz.Sajnos a börtönben és a csatornában 12 embert kellett eltennem láb alól legalábbis a statisztika azt írta...nem mintha béna lennék, azért ennyi mert én mindent átakarok nézni és felszedni mindent és sokat kellett kerülgetnem az embereket:D És nem töltök vissza mentést csakmert gyilkolnom kellett. Na szóval a káosz szintem már most magas...ez csak erre a küldetésre vonatkozik? Azonkívül kiírta, hogy megtalált csonttalizmánok meg festmények meg ilyesmik jah és, hogy megtlaált érmék. Se csonttalizmánt se semmit nem találtam ezek közül kivéve érméket. Tehát ez összesített statisztika minden küldetésre? Mostmár a káosz szintem magas marad? Csak rossz befejezést kaphatok? Nem mintha számítana mert 1. végigjátszásban a velem szemeteket elfogom tenni láb alól...csak érdekel:)
rossz: megmented a lányt
rossz: hagyod leesni a lányt
jó: alacsony káosz
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Nagyon jó kontroller támogatása van, ha megnyomsz egy gombot rajta rögtön átír minden gombot a controllernek megfelelõre,
nekem sima bigben-es olcsó kontrollerrel annyi hogy le kellett futtatnom rajta egy progit ami helyrerakja az irányokat, de ez csak a kontrollerem gondja.
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
Next PC upgrade: 2022