Dishonored

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Calver
tényleg, igazad van, rosszul emlékeztem, archives-ban van a könyv. <#eljen>

"The trees move. Do you not see it?"

wedge31
Abszolút senkit. Ez a acsi csak ugy lesz meg

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Prince23
Sikerült amúgy, a kihallgatóban volt a bilyyogzó is

Hogy mit kell csinálni azt nem írja akkor még, annyi van, hogy ...
kiírja vidd a kihallgató terembe. Ha ott a székben van, akkor lesz lehetõség a billogozásra. A bélyeg és a leírása meg azt hiszem a könyvtárban van.

Calver
akkor valószínûleg kell elõtte a szövegelést hallani, meg h megjelenjen opcionális küldetések között, csak utána tudod megbillogozni. de max nézz körbe youtube-on, biztos valami végigjátszás videóban mutatja valaki, hogy hol a könyv, amibõl kell hozzá az info - bár nem vagyok benne biztos, hogy az elsõ lépés (kihallgatott szövegelés) nélkül menni fog.

Prince23
Max annyit csinálok h Campbell testét beültetem a székbe, ha ez lehetséges :S

Prince23
Voltam de semmi, ugyanúgy jelzi, hogy öljem meg :S

Calver
megbélyegezni/billogozni eretnekként. valahol hallod két arc beszélgetését róla, de szerintem anélkül is meg lehet - keresd meg a kínzókamrát, ott van róla könyv.

Prince23
Campbell résznél összetörtem a poharakat (mert non-lethalt akarok Felvigyázó esetében) és meg van a naplója is, de leütöm és mégsem jó. Jelzi h tegyem el láb alól, még mit kéne megszerezni a napóbejgyzése mellé?? nem vágom miért van ez

Calver
szerintem az "anyone" az õt is magába foglalja <#whatever>

Prince23
A kulcsfigurákat kinyírtad? pl a Felvigyázót?

Bent van az udvarban és tényleg a barakk az. A mûhely ajtajából szinte egyenesen oda lehet menni. A mûhelyben találsz egy rúnát is. Magára sz épületre meg a falnak támaszkodó õr bámul.

Video, de csak belülrõl

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Pont akartam írni, hogy megtaláltam..:D Néztem, angol végigjátszást, ott láttam az épület angol nevét, azaz bunkhouse, én pedig sajna nem tudtam, hogy az jelenti a barakkot. Az más kérdés, hogy mikor ott jártam, észre sem vettem! :P
Azért köszi!
wedge31
Az egész hátsó udvaron egy épület van amin Bunkhouse felirat van...

Engem is érdekelne.

Hali!
Egy safet keresek a first missionban! :)
1. komolyabb küldetésben, mikor kinyírjuk/bélyegezzük a felvigyázót, ott a hátsó udvaron meg lehet menteni egy testvérpárt. Hálából megadnak egy safe kombinációt. A széfet hol találom hozzá?:P
Valami hotelt emlegettek, a jegyzetben meg barakk van írva?!
Shep
Nekem már elsõnél is ott volt egy csomó beteg meg betámadtak a fertõzöttek, szóval van hatása.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Harmadik és negyedik látogatásnál egyre durvult a dolog. Amúgy második látogatásnál szvsz már van pár arc a pincében aki ... ööö ... lábadozik. Sajnos ötödik látogatás elõtt kifagyott a program, mindjárt megnézem akkor mi van ...

grebber
Én megmérgeztem õket után visszamentem mert az volt a küldetés és semmi különös nem volt!

Next PC upgrade: 2022

wedge31
Meglett a no killes végigjátszásom 24h alatt.

Prince23
Nem nagyon akartam kiiktatni azt a fazont :)

én arra lennék kíváncsi,ha az elején a banda elixírjét nem fertõzöm meg,ahogy mama kérte,visszamenve a következõ küldetéskor egészségesek mind?
Basszus, nekem a biztonságos hely megvolt, de nem jöttem rá mire kell. :D
Van egy sötét sikátor a két nagy épület között és ott egy pincelejáró, talán a kutyás részhez?, mellette egy kuka amit biztonságos helynek nevezett egy marker én meg nem értettem, hogy az elkábított Curnow mitõl halt meg küldetés végén.

Na igen. A High Overseer küldetésben sem tûnt föl senkinek, hogy a kutyák magányosan bóklásznak. (nem voltam biztos, hogy nem lesz káosz penalty a likvidálásukból. Szundinyíl meg kár beléjük :Ð)
Ja, egyébként hol van az a biztonságos hely, ahová el lehetne helyezni Curnow-t?

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Hogy fikázzak is: Egy Thiefben ha eltûnt egy õr a helyérõl vagy útvonalról, igen hamar elkezdte keresni valaki, hogy hova lett.

Ad valamit a program a 100% sunnyogásért? Csak mert az õrök jó részét szundiba küldhette volna a játékos nagyobb erõlködés nélkül és kevésbé kéne majrézni észreveszik vagy sem. Vagy altatás esetén késõbb mindenképpen számol riasztással?

MerlinW
Õ játszik:)

[merlinw.org]

Malakai
Én visszamentem robbantás elõtt, mert meg akartam nézni mi van a vezérlõben, na meg minden õrt el akartam kapni. :)

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Ennyit sz*rakodni és kockáztatni az ajtóvezérlõvel, amikor apiros fûtéscsövön simán kiszambázhatott volna ... :)

Igen párat elaltattam párat elkerültem párat megöltem. De mivel az elején vagyok és felfedezgettem elõfordult, hogy kerülgettem õket kifigyeltem a helyzetüket és mikor épp benéztem az utolsó sarokba valamelyik észrevett és hasonló dolgok. Ha nem néznék be mindenhová és olvasgatnám el a cetliket meg könyveket meg vennék fel dolgokat akkor mindegyiken túl tudtam vna jutni. Jah és egyébként kapásból very hard fokozaton nyomom.( egyébként magyar verzióval) Na mind1 mostmár különleges képességeket is kaptam és most megyek az elsõ éles küldetésemre de itt már nagyon odafogok figyelni:) Jah meg ilyen dolgok voltak, hogy például suhintottam egyet a karddal véletlenül belevertem a falba és egybõl jöttek, hogy mi volt ez?:D
Prince23
Bezony, minden egyes pályát is meg lehet. Még az orvgyilkos rend tagjait is ki lehet cselezni, bár ott non-lethal wepon azért javallott...

itt pl a taktikailag fontos karikat lettek elpucolva

Viszont ennek nagy hátránya, hogy a gyûjtögetésnek így némileg lõttek... de sok idõt beleölve, meg lehet csinálni.

http://www.youtube.com/v/Of2UoESrvEw&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Azt hiszem a prologot is meglehet csinálni gyilok nélkül, eddig az elsõ három ember okozott csak ebben kis problémát, de azt hiszem rájöttem miként lehet elkerülni azt is. :)

Esetleg rohangászol küldetés közben a boltoshoz venni újakat. Fejlesztheted a nyílpuska pontosságát és hatótávját, kevesebb elveszített vesszõ. De a legtutibb ha a leghamarabb tanulod meg a blink+fojtás altató kombót, mert az nem kerül szinte semmibe.

Malakai
Nem lehet, az egyetlen upgrade hozzá, hogy......elõbb hat az altató, harcban is azonnal összeesnek.Én speciel így se szoktam elhasználni túl sokat belõle, csak egy párat pályánként.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Az altatólövedék kapacitást hogyan lehet növelni? A sima nyilat lehet de ennél nem láttam ilyen opciót.

Van erre mód? Most megyek a Golden Cat-ba.
Shep
DE nem kell megölni elég ha elaltatod, igaz az lassabb ha kézzel csinálod de izgisebb is ,hogy kiszúrnak -e közben :)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Prince23
Am lehet sablonos a sztori meg minden, (a Witcher 2 is hasonlóan indul ugyebár, csak annyi különbséggel, hogy az sokkal részletesebben van kidolgozva, itt meg Bethesda gyakorlatilag 10 perc alatt elintézi a fõ részt) de nekem a tálalás nagyon tetszik, meg ez a világ, a karakterekrõl sok mindent megtudhatunk.

Nálam 9/10

de eddig Deus Ex HR a legjobb ilyen többféle játékmenettel bíró játék.

Prince23
Csak a prologúsra vonatkozik, az elsõ pályától már ezekre (felvigyázós) figyelned kell.

Jahh és eddig nagyon jó a game, tetszenek az elrejtett dolgok. Kedvencem a széf kódjának megtalálása a csatornában:D Sok ilyen lesz még?
Sziasztok!
Most kezdtem el énis a játékot:) Épp megérkeztünk a Hound Pits Club-hoz.Sajnos a börtönben és a csatornában 12 embert kellett eltennem láb alól legalábbis a statisztika azt írta...nem mintha béna lennék, azért ennyi mert én mindent átakarok nézni és felszedni mindent és sokat kellett kerülgetnem az embereket:D És nem töltök vissza mentést csakmert gyilkolnom kellett. Na szóval a káosz szintem már most magas...ez csak erre a küldetésre vonatkozik? Azonkívül kiírta, hogy megtalált csonttalizmánok meg festmények meg ilyesmik jah és, hogy megtlaált érmék. Se csonttalizmánt se semmit nem találtam ezek közül kivéve érméket. Tehát ez összesített statisztika minden küldetésre? Mostmár a káosz szintem magas marad? Csak rossz befejezést kaphatok? Nem mintha számítana mert 1. végigjátszásban a velem szemeteket elfogom tenni láb alól...csak érdekel:)
Prince23
Leesését nem járt acsi, ez érdekes.

MerlinW
3 befejezés van:

rossz: megmented a lányt
rossz: hagyod leesni a lányt
jó: alacsony káosz

[merlinw.org]

Prince23
Tényleg, pedig végigjátszottam alacsonyon is, most hogy mondod :)

MerlinW
Ha végiglopakodod, (alacsony chaos) nem mennek fel a toronyba, a lány egy szobában lesz, Havelock pedig a tárgyalóban. A tornyos jelenet a rossz befejezés része.

[merlinw.org]

Prince23
Majd megpróbálom úgy végigvinni, hogy lopakodom (megint) ezerrel, de a végén a világítótoronyban hagyom hogy magával ragadja Havelock a lányt :D

Max. bekapcsolja az auto aimot. :P

Laza
Én is használok X360-as kontrollert a PC-hez (pl Dark Souls, SF4, Kingdoms of Amalur, stb-stb) ... de FPS-hez borzalom :)

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

_Atti_
Én kontrollerrel játszom, jobb hátradõlni, a lopakodáshoz meg úgyse kell nagyon szuperpontosság.

Nagyon jó kontroller támogatása van, ha megnyomsz egy gombot rajta rögtön átír minden gombot a controllernek megfelelõre,

nekem sima bigben-es olcsó kontrollerrel annyi hogy le kellett futtatnom rajta egy progit ami helyrerakja az irányokat, de ez csak a kontrollerem gondja.

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

Shep
Persze, hogy nincs de attól még PC-n nem az a nyerõ. :)

grebber
Konzolon vittem végig elõször.Semmi baj nincs a kontrolleres irányítással.

Next PC upgrade: 2022