1015
  • Inquisitor
    Sőt. Régi helyre újra visszamenve is.
  • Shep
    Jó ez a játék másodjára játszom, most mindenkit megölök és rendre találok új útvonalakat. Nem mondom ,hogy tökéletes, meg vannak gyengébb részei de összességében azért kellemes csalódás.
  • xido
    ne is mondd...festményt csak ez utáni küldetésben fedeztem fel,hogy ugyanoda kellett mennem,de benéztem az utca másik oldalára is:)

rúnáknál csontoknál érdemes minden új helyszínre érve elővenni a szívet:)
  • kabel15
    Köszi! Befejeztem azt a pályát és kiderült hogy 7db volt :O
    Nem értem hogyan. De csak 3 at fedeztem fel. Na mind1 majd ha jobban bele ásom magam akkor megcsinálom az egészet 100% ra :D Hiányoznak még ilyen ereklyék is meg festmények :S
  • xido
    szilánk 1 ahogy mész Samuhoz,ott vissza a tetőn...rúna a műhelyben..szilánk 2 a párkányról...
  • kabel15
    Sziasztok!

2 Pályánál mikor az van már csak hátra hogy kimegyek a kikötőbe. A szív jelzi hogy van 2 csontszilánk és 1 rúna. Elkezdtem felszedni a csont szilánkokat de most nem jelzi a rúnát. Tudnátok segíteni hogy hol találom?
  • MerlinW
    Érdemes megpróbálkoznod vele, de tök más műfaj.
  • Cumshot
    Hali most olvastam errol a játékról, látom elég jó értékeléseket kapott. Azt is olvastam hogy az Arx Fatalis fejlesztoi készítették, az pedig az egyik nagy kedvencem volt régen.
    Érdemes megpróbálkoznom vele, vagy tök más mufaj?
  • Prince23
    Igazat mond mindig...
  • Inquisitor
    Nem tudja valaki, hogy ha a SZÍV-et a szereplők gondolatainak, érzelmeinek és életének kiolvasására használom, akkor ő szokott hazudni?
    Csak mert elég érdekes dolgokat mondott pl. Emily-ről vagy a legfiatalabb Pendleton-ról.
  • Calver
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    tényleg, igazad van, rosszul emlékeztem, archives-ban van a könyv.
  • wedge31
    Abszolút senkit. Ez a acsi csak ugy lesz meg
  • Prince23
    Sikerült amúgy, a kihallgatóban volt a bilyyogzó is
  • Inquisitor
    Hogy mit kell csinálni azt nem írja akkor még, annyi van, hogy ...
    kiírja vidd a kihallgató terembe. Ha ott a székben van, akkor lesz lehetőség a billogozásra. A bélyeg és a leírása meg azt hiszem a könyvtárban van.
  • Calver
    akkor valószínűleg kell előtte a szövegelést hallani, meg h megjelenjen opcionális küldetések között, csak utána tudod megbillogozni. de max nézz körbe youtube-on, biztos valami végigjátszás videóban mutatja valaki, hogy hol a könyv, amiből kell hozzá az info - bár nem vagyok benne biztos, hogy az első lépés (kihallgatott szövegelés) nélkül menni fog.
  • Prince23
    Max annyit csinálok h Campbell testét beültetem a székbe, ha ez lehetséges :S
  • Prince23
    Voltam de semmi, ugyanúgy jelzi, hogy öljem meg :S
  • Calver
    megbélyegezni/billogozni eretnekként. valahol hallod két arc beszélgetését róla, de szerintem anélkül is meg lehet - keresd meg a kínzókamrát, ott van róla könyv.
  • Prince23
    Campbell résznél összetörtem a poharakat (mert non-lethalt akarok Felvigyázó esetében) és meg van a naplója is, de leütöm és mégsem jó. Jelzi h tegyem el láb alól, még mit kéne megszerezni a napóbejgyzése mellé?? nem vágom miért van ez
  • Calver
    szerintem az "anyone" az őt is magába foglalja
  • Prince23
    A kulcsfigurákat kinyírtad? pl a Felvigyázót?
  • Gary

Bent van az udvarban és tényleg a barakk az. A műhely ajtajából szinte egyenesen oda lehet menni. A műhelyben találsz egy rúnát is. Magára sz épületre meg a falnak támaszkodó őr bámul.

Video, de csak belülről
  • Madi92
    Pont akartam írni, hogy megtaláltam..:D Néztem, angol végigjátszást, ott láttam az épület angol nevét, azaz bunkhouse, én pedig sajna nem tudtam, hogy az jelenti a barakkot. Az más kérdés, hogy mikor ott jártam, észre sem vettem! :P
    Azért köszi!
  • wedge31
    Az egész hátsó udvaron egy épület van amin Bunkhouse felirat van...
  • Inquisitor
    Engem is érdekelne.
  • Madi92
    Hali!
    Egy safet keresek a first missionban! :)
    1. komolyabb küldetésben, mikor kinyírjuk/bélyegezzük a felvigyázót, ott a hátsó udvaron meg lehet menteni egy testvérpárt. Hálából megadnak egy safe kombinációt. A széfet hol találom hozzá?:P
    Valami hotelt emlegettek, a jegyzetben meg barakk van írva?!
  • Shep
    Nekem már elsőnél is ott volt egy csomó beteg meg betámadtak a fertőzöttek, szóval van hatása.
  • Inquisitor
    Harmadik és negyedik látogatásnál egyre durvult a dolog. Amúgy második látogatásnál szvsz már van pár arc a pincében aki ... ööö ... lábadozik. Sajnos ötödik látogatás előtt kifagyott a program, mindjárt megnézem akkor mi van ...
  • grebber
    Én megmérgeztem őket után visszamentem mert az volt a küldetés és semmi különös nem volt!
  • wedge31
    Meglett a no killes végigjátszásom 24h alatt.

• Prince23
    Nem nagyon akartam kiiktatni azt a fazont :)
  • xido
    én arra lennék kíváncsi,
    ha az elején a banda elixírjét nem fertőzöm meg,ahogy mama kérte,visszamenve a következő küldetéskor egészségesek mind?
  • Inquisitor
    Basszus, nekem a biztonságos hely megvolt, de nem jöttem rá mire kell. :D
    Van egy sötét sikátor a két nagy épület között és ott egy pincelejáró, talán a kutyás részhez?, mellette egy kuka amit biztonságos helynek nevezett egy marker én meg nem értettem, hogy az elkábított Curnow mitől halt meg küldetés végén.
  • Gary
    Na igen. A High Overseer küldetésben sem tűnt föl senkinek, hogy a kutyák magányosan bóklásznak. (nem voltam biztos, hogy nem lesz káosz penalty a likvidálásukból. Szundinyíl meg kár beléjük :Ð)
    Ja, egyébként hol van az a biztonságos hely, ahová el lehetne helyezni Curnow-t?
  • Inquisitor
    Hogy fikázzak is: Egy Thiefben ha eltűnt egy őr a helyéről vagy útvonalról, igen hamar elkezdte keresni valaki, hogy hova lett.
  • Inquisitor
    Ad valamit a program a 100% sunnyogásért? Csak mert az őrök jó részét szundiba küldhette volna a játékos nagyobb erőlködés nélkül és kevésbé kéne majrézni észreveszik vagy sem. Vagy altatás esetén később mindenképpen számol riasztással?
  • MerlinW
    Ő játszik:)
  • Malakai
    Én visszamentem robbantás előtt, mert meg akartam nézni mi van a vezérlőben, na meg minden őrt el akartam kapni. :)
  • Inquisitor
    Ennyit sz*rakodni és kockáztatni az ajtóvezérlővel, amikor apiros fűtéscsövön simán kiszambázhatott volna ... :)
  • Zozo0122 #735
    Igen párat elaltattam párat elkerültem párat megöltem. De mivel az elején vagyok és felfedezgettem előfordult, hogy kerülgettem őket kifigyeltem a helyzetüket és mikor épp benéztem az utolsó sarokba valamelyik észrevett és hasonló dolgok. Ha nem néznék be mindenhová és olvasgatnám el a cetliket meg könyveket meg vennék fel dolgokat akkor mindegyiken túl tudtam vna jutni. Jah és egyébként kapásból very hard fokozaton nyomom.( egyébként magyar verzióval) Na mind1 mostmár különleges képességeket is kaptam és most megyek az első éles küldetésemre de itt már nagyon odafogok figyelni:) Jah meg ilyen dolgok voltak, hogy például suhintottam egyet a karddal véletlenül belevertem a falba és egyből jöttek, hogy mi volt ez?:D