1015
-
tosiro #854 Hello ! Ha nekem Windows XP-m van akkor elfelejthetem a Dishonoredet ? -
rz #853 Már azt a lehetőséget is figyelembe vettem amit leírtál de sajnos semmi nem segít rajta. Amúgy nem is zavarna hiszen más játékoknál (pl:Driver San Francisco) is van alul-felül egy fekete csík de nem ekkora...itt voszont a képernyíő felét ez teszi ki és így már élvezhetetlenné teszi a játékot. -
Zozo0122 #852 Igen az a cél, hogy tudják. Sejtem, hogy mostantól lesz név is a körözési plakátokon, de legalább megtudja a Lord Regent, hogy jobb ha felfogad magának vagy 200 őrt:D De nemlesz elég az se:) Nagyon bele tudom élni magam:D:D:D -
#851 Az nagy poén föleg mikor jelentik, hogy valaki beirta a corvo nevet mikor eltünt/meghalt a csaj. -
Zozo0122 #850 Na ezt a szemét Lord Regentet alázom ahogy tudom:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A Boyle partyn vagyok és már megtudtam melyik nő a célpont...és azt is, hogy kedvel mindnekit aki férfi...az a terv, hogy ágyba csábítom a nőt, ott kinyírom (hogy lássa a főkém, hogy nem csak neki fekszik a csaj:D) utána belefirkantom a nevem a vendégkönyvbe és tipli!:D:D:D -
#849 Dishonored All Safe Locations - All Missions In Order + Codes + Contents!
-
Inquisitor #848 Ott egészen biztosan nincsenek. -
Inquisitor #847 Ha nem a kelet-európai verziót tetted fel, egy lengyel ISO, meg egy orosz steam változat, akkor NEM lehet magyarítani, tök mindegy hova másolod ... -
#846 Olyan felbontásban indulhat a játék, amely nem egyezik meg a monitorod képarányával...állítsd át a Windows-ban is a képfelbontást ugyanarra, mint amit a játékban használsz! Sok játék a Windows-ban használatos képfelbontás képarányát veszi alapul a saját képarányának meghatározásakor, a Dishonored is egy ilyen egyed... :) -
Kacyking #845 Helló!
Lenne egy nagy problémám.Aagol nyelven sikerült megszereznem a játékot és egy barátomtól elkértem a magyar nyelvi fájlokat.
De akár,hogy szenvedek vele nem lesz magyar.Két helyen találtam Localizations mappát ott mindkettő bemásoltam a HUN mappát a nyelvi fájlokat ezen kívül még azt is kipróbáltam,hogy az DishonoredEngine-en belül átírtam HUN-ra a (A my games-ben is)
De kifogytam az ötletekből.Valaki tudja,hogy ezt hogyan lehet ne megoldani? -
rz #844 Hali, egy kis segítséget szeretnék kérni mert az őrületbe kerget hogy a monitoromból egy jó részt fent és lent is fekete csík takar el, eltűntetni egyszerűen nem tudom próbáltam már szinte minden lehetséges módon valakinek volt még hasonló problémája? Olvastam hogy a DeafultEngine.ini-ben be lehet valahogy állítani de őszintén szólva nem találtam olyan sort ahol be lehetett volna állítani (ha volt is az se csinált semmi változást). Próbáltam nvidia panelben is de semmi változás. Valaki esetleg tudna nekem segíteni (nemcsak ennél a játénál lépett fel ez a probléma). -
xido #843 Ugye a mentések a my games mappában vannak?
4 nap nemjátszás után voltnincs...még szerencse,hogy csak a Macskába indultam legutóbb -
#842 Sziasztok.
Nemrég jöttem haza ahol a jó öreg pc-m várt.Rendszeresen szokásom ilyenkor játékokat lewarezolni és végigjátszani amire nincsen lehetőségem és ha jó akkor megveszem őket ps3-ra mert marhára drágák az újonnan kijött gamek.
Ezért előe is elnézést kérek attól akit bánt h warezt próbáltam.
A játék vmi fenomenális atmoszférával rendelkezik.Videók alapján egy dark messiah koppintás jutott róla eszembe és láss csodát,ők készítették.A garfika nagyon stílusos,nem egetrengető de sztem eltalálták,itt nem is ez a lényeg,de ez a kép világ megfelelő egy ilyen téma megjelenítéséhez.Nagyon szeretem a lopakodós játékokat,szóval azokban jártas vagyok valamennyire.A lopakodás és a világ nagyon jól kidolgozott.
Sokan sírnak azért h a régi játékok jobbak voltak meg stb...Hát tessék,itt van.Minden területén egy old scool gamet kaptunk.Minden tekintetben nagyon jó,ezernyi megoldás minden helyszínen,rengeteg lehetőség amely megdobja a hangulatot.Itt lehet azzal szórakozni, hogy vmit kitalálsz a fejedben magadnak és úgy csinálod meg.Magába szippant egész egyszerűen az egész játéktér.A nehézség sztem megfelelő minden tekintetben.Nagyon kellemes csalódás a game minden téren.Én csak ajánlani tudom mindenkinek.Must buy kategória minden téren.Ez egytipikusan olyan játék ami sosem lesz a tiéd teljesen,mert mindig taálsz vmi kis mellékágat,egy átjárót. -
#841 Köszönöm! :) -
#840 Részletes válasz a kérdésedre. -
#839 Lenne egy kérdésem:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Samuel hol és hogyan hal meg? Addig tiszta hogy magas káosz szintnél valósul meg valamikor, de videót nem találtam rá, csak a játék végéről...ott láttam hogy Corvo áll a sírjánál és WTF...:O -
Inquisitor #838 Csak nem sikerült úgy ahogy akartam, utolsó pályán elgurult a gyógyszerem és egy rossz manőver után lehenteltem vagy 40 őrt ... nem baj, úgy is elölről akarom kezdeni 0 killel.
Sajnos csak a végére fejlesztettem ki az idézést, mert a leírásból pont a lényege nem derült ki. Legközelebb az elején meglesz már. -
#837 annyira nem, mert hosszan kell nyomni.
viszont van fleet footed nevű bone charm, azzal már nem lassítanak le. -
wednes #836 Köszi. Valami nagyot lámulhattam akkor, mert végigzongoráztam a billentyűzetet mielőtt beírtam volna. -
#835 Alapértelmezett F betü. -
wednes #834 Hali. A betöltési tippeknél írja a játék, ha eltesszük a fegyverünket gyorsabban mozoghatunk. Ugye ez előnyös lopakodásnál, vagy egyszerűen csak ne takarják ki a fegyverek a fél képernyőt ha nem használjuk éppen.
De mi a fenével lehet eltenni?? Én ilyen gombot nem találtam. -
#833 Sziasztok. Nekem is lenne egy kérdésem. Végigvittem a játékot, de 2 pályát elrontottam. :( Az egyiknél megöltem egy Assassint, (achi miatt) a másikon pedig egyszer észrevettek, én meg nem vettem ezt észre. Így, ugrott a jutalom a játék legvégén. (Clean Hands & Ghost Achievements) A kérdésem: elég a 2 rontott részt megcsinálnom újra hiba nélkül, vagy az egészet kezdhetem emiatt megint? -
Zozo0122 #832 Nekem bejön a grafika úgy ahogy van. Illik a világhoz nem kell ide csilivili grafika, jó ez a kis elmosódás végülis nagy város, rengeteg gyárkémény, füst mindenhol és a legrosszabb a pestis...így legalább valamilyen szinten komor a hangulat.Nagyon eltalálták:)
Ami nagyon tetszik még az az áldozatok arckifejezése...a 3. küldetésben a célpontok milyen fejeket vágtak mikor kivégeztem őket!Hatalmasat röhögtem:D -
#831 A Batman Arkham Cityről nem is beszélve! -
Inquisitor #830 Azért ment miatta a sírás rendesen, meg ugyan ez volt még a Deus Ex 2-vel is, vagy a Bulletstrommal, stb.
Aztán a játékok jó részéhez csinált valaki hires texturapackot, biztos lesz ehhez is. -
#829 Ott azért jóval élesebbek a textúrák, de azért köszi. -
Inquisitor #828 Általában a konzol+PC kiadású Unreal alapú játékok ilyenek, lásd Mass Effects sorozat. -
#827 alapból ilyen a játék:) -
#826 Csak nálam elmosottak a textúrák vagy alapból ilyen a játék? -
#825 Mert később, a játék befejezése után Sokolov és Piero megtudná őket gyógyítani az elíxir segítségével... -
Zozo0122 #824 Lenne 2 kérdésem:
-A könnyezők miért számítanak gyilkosságnak? Nekik sztem áldás ha megölöm őket.
-Minden pályán van oltár?Csak mert most az egyiken nem találtam...bár minden más meglett. -
Zozo0122 #823 Köszi:) Hát sajnos nem az...MÉG. De ha továbbra is ennyire jó lesz akkor megérdemli a vételt. -
#822 A steam libraryban meg tudod nézni, persze csak ha eredeti a játékod. -
Zozo0122 #821 hol lehet megnézni hány óránál tartok?:D -
Vincentcloud #820 Az első végigjátszásom sokkal tovább tartott mint a második, azt kb végigrohantam a "jó" befejezés miatt, csak arra mentem hogy ne öljek meg senkit, az nem érdekelt ha észrevesznek. Mellesleg a "jó" befejezés végén az Outsider mond egy olyan szép igazságot, ami a "rossz" végigjátszás során teljesen igaz az emberre. -
Zozo0122 #819 Értem én (amúgy sejtettem 1. küldetésből is, hogy úgy jobban megszívná az alany...)de ez a végigjátszás most 1 bosszúhadjárat nekem. Aki halált érdemel az megis kapja majd.:D Viszont ha valakit úgy ítélek meg, hogy nem velejéig gonosz ember akkor ő életben maradhat, de a büntetése meglesz:D -
#818 Sokkal nagyobb büntetés többnyire ha életben hagyod öket. -
Zozo0122 #817 Civileket én sem bántok, őröket sem kivéve ha elkerülhetetlen, nekem a célpont a lényeges. Igaziból azok közül is csak azt fogom megölni aki megérdemli:D -
#816 én is most zúztam végig másodszorra, terminátor módra, kb civilek maradtak csak életben... bár abból is becsúszott két hulla, hiába csak elkábítottam őket, valamelyik tallboy úgy döntött vicces lenne mellélőni és kinyiffantani szerencsétleneket.
kérdés:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!high chaos-nál Callista mindenképpen meghal? hiába mentettem meg szerintem a nagybátyját, végén a hullák között volt.
nekem sokkal jobban bejött high chaos végigjátszás, szinte mindenki azt kapja amit megérdemelt, bár nem sok különbség volt a kettő között - pár rádióüzenet, meg egy helyen ahol low chaos-nál túlélők voltak, most egy rakás weeper fogadott. -
#815 Mindenkit, kivéve a civileket.