Dishonored
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Bár sztem én Campbellt is egyedi módon öltem meg😄 1x is fennt elbújtam a fogadószoba tetejénél a csillárnál...ott vártam, mikor kijöttek az oldalsó szobából Campbell kapott 1 altatóvesszõt a nyakába. Curnow elszaladt és gondolom kimenekült az épületbõl mert kiírta, hogy megmentettem. A kretén õrök meg kiszaladtak és a folyosón kerestek😄 Leugrottam megfogtam az elkábított testet az ablakhoz sétáltam és...lehajítottam a többi felvigyázó közé<#nyes>#nyes>. Epic kill volt, mint valami filmben pont az udvaron lévõ jelképének a közepére esett és megpusztult az õrök meg odafutottak és kiabáltak.😄
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Most a virágostól van meg,de ha a steames is magyar,akkor megveszem.
Ennyit megérdemel ez a játék.
[GYLK] GY?ri Lepattanók Köre
Lopakodva célirányosan a játék nagyon rövid. Lorg Regentet pl 5 perc alatt lebuktattam
am tiszta Deus ex feelinget juttatja eszembe sokszor a game. de dues ex azért egy fokkal jobb 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A farkasfejes fazonra gondolsz? mert azzal párbajoznod kell ha átadod a levelet mivel az áll benne, hogy te párbajozol a ficsúr helyett.
A fazont miért kell követni aki a levelet kapja Pendletontól? Csak mert nekem nem megy sehova, csak körbe és elõbb utóbb mindig kiszúr.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
#783: A célpont ennél a küldetésnél elvileg random, szóval nem mindig a feketét kell kinyírni.
Ezután meg elmész a kihallgató terembe, körbenézel informálódsz, és beülteted Campbellt a székbe...és megbélyegzed (a bélyegzõ vas a kihallgató teremben van, a feni résznél)
Ahogy benyitsz a bálba (GPS bejárat szerint) rögtön jobbra van egy nagy szoba ahol emberek vannak, nézz szét közöttük, egy fekete ruhás maszkos csávót szólisd le....Aztán a fekete Boyle-t leszólítod, és elhívod privát cseverészni 😄 majd leütöd...
ui:
Spoiler - NON-LETHAl: Campbell
amikor a székhez vonszolom a felvigyázót (ez az elsõ pálya a szökés után), oda mindig bejár egy õr, de nem esik le neki, hogy meg van bélyegezve, még csak nem is riadózhat.... felülrõla csöveknél a kihallgató szobában megvártam mig benyít, de tök természetese dolognak veszi hogy Campbell ki van ütve a széken 😄😄
Valami reagálást elvártam volna az õrtöl, de sebaj.
de ha élvezetes játékot akarsz, ne kíméld az ellenfelek - mindenki kiütése nagyon unalmassá fog válni, nagyon, nagyon gyorsan.
"The trees move. Do you not see it?"
rúnáknál csontoknál érdemes minden új helyszínre érve elõvenni a szívet😊
Nem értem hogyan. De csak 3 at fedeztem fel. Na mind1 majd ha jobban bele ásom magam akkor megcsinálom az egészet 100% ra 😄 Hiányoznak még ilyen ereklyék is meg festmények :S
BattleTag: kabel15#2672
2 Pályánál mikor az van már csak hátra hogy kimegyek a kikötõbe. A szív jelzi hogy van 2 csontszilánk és 1 rúna. Elkezdtem felszedni a csont szilánkokat de most nem jelzi a rúnát. Tudnátok segíteni hogy hol találom?
BattleTag: kabel15#2672
Érdemes megpróbálkoznom vele, vagy tök más mufaj?
i5-2400 II 8GB HyperX Fury 1600MHz II Sapphire 280X Vapor-X Tri-X OC 3GB II Chieftec CTG-750C II Sound Blaster X-Fi HD II ATH-M30X
Csak mert elég érdekes dolgokat mondott pl. Emily-rõl vagy a legfiatalabb Pendleton-ról.