1015
-
#734 Bezony, minden egyes pályát is meg lehet. Még az orvgyilkos rend tagjait is ki lehet cselezni, bár ott non-lethal wepon azért javallott...
itt pl a taktikailag fontos karikat lettek elpucolva
Viszont ennek nagy hátránya, hogy a gyűjtögetésnek így némileg lőttek... de sok időt beleölve, meg lehet csinálni.
-
Inquisitor #733 Azt hiszem a prologot is meglehet csinálni gyilok nélkül, eddig az első három ember okozott csak ebben kis problémát, de azt hiszem rájöttem miként lehet elkerülni azt is. :) -
Inquisitor #732 Esetleg rohangászol küldetés közben a boltoshoz venni újakat. Fejlesztheted a nyílpuska pontosságát és hatótávját, kevesebb elveszített vessző. De a legtutibb ha a leghamarabb tanulod meg a blink+fojtás altató kombót, mert az nem kerül szinte semmibe. -
#731 Nem lehet, az egyetlen upgrade hozzá, hogy... SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én speciel így se szoktam elhasználni túl sokat belőle, csak egy párat pályánként....előbb hat az altató, harcban is azonnal összeesnek. -
Prof William #730 Az altatólövedék kapacitást hogyan lehet növelni? A sima nyilat lehet de ennél nem láttam ilyen opciót.
Van erre mód? Most megyek a Golden Cat-ba. -
#729 DE nem kell megölni elég ha elaltatod, igaz az lassabb ha kézzel csinálod de izgisebb is ,hogy kiszúrnak -e közben :) -
#728 Am lehet sablonos a sztori meg minden, (a Witcher 2 is hasonlóan indul ugyebár, csak annyi különbséggel, hogy az sokkal részletesebben van kidolgozva, itt meg Bethesda gyakorlatilag 10 perc alatt elintézi a fő részt) de nekem a tálalás nagyon tetszik, meg ez a világ, a karakterekről sok mindent megtudhatunk.
Nálam 9/10
de eddig Deus Ex HR a legjobb ilyen többféle játékmenettel bíró játék. -
#727 Csak a prologúsra vonatkozik, az első pályától már ezekre (felvigyázós) figyelned kell. -
Zozo0122 #726 Jahh és eddig nagyon jó a game, tetszenek az elrejtett dolgok. Kedvencem a széf kódjának megtalálása a csatornában:D Sok ilyen lesz még? -
Zozo0122 #725 Sziasztok!
Most kezdtem el énis a játékot:) Épp megérkeztünk a Hound Pits Club-hoz.Sajnos a börtönben és a csatornában 12 embert kellett eltennem láb alól legalábbis a statisztika azt írta...nem mintha béna lennék, azért ennyi mert én mindent átakarok nézni és felszedni mindent és sokat kellett kerülgetnem az embereket:D És nem töltök vissza mentést csakmert gyilkolnom kellett. Na szóval a káosz szintem már most magas...ez csak erre a küldetésre vonatkozik? Azonkívül kiírta, hogy megtalált csonttalizmánok meg festmények meg ilyesmik jah és, hogy megtlaált érmék. Se csonttalizmánt se semmit nem találtam ezek közül kivéve érméket. Tehát ez összesített statisztika minden küldetésre? Mostmár a káosz szintem magas marad? Csak rossz befejezést kaphatok? Nem mintha számítana mert 1. végigjátszásban a velem szemeteket elfogom tenni láb alól...csak érdekel:) -
#724 Leesését nem járt acsi, ez érdekes. -
#723 3 befejezés van:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
rossz: megmented a lányt
rossz: hagyod leesni a lányt
jó: alacsony káosz
-
#722 Tényleg, pedig végigjátszottam alacsonyon is, most hogy mondod :) -
#721 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!. A tornyos jelenet a rossz befejezés része.Ha végiglopakodod, (alacsony chaos) nem mennek fel a toronyba, a lány egy szobában lesz, Havelock pedig a tárgyalóban -
#720 Majd megpróbálom úgy végigvinni, hogy lopakodom (megint) ezerrel, de a végén a világítótoronyban hagyom hogy magával ragadja Havelock a lányt :D -
Inquisitor #719 Max. bekapcsolja az auto aimot. :P -
#718 Én is használok X360-as kontrollert a PC-hez (pl Dark Souls, SF4, Kingdoms of Amalur, stb-stb) ... de FPS-hez borzalom :) -
#717 Én kontrollerrel játszom, jobb hátradőlni, a lopakodáshoz meg úgyse kell nagyon szuperpontosság.
Nagyon jó kontroller támogatása van, ha megnyomsz egy gombot rajta rögtön átír minden gombot a controllernek megfelelőre,
nekem sima bigben-es olcsó kontrollerrel annyi hogy le kellett futtatnom rajta egy progit ami helyrerakja az irányokat, de ez csak a kontrollerem gondja. -
#716 Persze, hogy nincs de attól még PC-n nem az a nyerő. :) -
#715 Konzolon vittem végig először.Semmi baj nincs a kontrolleres irányítással.
-
#714 PC-n? Azzal akarod nyomni? :)
Pont borzalom azzal egy FPS, ráadásul semmi nincs benne, ami igényelné.
Egyébként gondolom támogatja. -
#713 A játék támogat xbox controllert? -
Ironman2 #712 Ezek a mátrix szerű jelenetek odavágnak rendesen -
#711 ez... egyszerűen gyönyörű és zseniális -
#710 -
#709 1 jó,és két rossz befejezés van,a sok kill rossz befejezést eredményez -
#708 nézd meg amit #681-ban linkeltem. elvileg ha 20% alatt van áldozatok száma (sőt, lehet afelett is, csak hajts végre "jó cselekedeteket"), akkor alacsony marad a káosz amit okozol. -
Prof William #707 Ha túl sokat ölök az mennyiben befolyásolja a játék végét? Olvastam hogy az változtattathat.
Nem vagyok mániákus gyilkos, nem ölöm a civileket, de aki mellet nem tudok elsunnyogni azt kinyírom. Meg persze amikor felfedeznek akkor is bővül az áldozatok száma 2-3 hullával. -
#706 térképekért pénzt kapsz amiket találsz, pár helyen vannak kifüggesztve ilyen "area map" elnevezésű cuccok, azokat tudod megnézni - dark vision zölddel jelzi őket.
#698: ki az a Smith? -
Inquisitor #705 Ja, kérdés: Találtam egy halom térképet, na most mi a fenével lehet megnézni ezeket, mert videóban láttam játékos elővette, de nem jöttem rá, gombkiosztásban nincs benne ... -
Inquisitor #704 Szívesen látnék egy listát a "választékról".
Ha ez nem jó marad a régi Thief sorozat újrázása vagy a deus ex-re, aztán hali.
Jövőre várható pár jó kis játék, de azokhoz meg 10x ilyen vas kell mint ehhez, mert ez azért elég jól elmegy szutyok gépen is. -
#703 Na, elkezdtem a játékot ... és 20 perc után nézem, hogy most ez a játék megint tényleg végigmutogat mindent, merre kell menni, mit kell csinálni? Mi ebben a játék? A normál fokozat meg komolyan, mint a very easy ... az emberek szeme előtt 'elosonok' ... mindenki rövidlátó? :D
Szerencsére mindkettő állítható, de hihetetlen, hogy 2012-re idáig jutott a játékosdi. A Skyrimban ráadásul ki se lehetett kapcsolni menüből ... agyam eldobta, mikor a bazi nagy sárkány fején ott volt a lebegő marker, hogy engem tessék megölni .... még szerencse, hogy PC-n ki lehetett iktatni (az iránytűvel együtt).
Na, itt is minden marker kikapcs, min hard fokozat indít ... ez talán meg fog felelni a régi 'normal' fokozatnak :) -
#702 :DD -
#701 Lehet menni mással játszani, szerencsére van választék :) -
#700 nah ez a játék 2 ft-ot nem ér szerintem -
#699 köszi! -
#698 Végére értem és a vége számomra csalódás, Smith-el mi lett, vagy nem mentem valahova ahova kellett volna? -
#697 A SweetFX_settings.txt-be, hogyha a SweetFX-et bemásoltad a Dishonored\Binaries\Win32-be! -
#696 Ezt hova kellene másolni??? -
#695 Isteni így, respekt a beállításokért! Befejeztem a cuccot én is, ~12 órám volt benne lopakodva, lehetőleg mindenfelé szétnézve, nem gyilkolászva /weepert nem számítom embernek/, jó befejezést kapva. Tetszett hogy nagy hangsúlyt fektettek az egyes feladatok sokrétű megoldási lehetőségeire, sokszor egy hajszál választott el attól hogy egy-egy kigondolt húzás ne jöjjön be, úgy éreztem nagyon kiszámítottak, végiggondoltak szinte mindenféle lehetőséget amit megvalósíthatunk...ritka az ilyen közel végletekig balanszolt játék manapság. Apró negatívum talán hogyha lopakodik az ember, akkor az elérhető fegyver/egyéb fejlesztések nagyrészt értelmetlenek, mert szinte mindegyik a harcos esélyek javítását szolgálja, a lopakodós stílushoz viszont hamar megvan mindenféle kütyü - bár valami figyelemelterelő gránát/bármi más alkalmatosság nem ártott volna, mert nem mindig van a közelben felvehető dobálnivaló amikor esetleg szükség lenne rá. A képességekből viszonylag hamar össze lehet hozni egy nyerő gyűjteményt, talán az idő megállítása kicsit túlértékelt rúnás követelményt kapott, de tény hogy valóban nagyon hasznos, amint megszereztem használtam is aktívan... :)