1015
  • Myselor
    am nekem rájöttem mi nem tetszik a melléküldetésekben,sokszor.olyan dolgokat kell tenni amit tökre nem is akarok.kiikatni embereket.sőt megölni.nem értem.így nem igazán lehet chaptereket úgy megcsinálni ahogy szeretnénk.pl ölés nélkül.kicsit a kedvem szegte a dolog.nagyon gondolkozom hogy kihagyom őket.nem akarok feleslegesen ölni meg semmi
  • MerlinW
    Ez a legjobb. Nincs felesleges szaturáció, csak mélyebb színek, erősebb kontraszt.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

/*-----------------------------------------------------------.
    / Choose effects /
    '-----------------------------------------------------------*/

// Set to 1 for ON or 0 for OFF
    #define USE_SMAA_ANTIALIASING 1
    #define USE_LUMASHARPEN 1 //Also sharpens the antialiased edges which makes them less smooth - I'm working on fixing that.
    #define USE_BLOOM 0 // Bloom makes bright lights bleed their light into their surroundings (relatively high performance cost)
    #define USE_HDR 1 // Not actual HDR - It just tries to mimic an HDR look (relatively high performance cost)
    #define USE_TECHNICOLOR 0
    #define USE_TONEMAP 0
    #define USE_VIBRANCE 0 //Intelligently saturates (or desaturates if you use negative values) the pixels depending on their original saturation.
    #define USE_SEPIA 0
    #define USE_VIGNETTE 1 //Darkens the edges of the image to make it more look like it was shot with a camera lens. May cause banding artifacts.
    #define USE_DITHER 0 //Applies dithering to simulate more colors than your monitor can display. This lessens banding artifacts.

/ SMAA Anti-aliasing settings /

#define SMAA_THRESHOLD 0.08 // (0.08-0.20) Edge detection threshold
    #define SMAA_MAX_SEARCH_STEPS 60 // [0-98] Determines the radius SMAA will search for aliased edges
    #define SMAA_MAX_SEARCH_STEPS_DIAG 20 // [0-16] Determines the radius SMAA will search for diagonal aliased edges
    #define SMAA_CORNER_ROUNDING 40 // [0-100] Determines the percent of antialiasing to apply to corners.

// -- Advanced SMAA settings --
    #define COLOR_EDGE_DETECTION 1 // 1 Enables color edge detection (slower but more acurate) - 0 uses luma edge detection (faster)
    #define SMAA_DIRECTX9_LINEAR_BLEND 0 // Using DX9 HARDWARE? (software version doesn't matter) if so this needs to be 1 - If not, leave it at 0.

/ LumaSharpen settings /
    // -- Sharpening --
    #define sharp_strength 0.9 // (0.2-2.0)Strength of the sharpening
    #define sharp_clamp 0.05 // [0.0-1.0]Limits maximum amount of sharpening a pixel recieves - Default is 0.050

// -- Advanced sharpening settings --
    #define pattern 2 // Choose a sample pattern [ 1, 2, 3 or 4 ] - I suggest 2
    #define offset_bias 1.0 // [0.0-6.0](1.0) Offset bias adjusts the radius of the sampling pattern.
    // I designed the pattern for offset_bias 1.0, but feel free to experiment.

// -- Debug settings --
    #define splitscreen 0 // Enables the before-and-after splitscreen comparison mode. Left side is before.
    #define show_sharpen 0 // Visualize the strength of the sharpen (multiplied by 4 to see it better)

/ Bloom settings /
    #define BloomThreshold 20.25
    #define BloomPower 0.5
    #define BloomWidth 0.0120

/ HDR settings /
    #define HDRPower 1.30 //Strangely lowering this makes the image brighter
    #define radius2 0.85 //Raising this seems to make the effect stronger and also brighter

/ TECHNICOLOR settings /
    #define TechniAmount .2
    #define TechniPower 2.8
    #define redNegativeAmount 0.88
    #define greenNegativeAmount 0.88
    #define blueNegativeAmount 0.88

/ Tonemap settings /
    #define Gamma 1.0
    #define Exposure -0.5
    #define Saturation .05
    #define Bleach 0
    #define Defog 0.01
    #define FogColor float4(2.55, 2.55, 0, 0)

/ Vibrance settings /
    #define Vibrance 0.2 //Intelligently saturates (or desaturates if you use negative values) the pixels depending on their original saturation.

/ Sepia settings /
    #define ColorTone float3(1.12, 0.66, 0.20)
    #define SepiaPower 0.25
    #define GreyPower 0.15

/ Vignette settings /
    #define VignetteRadius 2.8 // lower values = stronger radial effect from center
    #define VignetteAmount -2 // Strength of black. -2.00 = Max Black, 1.00 = Max White.
    #define VignetteSlope 2.9 // How far away from the center the change should start to really grow strong (odd numbers cause a larger fps drop than even numbers)
    #define VignetteCenter float2(0.500, 0.500) // Center of screen for effect.

/ Dither settings /
    //No settings yet, beyond switching it on or off in the top section.

• Calver
    ez a SweetFX ez ász, csak érdemes kicsit finomhangolni... konkrétan lumasharpen-t kilőni, Vibrance-t meg 1.00-ról átállítani 0.30-0.50 körüli értékre, különben kicsit "túl színes" lesz.
  • Shep
    Na ezzel már tetszetős.
  • Shep
    Köszi.
  • Csokis
    De van, pl. ez! Viszont ezzel is az lehet a probléma, hogy nem felel meg az ízlésednek, ezért kell(ene) magadnak állítani. De, azért próbáld ki.
  • Inquisitor
    Ez valóban ott van csak ez nem a felbontás, mivel halál biztosan 1024-ben van nálam, a fájban meg akkor is 1920 van. :)
  • Shep
    Ja hát akkor meg azért, nincs valahova felrakva valami már jól beállított config?
  • Csokis
    Persze, mivel azt még be kell állítani, azért van az ini file! Alapból ritka rossz a kép, ez tény.
  • Prince23
    9.0/10 teszt
  • Shep
    Az a helyzet, hogy nekem a monitoron van külön színprofil játékokhoz és ha ezt rárakom akkor túl sok érdekes szín lesz a képen, ráadásul egyes árnyékok ennek eredményeként el is tűnnek, vagy pl a szeszfőzdében a piros alapon lévő logó csak egy paca, maradok az alapnál.
  • Malakai
    Veszít az eredeti stílusából, ami nem feltétlen jó, de ez ízlés kérdése vagyis vitázni rajta hülyeség.
  • Malakai
    DishonoredEngine.ini
    ResX=1920
    ResY=1080
  • Csokis
    Ne mond már, hogy ez rosszabb kép, mint az alap?

• Shep
    Megnéztem ezt a sweet fx-et hát nekem nem igazán jön be, az alap jobb.
  • Inquisitor
    Fényerő fájlban hol lehet buherálni? Csak mert programban csak látszólag állítja, aztán marad az első indításnál beállított túl fényes ...
    Ja és más kérdezte a felbontást is. Összes fájlt átnéztem egyikben sem lelem.
  • Malakai
    Akkor valamit rosszul csinálsz a kardal, 3-4 embert le lehet nyomni baj nélkül, pedig én csak visszatöltés előtt vettem elő néha, amikor már többedjére rontottam el valami non-lethal módszert, vagy bugzott be megint az AI és hitte azt, hogy ott vagyok, amikor nem is volt semmi oka. :)
    Hátrálj, térj ki, ne engedd, hogy körbe vegyenek és hárítás-ellentámadás kombó...
  • bakkerman
    normál
  • Malakai
    Milyen fokozaton játszol?
  • bakkerman
    kard 1v1-nél még okés,de ha jönnek rám hárman,akkor nem állok le kardozgatni,mert amíg egyet szurkálok,a többiek engem szurkálnak elég szépen,és meghalok. nyilazással meg szépen lehet küldeni a headshootokat,1 vessző 1 ember,legjobb fegyver a gémben. a pisztoly meg azért jó,mert ha hirtelen rohannak rám,csak hasbalövöm az őrt és elrepül a gecibe :D
  • grebber
    Én elsőre széthenteltem mindenkit egy fillért sem költöttem. Azért van a kard nálunk.
  • bakkerman
    én próbálom rambozva letolni,de a kevés pénzem miatt nem tudok bespájzolni annyi vesszőt meg töltényt,hogy lehenteljem a fél várost
  • Malakai
    Nem minden kombináció van könyvekben, vagy cetlin, vmi úgy van vhova felírva, hogy nem rakja be a journalba, persze olyankor a széf közelében szokott lenni. Pl.:
    Első széf, a csatornában, a széf mögött a sötétben a polc tele van whiskeys üvegekkel, mögöttük van belekarcolva a fába a kombináció.
    Vagy valamelyik küldihez kapcsolódik.

ui.: Az ilyen szép hosszú képes postokat lehetne kisképekkel linkelve, vagy spoiler mögé? Ha már rendszeresen pakoljátok. :)
  • Shep
    Smith ügynökék itt is otthon érzik magukat :)
  • Maxtreme

• Shep
    Igen mi is erről beszéltünk ,hogy nem rövid ez csak nem Rambozni kell, bár poénból lehet érdemes egyszer úgy is végigvinni.
  • grebber
    Azt mondjuk érdekesnek tartom hogy hiába nézek át szinte mindent eddig 2 széfet hagytam el mert nem találtam meg a kombinációt,pedig a környéken az összes cetlit könyvet elolvastam.
  • tobias88
  • tobias88
    Ezt az ajtót hogy lehet kinyitni? Nem reagál semmire sajnos. 2 rúna is van arra.

• Malakai
    Nem egy hatalmasak a mapok, így legalább vmi felfedezés van. :)
  • Mr_no_NaMe
    az se lehetetlen amúgy :/

a rongyos öregasszonnyal mit csináltatok?

A kívülálló figyelmeztet, hogy nem teljesen tiszták a körülmények a vén pina között. Ráadásul azt kéri, hogy mérgezzek meg egy olyan italforrást, amiből családok innának, pont azért, hogy meggyógyuljanak. Tehát nem a gang tagjaival basznék ki, hanem szerencsétlen állampolgárokkal. Viszont ha nem teszem meg, nem kapok rúnát, ergo az sem jó :D Észrevettétek mi történik akkor, ha megölitek a nyanyát? Erősen elgondolkodtam tegnap, hogy mit kellene tenni...
  • Inquisitor
    Lehet beképzelem, de ahogy egyre többet használom, egyre durvábbakat csinál a késsel.
  • Inquisitor
    Azért egy normális térképrendszer nem ártott volna, akár automap, akár a Thief féle magát frissítő küldetés térkép. Azért 3D-ben igen gyorsan eltéved az ember.
  • Mr_no_NaMe
    Amúgy kb elég vicces ez a lövöldözgetés...semmi izgalmasat nem látok benne. A teleport, kés kombó viszont nagyon kemény. A késre viszont semmilyen fejlesztést nem láttam, csak azt, hogy erősebben tudom majd visszanyomni az ellent, ha összeakad a két kard.
  • grebber
    Amit hibának érzek hogy hentre pl lehet fejleszteni a nyílpuskának a tárkapacitását ,de ugyanakkor az altatólövedék kapacitást nem növeli az max 10 db lehet :(

• vrtg
    Lopakodáshoz én ezeket raktam ki:
    dark vision 2, blink 2, possession 2, bend time 2, agility 1. Most járok kb. a 6. küldetésnél. Persze mondanom sem kell, hogy így már mocskos könnyű a játék, még sunnyogva is. Dark vision kb felér egy wh-val, blink+jump kombóval bárhová eljutok, a bend time 2 meg egyszerűen a legimbább spell az egész játékban. Bone charmok közül amit érdemes felkutatni stealthez az a gyorsabb fojtás, gyorsabb mozgás lopakodva, gyorsabb mozgás fegyverrel. A maradék pár helyre meg manavisszatöltős cuccokat érdemes rakni.
  • Mr_no_NaMe
    a fojtással csak kábítani lehet. Mögé mész, elkapod, megszorongatod, és elájul. Amúgy meg sokkal jobb hullát szerezni, magasból az ellenségre dobni, beszarik aztán ráugrassz, és visszateleportálsz :D

Ez a patkányidézés varázslat amúgy nagyon durva. rányomom 4 ellenre, elkezdenek hadakozni, és mivel egyik se figyel, mindegyiket egy szúrással ártalmatlanítani lehet :D Elég nagy mészárlás, meg káosz, de nagyonkomoly :D

Tegnap egész éjszaka játszottam 5ig. Még csak most kell "elbeszélgetnem" a high overseer csávóval. Mesteri azért, hogy nyolcvanféleképpen meg lehet csinálni a dolgokat :D
  • Inquisitor
    Amúgy a fojtással lehet kábítani vagy csak ölni? Mert ha utóbbi, akkor nem értem mire jó. Gyilokhoz van egy halom fegyver, sunnyogáshoz meg altató nyíl? Ez elég lájtos. Deus exben vagy Thiefben volt gáz, le lehetett valakit ütni, stb.
  • bakkerman
    és akármerre mész ellenségbe botlasz. hát én úgy vagyok vele,hogy kösz nem kérem,örülök ha a küldetést sikerül úgy megcsinálnom,hogy nem kell tömeghentet rendeznem.
  • Inquisitor
    Lehet, csak olyan frusztráló az elején, hogy mutat 6 irányban valamit, miközben neked a hetedik irány felé kéne menni küldetés szerint és a tetőn lopakodva látod, hogy fél várost meg kell kerülni hozzájuk.