Dishonored
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Mellékküldetésekbõl is van jó pár, csak szét kell nézni rendesen és nem rohanni. Egyébként ha valaki - úgy mint én - utálja, ha egy játék kézenfogva vezetgeti játékost és mindent megmutat neki, érdemes kikapcsolni az objective markert a beállításoknál. Szvsz sokkal hangulatosabb úgy játszani, hogy neked kell rájönnöd, hol van éppen likvidálandó célszemély vagy maga a helyszín, és nem virít ott a képernyõn egy hatalmas nyíl, hogy "ERRE ERRE". Elég vicces, mikor betörsz az egyik házba és már rögtön tudod, hogy a keresett cetli a harmadik emeleten jobbra a második a szobában van...
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Oké, hogy lopakodni kell meg gyilkolni meg killcam, de olyan szinten egyszerû hogy az már fáj.
Valahogy messze nem az a hangulat jön át mint a trailerben volt. Adott A pont juss el B-be. Nulla elágazás, mész a csõben, alig van egyéb tennivaló vagy megölsz mindenkit vagy settenkedsz - kb semmi értelme az utóbbinak mivel alig van bünti érte - jaj a végén kapsz egy dicsértet, hogy hú de ügyi voltál.
Kevés az interakció a tárgyakkal, környezettel, npckkel. A grafika lehetne szebb - egy Skyrimben szebb textúrák és modellek vannak.
Nekem csalódás.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"The trees move. Do you not see it?"
keresd a redist könyvtárat vagy a dvd-n, vagy a játék könyvtárában, lehet h binaries mappába rejtették virágboltinál, onnan telepíts fel mindent.
Kérlek segítsetek!
Leszedtem az XP-met és egy informatikus haverom profin felrakta a WIN 7-et!
A Black Boxos verziót telepítettem.
Elindítom a játékot és ezt írja ki:
" A program nem indult el, mert XINPUT1_3.dll hiányzik a számítógéprõl."
MOST MIT CSINÁLJAK???????
Please HELP!!!!!<#puszi>#puszi>
\"Aki vadállatot csinál magából, az megszabadul az emberi lét fájdalmától.\" dr.Johnson
Még nem látom Google Play-en...
De aki nem akarja Every Safe Location And Combination
Next PC upgrade: 2022
Next PC upgrade: 2022
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Én tõlük rendeltem.
\"Aki vadállatot csinál magából, az megszabadul az emberi lét fájdalmától.\" dr.Johnson
Folyamatosan váltom a sneak/agile(tetõs lelövös) játékmentet.
Príma játék, de kár hogy rövid. 9 küldetés úgy hogy lefürdött vagy 9 úgy hogy nem fürdött le? (vagyis a 9be beleszámít az elsõ prologue is?)
Ráadásul jól is fut, bár én szeretem ha szaggat egy picit 😊
Mondjuk van benne egy-két hülyeség amin fogom idõnként a fejem:
Odamegyek a bábu mögé, non lethal takedown, majd elengedi....de mivel az a tetõablak felett állt ezért betöri és beesik.. RIÁDÓ RIÁDÓ!! Kicsit sivatag....(bár a fõhõs meg biztos szereti ha rajtakapják 😊 )
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
De a legegyszerûbb, ha egyik végigjátszásban gyilkolsz, mondjuk elsõre.
Aztán másodjára meg megnézed mi lesz ha inkább békésen oldod meg a dolgokat (viszonylagosan értem a békést!)
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Deus Ex: HR-ben és Alpha Protocol-ban pl sikerült élvezetesre csinálniuk a nem halálos kiütéseket (fõleg mert módszeresen összerezzent a játékos a törõ csontok hangjain), de itt... megfojtáshoz kapsz kemény egy non-stop ismétlõdõ animációt, gyilkolászásnál meg fejek repkednek, torkokba csusszannak pengék, valakinek kettévágódik az arca, esetleg felszegezõdik a falra... egyszerûen sokkal élvezetesebben le van animálva.
mondjuk az sem segít sokat, h fejlesztések közül szinte minden egy dolgot segít elõ: azt, h hatékonyabban tudj ölni.
szóval: ha harmadik küldetés után úgy döntök, h spontán szinte mindent és mindenkit levágok, faszkorbács lesz a vége, vagy...?
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.