1015
-
adler741 #894 Remélem sokat adnak el. -
#893 Ez gondolom az eladásoktól függ! -
adler741 #892 Végig toltam a gamet nagyon jó volt!Nem tudjátok lesz folytatása, második rész? -
#891 Köszönöm szépen:)
Mellesleg ha jók akarunk lenni akkor picit uncsi a game,sőt......Semmit sem tudunk használni:(
Én olyan szemét voltam h mindenkit megöltem.Aki élt és mozgott.Még a jókat is akiket lehetett.Egyedül a szeszgyárasakat nem öltem meg.Ők cimbik voltak:)De már bánom h nem kapott az ő pofájuk is. -
Zozo0122 #890 Szerintem nincs az még a fele:) Lesznek még ott események. Jó az egyharmadnak is:D -
ron8 #889 Okés, köszi a gyors választ :) -
#888 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!felénél kb szerintem. lehet h 60% is megvan már. -
ron8 #887 Sziasztok!
Egy gyors kérdésem lenne:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Most járok ott, hogy kiszabadítottam Emilyt, és kíváncsi lennék, hogy kb hányadán állok a játéknak? -
#886 Vak vagy? mert ott a banner alatt az off topik link, ezzel a problémával oda menjél. -
tosiro1 #885 Én a torrentről töltőtem le a Dishonored-SKIDROW-ot.Abba van az a fájl amit írtam.Az a magyarítása ? -
#884 A játék magyarul jelent meg! -
tosiro1 #883 A Dishonored-SKIDROW-ban vannak olyan fájlok,hogy PCConsoletTOC HUN,és még más nyelvek.Ez azt jelenti,hogy ki lehet cserélni az angol szöveget magyarra ? Ha igen hogyan ? Előre is köszönöm -
xido #882 hát hogy a palackjait kilőttem..aztán összerogyott,azt hittem attól még túléli a dolgot :) -
#881 Na jó, de mégis csak más műfaj, mint kardélre hányni mindenkit a nyílt utcán. :DD -
Zozo0122 #880 Leszerelt tallboy? Ezt hogy érted? -
#879 na a végére értem én is a jó befejezéssel szerintem,kellemes kis gamma volt :) -
xido #878 Haladok benne én is,naponta 1-2 küldetés,ha nem muszáj nem ölök,sajos 1-2 kutya belecsúszott,meg lszerelt tallboy-t megettek a patkányok..altatok,fojtok...aztán most volt izzasztó rész,elfogyott mindenem és rúnát kellett kihoznom tallboy és felvigyázó mellől -
Zozo0122 #877 Na tegnap én is végigvittem:) Jó befejezést kaptam úgy, hogy mindenkit megöltem aki: célpont,könnyező vagy orgyilkos.Nagyon jó volt minden helyszínt átvizsgáltam, minden könyvet elolvastam és nagyon egyben van az egész játék, szépen ki van dolgozva a háttér, ez a pestises dolog pedig nagyon ötletes, olyan nyomasztó hangulatot csinál ami pont illik a gamehez.Sztori 10 pontos, nálam a grafika is( nem mintha annyira brutál jó lenne hanem mert annyira egyedi meg hangulatos)hangok,zenék 10 pont,játékmenet 9 pont.Csak mert van néhány apró hiányosság, de tényleg semmiségek.A legzavaróbb, hogy ha kiütsz 1 őrt vagy valakit akinek fegyvere van akkor azt elejti és ottmarad a földön semmit sem tehetsz vele.Na mind1 aki szereti a steampunk és/vagy bérgyilkosos játékokat az nem fog csalódni.Jöhet a folytatás, de ne Corvoval,mert az ő története így kerek.:) -
Slainte #876 "Annak is örültem volna, ha a nem egyértelműen hozzánk köthető killeket nem számolná a játék (hackelt watchtower, vagy pylon pld.)"
Teljesen rendben van hogy számolja, úgy logikus, hiszen te okozod a halálukat. -
#875 az első dlct akár ki se adják.de mindegy:) -
Csokis #874 Dishonored: Dunwall City Trials DLC Coming This December; two story-driven DLCs coming in 2013 -
#873 Ott legalább van több anim a nonleathal akciókhoz is. Bár a HR-t nem bírtam végigjátszani, zavar, hogy a tíz éves első rész még mindig röhögve lekörözi... -
#872 Nem semmi :DD -
#871 Pedig a fegyverösszerakást, hogy reklámozták, pedig tényleg semmi értelme, nem úgy a GR:O-ban, na ott tényleg érződik ha fejleszted, meg változtatsz a fegyveren. -
#870 Én ghostba toltam végig elöször és ugy pont olyan volt mint a DE:HR. -
#869 pacsi -
#868 Valahogy semmi értelmét nem látom én sem a vásárlásnak fejlesztésnek.
Akkor ok lenne ha a game megkövetelné vagy valami de nem.
Itt is olyannak érzem mint az új Ghost Reconnál a fegyverösszerakást van de minek! -
#867 Na végignyomtam én is, elmondom mi a baj a játékkal:
Ha úgy próbáljuk végigtolni, hogy nagyon korrekt jósrácok maradjunk, akkor elképesztően unalmas. Ehhez a stílushoz lehet használni három darab skillt, meg 0 darab fegyvert. Blink, bend time, meg a posession, és ennyi. Fojtogatunk végig, meg ide-oda blinkelünk. MEH. Boring. Ellenben ha félig meddig rambo jellegű a megközelítésünk, már sokkal viccesebb, viszont nem dícsér a gém. Cserébe páratlanul kombinálhatjuk a killeket. Megállított időben springrazörözni az őröket, kilőtt golyók elés sétálni megszállt emberekkel, meg egy pillanat alatt torokba szúrni 4 faszit priceless.
Sokat segítene az egészen, ha a stealth megközelítéshez is lenne néhány gadget.. Hirtelen nem sok minden jut eszembe, de például fojtogatás helyett akár le is lehetne csapni arcokat valami bumszlival, ami nem tartana hosszú másodpercekig, és nem nézne ki mindig ugyan úgy, lehetne sokk bomba, füstgránát, gáz (deus exben ezek mind voltak 10 éve)...
Annak is örültem volna, ha a nem egyértelműen hozzánk köthető killeket nem számolná a játék (hackelt watchtower, vagy pylon pld.)
Ezektől eltekintve tetszett, erős 7/10, de lehet, hogy inkább 8. -
krisztajo #866 Valaki esetleg készített magyar feliratos végigjátszást az utolsó küldihez a szigethez és a toronyhoz? Dobjatok meg egy linkel, ha tudtok. Nagyon köszi!
Én alacsony káosz szinttel fejeztem be a játékot és a jó befejezést kaptam, de kíváncsi lennék a másikakra is.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Érdekelne, hogy mit mond az szigetnél Samuel mielőtt kitesz, illetve úgy olvastam magas káosz szinten a végén még életben van a többi összeesküvő is.
Jó lenne tudni, mit mondanak, és mit mond a végén a tengernagy illetve a Kívülálló.
Csak az angol tudásom eléggé gyenge és eddig csak eredeti videókat találtam.
Illetve egy oldalon úgy olvastam, hogy két rossz befejezés is van attól függően, hogy megmentjük-e Emily-t vagy sem. Ez tényleg így van?
-
#865 kettő high chaos, egy low.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!high chaos-t láttad, mindenki egymás ellen fordul és megkattanva védi a seggét a toronyban, Emily morcos, főleg mert le kívánják dobni, amit hagyhatsz is, ennek The Outsider nagyon örül. ha megmented, jön kis mese arról h jajj milyen véres voltál, yadda yadda yadda.
low chaos-nál eleje ugyanaz (őrök, rengeteg), csak előtte él Callista, egymással nem harcolnak a kétlábúak, és Mr. "nem is sejtettem h el fog árulni" admirális vagy mi a tököm csont nélkül megadja magát, jajjdejó, mindenki boldog, és ez az Emily, jajj ez milyen aranyos! bleh.
summázva: mindenki megölése a jobb út, mind játék élvezete, mind befejezés szempontjából - főleg mert kiütéses haladás unalmas fos lett itt -
#864 Hányféle befejezés létezik?Valaki leírná őket?Én mindenkit kiírtottam,még az ártatlanokat is szóval én a legrosszabbat láthattam. -
#863 ha kb 20% alatt van gyilkosságok száma, alacsony marad káosz.
kár, h felesleges, magas káosznál mind a befejezés, mind a játékmenet sokkal, de sokkal viccesebb. -
#862 igen szerintem lehetséges hogy alacsony maradjon a káosz szinted:) -
Zozo0122 #861 Lehetséges szerintetek, hogy ha eddig szinte sosem öltem(csak célpontokat meg max 1-2 embert még aki rászolgált), most viszont az egyik pályán valszeg MINDENKIT megfogok ölni akkor alacsony maradjon a káosz szint a városban?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az van, hogy az elárasztott területen vagyok, és itt ugyebár csak orgyilkosok és könnyezők vannak.Mind2 csoportot irtom: a könnyezőket azért mert ők már úgyis a végső stádiumban vannak, jobb nekik így az orgyilkosokat meg azért mert ők ölték meg a császárnőt és még jópár embert és mert megérdemlik.Na tehát ha ezt a szintet végiggyilkolom attól még lehetséges az alacsony káosz? -
#860 Le lehet, Magyar torrent-oldalakon nézz szét. Off topikban kérdezd a részleteket. -
#859 Az off topik nem dísznek van! -
tosiro #858 Magyar felírattal le lehet valahonnan tőlteni,ha csak demo is ? -
tosiro #857 Biztos hogy Windows XP-n is megy mert letöltőttem egy magyar változatot a Dishonoredből,és Vistát kért. -
#856 am olvastátok ezt a kalózos corvo dolgot?:)szerintem tök jó lett volna úgy is,és szívesen játszanék ezzel,pl lehetne egy ilyen dlc.korábban játszódna,corvo kalózos multjáról,amikor kifejlődtek a skilljei stb ^^
egyébként írták itt többen hogy jön majd dlc,valami forrás esetleg van?mert félek hogy nem jön hozzá semmi,ha már új részt nem terveznek dlc-k legyenek legalább:( -
#855 Olvastam hogy XP-n is gond nélkül megy a játék szóval ott is tudsz vele játszani !