Dishonored
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
kár, h felesleges, magas káosznál mind a befejezés, mind a játékmenet sokkal, de sokkal viccesebb.
"The trees move. Do you not see it?"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
egyébként írták itt többen hogy jön majd dlc,valami forrás esetleg van?mert félek hogy nem jön hozzá semmi,ha már új részt nem terveznek dlc-k legyenek legalább😞
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Lenne egy nagy problémám.Aagol nyelven sikerült megszereznem a játékot és egy barátomtól elkértem a magyar nyelvi fájlokat.
De akár,hogy szenvedek vele nem lesz magyar.Két helyen találtam Localizations mappát ott mindkettõ bemásoltam a HUN mappát a nyelvi fájlokat ezen kívül még azt is kipróbáltam,hogy az DishonoredEngine-en belül átírtam HUN-ra a (A my games-ben is)
De kifogytam az ötletekbõl.Valaki tudja,hogy ezt hogyan lehet ne megoldani?
4 nap nemjátszás után voltnincs...még szerencse,hogy csak a Macskába indultam legutóbb
Nemrég jöttem haza ahol a jó öreg pc-m várt.Rendszeresen szokásom ilyenkor játékokat lewarezolni és végigjátszani amire nincsen lehetõségem és ha jó akkor megveszem õket ps3-ra mert marhára drágák az újonnan kijött gamek.
Ezért elõe is elnézést kérek attól akit bánt h warezt próbáltam.
A játék vmi fenomenális atmoszférával rendelkezik.Videók alapján egy dark messiah koppintás jutott róla eszembe és láss csodát,õk készítették.A garfika nagyon stílusos,nem egetrengetõ de sztem eltalálták,itt nem is ez a lényeg,de ez a kép világ megfelelõ egy ilyen téma megjelenítéséhez.Nagyon szeretem a lopakodós játékokat,szóval azokban jártas vagyok valamennyire.A lopakodás és a világ nagyon jól kidolgozott.
Sokan sírnak azért h a régi játékok jobbak voltak meg stb...Hát tessék,itt van.Minden területén egy old scool gamet kaptunk.Minden tekintetben nagyon jó,ezernyi megoldás minden helyszínen,rengeteg lehetõség amely megdobja a hangulatot.Itt lehet azzal szórakozni, hogy vmit kitalálsz a fejedben magadnak és úgy csinálod meg.Magába szippant egész egyszerûen az egész játéktér.A nehézség sztem megfelelõ minden tekintetben.Nagyon kellemes csalódás a game minden téren.Én csak ajánlani tudom mindenkinek.Must buy kategória minden téren.Ez egytipikusan olyan játék ami sosem lesz a tiéd teljesen,mert mindig taálsz vmi kis mellékágat,egy átjárót.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
[merlinw.org]
Sajnos csak a végére fejlesztettem ki az idézést, mert a leírásból pont a lényege nem derült ki. Legközelebb az elején meglesz már.
viszont van fleet footed nevû bone charm, azzal már nem lassítanak le.
De mi a fenével lehet eltenni?? Én ilyen gombot nem találtam.
[__\\--OOOO--/__] Battletag: csibésárpi#2619
Ami nagyon tetszik még az az áldozatok arckifejezése...a 3. küldetésben a célpontok milyen fejeket vágtak mikor kivégeztem õket!Hatalmasat röhögtem😄
Aztán a játékok jó részéhez csinált valaki hires texturapackot, biztos lesz ehhez is.
-A könnyezõk miért számítanak gyilkosságnak? Nekik sztem áldás ha megölöm õket.
-Minden pályán van oltár?Csak mert most az egyiken nem találtam...bár minden más meglett.
kérdés:
nekem sokkal jobban bejött high chaos végigjátszás, szinte mindenki azt kapja amit megérdemelt, bár nem sok különbség volt a kettõ között - pár rádióüzenet, meg egy helyen ahol low chaos-nál túlélõk voltak, most egy rakás weeper fogadott.