1015
-
Tényleg. Hány ölés után kapja az ember a rossz befejezést? Mert ha elég hozzá 2-3 ember, akkor asszem innentől kaszabolok. -
basszus :D
Elraktam a sarokba 2 őrt, kinyitottam 1 ajtót ahol kifutottak ezek a kis aranyosak, és nekiestek a 2 őrnek -
Nyílván! -
Srácok, ha a nem általam idézett patkányok előételnek használják az általam elkábított őrt, azt ölésnek veszi a játék? -
hát igen ,én is így játszom.ezért szépen ki is hagytam inkább a küldit.vagy van más megoldás mint hogy megmérgezzek embereket szerintem nincs -
Én csak azért nem mérgeztem mert a vásárló listán rengeteg család szerepelt mind állandó vevöjük igy aztán, szvsz, nem illik egy no killes jó fiúhoz. -
Chaos meter nem megy feljebb, de elméletileg azért sincs akkora következménye, mert... SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!...a banda egyébként sem ad rendes gyógyszert, felhigítják mielőtt eladnák. Én pl elmentem és elkezdtem halgatózni, abból ez ki is derült. Na meg valószinüleg el se jut egyébként az utcáig a mérgezett változat, hisz ők is ugyanabból szedték a saját gyógyszerük. -
Én mérgeztem ,de nem vettem észre semmi következményt miatta. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hát nem tudom,akkor ez tuti kimaradt.mert én nem futottam össze vele,sőt második végigjátszáskor találkoztam csak vele nem rég :D de nem is szeretem az ilyen hülye dolgokat.hát mi köze az én komoly terveimhez,és hogy megmentsem emilyt,meg tisztázzam a nevem,ilyen elmebajos nyanyával foglalkozzon a fene xd azért vicces történek köszi hogy elmesélted.max meglesem ha unatkozom:) -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!lehet ha hamarabb kicsinálod, akkor nem jön elő ilyen, de amikor a csatornákban mászkálsz Hound Pits felé, összefutsz vele meg egy megkötözött Slackjaw-al, akiből... nos, pörköltet akar épp főzni
ott csak úgy tudsz továbbjutni, de trükkös módon kinyiffantod a nagyit, vagy... nos, a pörkölt. vagy el is lophatod a kulcsot és futás, de ennél a pontnál már én is morcos voltam rá -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nem tudom,már végigvittem egyszer de nem emlékszem ilyesmire vagyis nem tudom,az tuti hogy nem öltem meg,mesélj már róla bővebben nem vágom xd -
enyhén spoileresen csak
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nem mellékküldetés lesz, a finálé felé összefutsz vele még egyszer, ahol vagy csinálsz valami számomra nagyon unszimpatikusat, vagy permanensen elteszed láb alól... ami szintúgy vicces módon megy -
de spoilerben leírhatod :D -
engem nem érdekel.nekem nem kellenek ilyen mellékküldetések,rámkényszerítenek ilyen dolgokat hogy megmérgezzek embereket bosszúbol stb.:) -
később fog még feltűnni, akkor még viccesebb lesz -
ezen akadtam ki énis szarom le jól kitöröm én is a vén kurva nyakát.hát bakker xd -
szval akkor vagy mérgezek a rúnáért családokat is beleértve, vagy nem kapok semmit... banyeeeek :D -
Én eltörtem a nyanya nyakát. Kétszer:) -
nyanyás küldetésnél mit érdemes csinálni? ti hogy oldottátok meg a mérgezéses dillemát, vagy van egy arany középút amit még nem vettem észre? -
azt vedd hozzá, h Csokis #589-ben éjszakai képet linkelt, itt meg épp naplemente van :)
kép kb ugyanonnan, High Overseer (második) küldi eleje:
-
Nekem színesen jobban bejön :D kinek mi... -
Szerintem ebbe a játékba nem kellenek a nagy szinke.
Amit csokis linkelt képek, azok nagyon jók. -
De.. ez nagyon ronda:) Túl sok a szaturáció.. -
leszeded #497-ben linkelt cuccot, kicsomagolod játék könyvtárába, finomhangolod. FOV fixel együtt fagyásokhoz vezet, erre van is megoldás.
csak összehasonlításképpen, #580-ban leírt beállításokkal így néz ki (egy öt éves konfigon):
-
Ironman2 #590 A felirat méretén nem lehet nagyobbítani valahogy? Másik meg az hogy sokszor hamar elkapják a 2 soros szövegeket is.Nagyon gyorsan kell olvasni.DD -
Csokis #589 4x SGSSAA, HQAO, HQAF & SweetFX (moddolt .ini) + 105 FOV
Így sajna néhol a 30 fps-t nyaldossa, de szép.
-
Letöltöd a SweetFX 1.2.7z -t
Kitömöríted az indító exe mellé, ez esetben a Dishonored\Binaries\Win32\ -be.
SweetFX_settings.txt tartalmát kicseréled arra amit írtam, vagy kedved szerint állítgatod.
Ennyi. -
Én nem véltem felfedezni ilyesmit, (vsync mellett se) szal szvsz nem bug. -
Nekem néha vannak FPS droppok... 100 fpsről visszaugrik 20-ra egy másodpercre.. de szerintem ez valami bug.. -
Madi92 #585 Másnak nincsenek benne ilyen microbelassulás szerűségek?
Illetőleg, valaki elmagyarázná, hogy ez a SweetFx, hogy is működik? Amit letöltöttem, abban volt 4 fajta mappa, SweetFx color, no color, 1.2, meg még valami, most onnan csak az egyiket kell bemásolni a játék mappájába?
Illetőleg, amit MerlinW linket, azt be kell másolni abba a txt-be, de gondolom előtte törölni kell, ami benne volt?
Lehet valamit elcsesztem és azért vannak ezek a belassulás dolgok! :(
Sőt még menüben is be-be akad, mikor a kamera az elején "át mozdul". -
Uh azé ne nézz kezdőnek, dobtam...de épp ez a fura hogy egyhelybe köröztek akkor is. :D -
Magát dobta be csaliként,csodálkozik hogy levadásszák -
Ne az F-el tedd le, hanem egérgombbal dobd közéjük. -
Hát szétbasz az ideg lehet türelmetlen is vagyok, a geci patkányoknak hogy a gecibe dobjam a hullát hogy rámásszanak?
Mert melléjük dobok egy holtestet, de csak akkor indulnak meg ha a közelükbe érek.
Viszont ha már rámindulnak a hullával sem tudom leállítani őket.
Agyament egy játék, vagy egyszerűen csak bug, nem tudom. -
én most így használom
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
sharpen és vignette kinyomva, azon kívül ezeket leszámítva minden az alapon
/*-----------------------------------------------------------.
/ Tonemap settings /
'-----------------------------------------------------------*/
#define Gamma 1.40
#define Exposure -0.07
#define Saturation 0.04
#define Bleach 0.0
#define Defog 0.210 //How much of the color tint to remove
#define FogColor float3(0.00, 0.1, 0.1) //what color to remove - default is blue
/*-----------------------------------------------------------.
/ Vibrance settings /
'-----------------------------------------------------------*/
#define Vibrance 0.40 //Intelligently saturates (or desaturates if you use negative values) the pixels depending on their original saturation.
gyönyörű színes, de nem olyan, mint alapból, mintha egy hupikék törpike ráokádott volna a képernyőre
btw köszönet mindenkinek aki ajánlgatta, ezt mostantól használni fogom, rengeteg játékban vannak sajnos élettelen színek - Spec Ops: The Line-nál is mentális orgazmust kaptam, amikor megláttam, h lehet a játék "színességét" állítani -
Danke schön! -
Letöltöd a SweetFx-et, majd bemásolod a spoiler-be írt konfigot a SweetFX_settings.txt-be. -
na jó de akkor meg nagy eséllyel talán meg is találják őket vagy 1 et belőlük.és ez zavar.mindegy majd megoldom valahogyan -
Nem muszáj megölni őket, elég csak elaltatni őket. -
Eztete hogyan is lehet kivitelezni? Hálás lennék ha elmondanád:)