Dishonored

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maxtreme
ezt sikerült belõle kihozni:

Sziasztok ! Éredeklõdnék ,hogy hol tárolja a játék a mentett állásokat?
Maxtreme
jaja, és igazából nem veszem észre hogy lassítanának.

Solid Snake
Ezek a beállítások nagyot dobnak a játék grafikáján. Érdemes szöszögni az ini-k ben. <#eljen>
Solid Snake
Dishonored FOV hack:Jól skálázható FOV. <#pias> csak be kell másolni, ill. a fov értéket beállítani az ini-ben.
Jó játékot <#wave>
Tatyla
a könnyezõket meg lehet ölni,azaz meg szabad?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Here we go again, Dishonored region lock issues in Eastern Europe
Azaz miért érdemes eredetit venni kelet Európában/ból ...
És csodálkoznak, hogy sok gyanakvó ember US verzióz használ pproxyval?

Nembaj.A szándék a lényeg!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Kissé bekéstem. 😛
De szép.

cataflam02
köszi

One more story

grebber
Akkor a High Chaos befejezést kapod igen!

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
Elég szar lesz mert túléled 😛

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

cataflam02
Ha lemészárolok kb mindenkit, akkor szar a befejezés ?

One more story

tomsolo
Jó stuff ez, mondjuk az alapbeállítások nem valami jók, de visszafinomítva már egész tûrhetõ a graf - menetközbe lehet állítgatni.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

wantonly
Elkezdtem. Szép, hangulatos, sokkal jobb, mint amit vártam. Tetszik, hogy lehet választani a lopakodós/gyilkolós játékmenet között és mind a kettõ stílus ki van dolgozva, egyik sincs elhanyagolva. Én elsõ végigjátszásra mind a kettõt kihasználom, képtelen lennék csak lopakodni, adja magát, hogy néha használjuk a fegyvereket. Kár, hogy rövid, bár én biztos sokáig elleszek vele.
Én végigjátszottam legnehezebb fokozaton. Rúnákat igyekeztem megkeresni. Hangulatos játék, de lehetett volna kicsit összetettebb. Én többnyire nem foglalkoztam azzal, hogy ne öljek. Néha kerültem az õröket, de szükség esetén nem szaroztam. A 2. szintû blinkelés oly mértékig op, hogy még legnehezebb fokozaton is egy idõ után könnyû a játék, mert annyi az egész, hogy gyors blink és egy szúrás. Ha véletlenül többen odagyûlnek, akkor patkány idézés és pisztollyal lehet könnyen kezelni a helyzetet. Az utolsó pálya nagyon hangulatos, ott tényleg figyelni kell, mert elég sok õr van. Az tetszett a legjobban.
Link to download : http://www.filedropper.com/sweetfx-smaainjectorbypxel

Nice SMAA Injector, less aliasing, more colours, more sharpening...

INSTALL GUIDE :
- Unzip to Binaires/Win32
- Play

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Egy kis graf tuning.Link a videóban!

Calver
baszki Critical Miss <#idiota>

"The trees move. Do you not see it?"

grebber
Próbáld ki henteld le õket és a pálya végén kiírja lett-e káosz vagy sem!

cataflam02
<#eljen>

One more story

bakkerman
van ez a skill,hogy ha valakit csendesen ölök meg,tehát hátulról,úgy hogy õ nem vesz észre,akkor hamuvá válik. ennek a skillnek a 2. része már az összes általam megölt emberre vonatkozik,tehát ha én lehentelek az utcán 4 õrt,és hamuvá válnak,akkor nem fognak rájuk menni a patkányok,nem terjednek el,és nem lesz káosz?

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

grebber
Mindent azért nem kell ,mert elég sok helyen ismétlödnek a könyvek 😄
Meg a gameplay idõ attól is függ hogy mindent elolvasol de végighenteled vagy végiglopakodod.
Lopakodással 0 killel (kivéve akit ki kell) lazán megvan a 17 óra szerintem.

cataflam02
mennyi a 100%-os játékidõ ? ha mindent elolvasok stb?

One more story

bakkerman
én ahogy észrevettem nincs ellenség respawn,például akiket a villámfalaknál meg ellenõrzõ pontoknál megölök "rendesen" küldetés elején, akkor azok már nem élednek újra,tehát küldetés közben szabadok mászkálhatok a már "megtisztított" környékeken,ez azért jó,ha valaki felfedezni akarja a várost,vagy rúnákat,bone charmokat gyûjteni

bakkerman
csak azért kérdeztem mert
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
az elsõ küldetésen amikor Campbellt kell megölni,és a másik faszit kimenekíteni akkor ugye menekülés közben összefuthatnék-e az épületben a korábban elkábított,alvó õrökkel,én nem találkoztam velük,de ha valaki tovább szöszöl a pályán,vagy keresi a maradék rúnákat,akkor ez egy kellemetlen dolog lehet

Malakai
Hm, én normalon kezdtem neki, azon a fokozaton nem rémlik, hogy ott felébredtek volna õrök, fõleg nem olyan rövid idõ alatt, amennyit a börtönben tölt az ember az elején. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

én is,de nem lehet rájuk zárni😊

viszont meglepõdve tapasztaltam,hogy még ez sem kell,mert zsebelni is ki lehetõket😊
Solid Snake
Lol, én a cellába dobáltam õket. Békésen szunyókáltak egymás hegyén hátán <#hehe>
nekem már a sitten is keltek fel és jöttek ki onnan,ahová dobtam õket,mikor elsõnek keringtem egyet a kulcsokkal még az udvar elõtt😊
Calver
én eddig kétszer láttam ilyet, ugyanazon a pályán, elõször 3 õr kelt fel, aztán két másik. közben ki-be mászkáltam épületekbõl, de akkor is... furcsa.

bakkerman
énis ezen filóztam,hogy ha valakit altató lövedékkel lelövök az a küldetés késõbbi szakaszában ugyanazon a helyen "szembejöhet" velem?

grebber
Azt nem tudni 😄 De az biztos hogy van mindig 1-2 szellem is a pályákon.De ez más lopakodosban is szopat hogy ha mindenkit elkábítunk, akkor vajon ki találja meg a testeket?

Tatyla
hmmm ,lehet

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

és vajon mennyi idõ után ébrednek fel?😊
Calver
ha vízbe landolnak ellenfelek, hajlamosak megfulladni, szintúgy szeretnek megdögleni, ha magasról esnek le, lehet h ez okozott pár halált.

Tatyla
nem volt ott senki

Malakai
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A robbantáskor nem hagytad az ajtó közelében azt a kettõt?

Azt én (is) elcsesztem (elsõre), beraktam õket a kukába, de nem védte meg õket, hátra kell vinni a szoba másik végébe õket fedezékbe.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Tatyla
basszus végig toltam az elsõ küldetést nem öltem meg senkit erre a végén kiírja hogy 2 halott wtf?

blackcalibra
Üdv srácok!
A patkányok megölésének van valami gyakorlati haszna?
Számolja/figyelembe veszi a játék egyáltalán valamilyen formában, ha irtom a pestis terjesztõit?
bakkerman
én leszarom a jó befejezést,Corvot csúnyán átverték,ez bosszút kíván...bármi áron <#ravasz1><#eplus2>

grebber
Elkezdtem lopakodva. Nem nehéz viszont még ennél is több figyelmet és odafigyelést igényel. Mert hiába hittem azt hogy ahova rejtem az eszméletlen testeket ott jó lesz,de nem észrevették.
De persze mivel nem ölök nincs káosz így meglesz a jó befejezés is.

MerlinW
Hmm nekem egyszer sem fagyott ~10 óra alatt, de még meg sem röccent.

[merlinw.org]

Ilyen a magyar felirat

😊 Így elég jól bele lehet merülni
Empty
Bocs! Most látom!

Van ám offtopik!<#banplz>

Empty
Na végre megszereztem a magyar fájlokat. SteamRIP verziót telepítettem majd lokalizációból a magyar fájlokat kivettem. Uninstal SteamRIP RLD föl INT mappa csere HUN fájlokra RLD.ini átír hungarian-ra és láss csodát magyar a game! Hurrá!

Myselor
ahhoz nem kell úgy csak a chaos szinted mindeig low maradjon.akkor van a jó befejezés ha pedig magas lesz a chaos szint sokat gyilkolsz akkor más.tehát annyira nem befojásolja a befejezést hogy mennyire lopakodsz
grebber
Azt már nem lopakodás ha futnod kell mert kergetnek.Mert akkor riadoztatnak stb tehát rosszul lopakodsz.

Én most úgy próbálom ,mert kíváncsi vagyok így milyen lesz a befejezés!