1015
  • Myselor
    altató nyilak:)
  • Shep
    Na ja csak később egyre rövidülnek a küldetések, az első tényleg hosszú de utána már nem igazán. Pl. most csináltam meg a bálosat és kb 45 perc volt pedig csak lopakodtam és a B variációval iktattam ki a célszemélyt.
  • Shep
    Amúgy így a játék utolsó harmadába érve nem igazán látom értelmét a sok fejlesztésnek, sőt mondhatni semmi értelmét nem látom, ahogy a vásárlásnak sem igazán. Kicsit olyan, mintha a készítők ültek volna és láttak ,hogy az elkészült mű még kicsit üres és hát akkor mihez kezdjünk, hát legyenek fejlesztések, meg lehessen vásárolni, mert akkor telerakhatjuk a játékot egy csomó szeméttel amit fel lehet szedegetni.
  • Maxtreme
    hát ez remek...és mit lehet ellenük tenni? Mert azokat nem támadod meg hátulról, az is tuti.
    Ha meg észrevesznek (márpedig észrevesznek) akkor meg futnak feléd.
  • GTV
    Hála az égnek, hogy ezzel nem játszottam 5 percnél tovább...
  • Calver
    és még egy, amire csak most jöttem rá, és őszintén szólva baromira nem egyértelmű:

- a tallboyokat lehet ám blink-el levágni, csak föléjük kell célozni - ugyanúgy le lehet gyilkolni őket, mint ahogy a kétlábú ráugrik magasról egy őrre

#648: elvileg de, az beleszámít, valahol azt írták a fejlesztők. értelme nem sok, de elvileg így van.
  • Maxtreme
    gondolom a pestissel szarráfertőzött zombiként támadó egyedek kiiktatását sem veszi gyilkolásnak a játék ugye? :D (csatorna) Mert ezekkel nagyon mást nem lehet csinálni :D
  • grebber
    Azt nem lehet akkor már ovodás szintű lenne a game!
  • Calver
    még két okosság amit meg akartam osztani, előzőtől teljesen függetlenül:

- a bone charmok véletlenszerűek, és akkor dönti el a játék melyiket kapod, amikor belépsz egy területre - így a mentés-visszatöltés nevű, roppantul hatékony és alacsony manaköltségű varázslattal sokszor simán szerezhetsz egy-egy neked kellőt, tipikusan olyan területnél, ahol pillanatok alatt el tudod érni és fel tudod kapni, pl distillery mindkétszer, vagy north end Sokolov-os küldetésnél; nekem pl így lett whirlwind (gyorsabb fegyverforgatás), spiritual pool (gyorsabb mana regen) és swift shadow (SOKKAL gyorsabb lopakodás) charmom

- egyes szintű windblast varázslat megöli a patkányokat - eléggé hasznos tud lenni a hordák ellen
  • wedge31
    Igen, jogos amit mondasz bár én még igy se unom egyenlöre a sunyizást. A megszállást / ami nagyon szórakoztat / és idömegállitást használom és 90%-ban full ghostban megyek tehát még csak le se ütök senkit csak kihallgatom öket, összeszedem a rúnákat, elolvasom a könyveket, stb.
  • xido
    ahogy lentebb olvastam jóval 1-2 napja..célirányzék kikapcsolva..ez valami iszonyat állat így osonkodva,zsebelve,altatónyilazva:)
    pénteken ráment vagy 3 órám,hogy alaposan szétnézve eljussak a tavernáig..ma már 2 órája nyüstölöm az első küldetést és még közel sem vagyok a célig..iszonyat állat mindent magadtól felfedezni nyilak nélkül:)
  • Tatyla
    ráadásul altató nyílpuskát nem lehet bővíteni vagy igen?
  • Inquisitor
    "- sokkal több altatónyíl, szerintem ha össz 30 van a játékban, akkor sokat mondok"
    ???
    Szerintem első két küldetésben volt annyi, bár kérdés milyen fokozaton. Ellenben kereskedőknél vettem egy halommal ...

Viszont felvetésed tök jogos, egy Thiefben sokkal több lehetőség volt, leütés, kábító nyíl, altató gáz, stb.
  • Calver
    én is, de elsősorban mert lopakodós végigjátszás... nos, fos volt

#638: ugye? nevetségesen rossz ez az egész "jajj nem ölök" mechanika, és szánalom mennyire rád akarja tukmálni a játék... egyszerűen unalmas, pedig én is szeretek lopakodni játékokban - és a leggázabb, h mennyire könnyű lett volna JÓL csinálni. csak a példa kedvéért:
    - egy rakás új animáció, mivel a "non-lethal" nem azt jelenti, hogy karcolás nélkül megússza egydimenziós józsika - miért nem mutathatja be kedves főhősünk pl egy közeli falnak, vagy hallhatja a csontok roppanását? esetleg blink+torkon szúrás elvén lehetne egy kedves blink+torkon ütés is.
    - kard mellé egy ólmosbot, mert kreténség, hogy csak észrevétlenül ellenfél mögé lopozva lehet elaltatni őket
    - választható felszerelés, ha ölni akarsz marad alap, ha nem, arra is alternatíva, pl gránátok mellé valami altatógránát, springrazor mellé szintúgy valami csak kiütő csapda
    - sokkal több altatónyíl, szerintem ha össz 30 van a játékban, akkor sokat mondok
    - varázslatok közé valami olyan cucc, ami a hozzád közel lévő ellenfelekben mondjuk 10-15 mp-re dezorientációt okoz, hogy simán kiüthesd őket
    - meg egy másik passzív cucc, amivel egyszerre egy helyett két ellenfelet tudsz nem halálosan kiütni, à la DX:HR

és... ennyi. ennyit beledobtak volna, és simán élvezetes lehetett volna lopakodás. így viszont... bah.
  • grebber
    Told végig mind a két modon ez a game megérdemli a belefektetett időt!

Más:

Vajon ez a Sweet FX cucc jó a Gears of War 1-hez is. Hát ha így lennének benne színek
  • wedge31
    Vagy játsza végig kétszer, kétféle stilusban én most igy csinálom.
  • bakkerman
    konkrétan FELBASZ a játék,ha lopakodva,amolyan splinter cell-esen akarom játszani. Én úgy tolom,hogy ahol lehet,ott lopakodok,ahol nem muszáj,ott lemészárlok mindenkit. A végkifejlet meg ha rosszabb lesz,különösebben nem izgat. Nem fogom újratöltögetni a játékot minden 10 perc után
  • Maxtreme
    helyes, akkor ledarálom őket
  • Calver
    aki meg most kezdi, annak meg amúgy is ajánlanám: gyilkolja végig magát a játékon.
    vannak játékok, ahol szórakoztatóak a lopakodós / nem gyilkolós végigjátszok mechanikái - lásd Jew Sex Deus Ex: HR pl. itt nem az. egyáltalán nem. ha az ember vicces játékmenetet akar, vágjon le mindenkit. tényleg.
  • Calver
    lehet, az nem növeli a chaos-t.
  • Maxtreme
    Még egy kérdés :)
    Kutyán "büntetlenül" lehet ölni? :D
  • Maxtreme
    Arra való az elixir
  • xido
    amúgy frankón..kaját csak zabálni lehet kétpofára értelem nélkül..eltenni későbbre nem?
  • Calver
    offba írták virágboltihoz
  • DarkSector
    Keress rá a C meghajtón.

"dishonored"
  • DarkSector
    Gratula!
  • Mr_no_NaMe
    Elvileg megtaláltam, de nem vagyok biztos benne...c:\program data\reloaded\RLD!\ és itt vannak, de nem is rld verzióm van.

A my gamesban csak a configfileok vannak.
  • NovaTerra
    Pedig a my games-ben kell lennie.
  • vrtg
    Szintén kivégezve, 23 óra alatt sikerült a végére érni. A legtöbb időt egyértelműen a gyüjtögetéssel meg a város felfedezésével töltöttem. Végül is jó volt, bár lehetett volna nehezebb. Az utolsó pálya nevetségesen rövid és egyszerű volt.
    De azért voltak benne poén részek is, pl
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Amikor a cuccunkért megyünk a greaves refinerybe, az alsó szinten belebotlunk a fertőzött Campbellbe, ha korábban életben hagytuk.
  • Mr_no_NaMe
    se a my gamesben nincsen, se a főkönyvtárban...megőrülök
  • Maxtreme
    csak ez éppen beltéren történt, ott meg nem nagyon van akkora szemetes hogy bele tudjam tenni a testeket
  • Mr_no_NaMe
    Srácok, hol tárolja a játék a mentéseket? tenném újra a windowst de nem találom sehol sem.
  • zzeN
    Végére értem, majdnem 21 órába tellett. Very Hardon, gyilkolás és alert nélkül sikerült végigvinni. Tetszett!:) A vége meg olyan amilyen, lehetett volna jobb is, de mindegy.
  • Inquisitor
    Egy frászt, nekem is kb. minden negyedik elkábított emberem megették. És még azt is beszámolja gyiloknak ha menekülsz a patkányok elől és az örök nekik esnek és nem ők nyernek ...
  • Prince23
    Mert megölted őket
  • Inquisitor
    Erre van a szeméttároló kitalálva, a' la Hitman. Beteszed embereket, patkány nem eszi meg. Ha nincs szemetes, akkor gáz lehet.
  • Maxtreme
    Értem, köszi.
  • wedge31
    Alacsony káosz meg magas káosz befejezés van, egy-két hulla még biztosan belefér az alacsony káosz befejezésbe.
  • Mr_no_NaMe
    Én megcsináltam, üsse kő, leküzdöttem a lelkiismeretemet, mert a rúna azért kell :D aztán szépen én is átszúrtam a banya nyakát...kétszer :DD (be is fostam)
  • grebber
    Azt nem figyeltem én elsőre mindenkit kinyírtam akit értem és minden pályán high caos volt így az is lett a vége.
    Nem tudom ezt hogy számolja a game!
    Most másodszorra eddig nem öltem meg 1 embert se csak ha a küldetés kérte.