Dishonored

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jaka923
Szerencsére a többség nem így látja 😊

bakkerman
ez is egy vélemény,mindenkinek nem tetszhet 😊 én ugyanennyire várom az új Hitmant,ha az afelé támasztott elvárásaim kb annyira teljesülnek mint a Dishonorednél,akkor ez az õsz nagyon jó PC game szempontból 😊 Márpedig videók alapján simán ott lesz a toppon az Absolution

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Muttley
Dishonored?

tegnap voltam mozizni - haver játszott vele 2 órát Kexboxon, én meg néztem
angol szinkron - 10 pont
hangeffektek - 9 pont
léc magasra téve - 2 fenti tényezõben példaértékû
grafika - gyerekek ez vmi siralmas. nem minden a graf, de ez azért túlzás. távolról még elmegy, de közelrõl borzadály. életlen, low res részletek, fakó színek, pfff :/
játékmenet - igen, valóban sok mindent lehet csinálni, összeszedhetsz ezt azt, olvasgathatsz stb.-stb. - ugyanakkor a gyilkolászás inkább mûvies, mint élethû és brutális. az enemy alert ábrázolása és a megdöglés-mozgásuk egy-az-egyben át van ollózva a Bullet Storm-ból
és a végszó - hangulat:
tényleg, néztem-néztem, Nem Jön Át
olyan, mintha egy üstbe beleöntötték volna a Thief + Rage + Half Life combot és lett belõle ez
"alig várom", h egy másik kiadó elõrukkoljon egy Dead Space + Dance Central + Super Mario katyvasszal 😊
Dishonored? - legnagyobb sajnálatomra, nálam skip

Just do it :)

DISHONORED OFFTOPIK

Ne kelljen spoilereket nyitogatni😊)

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Calver
hátööö... warez-ért hajlamosak errefelé felszögezni az embert egy fára, csütörtöki naptól függetlenül <#bohoc>

"The trees move. Do you not see it?"

Fpocok
Nyilván nem szép dolog a törés miatt sírni, tudom.
De szeretném kipróbálni... több játékomat is warez után vettem meg egybõl. Pl Dark Souls. Jelzem, végig is vittem a PCn, szóval csak okosan 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

<#idiota>
mi ez a sok spoiler?

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Calver
FOV állítás annak akit érdekel

vigyázat, alapból tûzróka idézõjeleket rosszul másolja ki

Myselor
nekem a mentési rendszerrel van bajom.mentettem az egyik pályán,kiléptem a menübe,majd vissza,és az elõzõ pálya végérõl adott be újra.és nem az elsõ eset.kicsit fura
mcwolf
ööö...
Megjelent? ---- > NEM
Megvetted? ---- > NEM
Akkor ne rinyálj!

i5-2500K 4 Ghz CPU + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + GTX 780 3 GB VGA + vízhűtés + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27\" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN

Calver
közben kipróbáltam, E6420 proci, 2 GB ram, 8800 GT, nagyon csúnyán lekopasztott win7, alapbeállításokkal (high - medium) kacagva reccenés nélkül fut <#bohoc> nem tudom ki dobta fel netre ezeket a rendszerkövetelményeket, de adhatna abból amit szív.

már csak arra kéne rájönni konzolt h lehet elõkapni, állítható FOV egy lépés a jó irányba, csak 85-ös nekem csöppet szûk.

Amúgy nekem a Dishonored kicsit Half life 2, Dark messiah és Bioshock keverék, de mindbõl a legjobb dolgokat emelték át.

Nem vártam, nem számoltam vele, de akkorát üt a hangulata számomra, mint az ólajtó. Nagyon nagy pozitív csalódás eddig a játék!

Kiütheted vagy megölheted az elleneket. Elsõ küldetés után bizony a rádióban hallottam, hogy fõhõsünkrõl beszélnek, aki véres mészárlást rendezett a kezdõhelyen... Jó érzés volt, hogy hatással vagyunk a világra (gondolom ha leütöttem volna õket, akkor mást mondanak be a rádióban).

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Ahhoz képest, hogy 4 gb-nek mondták a minimum gépigényt, ahhoz képest csoda ahogy fut.

Ismét bebizonyosodott, jobban mondva tudatosult, hogy bullshit a gépigény!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Ati 5770 1gb, q6600 proci, 3 gb ram, win 7 ultimate 32 bit: High beállításokon élsimításokkal akadozás nélkül fut, igaz csak 1280x1024-es felbontáson (nálam sajnos ez a max).

Kicsit egyébként faramuci dolog ez, mivel a kard a bal egérgombra reagál, ami alapból jó is. Azonban amikor már a másik kézben lévõ fegyver (bal kéz) a jobb gombra aktiválható az már tényleg összezavarja az embert.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ez az.Bezzeg a régi "öregek"..Kijött a Ubi DRM az állandó onlineval,a Razor1911 szétcsapta.Az FLT is szinte hibátlan és a RLD is(a régi Deviance).
Most pölö a Fifa 13 3 lépcsõs védelmének hibátlan feltörése mestermunka volt.😊Ilyet a szkidró,ha megfeszül sem tud.A legtöbbet a skidrowra kell "dolgozni",v. még a propernek is properje van.😊

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Calver
azért voltak ám ott az idézõjelek 😊
amúgy egyetértek, de még p2p cracket sem tudnak rendesen lopni, Sleeping Dogs-hoz is volt mûködõ p2p törés, aztán kidobták õk a nagy scene rls-t... ami nem mûködött <#nevetes2>
azt hiszem 4 napba telt, mire tudtak hozzá rendes összerakni. ügyes csapat mondhatom <#eljen>

joceruza
Ááááá! Nagyon nagy game!<#vigyor2>

Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI

Fpocok
Miért van az, hogy már a sokadik verzió sem menti el a beállításaimat? Nem fogom állítgatni minden egyes alkalommal... errõl ennyit.

OFF:
Nem lassan,hanem szinte azóta mióta "megalakultak".Agyon hájpolja õket mindenki,pedig a "töréseik" -szinte mindig-lopott p2p crk alapúak.
A kemény védelmeket,SS2,Tages,új securom nem is tudják.Az Ubi DRM launcherrel és a steammal vitézkedtek mindig is.Most úgy látszik,a steam sem jött össze.Szarják a rls-ket,de a mennyiség a minõség rovására megy.
ON:

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Calver
SKIDROW neve "lassan" szinonimája a "wait for proper"-nek - szerintem utóbbi fél évben egy normális release-t sem láttam tõlük.

Béluska74
Dishonored_PROPER-FLT
Proper Notes:
=============

The SKIDROW release doesnt properly handle the Steam API. As a result, the
game does not show any required information when you load a saved game.
So finding your wanted save game, is like fishing in the dark, because all
saved games basically look the same. We included a screenshot on our ISO.

If you give a little love you can get a little love of your own

<#idiota>

közben megtaláltam.D

wedge31
Single játékoknál nekem is elég a fix 30fps ha multiról beszélünk akkor már más a leányzó fekvése.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Shep
ÖÖÖ, controls? 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Calver
nem zavar, nem írt hülyeséget.

#336: köszönöm!

jarlaxxe
Ez igaz annak ára van ha magas fps akar az ember.

Egér tüzgombját hol lehet felcserélni,mert így idegesítõ ha az egyik kezemben kard van,a másikban meg fegyver?

Tökéletesen megy maxon minden!

Myselor
ne törödj vele neki amúgyis minden szar. 😊
Calver
nem feltétlenül jó, de megfelelõ, jobb mint jelenleg zsebemben nem lévõ soktízezerbõl új kártyát (vagy még inkább: új konfigot) venni... reakcióidõ szempontjából tényleg nem mindegy, h 30 v. 60 FPS (mert ugye van köztük egy laza ~17 ms), de akkor gondolj bele, h konzolhuszároknál minden ennyivel fut <#rolleyes>

jarlaxxe
Komolyan irigyelek azért mert neked a 25-30fps már jónak számit.
Én 40-50 alatt agybajt kapok föleg az ilyen fps játékoknál.

Calver
nem mondanám, pár dolognál le kellett tekerni csöppet beállításokat (Max Payne 3, DXHR pl), de ott is megvolt a stabil 25-30 FPS, és azok is jól néztek ki, általában viszont minimális kompromisszumokra van max szükség - konzolok elég komoly "akadályt" jelentenek grafikai fejlõdésben, amit õszintén szólva annyira én nem is bánok.

Ironman2: neked 9600GT-vel hogy fut? abból már valamennyire tudok következtetni h szenvedés lesz-e nekiugrani, vagy megéri.

Tényleg gáz a textúra.Ugye ez csak vicc 2012-ben? Amúgy a játékmenet jó!

wedge31
8800GT nem egy mai darab, komoly kompromiszumokkal tolhatod a játékokat.

Calver
rendszerkövetelményekrõl van már valami tapasztalat? tényleg olyan magasak, mint amit írnak, és találkozok életem elsõ játékával, ami nem fut el kacagva egy 8800 GT-n? <#fejvakaras>

Akkor két dolgot tehetsz, vagy angol szinkron angol felirat, vagy átteszed francia, olasz, kínai szinkronra és magyar feliratra. Akkor nem fognak zavarni, ha nem passzol éppen össze. 😄

Egyébként a legtöbb fordítás elég jó, a mass effect 2 az tényleg vacak volt.

Snexi
félreérted,nem maga a felirat zavar (hallás után még azért nem teljesen értem meg az angolt) hanem a magyar nyelv.nekem kissé illuzióromboló,pláne ha telivan nevetséges fordításokkal (pl mass effect 2)

Snexi
már amelyiken van ilyen védelem.Bad company2-t páldául simán toltam 3 nappal az eu megjelenés elött,bf3-on tényleg volt,bár könnyen ki lehetett játszani (az más kérdés,hogy tök feleslegesen kell ilyenekkel veszõdni ha egyszer megveszi az ember)

wedge31
Még nincs meg a játék nekem de általában ki lehet kapcsolni a feliratot ha ez téged zavar.

Snexi
én viszont vaciálálok,hogy eredeti nyelven toljam e vagy magyarul 😄 mióta tudok angolul egyszerûen zavar a magyar felirat

bakkerman
én is abbahagytam a 2. küldetés után,túl sok a cetli,jegyzet ami kell a sztorihoz,és muszáj elolvasni,pénteken újrakezdem

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

k0trapali
Na én megvárom a magyar nyelvet. Most elõször éreztem egyfajta fura bizsergést a HL2 óta... amikor megláttam a furcsa várost, a tripod szerû izét ki is léptem mert ebbõl még valami jó is kisülhet és érteni is akarom!

Shep
Na egész jó kis játék ez, grafikát is megszoktam, kellõen összetett, persze lehet ész nélkül darálni, mint grebber is tette de hát annak mi értelme?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

wedge31
Ja, annál idegesitöbb nincs mikor kézbe a játék de nem tudod aktiválni.

jarlaxxe
Igen volt már ilyen és három napig várni kellett mire aktiválni tudtad.

cataflam02
Na milyen a játék ? 😊

One more story

Snexi
legtöbbször nálunk is kapható már az amerikai megjelenés napján (mármint nem hivatalosan,de a boltok már meg szokták kapni a példányokat)

Fpocok
van skidrow, remélem ez már jó lesz.

Maxtreme
..és még a link is szar.áááá Töröld az elejérõl az sg-t, csak ennyi kell: tv.gamestar.hu/video/babi-neni-strandra-megy
De hogy miért egészítettre ki, azt nem tudom..