1015
  • grebber
    Próbáld ki henteld le őket és a pálya végén kiírja lett-e káosz vagy sem!
  • cataflam02
  • bakkerman
    van ez a skill,hogy ha valakit csendesen ölök meg,tehát hátulról,úgy hogy ő nem vesz észre,akkor hamuvá válik. ennek a skillnek a 2. része már az összes általam megölt emberre vonatkozik,tehát ha én lehentelek az utcán 4 őrt,és hamuvá válnak,akkor nem fognak rájuk menni a patkányok,nem terjednek el,és nem lesz káosz?
  • grebber
    Mindent azért nem kell ,mert elég sok helyen ismétlödnek a könyvek :D
    Meg a gameplay idő attól is függ hogy mindent elolvasol de végighenteled vagy végiglopakodod.
    Lopakodással 0 killel (kivéve akit ki kell) lazán megvan a 17 óra szerintem.
  • cataflam02
    mennyi a 100%-os játékidő ? ha mindent elolvasok stb?
  • bakkerman
    én ahogy észrevettem nincs ellenség respawn,például akiket a villámfalaknál meg ellenőrző pontoknál megölök "rendesen" küldetés elején, akkor azok már nem élednek újra,tehát küldetés közben szabadok mászkálhatok a már "megtisztított" környékeken,ez azért jó,ha valaki felfedezni akarja a várost,vagy rúnákat,bone charmokat gyűjteni
  • bakkerman
    csak azért kérdeztem mert
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    az első küldetésen amikor Campbellt kell megölni,és a másik faszit kimenekíteni akkor ugye menekülés közben összefuthatnék-e az épületben a korábban elkábított,alvó őrökkel,én nem találkoztam velük,de ha valaki tovább szöszöl a pályán,vagy keresi a maradék rúnákat,akkor ez egy kellemetlen dolog lehet
  • Malakai
    Hm, én normalon kezdtem neki, azon a fokozaton nem rémlik, hogy ott felébredtek volna őrök, főleg nem olyan rövid idő alatt, amennyit a börtönben tölt az ember az elején. :)
  • xido
    én is,de nem lehet rájuk zárni:)

viszont meglepődve tapasztaltam,hogy még ez sem kell,mert zsebelni is ki lehetőket:)
  • Solid Snake
    Lol, én a cellába dobáltam őket. Békésen szunyókáltak egymás hegyén hátán
  • xido
    nekem már a sitten is keltek fel és jöttek ki onnan,ahová dobtam őket,mikor elsőnek keringtem egyet a kulcsokkal még az udvar előtt:)
  • Calver
    én eddig kétszer láttam ilyet, ugyanazon a pályán, először 3 őr kelt fel, aztán két másik. közben ki-be mászkáltam épületekből, de akkor is... furcsa.
  • bakkerman
    énis ezen filóztam,hogy ha valakit altató lövedékkel lelövök az a küldetés későbbi szakaszában ugyanazon a helyen "szembejöhet" velem?
  • grebber
    Azt nem tudni :D De az biztos hogy van mindig 1-2 szellem is a pályákon.De ez más lopakodosban is szopat hogy ha mindenkit elkábítunk, akkor vajon ki találja meg a testeket?
  • Tatyla
    hmmm ,lehet
  • xido
    és vajon mennyi idő után ébrednek fel?:)
  • Calver
    ha vízbe landolnak ellenfelek, hajlamosak megfulladni, szintúgy szeretnek megdögleni, ha magasról esnek le, lehet h ez okozott pár halált.
  • Tatyla
    nem volt ott senki
  • Malakai
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A robbantáskor nem hagytad az ajtó közelében azt a kettőt?

Azt én (is) elcsesztem (elsőre), beraktam őket a kukába, de nem védte meg őket, hátra kell vinni a szoba másik végébe őket fedezékbe.
  • Tatyla
    basszus végig toltam az első küldetést nem öltem meg senkit erre a végén kiírja hogy 2 halott wtf?
  • blackcalibra
    Üdv srácok!
    A patkányok megölésének van valami gyakorlati haszna?
    Számolja/figyelembe veszi a játék egyáltalán valamilyen formában, ha irtom a pestis terjesztőit?
  • bakkerman
    én leszarom a jó befejezést,Corvot csúnyán átverték,ez bosszút kíván...bármi áron
  • grebber
    Elkezdtem lopakodva. Nem nehéz viszont még ennél is több figyelmet és odafigyelést igényel. Mert hiába hittem azt hogy ahova rejtem az eszméletlen testeket ott jó lesz,de nem észrevették.
    De persze mivel nem ölök nincs káosz így meglesz a jó befejezés is.
  • MerlinW
    Hmm nekem egyszer sem fagyott ~10 óra alatt, de még meg sem röccent.
  • pcgammer
    Ilyen a magyar felirat

:) Így elég jól bele lehet merülni
  • Empty
    Bocs! Most látom!
  • Ironman2
    Van ám offtopik!
  • Empty
    Na végre megszereztem a magyar fájlokat. SteamRIP verziót telepítettem majd lokalizációból a magyar fájlokat kivettem. Uninstal SteamRIP RLD föl INT mappa csere HUN fájlokra RLD.ini átír hungarian-ra és láss csodát magyar a game! Hurrá!
  • Myselor
    ahhoz nem kell úgy csak a chaos szinted mindeig low maradjon.akkor van a jó befejezés ha pedig magas lesz a chaos szint sokat gyilkolsz akkor más.tehát annyira nem befojásolja a befejezést hogy mennyire lopakodsz
  • grebber
    Azt már nem lopakodás ha futnod kell mert kergetnek.Mert akkor riadoztatnak stb tehát rosszul lopakodsz.

Én most úgy próbálom ,mert kíváncsi vagyok így milyen lesz a befejezés!
  • Mr_no_NaMe
    Hát, végigfutni az ellenség között, meg elteleportálni ha kergetnek (amúgy is gyorsabban futok), nagy türelemjáték :D Mindezektől függetlenül egész jó.
  • grebber
    Nem unalmas, hanem inkább türelemjáték a no kill végigjátszás.
  • Mr_no_NaMe
    Ja meg ha nem ölsz meg senkit játékot játszunk, akkor tök unalmas az egész. Észrevesznek elfutnak, nem támadod csak a célszeméjt...most vagyok kint a városban, remélem azért változik majd 1-2 dolog.
  • Mr_no_NaMe
    Háát...azon kívül, hogy baromi jól fut, jó ötletek vannak benne, és 4-5 játékból lett összerakva nem rossz. De nem lett egy akkora egetrengető dolog. A képességek se annyira érdekesek mint vártam. De nem rossz.
  • wedge31
    Még nem de én személyesen megyek érte délután. A pólós kiadásról már lemaradtam, marad a poszter.
  • Fpocok
    Hát ez szopás.
  • Jaka923
    Valakinek már megérkezett a játék? Én a GameShoptól rendeltem.
  • Shep
    Megint az ATI, hogy én ezen miért nem lepődöm már meg?
  • Jaka923
    Ajaj
  • vrtg
    Érdekes volt olvasni, hogy sokan 7-8 óra alatt végigpörgették, bár gondolom nem a legnehezebb fokozaton és nem is túl pacifista módszerrel. Még csak most kezdtem a harmadik fő küldetést a szökés után, de már most durván 10 óránál járok. Mondjuk az is igaz, hogy mindent összeszedek amit találok és full ghost üzemmódban tolom very hardon. Csak azokat ütöm ki akiket feltétlenül szükséges, fő targeteknél is mindig az alternatív (non-lethal) opciót válaszottam eddig.

Mellékküldetésekből is van jó pár, csak szét kell nézni rendesen és nem rohanni. Egyébként ha valaki - úgy mint én - utálja, ha egy játék kézenfogva vezetgeti játékost és mindent megmutat neki, érdemes kikapcsolni az objective markert a beállításoknál. Szvsz sokkal hangulatosabb úgy játszani, hogy neked kell rájönnöd, hol van éppen likvidálandó célszemély vagy maga a helyszín, és nem virít ott a képernyőn egy hatalmas nyíl, hogy "ERRE ERRE". Elég vicces, mikor betörsz az egyik házba és már rögtön tudod, hogy a keresett cetli a harmadik emeleten jobbra a második a szobában van...