Dishonored
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
tegnap voltam mozizni - haver játszott vele 2 órát Kexboxon, én meg néztem
angol szinkron - 10 pont
hangeffektek - 9 pont
léc magasra téve - 2 fenti tényezõben példaértékû
grafika - gyerekek ez vmi siralmas. nem minden a graf, de ez azért túlzás. távolról még elmegy, de közelrõl borzadály. életlen, low res részletek, fakó színek, pfff :/
játékmenet - igen, valóban sok mindent lehet csinálni, összeszedhetsz ezt azt, olvasgathatsz stb.-stb. - ugyanakkor a gyilkolászás inkább mûvies, mint élethû és brutális. az enemy alert ábrázolása és a megdöglés-mozgásuk egy-az-egyben át van ollózva a Bullet Storm-ból
és a végszó - hangulat:
tényleg, néztem-néztem, Nem Jön Át
olyan, mintha egy üstbe beleöntötték volna a Thief + Rage + Half Life combot és lett belõle ez
"alig várom", h egy másik kiadó elõrukkoljon egy Dead Space + Dance Central + Super Mario katyvasszal 😊
Dishonored? - legnagyobb sajnálatomra, nálam skip
Just do it :)
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
"The trees move. Do you not see it?"
De szeretném kipróbálni... több játékomat is warez után vettem meg egybõl. Pl Dark Souls. Jelzem, végig is vittem a PCn, szóval csak okosan 😄
Parasite Eve 2, best game EVER!
mi ez a sok spoiler?
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Megjelent? ---- > NEM
Megvetted? ---- > NEM
Akkor ne rinyálj!
i5-2500K 4 Ghz CPU + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + GTX 780 3 GB VGA + vízhűtés + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27\" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN
már csak arra kéne rájönni konzolt h lehet elõkapni, állítható FOV egy lépés a jó irányba, csak 85-ös nekem csöppet szûk.
Nem vártam, nem számoltam vele, de akkorát üt a hangulata számomra, mint az ólajtó. Nagyon nagy pozitív csalódás eddig a játék!
Kiütheted vagy megölheted az elleneket. Elsõ küldetés után bizony a rádióban hallottam, hogy fõhõsünkrõl beszélnek, aki véres mészárlást rendezett a kezdõhelyen... Jó érzés volt, hogy hatással vagyunk a világra (gondolom ha leütöttem volna õket, akkor mást mondanak be a rádióban).
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ismét bebizonyosodott, jobban mondva tudatosult, hogy bullshit a gépigény!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ez az.Bezzeg a régi "öregek"..Kijött a Ubi DRM az állandó onlineval,a Razor1911 szétcsapta.Az FLT is szinte hibátlan és a RLD is(a régi Deviance).
Most pölö a Fifa 13 3 lépcsõs védelmének hibátlan feltörése mestermunka volt.😊Ilyet a szkidró,ha megfeszül sem tud.A legtöbbet a skidrowra kell "dolgozni",v. még a propernek is properje van.😊
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
amúgy egyetértek, de még p2p cracket sem tudnak rendesen lopni, Sleeping Dogs-hoz is volt mûködõ p2p törés, aztán kidobták õk a nagy scene rls-t... ami nem mûködött <#nevetes2>#nevetes2>
azt hiszem 4 napba telt, mire tudtak hozzá rendes összerakni. ügyes csapat mondhatom <#eljen>#eljen>
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
Parasite Eve 2, best game EVER!
OFF:
Nem lassan,hanem szinte azóta mióta "megalakultak".Agyon hájpolja õket mindenki,pedig a "töréseik" -szinte mindig-lopott p2p crk alapúak.
A kemény védelmeket,SS2,Tages,új securom nem is tudják.Az Ubi DRM launcherrel és a steammal vitézkedtek mindig is.Most úgy látszik,a steam sem jött össze.Szarják a rls-ket,de a mennyiség a minõség rovására megy.
ON:
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Proper Notes:
=============
The SKIDROW release doesnt properly handle the Steam API. As a result, the
game does not show any required information when you load a saved game.
So finding your wanted save game, is like fishing in the dark, because all
saved games basically look the same. We included a screenshot on our ISO.
If you give a little love you can get a little love of your own
közben megtaláltam.D
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Én 40-50 alatt agybajt kapok föleg az ilyen fps játékoknál.
Ironman2: neked 9600GT-vel hogy fut? abból már valamennyire tudok következtetni h szenvedés lesz-e nekiugrani, vagy megéri.
Egyébként a legtöbb fordítás elég jó, a mass effect 2 az tényleg vacak volt.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!