1015
-
#935 Hello!
Először is: mielőtt vki leszólna, igen olvastam az OFF topik bannerjében lévő dolgokat, de mivel elvileg 1 mega sincs a feltölteni való, ezért szeretném megpróbálni átmagyarítani a játékot. Illetve, ha esetleg vki már próbálta a lentebb említett dolgot és nem működött, akkor szóljon.
Szóval, a magyar nyelvi fájloknak a fele megvan (az a rész, amit a \Dishonored\DishonoredGame\Localization\HUN nevű mappába kell másolni). Kutakodtam, próbálgattam ezt-azt, de nem tudtam megcsinálni. Azonban a kutakodás közben rájöttem vmire, amivel talán sikerülhet teljesen magyarrá tenni a játékot. Arra szeretnék vkit megkérni, h legyen szíves töltse fel egy pakkban a következő mappában lévő fájlokat: \Dishonored\Engine\Localization\HUN
A fájlok elvileg 1 megát sem tesznek ki, szal nem kell órákat a feltöltéssel szórakozni. Viszont nekem az a gyanúm, hogyha ezek meglesznek és berakom, úgy a többivel együtt már teljesen magyar lesz a játék. Onnan gondolom, h az int mappában többek között található egy subtitles.int nevű fájl, ami a HUN mappában is meg kell legyen, csak .hun kiterjesztéssel természetesen. Szerintem a többivel együtt ez szabályozza a párbeszédek feliratait stb. Előre is köszönöm a segítséget. Remélem, h ezzel tényleg sikerül teljesen magyarrá varázsolni a játékot. Sajnos elég gagyi netem van, ezért az újratöltés csak a legeslegvégső esetben jöhet szóba. -
#934 nem. -
mester1987 #933 Ez is egy korrekt teszt!
-
Először mozog a Dishonored: Dunwall City Trials -
#931 valakinek sikerült warez verzióból eredetibe mentést átvinnie? -
#930 Brood War. -
#929 pedig de, az utóbbi évekből (konkrétan 2010) kapásból tudnám mondani a Tropico 3: Absolute Power-t, ami nem csak h minimum annyi játékidőt adott hozzá, mint az alapjáték, de elképesztően jó is volt. -
#928 Ilyen soha nem is volt, szóval ne essünk túlzásokba! -
#927 Ne is mond, mikor még a kiegészítők olyan hosszúak voltak mint az eredeti, vagy hosszabbak. Dugják fel a DLC-t. Eddig sem vettem, ezután se fogok. Ostoba embernek való. Bocs ha valakit megsértettem, de sajnos... -
Schimanski #926 Tényleg ennyire jó ez a játék? -
#925 Dishonored - Egy új franchise előhírnöke -
#924 én inkább azokat, amikor a kiegészítő még kiegészítő volt, nem szarfos DLC :C
főleg mert fejlesztők rossz szokása újabban, h ami még pár éve "ez szemét, kidobjuk" kategóriás volt, az most átment "ez szemét... DLC!"-be. -
#923 Visszasírom azokat az időket amikor a kiegészítők még új pályákat, történetet bővítő csomagok voltak... -
#922 Jön az első DLC.
Sajnos nem story-s lesz... -
Inquisitor #921 Ne bazz! :D -
#920 Utolsó pálya kínhalál? A sziget legelején felblinkelsz a jobbra lévő tartóoszlopra és a kábeleken végigfutsz a bázis fölött egészen a liftig. Fent időlassítás és elszaladsz mindenki mellett. Kb 5 perc az egész. -
#919 *magyarul -
#918 Ez ilyen globál verzió lenne ha jól tudom. Tehát nem az RHCP ami nálunk is kapható. Utánanéztem és ebben tényleg nincs magyar felirat sajnos. Na mind1, végülis tudok angolul de kényelmesebb magyar olvasni. :) -
Inquisitor #917 A "mama" miatt te ne aggódj, mert nem véletlenül élt meg ilyen magas kórt. :D
Ha nem akarsz gyilkolni, akkor 3 lehetőséged marad csak:
1. Altató nyíl
2. Leütés hátulról.
3. Nem verekszel, hanem kerülsz.
A hármas ponthoz nem árt gyúrni fizikai erőnlétre, meg "megszállás" skillre. Lopakodáshoz meg nem baj ha a fejlesztések között a halkított csizma is meg van. Meg hát kettes szintű "villanás" sem árt. Viszont ezekkel együtt is kész kínhalál az utolsó pálya. De ha ez nem elég kihívás, akkor van olyan módi, hogy nem használsz a játékban egy rúnát sem az elsőt kivéve. Na úgy a szép gyilok nélkül végig nyomni! :D -
Inquisitor #916 Te is elkövetted a hibát, amit a haverom, igen úgy hirdették, hogy csak ott ... de szerinted ha egy halom játékot egy időben mindenhol leértékelnek??? Akkor valószínűleg máshol is annyi lenne. A Diablo 3-at vagy Star craft 2-t is úgy hirdették ott olcsó, még is ha valaki szétnézett a neten, akkor látta, hogy most ennyi és kész.
Lunki 88 - Nem lehet rátenni a magyar feliratot, csak a k.európai kiadásra, de abban meg benne van! Ha azt vetted meg, akkor meg át kell írni szépen INF fájlban a language sort hungarian-ra. -
#915 Na megvettem greenmangaming-ről a steames verziót, de nincs benne magyar felirat... Valaki fel tudná dobni a magyar nyelvi fájlokat? -
ratgab #914 Jó, csak oda 1500 a belépő... -
#913 Itt 5499 -
totya4 #912 Helló. Én nem vagyok az a lopakodós fajta, de érdekelne hogy lehet "ölés nélkül" játszani. Főleg ha mondjuk három vagy több ellenség van egy helyen. Vagy például a mamánál amikor 3 bitang készül rátörni az ajtót, mert őket ha el is kábítom, elvileg ha eszmélnek, folytatni akarják amit elkezdtek... :) -
#911 Itt most csak kuponkóddal együtt csak 18,75 euro a játék (kb. 5300 ft). -
#910 Kösz h szóltál -
#909 sg-n tilos a warez (jó okkal, régen egydimenziós pistikék simán teleszartak témákat linkkérésekkel), max saját fórumokban megtűrt.
én a helyedben jeleznék modtopicban, h töröljék a hsz-ed, és max beraknám off topicba (fent, banner alatt), mert az ilyenekért nagy sebességgel szoktak embereket egy hónapnyi pihire küldeni. -
Inquisitor #907 Szép kis anyag, bár szerintem rengeteg pályarészt kihagytál, meg így Rambó módban talán túl könnyű is. :) -
EpicDD #906 Sziasztok! Be szeretnék mutatni egy Dishonored végigjátszás, ha esetleg elakadtál volna a játék akármelyik részében. A végigjátszás az elejétől a végéig van, 14 részen keresztül + egy bónusz rész, hogy mégis miképpen harcolj a legnehezebb fokozaton.
-
#905 vedd lejjebb a tonemap és vibrance értékeit, mert perpill szegény úgy néz ki, mintha törpilla egy éjszaka kemény bulizás után ráokádott volna a képre. -
#904 Dishonored + Sweet FX Teszt
-
Inquisitor #903 Az sem fontos, hogy köze legyen Corvohoz. Lehetne előzmény vagy később játszódhatna.
Viszont biztosan lesz a világban játszódó játék még, csak lehet nem Dunwall közelében. A Gamestar/Guru cikkek alapján egy komplett világot dolgoztak ki hozzá, mint az Elder's Scrolls sorozathoz. -
#902 Nem feltétlen ezt a story-t kell folytatni,lehetne előzményjáték is,ha már kitaláltál ezt a világot neki...pl. Corvo kalandjai.. :) -
#901 Olvastam valahol, hogy nem szeretnének folytatást készíteni, mivel csak 1 részesre tervezték. Szerintem se kell ebből több hiszen a story le lett zárva, nincs elvarratlan szál benne! -
Gary #900 Én megmentettem őket. Altatónyíllal, de előtte alulról kerültem meg a hidat. Nem sok értelme van, ha meglátnak, ők is neked esnek. -
Zozo0122 #899 Jah igen pár gonosztevő ugye? Akiket már korábban ki lehet hallgatni amikor bezsélgetnek.Nemtudom én megsem próbáltam őket megmenteni, inkább kihasználtam az alkalmat és fokoztam a pánikot 1 patkányrajjal:D:D:D Persze tudtam előre, hogy ez nemlesz elég arra, hogy megöljem őket és még a gyilokoszlop is ott volt:D Csak figyelemelterelés volt, hogy könnyen felszaladjak a hídra a kábeleken... -
Inquisitor #898 A hídas pályán van egy olyan még a híd előtt, hogy egy rácsos kapunál páran rárontanak az őrségre, de a villámfal és őrség kinyírja őket. Ezeket nem lehet megmenteni valahogy? Időlassítással és más trükkökkel kivettem az olajat a villámfalból, de nem tudok elég gyors lenni. -
Zozo0122 #897 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!1: Hát az a tag 1 szemétláda...először szól, hogy kövesd őt és leugrik a tetőn a híd alá ahol kagylók vannak és kér, hogy öld meg őket...utána pedig megmutatja hol vannak a gyöngyök( persze átver: a kincs a 2 haverjánál van akik már várnak...bár én előre gondolkodtam és észrevettem őket a házban:D Így később a szerencsétlen hiába kiabált a társainak:D:D:D).Aztán a másik csoport: 2-3 ember bezárva 1 villámfal mögé, én őket a legvégén szabadítottam ki miután Sokolov elkábítva pihent a csónakban:D Ajánlott az őröket bekábítani, hogy ne kapják el őket mikor elfutnak. És ezeken kívül ha jól emlékszem az egyik épületben meg lehet menteni 1 nőt a patkányoktól.Kb ennyi.
2: Szerintem nem lehet megmenteni, de ő is 1 féreg Pendletonnal meg Havelockal együtt. -
Inquisitor #896 Újra kezdtem 0 kill miatt az egészet. Az a terv, hogy mindenkit megmentek majd.
Na most akinek sikerült mindenkit megmentenie, az válaszolhatna két kérdésre.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A hidas pályánál, amikor Sokolovhoz kell eljutni, ott a börtönből kiszabadítottam egy arcot, de pálya végén azt írta, nem segítettem neki és a társainak. Viszont velem a kiszabadítás után nem áll szóba, mást ott nem találtam. Kiszabadítottam máshol egy másik csoportot is, közel a pálya végéhez. De ezek szerint van még valami azon a pályán???
A játék légvégénél meg lehet menteni Martint? Mert nekem úgy tűnt őt is megmérgezték ... -
Inquisitor #895 Először ehhez lesznek DLC-k és remélem Dunwall nem látott vagy 80%-ának egy részét beteszik.
Folytatásokról nem tudni sokat, de egy egész világot találtak ki hozzá, ezért szvsz azok nem itt fognak játszódni.