Dishonored
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
én a helyedben jeleznék modtopicban, h töröljék a hsz-ed, és max beraknám off topicba (fent, banner alatt), mert az ilyenekért nagy sebességgel szoktak embereket egy hónapnyi pihire küldeni.
"The trees move. Do you not see it?"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
One more story
Viszont biztosan lesz a világban játszódó játék még, csak lehet nem Dunwall közelében. A Gamestar/Guru cikkek alapján egy komplett világot dolgoztak ki hozzá, mint az Elder's Scrolls sorozathoz.
[GYLK] GY?ri Lepattanók Köre
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
2: Szerintem nem lehet megmenteni, de õ is 1 féreg Pendletonnal meg Havelockal együtt.
Na most akinek sikerült mindenkit megmentenie, az válaszolhatna két kérdésre.
A játék légvégénél meg lehet menteni Martint? Mert nekem úgy tûnt õt is megmérgezték ...
Folytatásokról nem tudni sokat, de egy egész világot találtak ki hozzá, ezért szvsz azok nem itt fognak játszódni.
Mellesleg ha jók akarunk lenni akkor picit uncsi a game,sõt......Semmit sem tudunk használni😞
Én olyan szemét voltam h mindenkit megöltem.Aki élt és mozgott.Még a jókat is akiket lehetett.Egyedül a szeszgyárasakat nem öltem meg.Õk cimbik voltak😊De már bánom h nem kapott az õ pofájuk is.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Egy gyors kérdésem lenne:
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Teljesen rendben van hogy számolja, úgy logikus, hiszen te okozod a halálukat.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Akkor ok lenne ha a game megkövetelné vagy valami de nem.
Itt is olyannak érzem mint az új Ghost Reconnál a fegyverösszerakást van de minek!
Next PC upgrade: 2022
Ha úgy próbáljuk végigtolni, hogy nagyon korrekt jósrácok maradjunk, akkor elképesztõen unalmas. Ehhez a stílushoz lehet használni három darab skillt, meg 0 darab fegyvert. Blink, bend time, meg a posession, és ennyi. Fojtogatunk végig, meg ide-oda blinkelünk. MEH. Boring. Ellenben ha félig meddig rambo jellegû a megközelítésünk, már sokkal viccesebb, viszont nem dícsér a gém. Cserébe páratlanul kombinálhatjuk a killeket. Megállított idõben springrazörözni az õröket, kilõtt golyók elés sétálni megszállt emberekkel, meg egy pillanat alatt torokba szúrni 4 faszit priceless.
Sokat segítene az egészen, ha a stealth megközelítéshez is lenne néhány gadget.. Hirtelen nem sok minden jut eszembe, de például fojtogatás helyett akár le is lehetne csapni arcokat valami bumszlival, ami nem tartana hosszú másodpercekig, és nem nézne ki mindig ugyan úgy, lehetne sokk bomba, füstgránát, gáz (deus exben ezek mind voltak 10 éve)...
Annak is örültem volna, ha a nem egyértelmûen hozzánk köthetõ killeket nem számolná a játék (hackelt watchtower, vagy pylon pld.)
Ezektõl eltekintve tetszett, erõs 7/10, de lehet, hogy inkább 8.
Én alacsony káosz szinttel fejeztem be a játékot és a jó befejezést kaptam, de kíváncsi lennék a másikakra is.
Jó lenne tudni, mit mondanak, és mit mond a végén a tengernagy illetve a Kívülálló.
Csak az angol tudásom eléggé gyenge és eddig csak eredeti videókat találtam.
Illetve egy oldalon úgy olvastam, hogy két rossz befejezés is van attól függõen, hogy megmentjük-e Emily-t vagy sem. Ez tényleg így van?
low chaos-nál eleje ugyanaz (õrök, rengeteg), csak elõtte él Callista, egymással nem harcolnak a kétlábúak, és Mr. "nem is sejtettem h el fog árulni" admirális vagy mi a tököm csont nélkül megadja magát, jajjdejó, mindenki boldog, és ez az Emily, jajj ez milyen aranyos! bleh.
summázva: mindenki megölése a jobb út, mind játék élvezete, mind befejezés szempontjából - fõleg mert kiütéses haladás unalmas fos lett itt