1015
-
Micsoda? Az első pályán van legalább 5 mellékküldetés egy csomó útvonal nem tudom mit vártatok. Jó persze lehet később kevesebb lehetőség lesz ezt még nem tudom. -
annyiban értek vele egyet hogy tökre nincs miért átkutatni a helyeket,1-2 upgrade meg pénz.igazából én sem éreztem hogy mindenhova belesnék.de nekem nincs bajom a játékkal nagyon is tetszett:) -
Jah, azért olyan sok idő a végigjátszás. -
Ironman2 #451 Milyen csőben??? OMG! Egy egész negyedet át lehet kutatni! -
Nem tudom nekem nem nagyon jön be egyébként.
Oké, hogy lopakodni kell meg gyilkolni meg killcam, de olyan szinten egyszerű hogy az már fáj.
Valahogy messze nem az a hangulat jön át mint a trailerben volt. Adott A pont juss el B-be. Nulla elágazás, mész a csőben, alig van egyéb tennivaló vagy megölsz mindenkit vagy settenkedsz - kb semmi értelme az utóbbinak mivel alig van bünti érte - jaj a végén kapsz egy dicsértet, hogy hú de ügyi voltál.
Kevés az interakció a tárgyakkal, környezettel, npckkel. A grafika lehetne szebb - egy Skyrimben szebb textúrák és modellek vannak.
Nekem csalódás. -
aki esetleg nem akar játszani vele, azoknak egy kis ízelítő -
dobj oda nekik egy hullát amig rágják téged nem bántanak -
zitababa5 #447 köszönöm!!! -
jah értem ok kösz a tippet. -
Dobáld le a hullákat a földre. (F hosszan nyomva) Amíg azzal foglakoznak a patkányok, te el tudod tekerni a kapu nyitót!
-
Nem kaptam meg, majd lehet megkapom de a teleport nem segít egy kapcsolonál kéne állni kb 10-12 másodpercig és nem haraphatnának meg. -
THX. -
öööö... hol tartasz a játékban? ha még nem dőltél le aludni, akkor majd meglátod, spoiler max saját felelősségre olvasd.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Blink egy varázslat, szabadulásod után fogod megkapni, amikor ledőlsz hunyni. rövidtávú teleportálást tesz lehetővé, ill második szinten már annyira nem is rövidtávú, baromi gyorsan lehet vele menekülni, és hátbaszúrásokhoz is ász. -
Nem, a teleport. -
Blink egy lassítás? -
felpattansz valami magas helyre, ahol épp nem érnek el, és hősiesen kaszabolod őket. vagy csak simán elhúzol a picsába blink-el. -
Patkányok ellen valami tipp? -
directx hiányzik.
keresd a redist könyvtárat vagy a dvd-n, vagy a játék könyvtárában, lehet h binaries mappába rejtették virágboltinál, onnan telepíts fel mindent. -
van off topik -
zitababa5 #435 Sziasztok!
Kérlek segítsetek!
Leszedtem az XP-met és egy informatikus haverom profin felrakta a WIN 7-et!
A Black Boxos verziót telepítettem.
Elindítom a játékot és ezt írja ki:
" A program nem indult el, mert XINPUT1_3.dll hiányzik a számítógépről."
MOST MIT CSINÁLJAK???????
Please HELP!!!!!
-
dezsolti78 #434 Ment a privi.
-
Kicsit olyan volt a hsz, mintha egy másik bolygóról csöppent volna ide :) én a sivatagot sem értem :) -
Énmiattam linkelted? THX...:P
Még nem látom Google Play-en... -
alonso83 #431 köszönöm
-
olvasd a jegyzeteket/hallgatózz, aztán: journal -> objectives -> mission clues alatt megtalálod a lényeget. -
Ezért lesz nagyon hosszu a játék ha nem csak rohan az ember mindent át kell nézni elolvasni.
De aki nem akarja Every Safe Location And Combination -
alonso83 #428 A széfeknek a kodjai hova vannak irva nem tudjátok? -
Dishonored – BradyGames Official Map App now available for Android, iOS -
Hívtak? Vagy nem is szokás náluk? -
lefürdött? mivan? -
dezsolti78 #424 Hi!
Én tőlük rendeltem.
-
crosscut #423 Eddig körülbelül 3 órát játszottam vele és most vagyok a második küldetésnél. (The golden cat hottentotta helyen)
Folyamatosan váltom a sneak/agile(tetős lelövös) játékmentet.
Príma játék, de kár hogy rövid. 9 küldetés úgy hogy lefürdött vagy 9 úgy hogy nem fürdött le? (vagyis a 9be beleszámít az első prologue is?)
Ráadásul jól is fut, bár én szeretem ha szaggat egy picit :)
Mondjuk van benne egy-két hülyeség amin fogom időnként a fejem:
Odamegyek a bábu mögé, non lethal takedown, majd elengedi....de mivel az a tetőablak felett állt ezért betöri és beesik.. RIÁDÓ RIÁDÓ!! Kicsit sivatag....(bár a főhős meg biztos szereti ha rajtakapják :) ) -
Konzolok szervízétől rendelte meg vki a játékot? -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nyílván ha szép csendben,elegánsan derül fény az igazságra,és sikerül tisztára mosnia magát akkor az lesz a lehető legjobb végkifejlet,de ha brutálisan legyilkol mindenkit aki az útjába áll,akkor is fény derül az igazságra,de attól ő még egy pszichopata gyilkos lesz :D -
ratgab #420 Állítólag hentesként Corvo nem a legjobb végkifejletet fogja kapni.
De a legegyszerűbb, ha egyik végigjátszásban gyilkolsz, mondjuk elsőre.
Aztán másodjára meg megnézed mi lesz ha inkább békésen oldod meg a dolgokat (viszonylagosan értem a békést!) -
kérdés: hatalmas ejjdenegatív következményei lesznek annak, ha csont nélkül elkezdek gyilkolni? mert szép dolog az ellenfelek kiütése, de akármennyire ágál a játék ellene, a tömegmészárlás itt egyszerűen élvezetesebb.
Deus Ex: HR-ben és Alpha Protocol-ban pl sikerült élvezetesre csinálniuk a nem halálos kiütéseket (főleg mert módszeresen összerezzent a játékos a törő csontok hangjain), de itt... megfojtáshoz kapsz kemény egy non-stop ismétlődő animációt, gyilkolászásnál meg fejek repkednek, torkokba csusszannak pengék, valakinek kettévágódik az arca, esetleg felszegeződik a falra... egyszerűen sokkal élvezetesebben le van animálva.
mondjuk az sem segít sokat, h fejlesztések közül szinte minden egy dolgot segít elő: azt, h hatékonyabban tudj ölni.
szóval: ha harmadik küldetés után úgy döntök, h spontán szinte mindent és mindenkit levágok, faszkorbács lesz a vége, vagy...? -
ratgab #418 Jól láttam, hogy megvetted? Akkor bánod a vételt ezek szerint! -
ratgab #417 EDM van neked is, nálam is jó. -
ratgab #416 Helyesbítenék, csak a pontosság kedvéért! A Császárnő személyi testőre! -
Igazad van sorry...nah akkor úgy, de gondolom a többit jól vágtam le...:D