Dishonored

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maxtreme
opp, ez a #306-ra ment. 😊

Maxtreme
katt 😊) (sajna ytn nem találtam már)

wedge31
Kifinomitotta az izlésedet a Dark Souls...<#idiota>

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Shep
Hát vannak akiknek igen de én nem tartozom közéjük 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

bakkerman
jaja,abszolút tökéletes ez a látvány a játékmenethez,a zenékhez,magához a hangulathoz,ehhez a gémhez nem kell kráj endzsin 7,ígyis pörfikt 😊

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Sziasztok most töltöttem le a játékot de ezt a hibaüzenetet dobja fel csak nem értem mi a gond ha tudnátok megoldást létszi segítsetek !

MerlinW
Nem hát. Mert ZSENIÁLIS😊

[merlinw.org]

wedge31
Van egy pár...<#vigyor3>

Shep
Ez miben is volt, mármint a duma?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Pedig az nem is jó 😄

MerlinW
Így van. Minden vállalat célja, hogy szívassa a vásárlóit. Hiszen megtehetik. Még véletlenül sem megalapozott pénzügyi stratégia az oka. Nem. Pusztán a szívatás😊
Mert Amerikának aztán baromi sok köze van ahhoz, hogy hogyan váltják Európában az euro-t😊 Továbbá természetesen azért váltjuk 1:1-ben, mert lusták vagyunk. Van még valamilyen bölcsesség a tarsolyodban?😊

[merlinw.org]

wedge31
Az is meg valszeg szeretik szívatni az europaiakat elég ha csak az eladásokra gondolok ahol ugyanazt a játékot euroért drágában kell megvenned mint dollárért mert lusták átváltani.

Fpocok
Öööö... lehet van valami ilyesmi is, de "hivatalosan" nem emiatt jelenik meg ott kedden, nálunk meg pénteken.

Parasite Eve 2, best game EVER!

MerlinW
Most komolyan újdonságot írtam?😊

[merlinw.org]

MerlinW
Okos hsz, köszönjük😊

Az, hogy megjelenéskor az amerikai ne olcsóért vegye kelet európából (meg úgy egyáltalán máshonnan), hiszen az elsõ hét eladásai döntenek mindenrõl a kiadó számára.

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Így van.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Semmi. Csak, hogy amerikaiak pici törékeny lelke ne sérüljön és érezzék, hogy õk a célközönség elsõ sorban.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

wedge31
Ilyenkor utálom, hogy nálunk mindig várni kell a megjelenésre. Csak tudnám mi értelme ennek a csusztatott EU-s release-nak.

MerlinW
Borderlands 2 is 9 fölött kapott mindenkitõl.

[merlinw.org]

MerlinW
Szerintem piszok hangulatos, stílusos ez a kontúr nélküli cell-shaded megjelenítés. Nekem nagyon tetszik.

[merlinw.org]

Maxtreme
Belenéztem én is.
A játék maga tényleg nem tûnik rossznak, de a grafika az nos..
"hát lehetne eggyel jobb, de nem kegyetlenül kurva rossz, hanem aránylag szar" <#idiota>

wedge31
100-at akarok...<#vigyor1>

Utoljára talán a HL2-nél láttam ennyire egységesen magas értékeléseket.
Ez jó jel...

\"Aki vadállatot csinál magából, az megszabadul az emberi lét fájdalmától.\" dr.Johnson

MerlinW

GameArena - 10
The Escapist - 5/5
Ausgamers - 9.6
CVG - 9.5
GamesMaster - 95%
Atomic - 95%
IGN - 9.2
PC Gamer - 92/100
InsideGames - 92/100
Gamespot- 9
Gamefront - 90/100

[merlinw.org]

Evin
Az nem lenne hátrány, ha a rendes méretû lenne, és nem lógna túl a kereten.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Fpocok
Szerintem a mostani banner jó lesz.

IMYke2.0.0.0
Ha valakinek, mint nekem, nem látszanának a képek: 1. kép + 2. kép

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

grebber
Már szóltam hogy rakják be a kisebb méretût a #277-bõl!

Next PC upgrade: 2022

Fpocok
Nekem is nagyon bejönnek... fõleg, hogy nem foglalnak sok helyet 😄

Shep
Nagyon jó mindkettõ 😄DDDDDDDDD

Malakai
Két banner alternatíva. 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Myselor
az elejét ahoz a safehez hol van a kód a csatornában?😛 valahogy nem találom pedig jól körülnéztem szerintem
jarlaxxe
Nocsak mégse vagy olyan tökéletes...de nem várom el, hogy elnézést kérj mert igazam volt.

Shep
Na mint kiderült a "verzió" hibája de már van "javítás"

nyirog
nagyon jó játék, érzõdik rajta viktor antonov munkássága 😊))) magyar felirat ebben a verzióban amit letöltöttem nincsen (3DM), részemrõl kötelezõ vétel amint lesz pénzem, bár mivel sejtésem szerint ehhez fognak kiadni min 5 komolyabb DLC-t ahogy anno falloutoknál ezért inkább várok egy évet és majd a game of the year editiont, vagy complete editiont veszem majd meg belõle 😊

Shep
Nem mentette el a beállításokat legalábbis új betöltésnél megint WASD-vel mozog.

Shep
Na akkor szétnézek, mert én elsõre nem vettem észre a lehetõséget. Köszi.

Myselor
IMYke2.0.0.0
Makszi riszpekt 😊

Myselor
remélem így már jó lesz minden😊
bakkerman
egyébként nem is muszáj skilleket használni,nekem 2 küldetés alatt az jött le,hogy ami tényleg kell,és jó ha van,az a teleportálás,a többi az mind extra,amolyan bónusz,mondjuk ezt a megszállós skillt kiakarom próbálni mindenképpen,kiváncsi vagyok rá

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

IMYke2.0.0.0
Az tökéletes.

Fpocok
Hát még nem tartok annál a résznél, hogy használjam a skilleket. De azt, amit mondtam arról a pár képességrõl, továbbra is tartom.

FOVot megjátékban lehet 85-re felhúzni max.

Myselor
okés de a szélessége remélem hogy jó
IMYke2.0.0.0
Túlságosan és feleslegesen magas. Szigorúan magánvélemény.

Malakai
85-re fel lehet nyomni FOV-ot beállításokban, ha minden igaz, talán cfg-ben tovább is.
Az elmosott textúrákra kíváncsi leszek, ehhez a bizar festett/illusztráció szerû stílushoz lehet nem is fog nekem hiányozni a tûéles textúra. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Myselor
javított verzió .remélem ez már jo lesz méretben is
Shep
Na ezt jól leírtam 😄

Shep
Belenéztem gyorsan, nem rossz csak ne lenne minden textúra egy egybemosott valami, ráadásul az FOV is enyhén alacsony de hát az lenne a furcsa ha nem. Nem értem miért nem lehet a PC-s verziókban belõni normálisan? Mindig ez a szar 60-as szar.

Jaka923
Na, elsõ benyomásra megérte agyonfikázni a játékot néhány videó alapján???