Die Siedler Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de többször nem lehet felvenni 😞
Építem a hadsereget, hogy 0 veszteségem legyen ezzel a próbával.
Mellesleg a felfedezõ 24óra alatt 3 térképet talált. (10 érme/50 szalámi)...inkább veszek az olcsóbb.
Mellesleg a felfedezõ 24óra alatt 3 térképet talált. (10 érme/50 szalámi)...inkább veszek az olcsóbb.
Mai találós kérdés:
10 halért fel lehet venni még egyszer a kaland tutorialt. Vajon megint megkapom azokat a zsákmányokat? (vagy hasonló értékût)
10 halért fel lehet venni még egyszer a kaland tutorialt. Vajon megint megkapom azokat a zsákmányokat? (vagy hasonló értékût)
Ugrás az utolsó olvasatlan üzenethez
Az nálam nem túl jó betûszínû (szürkéskék).
A szürke keret is megvan a banner és a szövegdoboz körül, meg a lenti gombok körül.
A többi jónak tûnik.
Ha lehet választani, akkor Rahmen 0 és Avatar 27 kéne. 😊
Az nálam nem túl jó betûszínû (szürkéskék).
A szürke keret is megvan a banner és a szövegdoboz körül, meg a lenti gombok körül.
A többi jónak tûnik.
Ha lehet választani, akkor Rahmen 0 és Avatar 27 kéne. 😊
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
Ahogy a játék is úgy a téma is erõsen béta 😄 perpill a legtökéletesebb képet firefox 3.x ben adja firefox 4 ben és ie9 ben még vannak szürke keretek.
Az avatarokkal kapcsolatban, hogy ne mindenkinél csak ez a sziluett legyen
Avatár lista
Háttér lista
Vagy ha saját képet szeretnél akkor azt, az arany keret viszont marad az alsó kis cicomával (Rahmen 0 a háttér listában)
PM-ben kéretik elküldeni a két sorszámot, és A usernevet amit szeretnétek az Avatar mellett kiíratni
Ma este még fogom csinosítani a kinézetet biztos
Az avatarokkal kapcsolatban, hogy ne mindenkinél csak ez a sziluett legyen
Avatár lista
Háttér lista
Vagy ha saját képet szeretnél akkor azt, az arany keret viszont marad az alsó kis cicomával (Rahmen 0 a háttér listában)
PM-ben kéretik elküldeni a két sorszámot, és A usernevet amit szeretnétek az Avatar mellett kiíratni
Ma este még fogom csinosítani a kinézetet biztos
ja és nem látszanak az sg menük, ez nem tudom mennyire van beletervezve
How much can you take,before you snap?
miért pink a kijelõlés? 😛
amúgy tetszik <#taps>#taps>
kicsit zavaró,ha szöveg fölé viszem a kurzort,akkor a szövegdoboz hátterének színe miatt alig látszik. egyelõre ennyi észrevételem van
amúgy tetszik <#taps>#taps>
kicsit zavaró,ha szöveg fölé viszem a kurzort,akkor a szövegdoboz hátterének színe miatt alig látszik. egyelõre ennyi észrevételem van
<#eljen>#eljen>
Bármelyik kupferbányárra tehettem. (igen, más bányával ez még érdekes lehet)
Ami a DSO forumon van kép, hogy mennyi dolgot nyert egy kalanddal az gondolom nehezebb szinten van már. pl.: 3 fõ fejenként több ezer katona. Így már nem biztos, hogy annyira sok.
Ami a DSO forumon van kép, hogy mennyi dolgot nyert egy kalanddal az gondolom nehezebb szinten van már. pl.: 3 fõ fejenként több ezer katona. Így már nem biztos, hogy annyira sok.
Azt a kupfert bármelyik bányára rakhatod? így lesz értelme fejleszteni a bányákat, ha lehet majd õket rendesen szerezni kalandokban
Ha másnak nincs ellenvetése jelentkeznék a topic házigazda jogára a modiknál, Bitumarunak írtam ez ügyben pár napja, de nem reagált még,. Meg pedzegettem mikor átléptük az 500 posztot, de úgy tûnik nem igényelte meg.
Jó lenne már csinosítgatni kicsit meg betenni fejlécbe a hasznos dolgokat, fõleg hogy most már vannak a kalandok is
Jó lenne már csinosítgatni kicsit meg betenni fejlécbe a hasznos dolgokat, fõleg hogy most már vannak a kalandok is
Tutorial kaland volt. Szóval ezrét nem volt nehéz és keveset is kaptam.
Pár könnyû íjat, minimális nyersanyagot (tízen valahány), 15 ember, 200 kupfer a bányába.
Pár könnyû íjat, minimális nyersanyagot (tízen valahány), 15 ember, 200 kupfer a bányába.
láttam pár shotot ahol azért elég szép jutalmakat lehetett látni ha teljesítesz egyet
te mit kaptál?
te mit kaptál?
Kicsit túlbonyolított. (Német leírásból nem értettem meg.)
Lvl 26on kaptam egy küldetést.
(Gondolom ha entdeckert elküldöm pl.:24órás útra akkor ilyeneket keres.)
Sternmenüben lehet elfogadni. Csökken az idõ (gondolom akkor idõre kell teljesíteni) http://dsoa.de/adventures Ezek lehetnek.
Át kell helyezni a garnisont. (30perc) -Majd ha nehezebb ellenség lesz ez érdekes lesz mert ide oda helyezni csak azért hogy legyen katonautánpótlás....
Vannak szép pályák, de ennek ellenére semmi érdekes játékmenetbeli különbség nincs, csak menj elõre és sorban gyõzd le az ellenséget.
Közben találtam hasznos német összefoglalót:
http://forum.diesiedleronline.de/
Lvl 26on kaptam egy küldetést.
(Gondolom ha entdeckert elküldöm pl.:24órás útra akkor ilyeneket keres.)
Sternmenüben lehet elfogadni. Csökken az idõ (gondolom akkor idõre kell teljesíteni) http://dsoa.de/adventures Ezek lehetnek.
Át kell helyezni a garnisont. (30perc) -Majd ha nehezebb ellenség lesz ez érdekes lesz mert ide oda helyezni csak azért hogy legyen katonautánpótlás....
Vannak szép pályák, de ennek ellenére semmi érdekes játékmenetbeli különbség nincs, csak menj elõre és sorban gyõzd le az ellenséget.
Közben találtam hasznos német összefoglalót:
http://forum.diesiedleronline.de/
akkor mesélj, ne csigazz minket, én még mesze vagyok a 26 os szinttõl mióta nulláztam a seregem 😊
Kész az elsõ "kalandom". Most már értem hogyan mûködik.<#hawaii>#hawaii>
persze, már ráálltam. azért köszi
sikeresen elbasztam 95 lovast egy rossz timinggal...
úgyhogy most kicsit szüneteltem a játékot,hétfõtõl úgy sem leszek két hétig gépközelben
úgyhogy most kicsit szüneteltem a játékot,hétfõtõl úgy sem leszek két hétig gépközelben
lvl26on kaptam egy kopfgeldjager -t. (Közvetlenül sternmenübõl indítható nem entdeckerrel)
Utána kéne nézni hogyan mûködik ez. 😄 Bár 3 napig még úton lesz.

Utána kéne nézni hogyan mûködik ez. 😄 Bár 3 napig még úton lesz.
http://www.siedler-online-wiki.de/
beírsz egy akármiylen kódot (de jegyezd meg) és "Erstelle eine neue Wirtschaft"
a következõ ablakon a fehér rubrikába beírod a kódod és a mellette lévõ szövegre kattintasz "Bearbaitungsmodus starten"
ezután csak hozzáadogatod,hogy milyen épületeid vannak,akár másodpercre pontosan is beállíthatod,hogy mennyi ideig tart a termelés és utána jobb oldalt írja
a linkedet érdemes elmenteni,mert az alapján térhetsz vissza
egyébként ehhez kapcsolódik amit korábban linkeltem harc szimulátor is
beírsz egy akármiylen kódot (de jegyezd meg) és "Erstelle eine neue Wirtschaft"
a következõ ablakon a fehér rubrikába beírod a kódod és a mellette lévõ szövegre kattintasz "Bearbaitungsmodus starten"
ezután csak hozzáadogatod,hogy milyen épületeid vannak,akár másodpercre pontosan is beállíthatod,hogy mennyi ideig tart a termelés és utána jobb oldalt írja
a linkedet érdemes elmenteni,mert az alapján térhetsz vissza
egyébként ehhez kapcsolódik amit korábban linkeltem harc szimulátor is
11óra múlt, akkor gondolom még pár óráig állni fog a szerver.
Szerintem az a merleg ikon ott alul az lesz, de egyelõre csak "in kürze...." (hamarosan)
meg mi a francot állnak ennyit a szerverek...
meg mi a francot állnak ennyit a szerverek...
Kéne a játékba valami összesítõ diagramm, hogy a nyersanyagokból átlagba mennyi jön be x percenként. Szerintem ezzel átláthatóbb lenne és tudnám mibõl kéne még pluszba. 😊 Ha tudnék németül megírnám nekik ötletként. <#smile>#smile>
Szerintem nem jó ez így hogy 5 perc alatt lejár a csereajánlat.
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
salétrom, gondolom a lõporhoz kell
Kösz. Erre voltam kíváncsi. Akkor ma már nem lesz ott az a fõtábor.<#eplus2>#eplus2>
lvl30-at lehet elérni,ha mindenkit legyõzõl a szigeten és eddig úgy volt,hogy annál tovább nem is lehet fejlõdni,de múlt héten bevezették a kalandrendszert és azzal lehet további xp-t gyûjteni, elvileg
Nekem mostanában nagyon sûrûn megszakad a játék. Amúgy most az utolsó ellenséggel szenvedtek? Ha igen, utána mivel lehet fejlõdni? Még lvl 49-en is lehet kapni új házat. 😊
nah most kissé hamari voltam és nulláztam egy 160 fos sereget és az ellenségnél senki nem veszett oda 😄DD
Most olvastam a fórumon ennek kapcsán, illetve HM is kérdezte múltkor. Ha hamarabb nyomod le a fõtábort mint a kicsiket akkor megkapod a kicsik után járó XP-t is csak "stuff" jutalom marad el
találtam egy jó módszert metallgebiss-re
http://forum.diesiedleronline.de/threads/13302-Metallgebiss-besiegen
még jó,hogy nem kezdtem el, ez elég gazdaságos módszernek tûnik, egyedül a 100 lovas ami kurva drága benne
http://forum.diesiedleronline.de/threads/13302-Metallgebiss-besiegen
még jó,hogy nem kezdtem el, ez elég gazdaságos módszernek tûnik, egyedül a 100 lovas ami kurva drága benne
végre megint online
hajjaj, szerverhiba :/
remélem adatok nem vesztek el
remélem adatok nem vesztek el
nálatok sem jön be az oldal?
harbonah, szerintem tökéletes, viszont házigazda jogot nem tudom hogyan kell intézni
harbonah, szerintem tökéletes, viszont házigazda jogot nem tudom hogyan kell intézni
nekem elég szerencsétlenül jött ki, gyakorlatilag az összes bányámban 40-50 kõ/márvány volt hajnal 1 körül és azóta nem tudtam belépni
úgyhogy ma szinte semmit nem termeltek
úgyhogy ma szinte semmit nem termeltek
Ismét mûködik!
Kíváncsi vagyok ilyen kompenzációt kapunk.
Aki magasabb szinten van (mint pl én) annak komoly kiesés ha nem tudja lerombolni a bányáit (sok drága van) és kifogy a márványból (vagy még drágább anyagból).
Aki magasabb szinten van (mint pl én) annak komoly kiesés ha nem tudja lerombolni a bányáit (sok drága van) és kifogy a márványból (vagy még drágább anyagból).
és minden héten
nekem is tetszik Harbonah
nekem is tetszik Harbonah
Jó lesz.
(DSO csapat nem sieti el a frissítéseket... mit tudnak ennyit szarakodni.)
(DSO csapat nem sieti el a frissítéseket... mit tudnak ennyit szarakodni.)