841
-
csocsirocsi #761 Az a baj Bone, hogy amikor írok a chatre általában senki sem válaszol... -
#760 Csinálgatom, de 12 órás műszak után kevés az időm. -
sirdond #759 unalmas a játék,nincs semmi célja
jelenleg van 6 abenteuerem és vagy 80 kartenfragment,de sajnos nincs időm (meg nagyrészt kedvem sem) megcsinálni. azért naponta 1-2szer még fel szoktam lépni -
#758 Mi történt? Ide se ír már senki, játékba se írtok, ráadásul nem is látlak titeket online. -
#757 Kösz!
860-at, igen. Kicsit meglepődtem, múltkor a töredékét kaptuk... -
sirdond #756 http://forum.diesiedleronline.de/threads/5030-Chuck-49WL-50WH-100RB-Vorgehensweise
mindenki 860 gyémántot kapott? -
#755 A hatos számú területen mivel támadnátok meg a Räuberhauptmannt? -
#754 De. -
sirdond #753 nálatok sem megy az oldal? -
csocsirocsi #752 Tisztelt klántársaim!
Szeretnék megkérni mindenkit, hogy aki online van a játékban az használja a céhes chatet. Továbbá akiknek még esetleg elmaradása van Harbonah felé, azokat kérem minél előbb rendezzék azt. -
#751 Bönn vagyok. :) -
#750 Kész a klán küldtem meghívókat -
#749 Senkinek sincsen céh név ötlete?
Valami frappáns kellene aminek a rövidítése mondjuk pont SG lenne
Siheder Gerillák
Sercintő Gézegúzok
(remélem beveszi a magyar ékezetes betűket)
esetleg Sárgabélű Görögdinnyék xD
még kb 56 perc van kitalálni :)
-
#748 persze az világos hogy külön vannak, csak arra voltam kiváncsi hogy lehet e, köszi:) -
csocsirocsi #747 Szerintem lehet, de nem lehet szerverek között kereskedni. Minden szerver külön van a többitől -
#746 nem nyálaztam át a szabályzatot, és a németem eléggé megkopott már ahhoz hogy értsem is elsőre, de lehet itt olyat hogy másik szerveren kezdek egy másik játékot is? általában ezeknél az online game-eknél lehet, itt is így van? -
sirdond #745 202 gyémánt és a felfedező is talált egy abenteuert. eddig fasza -
csocsirocsi #744 Na ahogy láttam, megint kapunk majd valamilyen ajándékot -
#743 írtam kb mindenkinek ingame (legalábbis remélem, de ide is beszúrom, meg hátha van olyan aki nincs a barátlistámon, de beszállna)
"Hali!
elkezdtük gyűjteni a dellát a céhre fejenként 300 arany 500 márvány és LH, mert kb 10 vagyunk perpill (nekem küldjétek át a nyersit 1 halért cserébe mondjuk xD). Céh név ötleteket szívesen várjuk, vmi frappáns kellene aminke a rövidítése SG esetleg :)
üdv:
Harb"
amíg nincs céhcset, gyertek a global-25 ös csatornára -
csocsirocsi #742 Kedves résztvevők. A céhre a dolgokat, Harbonahnak kell küldeni. Aztán pedig mindenki gondolkodjon el egy neven, és írja meg, lehetőleg ide, hogy tudjunk szavazni róla
-
csocsirocsi #741 Helló!
Nos arra gondoltam, hogy a kezembe veszem az irányítást, és megszervezem a gyűjtő akciót, addig is jó lenne, ha lenne egy hely ahol meg tudnánk beszélni a részleteket.
Arra gondoltam, hogy a /joinchat global-25 oldalt tudnánk használni.
Ezt a kódot kell beadni a chatmezőbe.
Aztán azt is véglegesíteni kellene, ki az aki hajlandó hozzánk csatlakozni a gyűjtésben, továbbá ki legyen a céh vezetője, valamint mi legyen a nevünk. Szerencsére az építés után 15 szabad hely áll a rendelkezésre, így mindenkinek jut majd hely, aki erről az oldalról értesült és tájékozódott.
Mindenkinek kellemes szórakozást, és szorgos gyűjtögetést kívánok -
gregorys #740 Köszönöm szépen! -
csocsirocsi #739 csak gratulálni tudok magamnak, amiért elfelejtettem a linket, tessék: http://www.siedlertools.de/wiki/Kampfsystem -
csocsirocsi #738 Üdvözlünk köreinkben gregorys!
A következő oldalon ,egy táblázatban van összefoglalva, melyik tábor ellen mit érdemes küldeni. Ha biztosra akarsz menni, akkor pedig jobb ha a Kampfsimulatorban ellenőrzöd a leírtakat -
gregorys #737 Sziasztok!
Eddig csak olvasgattam a fórumot, de most regisztráltam is. Olvastam még korábban a hozzászólásokat a guidről és én szívesen beszállok. Még elég kezdő vagyok uh eddig a területek tisztításáért járó aranyom van eddig (minusz egy entdecker amit időközben vettem): 670g.
És ha már írok megkérdezném, h van valamilyen összefoglaló a szektorok elfoglalásának taktikájáról, mire mennyit illik küldeni h ne hónapokig tartson a dolog. (olvastam a szimulátorról, meg lehet h már írtatok erről csak nem vettem észre- ez esetben bocsi) -
csocsirocsi #736 Nos, így is van napi szinten 3k belőle. Elcserélem aztán majd, ha fejlettebb leszek, degeszre keresem magam az eisenschwerterekből -
HM #735 Lehet belőle "abenteuer"-t venni. (Ott találod, ahol edelsteine-ért lehet vásárolni dolgokat.)
adamszky
Jobb aránnyal még lett volna felesleged is. :D -
#734 srácok, lehet hülye kérdés, de a kartenfragment mire is jó? -
csocsirocsi #733 Hát, lehet hogy nevetséges, viszont 1 nap alatt kiépítettem a provantlagert és a kasernet 3-as szintre... -
HM #732 1:1 arány ..ejnye ilyet nem szabad. (Legyen minél közelebb az 1:2-höz) -
sirdond #731 mármint 400 marmorért 100 eisen? azért ez egy kicsit nevetséges -
csocsirocsi #730 marmort lehet 400:400 arányban laubholzra cserélni, de ha van eisenerz akkor meg 100:400-ért -
#729 Szóljon, akivel lehet cserélni háromszorozót. -
sirdond #728 lehet franciául is játszani? :O
észre sem vettem eddig,kösz,hogy mondtátok :D
amúgy nem kell valakinek marmorstein,lassan teli a raktár.főleg laubholzra érdekelne csere,de másban is megegyezhetünk -
csocsirocsi #727 A franciával egyet tudok érteni -
Jimbo #726 Kár, pont a 2 legszarabb nyelven játszható, német és francia:(((( -
csocsirocsi #725 Én nem tudok róla, Jimbo -
Jimbo #724 Továbbra sincs semmi hír az angol nyelvű verzióról? -
csocsirocsi #723 Az sajnos nem, és nekem se duplázódott, biztos kijavították a hibát -
#722 A nyersanyagnövelő nekem nem duplázott most. Egyébként ha másnak a bányájára teszem, akkor az ugye nem másfélszerez?