841
-
csocsirocsi #801 Lvl 26-tól lehet keresni majd kalandokat. Ezeket kell játszani, és akkor kapsz majd XP-t, amivel tudsz fejlődni, és ez így megy lvl 50-ig. -
Source8 #800 Lenne néhány kérdésem.
Ha valaki végez a szigettel, tehát az utolsó bandita campot is felszámolja, akkor hogyan folytatódik a dolog?
Marad a szintje és kezd egy új szigetet? Ha igen hogyan?
Vagy kezdi újra a nulláról? -
#799 Játszom, de inkább csak vegetálok. -
Source8 #798 Már nem kell a némettel szenvedni. -
Source8 #797 Játszik még ezzel valaki? -
#796 Szerintem nem tudod cserélni.
De van rá egyáltalán szükség? -
Culram #795 Tudok nyelvet cserélni vagy tényleg kezdhetem előlről? -
#794 Szerintem ezek olyan dolgok, hogy még nem kerültek be a játékba. A felfedezésükhöz 52-es szint kell, én meg még nem láttam olyan játékost, aki közelebb lenne az 50-hez, mint a 40-hez.
Elképzelhető hogy egy másik szigeten lesznek majd, és biztos hogy iszonyat drágán. -
#793 Kösz!
És gondolom gránitot ugyanígy 24 órással... bár azt a geológus is találhat bár aztán h azt ki/mi fogja kibányászni az rejtély... titán ugyanez :D -
#792 Edelholzot abenteuerezés során.
A tojás pedig ilyen szezonális dolog volt, mint a Kürbisse, csak húsvéti. Én sem tudtam, mert csak valahogy nyár körül kezdtem, Adamszkytól tudom. -
#791 Edelholz-t hogyan lehet szerezni?
(foggalmam nincs mire jó a tojás nekem még 1-se volt sose) -
#790 A tojás mire is jó? -
#789 feldobtak néhány képet az angol verzióból -
#788 Eleinte jól jött volna, de épp kapóra jött hogy németül kezdtem tanulni, most meg már így is megfelel. -
#787 végre, erre a pillanatra vártam, hogy kiprobáljam - hamarosan angolul is játszható lesz -
#786 Hülyét kapok ezektől a karbantartásoktól. Egy ilyen játéknak minek?! Pont most jár le a kalandom és már csak a boss volt hátra, ezt nem hiszem el... -
#785 Mindent jelez, mi mennyi idő. Amúgy google fordító a barátod. :D -
#784 A kicsiből 8, a közepesből 4 óránként. Automatikusan. Egyébként nem temető, hanem tökföld. -
Culram #783 Köszi. Megtaláltam, raktam is ki temetőket, de kell e velük valamit csinálni vagy csak egyszercsak jön a tök?
És mennyi idő alatt? -
#782 Halloween alkalmából van most egy ilyen. Kaufmannál lehet venni spec cuccokat, amikért tökkel kell fizetni. Szerintem nézd meg mik vannak.
Ahogy elnézem elég komoly árfolyama van most a töknek. :) -
Culram #781 Mi ez a tökölés és honnan lehet szerezni? -
#780 Ez a kürbisse most mi? -
#779 ohh... megvan kösz :D -
#778 -
#777 egyébként 29-es vagyok már meg is van építve és hol van az a fül? -
#776 Kösz. Most látom hogy a virág is a Kaufmannál van. -
csocsirocsi #775
Üdv a Siedler világában. Kereskedni csak a 17-es szinttől lehet, megépített Händlergilde mellett. Akkor kapsz egy fület, h Handel, és ott tudod majd beállítani, h mivel akarsz kereskedni. -
csocsirocsi #774 Kedves Vezeto!
A Kartenfragmenttel nem tudsz mit kezdeni egyelőre, csak majd venni tudsz érte később a kaufmannál küldetést (de azok ratyik). A felfedeződ tud kalandokat keresni, ekkor azt írja, h Abenteuer talált -
#773 Na, akkor az Abenteuer hogy is van? Van 3 Kartenfragmentem, mit tudok vele kezdeni? -
#772 Hi!
Hogyan lehet kereskedni?
( a 6-os világban játszom és elvileg van ilyen lehetőség azt hiszem...) -
#771 És honnan származik? -
csocsirocsi #770 A Blumenbeet csak dekoráció, ezen kívül semmi funkciója sincs -
#769 A Blumenbeet mire jó? -
#768 Sajnos. Én is csak megszokásból lépek be, de elég unalmas. Ráadásul ha belegondolok még csak béta játék, így elég nagy bukta lesz... -
#767 akkor ugy látszik velem együtt nagyon sokan beleuntak, és elhagyták öket... :(
kár, pedig lett volna benne fantázia... -
csocsirocsi #766 Helló!
Kijavítottak pár hibát: pl. hogyha valaki meglátogat és elhagyja a szigeted, akkor elvileg el kell tűnnie az avatarnak
Továbbá: beépítették a daily login bonust --> naponta bejelentkezel, kapsz vmit, ami elvileg szinthez kötött, aztán a 7. napon 45 gyémántot, majd kezdődik minden elölről -
sirdond #765 3 beutels
2 insel
2 sattel
-
#764 Olyankor ki kell lépni, aztán vissza. -
#763 Az a baj a csettel, hogy amikor kidob ugye nem maradnak meg az üzik, meg nálam még mindig előfordul, hogy az összes chatfül eltűnik, csak a news marad...
amúgy most volt nekem is vagy 5 nap kényszer szabi de szoktam lenni azért -
csocsirocsi #762 Milyen kalandok vannak?