841
-
#80 persze én állandóan elküldöm keresgélni. néha hoz aranyat is. -
twi452 #79 ott ahol a halból csinálsz buff-ot :) a következő fülön van a haltáp amivel kenyérből lehet halkaját a harmadik fülön meg vannak ezek a fa meg márványátváltások meg még pár dolog -
sirdond #78 a kincskeresést kipróbálta már valaki a felderítővel? -
sirdond #77 hol lehet átváltani? -
twi452 #76 gondolom ha felfejleszted a raktárakat akkor emelkedik a limit :)
de az elején csak átváltani lehet 250 deszkát/követ 50 jobbra :) -
#75 6 embernél már nem olyan sok az , össze lehet azt hozni. csak pl 3000 fát hogy raktározod el mert nálam 600 limit . -
#74 uhh.... kemény..
és nagyon lassan jönnek az emberek:((( -
sirdond #73 akkor egy ideig nem lesz sg klán :D
nézzétek meg mennyibe kerül felépíteni egy gildenhaus-t -
#72 17. szinttől lehet klánházat csinálni, és akkor lesz klán
Ab Stufe 17 wird die Möglichkeit freigeschaltet, eine Gilde zu gründen und das dazugehörige Gildenhaus zu bauen.
Um eine eigene Gilde zu gründen, gehe bitte wie folgt vor:
1. Baue das Gildenhaus
2. Klicke das Wappen-Symbol in der Menüleiste an
3. Klicke auf "Gilde gründen"
4. Gib Namen, Gilden Tag sowie (falls gewünscht) weitere Informationen an
5. Bestätige deine Angaben
Herzlich Glückwunsch, du hast nun deine erste Gilde gegründet und kannst diese über einen Klick auf das Wappen Symbol administrieren.
google fórdítóval:
At level 17, the opportunity is released to form a guild and build the associated guild house.
In order to form their own guild, please proceed as follows:
1st Build the Guild Hall
2nd Click the shield icon in the menu bar
3rd Click "create guild" on
4th Give name, guild tag and (if desired) for more information on
5th Confirm your details
Congratulations, you now have your first guild was founded and they can administer with a click on the heraldic symbol. -
twi452 #71 van minden területen egy kapitány építmény
azt kell lenyomni és akkor a tied lesz a terület bár nyilván olyan helyen van, hogy beleütközz a többibe is úgyhogy azokat is le kell nyomni xD -
#70 a területet automatikusan elfoglalom ha mindenkit leverek, vagy valahogy el kell foglalnom? nem emlékszem hogy ment az elsö terjeszkedés...:S -
#69 jaja én is arra indulok:) -
twi452 #68 délen a keleti határnál gyengék én azt a részt el is foglaltam ma reggel :) -
#67 uhh, az igen, akkor rájuk is megyek, csak megvárom mig meglesz az összes -
twi452 #66 ha rámész a rablótanyákra akkor látod, hogy miből mennyi állomásozik ott
az előbb levertem 10 gyalogost 6 katonával és 5 íjjásszal úgy, hogy a 6 katonámat szétszedték ők is :)
csata után meg lehet nézni, hogy mi történt a csata alatt legalábbis, hogy hogyan számol körönként
és ha sikeres voltál hadizsákmányt is kapsz ami tud nagyon hasznos lenni :)
én már kaptam 50 kardot, 50 íjjat, fát és most legutóbb 200 aranyat :) -
#65 mennyivel érdemes támadni?
lesz nemsokára 23 gyalogosom meg 7 ijászom, ezzel mire megyek? -
sirdond #64 valaki tudja hogy lehet klánt csinálni?
remélem nem kell hozzá a gilden haus, mert az elég drága :D -
#63 Van a garisonnal a versetzen gomb, azzal át lehet helyezni a katona tábort, saját területen belül átvittem a 3 fős ellenségi tábor mellé majd 6 fővel átbattyogtam, simán leverték már így egy fő veszteséggel -
Bitumaru #62 Azért történik ez uraim mert az ellenséges táboroknak van egy bizonyos hatókörük (pirossal van jelölve) amibe ha beleér a hadsereg rátámadnak. :) -
twi452 #61 én 5 emberrel ráküldtem arra a rablótanyára amiben csak 3 rabló volt erre nekiment a másiknak amiben 10en voltak.. 4et leütöttek de odavesztek az embereim...xD majd holnap újra.. -
Culram #60 oké tudom már -
Culram #59 nem kellene velük kaját küldeni?
nem tudom, én még nem tartok ott.
az a tábori rablót próbálom elkapni, de azt sem tudom hol kezdjem -
sirdond #58 aha,ok akkor nem kezdem újból
mindenesetre még mindig nem értem,hogy a maradék katona miért nem ért oda? még üzenetet sem kaptam róla,hogy esetleg maghaltak -
#57 én hasonló képen jártam 6 katonát küldtem, öt lett belőle, és sikeresen egy 10 fős tábor ellen küldtem, viszont egy idő utána a generális újra éled (3-4 óra volt kb), és most már újra küldhetem a katonakat, csak újakat kell toboroznom xD -
sirdond #56 ezt most nem értem, kijelöltem 15 recruit-ot meg a general-t,hogy vegyenek be egy falut, de mire odaértek csak 4 recruit maradt + a generális, de így meg simán kikaptak és most elbuktam mindegyiket...
de hova lett az a maradék 11 katona? útközben megálltak,vagy mi? új general-ra meg persze nincs pénzem,úgyhogy ebből lehet,hogy újrakezdés lesz
először rossz helyre küldtem és észre se vettem :D -
Bitumaru #55 Az is jó lenne ha az épületeket el lehetne mozgatni. -
#54 Megtaláltam a weblapjukon, csak dísz nincs funkciója -
Bitumaru #53 Szerintem csak dísz :) -
#52 visszahozták:) -
#51 Az út építésnek mi értelme? azt hittem az a 3. részben már kihalt :) -
sirdond #50 jaja, én is itt tartok éppen.
javaslom,hogy ami van nyersanyag azt egyből költsétek el,fokozatosan mindenre, kőbánya, réz. építőanyag termelőkből minél több legyen,ha már adózás nincs beépítve -
Bitumaru #49 Szólok hogy 16ról 17re elég nehéz lesz az ugrás, mivel a feladat az, hogy képezz ki harcosokat és fejlődj a legyőzött ellenséges táborokért járó EP-ből 17-re. Már sikerült elkészítenem az íjkészítő épületet is szóval őrült sorozásba kezdtem de még így is elég lassan termelem ki az embereket. Egyébként ajánlom mindenkinek hogy a fogott halakból vagy kenyérből készítsen kaját mert az a legtöbb épületnél 30percre vagy 2 órára megduplázza a termelést! -
Bitumaru #48 Hát azt én is kerestem de végül is csináltam egy új accot. :D -
#47 Hogyan lehetne "restartolni" ? Egyáltalán lehet-e? -
#46 Köszönöm!
-
Bitumaru #45 Az "egyszerű épületek" menü első két lehetősége az útrombolás és az útépítés. -
#44 Üdv!
Hölgyek, Urak! Hogyan építhetek utakat?
-
#43 jah, közben megnézegettem... :( akkor bontok is... -
#42 az okés, megy is, csak sokat épitkezek:D -
Bitumaru #41 Ugyanannyi marad a kapacitás ha ráktárat építesz.