841
-
sirdond #120 amikor volt "questként" akkor ízt írta,hogy 1 mező mellé 2 vagy több farm kell. ha jól emlékszem -
HM #119 Magasabb szinten ez is bűvül nem? (lvl16 - max75) -
twi452 #118 1 farm 1 mező ha minden igaz -
twi452 #117 10-et kapunk egy elfoglalt szektorért..vagy 650 kristály 10 ilyen engedély kicsit lehúzós :D -
#116 egy farm hány buzamezöt tud leghatékonyabban betakaritani vajon? -
sirdond #115 a felső sorban a paraszt mellett a ház -
HM #114 mert,ha elfogy az építési terv (baugenehmigungen)
Hogy micsoda? ez hol van? -
sirdond #113 azért ez még mindig csak egy böngészős játék és nem egy anno 1404 pl :) -
sirdond #112 így van, a fák helyére nem tudsz építeni. különben honnan tudnál fát kivágni később?
lagerhaus egy új területre és akkor tudsz építkezni.
de csak csínján az épületekkel, mert,ha elfogy az építési terv (baugenehmigungen) akkor gondolom nem lehet majd új építményeket felhúzni -
#111 Azt mondjuk hiányolom, hogy a begyűjtő házaknak nem lehet beállítani területet, hogy hol dolgozzanak. Gondolom mindig a legközelebbire mennek rá. -
twi452 #110 Gondolom a fáknak is fix helyük van mint a bányáknak :)
Az egyik kőbányát kiürítettem elküldtem felfedezni a csókát és ugyanoda talált egy újat :) -
#109 Azt értem, de nem szeretnék oda fákat ültetni mert kell a hely a további épületeknek. -
Bitumaru #108 A Nadelholzforsthütte azaz a faültető azért van hogy a csonkok helyére új fákat ültessen. Kicsit szarul van megoldva mert ahol van egy 1-es szintű favágó oda kell egy 2-es szintű faültető aki folyamatosan újraültet. -
HM #107 Nekem 24/1 :D Viszont a gazdaságom most dübörög. (esti baki ellenére is)
Egyébként lehetőség volt 1 upgradere, ti mit fejlesztettetek?
Köv szinten leeht majd venni még1 generalt(200gold). Nem érné meg jobban a felfedezőre gyűjteni(800g)? -
#106 A facsonkokkal az erdőirtás helyén mit lehet csinálni? Semmit sem lehet a helyükre építeni és nem jöttem rá, hogy mivel lehetne kiszedni őket. -
#105 31 , 16 kardos és 15 íjász. első célpont 20 fős tábor . az a baj hogy mindenből kevés van :D kevés a szabad katonának képezhető settlers , kevés a sör , kevés íj van stb. szóval gyártok mindent amit csak tudok. -
HM #104 Mennyi katonád van?
Én is inkább gyűjtögetek aztán megindulok. Nem akarok még 1et sem veszteni. -
sirdond #103 amúgy egy kicsit bugyutának érzem ezt a harcrendszert.
én támadok először és semmi előnnyel nem jár. hiába ölöm meg az ellenséget az első körben, mert ugyanúgy teljes létszámmal támad.
szerintem ezen javítani kellene -
#102 persze ez így van . most gyűjtöm a seregem aztán szépen belevágok. -
sirdond #101 nekem már van egy új területem, és felén áll az ep csík
jelenleg elbuktam majdnem az összes gyalogost,így várni kell még ki tudok új katonákat képezni -
#100 a settlerst sosem azért szerettük mert pörgött mint az állat:))) -
#99 jahm , most itt elakadtam.feladat szerint területet kéne foglalnom . dél keletre egy provincia megvan de így még nincs teljesítve. északit elfoglalni gyk lehetetlen amíg nincsenek erősebb katonáim. a keleti még okés lenne da az meg nagyon lassan lesz meg :( -
Bitumaru #98 Igen igen :D
Aki tud vegyen fel friend-nek az új nevem immár Goldenaun: HUN-Bitu -
#97 És ahogy elnézem mind kitartóan tobzódunk 16-os szinten xD -
#96 igen goldenau.
-
#95 Ezek szerint igen. -
Bitumaru #94 No akkor melyik szerón vagytok a legtöbben? Goldenau? -
#93 Nah, regisztráltam arra a szerverre. -
#92 áhhá:)
igy már világos, köszi, de elöttem meg is válaszolták:) -
#91 Béta fázisok közötti teljes törlés? -
Bitumaru #90 Eddig még nem volt, de béta végeztével valószínűleg lesz. Az meg nem tudom mikor fog bekövetkezni. -
#89 öööö ezt a kérdést most nem teljesen értem:D -
sirdond #88 szerintem is csak úgy lehet. gyere át goldenau-ra, már vagyunk ott páran és gyorsan utolérsz minket. a 16os szint másfél nap alatt megvan kb -
#87 Szokott lenne wipe? -
#86 gondolom uj reg kell. -
#85 Bernsteingarten.
Át lehet menni másik szerverre? -
sirdond #84 nálam írja a böngésző a fülön, amin megvan nyitva az oldal, Beta: Goldenau -
#83 Azt hol tudom megnézni, hogy melyik szerveren vagyok? -
sirdond #82 köszi, eddig nem is figyeltem
Torzonborz: ok, akkor küldöm én is. csak így,hogy német nincs kedvem mindent kikeresgélni szótárból és néhány dolog elkerüli a figyelmem :D
ezt is csak reggel vettem észre -
HM #81 Este leraktam egy fából->szént építményt... 80%nál eltűnt... alapanyag vissza. Nah mondom még1x lerakom (ugyan oda-ez hiba volt) de az nem épült. Vártam leromboltam, persze szinte alig kaptam vissza a nyersaanyagból.
Leehetne olcsóbb is a rombolás, főleg ha még el sem kezdődött.
Ez sok kiesés volt estére. :(