841
-
sirdond #160 itt egy táblázat a megfelelő gyártási láncokkal
nem hivatalos wiki, rengeteg információval -
sirdond #159 kipróbáltam ez a felállást.
szóval az van,hogy ha többet sebez,mint az előtte álló első csoport életereje, akkor üt még egyet a mögötte álló csoportra is (jelen esetben a nyilasok)
úgyhogy nagyon rosszul van megoldva a dolog -
#158 Hát a katonák képzéséhez sör kell. A sörhöz meg búza vagy mi. -
#157 Az élelmiszer termelés az épületek-termőhelyek teljesítményének fokozása mellett van-é más szerepe? Kell-e még vmihez tartalékolni kaját, vagy turjam a szakiknak befelé?
-
#156 Ok, kösz. Most már működik a dolog. -
sirdond #155 nem tudom, de nekem is volt ilyen és csak ma
előtte pedig nem volt probléma,ha új mezőt raktam le.
kattints a stop-ra, majd indítsd el újra a termelést és így elvileg ok lesz -
#154 Szerintetek itt mi lehet a probléma?
A paraszt nem akar rámenni a mezőre:
-
HM #153
Ilyenkor a jobb oldali tábor nem mászik rám? (Csak 1tábor ellen tudok menni.) -
sirdond #152 bakker 3 EP hiányzik a lvl 17-hez :D -
HM #151 ...éééés működik. -
#150 mehet vissza a bánya -
HM #149 Kár :( (pedig van sok böngészős játék ahol megvan h mi mi ellen jó és rossz...)
Rézbánya kifogyott lebontottam, geológussal újra rámentem és most megint sok van benne. Ez mi? bug vagy mehet vissza a bánya?
-
sirdond #148 ahogy nézegettem, nincs.
ezért is mondtam,hogy elég bugyuta a rendszer, gyakorlatilag semmi taktikázási lehetősig sincs
egy hasonló combat system kellene,mint ami a heroes kingdoms-nál is van -
HM #147 Akkor ezek szerint az 1 katona +sok íjász kilőve.
Van valami taktika? (Minnél több mindenből nem éppen kifinomult.) -
sirdond #146 egy tipp,ha valaki nem ismerné:
http://translate.google.com/translate_tools
legalsó részen megfogod az 'angol' gombot és ráhúzod az eszköztárra
fórum megnyit, gomb felül megnyom és máris olvasható nyelven van :D
akik nem tudnak angolul megpróbálkozhatnak a magyarral is, de azért németről angol mégis jobban fordít
ahogy alattam is írták, elég hasznos infók vannak a fórumban,érdemes olvashatni kicsit. többek között van combat simulator is -
Bitumaru #145 Basszameg már nekem is meglenne ha nem olyan szerón kezdtem volna ahol egy forumos magyar sincs :D Apropó accot hogy lehet törölni? :O -
#144 Végre megvan lvl 17, jöhet a márvány bánya meg a keményfadeszka :)
és az épület fejlesztés, a küldetés szintén fejlődni az ellenséges táborok legyakásával
én eddig nem találtam katona fejlesztési lehetőséget, 18 as szintűl lehet vaskardot csinálni
ha nincs sebzés túlcsordulás, akkor viszont lehet érdemesebb 1 katonával és marha sok íjásszal menni, és akkor nem buksz annyi katonát, persze ha csak kardosa van a rablóknak -
#143 elírtam 50 kalapács kell csak a 2. szintű rézbányához -
#142 Találtatok-é valami stratégiai trükköt az ellenfél támadásához, vagy csupán sima anyagi fölénnyel kell nyomulni? Fejlődnek ill. fejleszthetők-é a csapattestek akár harci tapasztalatból, akár valami technologizálással? -
#141 A kút és a rézbánya csak sima kalapáccsal fejleszthető
kút 2. szintjéhez kell 50 kalapács, 2 vödröt termel szintén 3 perc alatt, a 3. hoz kell 100 kalapács, és 3 vödröt termel 3 perc alatt. Réz bányánál ugyan ez a helyzet szerintem, ott a 2. szinthez 100 kalapács kell a 3. hoz 150, hogy mennyi a termelés 3. szinten nem tudom azt inkább nem csináltam meg. Fát és követ könnyebb talán termelni mint kalapácsot :D
A fórumon van amúgy sok segéd eszköz már a progihoz, de már nem tudok olyan jól németül, hogy mindent megértsek google fordítóval meg nem volt kedvem tökölni tegnap este :) -
#140 Ahoj! világos, köszi. -
#139 Tojást milyen épülettel, telepessel, technikával lehet szerezni? Egyszerű árunak jelzi ki a raktárakban, de nem tudok rájönni hogyan lehet ilyet begyűjteni. -
#138 Ha levered a fő tábort (rójberhauptmánnnnnnn) akkor kapod meg a területet
A termelés belövéséhez a legegyszerűbb ha megnézed a details fület, ott látszik munkafolyamatra lebontva mennyi ideig tart a termelés. Az első sor a raktár munkahely, a második a munkahely, termelő hely közti út hossz/vagy előkészületek, A 3. sor pedig maga a termelés ideje. majd megint vissza a munkahelyre/ vagy utómunka,takarítás, végül beszállítás a raktárba
ebből könnyen kilehet számolni mihez mennyi kell, pl egy pék ~3 perc alatt süt kenyeret, míg a malom ~6 perc alatt öröl búzát >> két malom kell egy pékhez, a farmer viszont ~12 percig arat > 4 farmer kell hogy legyen elég búza 1 pékhez
1 mezőben van 200 búza 1 óra alatt 20 kalászt hoz el 4 farmer (60/12*4), akkor egy gabonamező tehát kitart 10 órára a 4 farmernak, utána újra kell építeni
ha sikerül elcsípni, akkor a nyersanyag kitermelő helyeket a összeomlás előtt érdemes lebontani, és akkor kinyerhető egy kis nyersi belőlük, ha összeomlanak akkor már nem -
Bitumaru #137 A határ nem fog eltolódni csak piros helyett kékek lesznek a határkövek. Ehhez asszem építeni kell egy raktárat az adott területen. -
#136 Köszi!
Az épület slot-tokról vmi?
Levertem 2 banditatábort, hogyan foglalhatom el a területüket? A határ nem tolódik ki magától. -
Bitumaru #135 Heló!
Hát a 2 erdész+1 favágó+1fűrészmalom nálam is így működik plusz azt is megtudtuk hogy egy földhöz minimum 2 farm jó ha társul.
A proviantlager 3.fül cserélgetés, pl 150 deszka + 150 kő = 50 szerszám. -
#134 Üdv!
(már bétában is nagyon tetszik:))
Jól látom-é, hogy az épület upgrade-ek nem foglalnak épület slot-ot?
Az épület slot-ok száma hogyan növelhető?
A proviantlager-ban a harmadik tab-on lévő dolgokat nem igazán értem.
Van valakinek kiszámítgatott technológia-sor egyenszilárdság táblázata (pl.: deszkagyártáshoz-> 2 erdész+1 favágó+1fűrészmalom) ?
-
#133 Kösz, akkor ezt érdemes használni. -
#132 Egy mezőre több farmer is megy nálam pl egy mezőre jár 6 farmer -
#131 30 percen keresztül duplázza a termelés hatékonyságát -
#130 A Fischteller mire való? -
#129 fogalmam sincs... amugy most néztem ujra, legközelebbi zoom, plusz 3, ennyinél kiirja, de én ennél távolabbrol nézem...:D
-
sirdond #128 lol
épp most akartam mondani,hogy nálam se írja ki :D
de miért csak a legközelebbi zoomnál? -
#127 jolvan bazz, de firefox-ban ha nem a legközelebbi, vagy egyel távolabbi zoom van, akkor nálam semmi nem jelenik meg... szal nem kiröhögni:D -
Bitumaru #126 Jó ég! :D Rákattintasz -
#125 Jelöld ki a házat, ne a mezőt. Akkor írja, hogy a mezőn mennyi anyag van még. Így írja ki a halakat a vízben, a bányában az ércet meg a fákat az erdőben. -
#124 honnan látod mennyi van rajta?:o -
#123 ejj, akkor ezen modositani kell:) -
twi452 #122 én is úgy csináltam elsőre hogy egy farm és 4 mező köré
de csak az egyik mezőről csökkent a cucc..a többi maradt 200on
lepakoltam még 2 farmot így 4-ből 3 fogyott és kezdett felhalmozódni a raktárban a gabona :) -
#121 ööööö nem egy farm mellé több mezö? ugy lenne értelme... a valos játékban is mindig 3-4 mezöt nyomatott egyszerre a csávó... nekem most van 9 mezöm meg 4 farmom:D