38447
-
#1150 óóó ez jó hír :)
kezd tetszeni ez a játék , ha bele hegesztik a harckocsikat is és ilyen minőségben akkor azt hiszem a WG kezdhet izzadni :D -
bgabor #1149 Nem lesz több wipe, ez nem WoT.
A játék honlapjáról, a FAQ szekcióból:
And we also plan to do no more account wipes after the one that took place before the Global beta started. -
Desmodromic #1148 Remélem nem fognak resetelni, tökön szúrnám magam...
A netto hozamot lehet valahol látni? -
#1147 Milyen olcsóak a gépek, a nagy többségez alig kell lion -
brasco84 #1146 egyébként élesben mikor jön a játék? gondolom semmi hír nincs. sosem játszottam semmilyen játékkal bétában.. szar lesz majd újrakezdeni ha kijön. -
Glo #1145 Jah, annak is örüljünk, hogy van Event :) -
Amaymon #1144 De ez még csak egy félig (harmadig) kész játék, ami eléggé béta állapotban van. -
brasco84 #1143 okés, köszi. még csak az SB vel mentem pár kört, és csak 100 kilós bombákkal, hát nem is találtam sokat, bármennyire is próbálkoztam.. :/ de lesz ez jobb. meg lehet az elején inkább nem a bombert kéne bevinni hanem a Laggot -
bgabor #1142 És tényleg.
Bocsi, ezt benéztem. Elfelejtettem hogy moszkvai időhöz és nem UTC-hez viszonyítunk. Igazán lehetne bennük annyi tisztesség, hogy nem a saját kis moszkvai időzónájukat veszik alapul, hanem az UTC-t, mint mindenki. Ha a WoT-osok rá tudtak szokni, nekik is menne. -
bgabor #1141 A kettő közül a Pe-3. De mégis az AR-2 féle vonalon menj. Az AR-2 a legjobb ötös tierű bombázó, fejlesztések után 3x500kg-nyi bombateherrel és jó sebességgel.
A Pe-3/2 vonal a gyorsbombázóké. Nagy sebesség, kis bombateher, olcsó javíttatás. A Pe-2esek tier7től fejlesztés után 2x500kg bombát visznek.
Az AR-2 féle vonal a nehézbombázóké. Drága javítás, nagy bombateher. A vonal végén tier11/12 szinten ott a brutális Yer-2, bombateher 4x500kb+3x1000kg.
-
Glo #1140 Pont ezért 7-től, mert akkor ott már 9 lesz, nem? o,O
GMT 18:00 az itthon 19:00 Moszkvában meg 21:00. -
brasco84 #1139 ruszki bombereknél az elején melyik a jobb? SB 2M, vagy Pe-3? -
bgabor #1138 2 órával később. Az időzónák nyugatra mínusz, keletre plusz.
Mi vagyunk magyarországon a UTC+1, Moszkva a UTC+3. -
twi452 #1137 Hm tényleg nincs büntetés ha kilépsz, leteszteltem.
Régen pedig volt valami mert emlékszem a mínusz 5-10k levelekre amikor beléptem utána :) -
#1136 A repülőtér lerombolásához a kifutó mellett lévő épületeket kell bombázni. A találatokért ott is számolja a rendszer a pénzt és az xp-t, illetve megfelelő számú után el kezd fogyni a szín a repteret jelölő körből. Persze nagyon lassan, nem úgy, mint a foglalásoknál. Szóval nagyon sok találat kell egy repülőtér lerombolásához. -
#1135 najó ez az I-15 egy büdös csíter cucc , 7 killt csináltam vele második csatában :D -
Glo #1134 2 órával előbb, szóval itt 7-től lesz aktív. A szerver nem számít, mindegyiken megkapjuk majd. -
brasco84 #1133 bocs lusta vagyok utánanézni, ez magyar idő szerint mikor van? -
bgabor #1132 A vicc az hogy emelkedni is te emelkedsz jobban, 15-öt, a LaGG meg csak 13-at (itt akissebb érték a jobb).
*javítás
Bocs srácok, már félreírok. Természetesen emelkedésnél a minél nagyobb érték a jobb. -
bgabor #1131 Bármikor ki lehet lépni a csatából retorzió nélkül, a csata vége után megkapod a rewardot érte. Ha olyan a csata, akár egy gép bevitele nélkül is kiléphetsz, és nem kell fizetni semmit.
Az a jó, hogy a gépválasztó képernyőn bal alul lévő gombal meg tudod nézni, ki milyen gépet visz be, és ez alapján dönteni, hogy melyik gépet viszed be, vagy beviszel e valamit egyáltalán. Ez kábé olyan, mintha a WoT-ban egy sok artys csatából azonnal, javítási költség fizetés nélkül ki tudnál lépni, hogy akkor tökörésszenek magukban. Persze ez a csapatot gyengíti, azért ilyet nem illik sokszor csinálni. -
twi452 #1130 na ezért nem szeretem az arcade-ot
nem lehet azt mondani, hogy lazsáltam 99% activity :D
9k volt a javítás mert 2 gépet vesztettem sajnos :)
HB-ben ha sikerül ledobnom a light tank konvojt az elején a bombázóval és rögtön lelőnek utána már ugyanez megvan és kb 5 percbe kerül :D Ha a végén nyernek a többiek akkor egy tizessel több :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
bgabor #1129 Mondjuk akkor azt, hogy gyakorlat kérdése a dolog. A gépágyús Spitfirek a játék legjobb vadászgépei között vannak, szóval ők mindenkivel gyorsan tudnak végezni.
Egyébként a dolgonak valahogy így kéne kinéznie:
- repülsz a kétfedelűddel, folyamatosan nézed a minimapot, és C lenyomva tartásával a tájat magad körül(Y-vel zommolsz). Így nem fog rádcsapni senki meglepetésszerűen.
- Ha látod, hogy közeledik feléd egy mondjuk egy LaGG, kijelölöd görgőgombal, és onnantól kezdve jobb egérgombal folyamatosan szemmel tartod.
- mikor már csak kb 700 méterre van tőled, épp már megkezdené a tüzelést, kifordulsz éles szögben előle. Ő túlfut rajtad, te pedig ráfordulsz.
- és itt jön ki a kétfedelűek jobb fordulékonyága. Ha van olyan ostoba, hogy fordulóharcba kezd veled (10 ellenfélből 9 igen), akkor abból mindenképpen ő jön ki vesztesen, ha jól csinálod. Ha be tudsz ülni mögé, és mögöttemaradsz (jobb fordulékonysággal nem nehéz), akkor addig géppuskázod amíg akarod.
A te I-153-ad 13-al fordul, a LaGG 21el(a kissebb érték a jobb) A vicc az hogy emelkedni is te emelkedsz jobban, 15-öt, a LaGG meg csak 13-at (itt akissebb érték a jobb).
Tehát lenyomsz egy Tier3-as gépet a Tier1es gépeddel. Ez a WoT-ban nemigen lehetne megcsinálni.
A gépeknél egyébként az emelkedés méter/másodpercben van megadva, ez egyértelmű. Fordulásnál viszont az van megadva, hogy hány másodperc alatt fordul egy teljes kört a gép, így ott a kissebb érték a jobb. -
Glo #1128 Ez a feature sztem még nincs benne. Próbáltuk már, h minden légvédelmet kiszedtünk, de nem ment sehogy. -
Amaymon #1127 Lusta vagyok utána olvasni, mi az a nagy jel bizonyos emberek neve felett? Ált. legalább 5-en mennek az ilyen után :) -
Amaymon #1126 "OP oroszokkal lehet pénzt szerezni szépen."
Azok tényleg hozzák, _átlag_ 6-8 kill megvan velük. -
MrFika #1125 Repteret hogyan lehet lerombolni? -
Amaymon #1124 Hajnal 1:30 körül már lefexenek a RU szerver körüli ország lakosok, még EU ban is :). "any server" kapcsolóval játszom, de úgy is érződik, hogy 6000 fő körül romlik a MM. -
twi452 #1123 Igen akkor büntetlenül ki lehet ha elfogytak a gépeid, ha mondjuk van még 1 jó géped és azt mondod hogy a ********** elég volt ebből a ***** (előfordul az ilyen..:D ) akkor megéri végigvárni mert ha van géped és kilépsz akkor keményen lehúz a rendszer a végén :D -
Glo #1122 Így van. Itt minden nemzetnél kapsz egyből 3 gépet, de utána mindegyikből csak 1 lehet, nem mehetsz 4x a Sabre-vel. A tier-edet meg az határozza meg, hogy melyika legmagasabb ami a hangárban áll és "Rendszerbe van állítva". -
lammaer #1121 "ne csak gyorsan lelövesd magad aztán nézheted a többieket akik 4 géppel mennek :D"
CSatából úgy látom ugyanúgy ki lehet lépni ha elfogyott a hangár... -
lammaer #1120 Azt értem, de hogy mondjuk I153-ból csak egy lehet a hangárban, nem 3 mint az I15 (reserve) gépből. -
twi452 #1119 Vagyis lehet h rosszul értettem elsőre.. :) A lényeg, hogy 1 gép 1szer lehet csak ugyanúgy mint a wot-ban sem lehet 3 ugyanolyan shermanod :)
Van pár gép amik "ugyanolyanok" (lenyílós menü) de ezeket is egyesével meg kell venni.
Reserve-nél nyilván azért rakták be, hogy kezdésként is több géppel mehess és ne csak gyorsan lelövesd magad aztán nézheted a többieket akik 4 géppel mennek :D -
Glo #1118 Ja, mivel szépen összegyűltünk újból kihirdetem:
Moszkvai idő szerint január 8-án 21:00-tól 9-én 21:00-ig dupla Xp és Lion szorzó minden csata végén!
Köszönhetően a pravoszláv Karácsonynak, ami sajnos nem hétvégére esett. Akinek van rá Eagle-je az toljon be egy napi prémiumot, akkor 4x-es a szorzó, könnyen lehet bárki milliomos.
-
Glo #1117 Aki grindelni akar annak pár jótanács:
- NE tartson a garázsban 1-es tierűnél magasabb gépet, mert az MM az Arcade-nál azt nézi. Általában 1-es géppel nem tesz 3-4-esek közé (kivéve éjjel 1-kor), és az OP oroszokkal lehet pénzt szerezni szépen.
- Akinek már van 3-as gépe, az menjen rá a japán ágra, és ott grindelje ki a H6K-t. Egy nagy bálna, kb a MAUS-hoz hasonlítanám: Lomha dög, de 20mm-s hátsó gépágyúja van ami a tier-jében kiváló védelem, 2x1 tonnás(!) bombaterhet tud cipelni, és a kis gépek lőhetik rogyásig, nem esik le (kivéve ha lerakétáznak). Ha felmész vele 4000 környékére tuti túléled a kört és kiviszel sok sok földi célt (nekem 60K Lion-t is hozott egyszer). -
twi452 #1116 Bármilyen kombinációt vihetsz a csatába. Mehetsz 5 bombázóval is ha akarsz :) -
lammaer #1115 Amúgy tetszik ez a "portfóliós" garázsharc - azt ugye jól látom hogy egyfajta gépből csak egy lehet a garázsomban (egyedül a reserve ami kivétel, mert abból ugye 3 ugyanolyannal indítunk)? -
twi452 #1114 Jó volt a meglátásod ahogy visszaolvastam. Ki kell használni az adódó alkalmat és arra lecsapni aki el van foglalva vagy buta módon egyedül elkóricál :D Még nagyobb géppel is sokszor így érdemes játszani. Vagy bombázót kísérni is megéri sokszor :) -
Glo #1113 Mert ez a valóságban is így volt.
Kéne még az oroszokhoz egy An2-es, az 50km/h-val tudott repülni.. na amögé üljön be valaki fordulóharcolni -
lammaer #1112 Hát, egyelőre nekem nem így jött le.
Ok, hogy a fordulás jobb, de:
- fegyverzet harmatos, nekem jó ideig kell sorozni egy spitet :) ő meg kb egy tizedmásodperc alatt lelőtt
- nem is kell fordulóharcoznia ahol kijönne az előnyöm, rámcsap, elhúz, mire ráfordulok már 1km-nél messzebb jár, utólérni esélytelen, szépen viszafordul, kapok egy másodperces tüzet azt kész.
5-6 csatában jártam így :) Egy-egy ellenfelet nagyritkán sikerül leszedni ha szemfüles vagyok, de egy hurricane vagy IL2 ellen hajamra kenhetem a fordulékonyságot.
Most fogtam és a BB1-et kicseréltem T1es repcsire, ez igy pont jó, mert még szintén a kezdők közé dob, ahol a noob ruszki is jó cucc, a T1 meg a titkos fegyver :)
De nincs ezzel semmi gond, hát még jó hogy egy többe kerülő/több időt felemésztő repülő jobb mint a kezdő cucc, különben minek hajtana az ember. Csak megérteni szeretném a mechanikát. -
twi452 #1111 Egyre több szemét meteort látok historical-ban is... nem tetszik ez nekem :D A semmiből egyszer csak pukk és nézem meteor.. fasza :D