38447
-
stork13 #1230 Jó pár gépnél van, hogy az extra fegyverzetet csak akkor tudom megvenni ha meg van a szükséges pilon.
Hogyan tudom ezt/ezeket kifejleszteni vagy megvenni? -
Toweliee #1229 Ok köszönöm. -
bgabor #1228 Nincs jelentősége, a repteret bármikor el tudod foglalni, csak lent kell lennie a futóműnek elég ideig hozzá. A földi egységek csak célnak vannak. -
#1227 Én eddig úgy tapasztaltam, hogy amint a földi egységek elérnek egy elfoglalható stratégiai pontot (repteret) és az éppen az övék, akkor onnantól addig nem lehet tőlük elvenni, míg azok az egységek ott tartózkodnak. Gyakorlatilag hiába szálltam le a reptéren, addig nem tudtam azt "átszínezni", amíg ki nem lőttük őket. -
Toweliee #1226 Sziasztok! Hogy lehet a játékban zónát foglalni? Az elfoglalt zónát közelítő ellenséges földi csapatok kilövése stratégiailag fontos vagy csak annyi a szerepe, hogy xp-t s kreditet lehet érte kapni? Köszönöm, üdv -
lammaer #1225 Gyakorló repülésnél nekem is csinált ilyet amúgy.... lött kb 2 másodpercig, aztán semmi. Nem volt semmiféle üzenet, a puska se ragadt be.
Biztos elaludt a lövész. -
Krodha #1224 ennyire hülye nem vagyok.... konkrétan semerre se akart lőni az ágyú, pedig még egyszer se lett elsütve... -
Glo #1223 Hát azt a 400 szintet nem tudom mikor fogom beletolni a gépembe, pláne hogy már az Expert-nél megvan az Xp fele ami után csak ötödét kapjuk.. -
#1222 Van egy holttere a géppuskának.. meglepő, mi ? -
#1221 Amennyiben valaki már kihúzta mondjuk "ACE" minősítésre a legénységet, akkor bizony elég pontosan lőnek a lövészek. Egy alacsony szintű, és ennek megfelelően gyenge vadászt pedig nem mutatvány lelőni nekik. Egyébként a hivatalos oldal fóruma alapján, pont, hogy gyengítve lett a lövészek AI-ja. -
bgabor #1220 A faroklövészek tüzelési zónáján kívülről kell támadni őket, ha van, rakétával, ha nincs, a hajtóművekre célozva. De igen, F6 gombal bepattanunk hátra, és Y-al benagyítva mi magunk lövöldözünk, míg a gépet vízszintesben tartja a rendszer. Hja, az Arcade mód előnyei. :D -
Krodha #1219 mikor irányíthatom? amikor nem alszik? menjen a francba az egész, a hátsó lövész az nagyon ritkán lő , ha én akarom :S -
lammaer #1218 Ezek szerint nem volt érthető a kérdés: tisztában vagyok vele hogy player is irányithatja a lövészt - de az AI is lőhet nem? Mert gyanítom hogy amikor zigzaggol a bomber, akkor a player vezet és az AI lödöz rám hátrafelé, és eléggé OPnak tűnik hogy mindíg leszed :) -
Commandier #1217 Én benne vagyok:) -
#1216 Te is irányíthatod a lövészt. -
Szakesz #1215 Nem játszottad végig a tutorial részét a játéknak? -
#1214 "Ez egy arcad game"
ööö mondjuk úgy hogy van a játéknak acrade része. -
twi452 #1213 Én az utóbbi időben azon csodálkoztam amikor historical-on volt orosz oldal, hogy ha felszálláskor nem volt 2-3 crash egyből..
összeütközni nem lehet a pályán egymással ezt tudnotok kell, simán szellem módban átmentek egymáson
viszont ahogy felhúzzák a gépet már fordulnak is bele a földbe amihez azért kell érzék :D
és ebből tényleg csatánként 2-3 mindig volt orosz oldalon..xD -
Magyar Betyár #1212 Az a clan mint mondtam komoly, realisztikus szimulátorral játszó emberek csoportja akik nagyon komolyan csinálják azt amit csinálnak. Meg merem kockáztatni, hogy némelyikük otthon valódi házilag épített cocpitban ücsörögve játszik és minden gond nélkül el tudna vezetni egy igazi bf 109-est.
Ez egy arcad game. Én nem a Magyar Királyi Honvéd Légierő 101. "Puma" Virtuális Vadászosztály-t akarom itt lemásolni hanem jó lenne egy közösség aki német vonalon lévő gépekkel játszik és csapatban repülve lenne belekóstolna abba kicsit, hogy milyen izgalmas is volt amikor Magyarok bf-109 es gépekkel harcoltak a levegőben. Ennyi nem több. Mivel a 101.-es puma század létező és híres vadászrepülő század volt van rá esély hogy a készítők talán csinálnak puma címeres skineket. Gondolom lesz erre igény más nemzetek más létező repülőgép századai esetében is -
lammaer #1211 Amúgy a bombázókon a faroklövész az magától ennyire OP, vagy a playerek lőnek olyankor és az AI vezeti a gépet?
Mert catalinára rá se merek menni T1-T2 géppel, egyszerűen hiába sebzem mint az ökör, a faroklövész seperc alatt lekaszál....
-
lammaer #1210 Na igen, az összeütközés több mint gyakori ebben a játékban, ha a közönség szépen csordogál majd át a wotból ide, akkor lehet hogy Gaijinéknak ezen vmit változtatni kell :D -
Zsoltee20 #1209 ÁÁhhhááá:)
Értem már köszönöm a gyors válaszokat...
-
Glo #1208 NEm, de ha megnézed a "Research"-ben a jobb oldali oszlopot, ott vannak prémium gépek, amik más nemzetektől vannak. Történelmileg mondjuk úgy: zsákmányolt gépként.
Szal ha ráköltött 700 Golden Eagle-t akkor mehet P-40 géppel az oroszoknál lazán.
-
#1207 Az orosz ágon van prémium gépként P-40. Csupán ennyi történt. -
Zsoltee20 #1206 Sziasztok!
Lenne egy kérdésem...nem most kezdtem el a játékkal játszani,de ilyet még nem láttam mi az elöbb történt velem,egy srácot kiszedtem egy P-40böl,erre bosszúbol nekem jött egy Il-2 sel:),mi tuni vélik 2 külön nemzet,s egy játékon belül történt...Szóval a kérdés lehet több nemzetiségböl is kiválogatni a gépeket egy csatára??S ha igen akkor hogy a búsba??? -
Glo #1205 Akkor jön a "buzi GAjin, rohadt dev-ek, sz@r az egész, dobom ki a pics@ba" duma, pedig a player a hülye -
bgabor #1204 Úgy kell menni vele hogy a lehető legnehezebben tudjanak leszedni. Tehát 4-5000 méter alá tilos menni vele.
Sok vakegér repked 100 méteres magasságban a H6K/Catalina/B-17 bombázójűval, aztán amikor egy perc alatt kicsapják, és 15 ezer a javítás, hamar észhez térnek. -
#1203 Itt írták, hogy mennyire hülyék azok az emberek, akik csapattársként seggbelövik. Na akkor én mit szóljak, ha lövöm az ellenfél vadászát hátulról, majd megérkezik egy "jó tehetségű", és mit csinál? Persze hogy belémjön oldalról (persze csapattársról beszélek), mert miért is ne? Ez nekem már közel felér a WoT játékosokhoz kb... -
Glo #1202 Hát jah, a repair elég magas. Volt az 18K is, csak levitték :)
A H6K-val úgy megyek, hogy első körben valami kis vadásszal, aztán második körben viszem be, mikor az elfogók elfogynak vagy lemennek alacsonyra. 4K-ra megemelkedek vele, aztán hawaii, oda nem jutnak fel, vagy ha igen bénán repülnek mert ritka nekik a levegő és a 20mm szaggat rendesen :) -
#1201 Ha a repülőgépeid előtti automatikus javítás (csavarkulcs) ikonról leveszed a jelölést, akkor ingyen is megcsinálják és nem kell érte akkora összeget kifizetni. Igaz, az alapszintű legénységgel úgy nagyjából 7 nap alatt lesznek kész vele :) -
Krodha #1200 ja most vettem a lagg3-ast.... rekord 7 gép. most leszedtem vele 2 beauford-ot vagy mit,szal bombázót , egyedül ;) -
#1199 Aha, az akar lenni, így elég érdekes mert vagy csak oylan repcsikkel mész amilyen a legerősebb, vagy ha másikakat is tartasz mellette->szívás, nem tudsz vele repülni csak nagyok közt.
öö megvettem a h6k4-et javaslatra, és szuper meg minden, de csak utólag láttam hogy 14k a repair O_o -
Glo #1198 Jah, a LAGG3-nak nagyobb kaliberű és erősebb gépágyúja van. Abból egy rövid találat aztán sanyi. A ratában (i-16) meg ugye 7mm-esek vannak. -
Glo #1197 Azért azt ne feledjétek el, hogy ez még csak a BÉTA állapot, sokat kell még reszelniük rajta.
Egy-két peccsel ezelőtt pl elérték, hogy a hátsó lövészek elaludjanak repülés közben, és csak akkor lőjenek ha megriadnak a 100m-en belül kerülő ellenséges gép motorzajára vagy gépágyúdörgésére :)) -
Kronos79 #1196 Lesz ám anyázás tuti. Már most nem megy a kis csapatnak a Domination. Talán eddig kettőt nyertem a sokból. Ellenfél foglal két repteret, a többség pedig a totál semleges terület felett harcolgat és nem is szándékozik foglalni. Jó lesz ez.
Nekem egyelőre a Lagg-okkal van bajom. Tőlük egy sorozat és heló van. Pedig csak egy szinttel vagyok alattuk az I-16-tal. -
lammaer #1195 Nono, ez is attól függ hogy éppen hány óra van - lásd akiket tegnap este a noobrepülőkben begvágott a rendszer spitfirera vadászni :D
Értem én, van magyarázat hogy kevés volt az ember (3-4K) és csuklott a MM, de magyarázkodni az a másik cég is tud
(olálá, pont a túl hosszú várakozással indokolták azt hogy miért nem lehet pl artit limitálni, itt meg a túl hosszú várakozás miatt repülsz be a lolrepcsikkel a világháború ászai közé. 1:1)
Csoportmax: ez gondolom azt a 3 csoportot akarja jelenteni, amiket mutat indításkor a rendszer (csak még nincs implementálva hogy választhass). -
Glo #1194 Nem is arról van szó, de illene nekik szólni, a nevükre engedélyt kérni, mivel az ő szép remonéjukat építed/rombolod a játékbeli viselkedéssel :)
Amolyan copyright már a Puma név a virtuális repülésben. -
Krodha #1193 még jó hogy ez nem az a játék... -
Magyar Betyár #1192 Az a puma század nem ezzel a játékkal játszik és nem is fog szerintem. Az a game, full realistic simulátor. Nincs külső nézet, földről kell fellszálnod betartva a rendes protokollt és nem utolsó sorban nem tudsz olyan manővereket csinálni mint itt mert secperc alatt lezuhasz. Az itt röpködő emberek zöme azzal a játékkal repülni sem tudna nem hogy légiharcolni. -
Krodha #1191 algida. szívemből szóltál !