38447
  • Glo
    Van egy "Controls Setup Wizard" gomb mikor rányoms a Controls-ra, azt keresd meg, utána nyomathatod :)
  • bgabor
    no para:
    - controls menüben bal alul van egy Controls Setup Wizard gomb, megnyomod, és beadja ugyanazt, amieről te beszéltél
    - amúgy is mindenki egeres irányítást(shooter) használ, mert sokkal hatékonyabb repülni úgy (legalábbis arcade csatákban)
  • Armisael
    Sziasztok féltetem a játékot viszont az első belépésnél elbasztam, hogy a keyboard+mouse irányításra mentem a joystick helyett (azt gondoltam majd az optionsban belehet állítani mivel akarok irányítani és először csak a menürendszert akartam megismerni mert a joy sem volt még csatlakoztatva) De most meg már ugye nem dobja föl ezt az opciot és a control beálításban meg nem találom hol lehet választani csak ilyen realisztik, similator, auto stb opciók vannak....

Valaki tudna segíteni hogy hol kell átállítani joystickra?
  • QuentinT
    A hivatalos oldal fórumán írták több topicban is, ami ezzel foglalkozik, hogy az 1.25 patch előtt túl erősek voltak a lövészek. Aztán pedig olyan jól sikerült nerfelni őket, hogy alapból nem sokat érnek mostanában. Elvileg van rá ígéret, hogy ismét módosítják az Ai-t.
  • vajakos21
    Volt nem is egyszer.
  • vajakos21
    A 999 es hozzászólásban már írtam a lövészes tapasztalataimról.Hozzáteszem HE111 esen 5 lövész kifejlesztve bónusszal...és sz*rt se érnek.( 5. lövész olyan 500 pont körül van fejlesztési árban) A többi nemzetnél már nem is teszek pontot rájuk. És mégse jobbak-rosszabbak.( igaz nem is tervezem őket olyan magas szintre húzni).Persze lehet javítanak majd még ezeken a tulajdonságokon,mert beta fórumon is sokan kritizálják.
  • brasco84
    volt már egyáltalán vkinek olyan h a reptér lerombolásval ér véget a csata? sztem ezt nem gondolták végig.. legalábbis nekem még nem volt ilyen.
  • Lianor
    Most már megint van chat! legalábbis nálam..
  • QuentinT
    Alapvetően a hangárokat. A légvédelmet, csak a saját géped épségének megóvása érdekében érdemes eltakarítani :)
  • gstup
    Ha felszállópályát szeretnék bombázni,akkor mit érdemes célozni?A hangárokat vagy az AAA-kat vagy mindegy?
  • Amaymon
    Érdekes egyébként, mert a yak még gyorsabb is és fentről rázuhanva nem értem utol. Akkor lehet nem SU volt csak rosszul emlékszem, kár hogy nincs meg a replay.
  • Glo
    Biztos hegesztenek rajta valamit.
  • Glo
    Jah, a hasraszállás nem működik még, pedig jó lenne, mert a kényszerleszállásnál se mindig érdemes kirakni a kereket.. Így egyből Crush lesz.
  • Belkar
    Sikerült egy keréken landolnom mondom lefényképezem már éppen időben mert a fénykép után 1 másodperccel már halott voltam

• QuentinT
    Sokszor van vele gond... kiírja, hogy chat is disconnected.
  • Lianor
    Tegnap este még működött, most meg már nem... :/
  • Krodha
    igen. ez miért van, tudja valaki ?
  • Glo
    Az invite squad se működik.
  • Krodha
    tesómnál... nem tudok neki írni és nem tom hogy miért :S ötlet ?
  • Lianor
    Chat-el van másnak is problémája, vagy csak nálam van a hiba?
  • Glo
    Az csak akkor kell, ha több lövészed van. Ha nem teszel rá, és sok lövészed van, akkor a többire hiába raksz, levonásaid lesznek rá, azaz hiába fejleszted a Fire precision-t, nem lesz teljes értékű a fejlesztésed.

KEvésbé cizelláltan egy példa:

A 2 lövészes 410-esemben (a 2 lövész önmagában érdekes, de hagyjuk) a jelenlegi állás szerint van 10 pontom a Fire precision-ra, de -5 pontos levonást kapok rá mert csak 1 képzett lövészem van, szóval a 10 pontból csak 5 érvényesül.

Ha kiképeznék még egy lövészt akkor már meglenne 10 pontom.

Ez amúgy arányosan megy, szal ha a 2-ből csak 1 képzett akkor 50% a levonás, ha pl a H6K-ban az 5-ből 1 képzett akkor 20%-át kapod csak meg annak amit ráraksz.
  • gstup
    Bombereknél a lövészre?Én arra szerettem volna,de hogy 1 pontot lépjen 240 kellene amit a csaták után kapsz,ha jó voltál(Sajnos nem tudom a nevét még kezdő vagyok.)
  • Glo
    Vadászgépnél a Keen vision, Visibility, G-tolerance és Stamina. Főleg a G-tolerance ami a fordulóknál a blackout-ra van hatással (később ájulsz el), a Stamina meg arra, hogy hány Blackout-ot bírsz elviselni.

Bombereknél a lövészekre érdemes (ha több lövész van akkor természetesen a lövészek számára is kell tenni): Fire accuracy, Fire precision.

A Ground service-nél a Repair rankra (mindig legyen akkora mint a géped tier-je, akkor gyorsabban javítják a garázsban ingyen), a repair speed-re, ha sok Arcade-ot nyomatsz ahol újrafegyverzés is kell pl bombernél akkor Reload speed-re is tegyél sokat.

Érdemes amúgy mindenre tenni ami kevésbe kerül, mert ha a gépedet Expert-re teszed, akkor minden lényeges elemre kapsz +30-at.
  • Belkar
    Valaki tippek?
  • Glo
    Sorry, igaz :D
  • Stuko
    hát beszarok...
    mekkora egy b.lfasz vakegér vagyok...
  • twi452
    mert alul van :D

• QuentinT
    Betonbunker
  • Stuko
    Na én nem találom a launcher tetején sem...
  • coffer
    Hali,

Bgabor, megpróbállak megtalálni a játékban chaten. Ugye ott is ez a neved?
  • Glo
    Az a bunker :)

Jó sok xp ha kiszeded, de 500-asnál kisebb bombával ne próbálkozz. Legjobb rá a japán 1t amit a H6K-ból eresztesz a fejére :)
  • Krodha
    egy noob kérdés: a pilbox az mi? mire jó? meg miért ilyen nehéz kilőni?
  • Glo
    Ezekkel a RED-es manusokkal kezd telilenni a hócipőm. Bent nyomják a grindet EU szerveren, persze mindkét oldalon van belőlük, de a fairplay valahogy nem az erősségük.. Simán végignézte a saját oldalunkon levő csávó, hogy kinyiffant 3-ból 2 haverja (1 áldozatul esett közben)..

Aztán még grindeltek egy kicsit közösen..
  • Nohab
    Ezzel akartam megmagyarázni, hogy miért tekintem a WT-t árkád játéknak.

Amúgy nekem nagyon is tetszik, jól eltalált játék. Jelenlegi irányban haladva elég nagy tábora lesz, ami kell is ide. Ebben teljesen egyetértek veletek.

Az is igaz, amit Torzonborz írt. Kiráz a hideg, mikor a levegőben ki-, bekapcsolják a motorokat.
    A WT valahol a félúton lehet a két szélsőség között. Az meg egyéni ízlés szerint dől el, hogy hol húzódik meg a határ árkád és szim között.
    Ezért is volt fasság részemről elkezdeni ezt a vitát, mert ízlés nem vita tárgya.
  • Glo
    A launcher tetején van a link hozzá.
  • Stuko
    Amúgy köszönöm.
  • Stuko
    Egy linket tudnál dobni?
  • Glo
    A launcher-en keresztül lehet. Van rajta egy torrent link is, de sztem az se gyorsabb.
  • Glo
    Jah, így járt most a CloD is amit Nohab belinkelt. Annyira szűk a célközönség, hogy nem nagyon lehet fenntartani.
  • Stuko
    Hali!

A játékot csak netinstall-n keresztül lehet telepíteni, v. van más módja is?