38447
-
#1390 igen ruszki szerveren vagyok. azért manapság már minyima angol tudás elvárható. én se anyanyelvi szinten beszélem de azért ennyit megértek :D
na remélem EU-n minél előbb növekszik majd a népesség. az külön jópont hogy nincs külön account a 2 serverre hanem 1et lehet váltogatni. -
Glo #1389 Nem tudom, de a vulchereket én se szeretem. De a háború már csak ilyen. Írjanak az ENSZ-nek, hogy nem tartod be a Genfi egyezményt :)) -
Juhasz27 #1388 Rammer engedélyezett amúgy ? Mert lebombáztam 2 fighter-t és vinnyogtak,hogy rammer vagyok és reportolnak :D -
Glo #1387 Amúgy tényleg válthatnának már HB mapot, mert tényleg kezd Szicília kissé unalmas lenni. Igaz mindkét oldalon voltak sikerélményeim :) -
Glo #1386 Az hagyján, de EU szeróra is benyomultak ezek, és ott is cirill betűkkel tolják. Mikor meg rájuk szólunk, hogy Sto kutykurutty, akkor nekik áll feljebb, h ez egy orosz fejlesztésű játék :D -
bgabor #1385 Hát, ha te is az RU szerón játszol a jobb matchmaking miatt mint itt mindannyian, akkor gondolom a kedves csapattársaid fel sem ismerik a nem cirill betűket. -
#1384 azé' bakker vannak itt is akkora faszlámák hogy csak na. 2 nyavalyás bunkert kellett volna már csak lebombázni amit már meggyengítettem és közben kilőtték az utolsó gépem is. írom ennek a sok majomnak a cseten...és mit csinálnak .. nané hogy nem ezt :D
persze hogy a többi gépet kergetik ész nélkül és vesztettünk természetesen. -
Glo #1383 A spitfire-t meddig lehet WEP-en járatni? Mert anélkül elég gyík a gép. -
bgabor #1382 Valóban. :D -
Glo #1381 Na, ne mocskoskodjunk, 2 nap alatt azért összejött itt 2-300 poszt, nem mindenki olvas vissza ennyit :)
Egy Sima "Nem lesz" is elég lett volna :) -
Belkar #1380 Kösz a gyors válaszokat ;) -
Glo #1379 A-1/U2 -
bgabor #1378 Nincs két napja hogy belinkeltem a hivatalos oldal FAQ-jából, hogy nem terveznek több wipeot. Akarod hogy újra belinkeljem? lol
Belkar: Állításuk szerint nem lesz több nullázás. -
#1377 Tegnap, vagy tegnapelőtt már volt róla szó, hogy a hivatalos hozzáállás szerint (legalábbis a játék oldalának fórumára tudok hivatkozni) már nem lesz wipe. -
vajakos21 #1376 még régebben azt olvastam ,hogy igen. Így lenne korrekt az újakkal szemben. Amit meg addig ráköltesz prémre stb. azt visszakapod.( már golden eagles-ben) -
Belkar #1375 Azt már lehet tudni hogy béta végén le fogják-e nullázni az elért eredményeket? -
vajakos21 #1374 Szép :) . Melyik típusa? -
Glo #1373 A / jel kimaradt, de akkor is jó :) -
Glo #1372 Egy jó kör 410-essel :)
[spolier][/spoiler] -
bgabor #1371 Nekem eddig a rekordom 11 kicsapott földi célpont volt egyetlen bombával, egy 1000 kilós japán bombával történt a Pearl Harbour-os pályán, ahol sűrűn állnak a célpontok, és így a legkönnyebb egy bombával sokat agyoncsapni. :D
Amúgy AR-2őt 3db 500-as lesz a fejlesztés végén. -
Glo #1370 Csináld úgy, hogy az egyes hangár helyekre különböző gépeket teszel. Pl nekem az 1. helyen vadász van, a 2. bomber, a harmadik egy nehéz vadász.
Ennek megfelelően állítsd majd rendszerbe a későbbi gépeidet, és ennek megfelelően adogasd a crew points-t. -
vajakos21 #1369 igen. felesleges. -
Belkar #1368 Szóval akkor azt jól értem hogy vadászoknál a lövészeket fejleszteni felesleges? -
brasco84 #1367 tutorialt csináld meg azért :) megéri, + golden eagle is jár érte -
Szpecnyaz #1366 Szerintem egér+bill kombóval messze jobb mint joystickkal. Nagyon sokat dob a célzás egyszerűségén. -
brasco84 #1365 ma kipróbáltam az 1X 500 kilósat és a 2X 250 eset. tényleg durvát üt az 500 ha potosan betalál és épp nem próbál egy fighter hátulról megerőszakolni közben.. :D már alig várom az AR-2t hogy 2X 500 legyen -
bgabor #1364 250 kiló alatt nem bomba a bomba ebben a játékban. -
voros12 #1363 Köszi a gyors válaszokat -
voros12 #1362 Juhasz, én nem találom a játékot itt :) -
brasco84 #1361 bőven.. és tényleg jó egérrel + billel. bár nekem nincs is más :) -
Malarki #1360 Szerintem lazán elfut. Elég kicsi a gépigénye a látványhoz képest.
Égér+bill kombóval élvezhető csak a játék, legalább is nekem. -
#1359 A javításhoz: alapból be van állítva az automatikus javítás, illetve a reserve gépeket nem kell javítani. E mellé jön még az is, hogy a gépeiden van 10 db ingyen javítás. Először ezeket használja el a program, és azután kerül pénzbe. A fizetős részt tudod kiváltani idővel, és minél jobb a legénységed javítási sebesség (repair speed) képessége, annál gyorsabban lesznek készen. Ez viszont csak akkor működik, ha a javítás szintje (reapir rank) eléri a gép szintjét. Tehát, ha nem reserve géppel mész, és elfogyott az ingyenes javítás, akkor fizetni kell érte. Ezt automatikusan megteszi a program, és így azonnal mehetsz a következő csatába, hacsak te magad át nem állítod a dolgot. (a repülőgépek sorának elején a csavarkulcs ikon melletti kijelöléssel/kijelölés elvétésével tudod megváltoztatni) -
Juhasz27 #1358 Itt megtudod! -
voros12 #1357 Hello!
Most találtam a játékot, és lenne 2 kérdésem.
Az egyik az, hogy ilyen gépen elfut-e a játék:
Processzor: Pentium(R) Dual-Core CPU E6500 @ 2.93GHz
Videókártya: ATI Radeon HD 4650
Alaplap: Intel Pentium III Xeon, 3533 MHz (6 x 589)
2 GB memória.
A másik, hogy egér+billentyűzet irányítással élvezhető-e a játék?
-
brasco84 #1356 tényleg kéne egy FAQ, én se értek még pár dolgot. :P ezt a repairt vki elmagyarázhatná h működik. ha a crew skillnél nyomok rá, akkor ez csak arra vonatkozik hogyha csata közben leszállok javíttatni? mert pl ha kilövik mind3 gépem, és még megy a csata, kiépek, instant tudok menni a köv csatába. -
gstup #1355 Értem.Köszi a válaszokat. -
Malarki #1354 Minél nagyobb annál jobb. Az 50 kg-s bombák nem sokat érnek, hiába van sok belőle. A 250-es többet sebez nagyobb területen. -
Glo #1353 8*250.
Az 50kg-ossal max ijesztegetni lehet.. -
gstup #1352 Köszi az infót.És aki szokott bombázni,attól kérdezem.32*50 kilós vagy 8*250 kilós inkább? -
vajakos21 #1351 Én joyt használok arcadeban is. (tudom,tudom :) ) Lehet vele boldogulni...igaz néha sírni tudnék..de hát ez a kihívás :)