38447
-
Glo #2230 Hányszor láttam így elvérezni német csapattársaimat.. Mondjuk nem mindig jellemző, attól függ kikkel hoz össze a sors. -
bgabor #2229 Hát azért a teljes képet nézzük szerintem, és igenis jegyezzük meg a B-17 és hasonlók védelmében, hogy nem véletlenül ilyen nehéz lelőni őket.
Úgy értem, 13-15ös szintűekként állandóan jetekkel, rakétahajtásúakkal és bombázóromboló gépekkel kell felvenniük a versenyt, persze hogy sokat kell kibírniuk hogy legalább játsza őket valaki. Másrészt pedig jelenleg gazdaságilag teljesen halott ügy a bombázózás magas tierben, mert egy B-17est jó 25.000 kreditért javítanak. Ennyit (tehát pusztán csak a javítás árát, nem profitot) összeszedni legalább 25-30 kidobott földi célpontal lehet egy meccsen. Aztán meg egy meccsben van 60 földi célpont, az is csak a Ground Strike pályákon, a többin még ennyi sem. És erre a 60 földi célra jut 5-6 magas tierű, drágán javíttatható bombázó, akiknek fejenként legalább 25 killt kéne összeszedniük.
Egyszóval a bombázós gazdasági rendszer jelenleg úgy szar ahogy van, prémium nélkül nem fenntartható egyáltalán. (lehet épp ez a cél?)
Szóval a B-17es és barátai nem véletlenül bírnak ki annyi lövést. -
Thraw #2228 Azt azért próbáljátok ki szakaszban egy bombázót kísértek vadászokkal nagy élmény engem tegnap Hat vadász üldözött addig a haver vadásszal lőtte őket meg jött segíteni pár játékos nagyon kemény volt -
Glo #2227 Bombázó kötelékeknél más, persze. Ott a magyarok is annyit tettek pl messzerrel, hogy egy rácsapásban felülről rájuk repültek, kilőtték gyorsan az összes 30mm-t, aztán ugyanúgy zuhanásból haza is mentek.
A gond az, hogy itt 1 bombázó lövésze is úgy viselkedik,mintha egy köteléké lenne (találati arányt tekintve minimum).
-
Aprolek84 #2226 Mi kell ott oldalt minden pipának kell lenni 1024/768ra állítottam a biztonság kedvéért antianalising offon van akkor
Render Xp-re tettemmert az van és auto az instacting. -
Aprolek84 #2225 1,6 os Dualcorom van 1 giga ram és egy Ati radeon 2400 asom. -
Glo #2224 Nincs nagy gépigénye, alsó-közép kategóriás gépeken is elfut.
Sztem nálad a rendereléssel lesz a gond, állítsd át a videó beállításoknál a launcher-ben. -
Belkar #2223 Videókártya drivereddel lehet probléma szerintem -
#2222 Milyen PC-d van ? -
Aprolek84 #2221 Senki nem tudja a gépigényét a játéknak?:)
Hiába keresem a neten nem találom.... -
#2220 Volt olyan pilóta aki egyenesen belerepült a gépbe miután elfogyott a muníciója .. külön erre a célra képezték ki őket .. -
Thraw #2219 Hát nem tudom azért nem hiszem hogy a németek csak úgy nekirohantak volna egy bombázóköteléknek azért nem voltak hülyék és a Boeing sorozat rengeteg sérülést kibírt.
Légvédelem okozta sérűlés -
lammaer #2218 Pont ez a lényeg... ha van AAA, akkor az azt jelentené hogy vannak repcsik is. És az baj :) -
#2217 Hát igen.. plusz még a géppuskák szórása stb stb.. bár szerény személyem szerint, egyedül nem is érdemes ekkora gépnek neki iramodni, legalkalmasabb leszedésére a párban repülés.. na de ugye az meg a hangya agyú csapattársakkal eléggé kivitelezhetetlen sokszor.. -
Glo #2216 A valóságban, igen, elég volt ott megsorozni. De a játékban..
A WT nyílt fórumában leírtam a véleményem róla angolul, még képeket és videót is tettem be az mk108 vs B17 esetről. De valahogy a játékban kibír 15-20 lövést is, pedig nem kéne neki :)
Mondjuk azt is vedd figyelembe, hogy mire olyan közel érnél (400-300m) hogy tudj rendesen célozni, addigra a hátsó lövészek vidáman, erőlködés nélkül rommá lövik a gépedet a játékban. A valóságban meg nem igazán volt ez így :) Legalábbis nem ilyen sniper-ek voltak a gunnerek. -
#2215 B17 B17.. Flying Fortress, Memphis Belle... úgy látom valamikor neki kell üljek kivesézni azt a gépet nektek és leírni mi a helyzet. Nem, ismétlem nem nehéz lelőni, csak okosan kell csinálni... és jó helyen.. szárnytövek, motorok.. fülke.. mind mind csupa finom helyek.. ;D -
Aprolek84 #2214 Sziasztok!
Letöltöttem a játékot ,mert már tolnám egy ilyennel a world of warplanes az még bétás ,nem tudom az mikor indul.Nah de viszont a problémám az ,letöltöttem ezt,és amikor elindítom a a játékot és berak a pályára szinte semmit se látok sötét a kép a célkeresztet látom meg a repülőhangot meg a golyókat.De kép az semmi:(
Mi ennek a gépigénye mert sehol se találom?:( -
Glo #2213 A WT Fórum aláírásos topicjában tapasztaltak után ez nem jelenthet nagy problémát :)) -
Glo #2212 Remek. Én roppantul utálom a B17-eseket. Egyszerűen lehetetlen lelőni őket, még Me410B6R3-al is, pedig abban 2x20mm + 2x30mm van. Esetleg 2 rácsapásból kap egy irányzás critical-t, aztán leesik nagy nehezen, de akkor meg sanszos hogy valaki más kapja meg aki még gyepálja útközben (legrosszabb esetben az AAA).
Kellene a 410-esre is rakéta, ahogy volt is a német gépeken. De amíg a 410-esben 2 lövész van a játék szerint, addig mit is várhatnánk.. :) -
#2211 Pardon? -
Glo #2210 Jah. Subsentinel, merre vagy? A hazának szüksége van Rád! :)) -
Glo #2209 Mert? A repcsik ellen valahogy védekezni kell :)
Artik lehetnének, de nem ilyen UAV nézetben, hanem valahogy máshogy. Vagy más célra. Mert pl tankok ellen csak ritkán alkalmazták őket, arra ott voltak a tankelhárító lövegek (na jó a 88mm-t a németek használták arra is).
Pl artikkal lehetne szórni a másik csapat artijait, vagy valami supply bázist, vagy repteret.. vagy.. majd kitalálják :)
De sztem mivel oroszok rálátnak a WoT orosz fórumára, ahol nem kell nagy piackutatást tartani h rájöjjenek mennyire elkúrta a WG :) -
Dragunow #2208 Tier3 orosz PE-3 bomberrel lelőttem egy B-17g-t, rakétákkal. Eddigi legjobb élményem volt :) A gyerek olyan szinten anyázott és sírt, hogy örömömben kicsordultak a könnyeim. Előtte leesett 1 PBY is rakétákkal. Jó kör volt -
lammaer #2207 No meg ahogy vki megjegyezte, az AAA sem lene nagyon jó jel... -
#2206 "Én örülnék neki, ha valami hasonló jönne ki :)"
szerintem mindenki....csak az artyk nem kellenek és már jöhet is -
vajakos21 #2205 Azt hiszem mikor az első alkalommal lebombázná őket egy tier1-es gép,majd megbillegetné a szárnyait visszasírnák az artykat "akik elől nem lehet elbújni" :) -
#2204 Plusz esetleg lehetne itt egy házigazda.. kis dizájn , esetleg egy jó háttér, vagy fejlécek ki milyen nemzettel szeret repülni, milyen kitüntetései vannak stb.. fasza lenne csak ez idő és többi.. :D -
lammaer #2203 Egyébként ez nem hülyeség :) -
Glo #2202 Kell nyitni egy WT - Tankos topikot, mert ha ezt elözönlik a begajdult tankosok akkor végünk :D -
lammaer #2201 Meee magyarul kell írni ezen a turáni fórumon :D -
Glo #2200 Az, hogy nem olvassák el a teljes szöveget.. arról nem én tehetek :)
Lesz egy újabb gumicsont amin lehet rágódni. MEg már jó előre fikázni a balanszot :D -
lammaer #2199 Na de már el is kezdték terjeszteni emberek hogy ez lesz a játékban :D -
Glo #2198 Az, hogy van aki foglalkozik ezzel is.
Marhára ráérő emberek vannak arrafelé :) Az orosz fórumról vannak a képek.
Én örülnék neki, ha valami hasonló jönne ki :) -
lammaer #2197 Ha fan made, akkor mi az érdekes rajta? :) -
Thraw #2196 Igen A He112 B-1 Prémiumgép is az ha minden igaz meg talán az első sor olasz gép de nem biztos?
Amúgy itt a győztes csatára több xp és pénz jár?
És a legénység képzés mennyire számít? -
vajakos21 #2195 fakes. i think i have seen some of the icons in the blitzkrieg series games...
war thunder fórumról -
rudii #2194 Jaja mi is ezt pont most beszeljuk ts tobbiekkel, Wotba miota igergetik mar... -
Glo #2193 Mondjuk így első blikkre kissé több tank van benne :D
A belső nézetet nem tudom mennyire lehet majd megcsinálni ilyen mennyiségű tanknál. Még a repülő bombázóknak sincs :)
Viszont királyos, hogy a németeknél van magyar ág :) -
Thraw #2192 Legalább nem tudja az ellenség jössz vagy mész
Szakaszban jobb mint a WOT az biztos
-
rudii #2191 Lol?! :DD (Oszinten megmondva am eleg tankundorom van a'm. :D Nem veletlen nem wotozok szept ota kb kicsit meguntam :D) Mondjuk ha alapjaiba lesz mas mint wot akkor kitudja. :) Meg ha belso nezet lemodellezve stb. :P