38447
-
Zero 7th #4270 Hát azért nem mindegy, mivel lövöd. Ódákat zengtetek itt a Hayabusháról, tényleg fürge kis gép, de a tűzereje finoman szólva harmatgyenge. Már egy Beaufighternél is leginkább csak tüzijátékot csinál a találat, minden látható eredmény nélkül. Én leginkább max T3 gépekre megyek rá vele, a többivel kár próbálkozni.
A Ki-61-ek sokkal használhatóbbak, főleg a b variáns a négy 12mm-es géppuskával. Illetve a hidroplán zero T4-ben egy vadállat a két 20mm-es ágyújával, talán az a legerősebb T4 gép az egész játékban. -
vass17 #4269 Talán egy nemzetnél könnyű ez a 2-5-ig szint, azok az oroszok, ott érdemes kijönni T0-ból (habár az alap gépek is nagyon jók). A BB-1 és a SU-2-esek a bombáik révén elég hatékony xp szerzők, ráadásul nagyon fordulékonyak, így töltés közben a gépfegyverrel lehet aprítani a gyengébb földi célpontokat is.
A többi nemzet elég szenvedős, akad 1-2 jó gép, csak az a baj, hogy a többi helyet is fel kell tölteni rosszabbnál rosszabb gépekkel, amiknek semmi esélye sincs a nagyobb szintűek ellen, ezért ott inkább érdemes a 0-1-es gépekkel vadászni. -
Coral Springs #4268 Ez az amivel én nem szarakodtam, ment is ugyanarra a billentyűre a kettő. -
Coral Springs #4267 Én általában arra megyek rá akit taktikailag jó helyzetben találok, aztán felőlem mehetne F–22 Raptor -al is. Volt már arra példa hogy egy 0 -ás szintű "noname" géppel nagy madarat fogtam, miért ne. Nem minden a gép, azt valaki még irányítja is. -
#4266 Az fasza kis ugrás. Köszi. -
Susarc #4265 MIssION érdemes XPt "farmolni"? -
Zero 7th #4264 Nincs hivatalos infó, viszont a WT fórum meg az itteni tapasztalatok alapján úgy van, hogy:
I. T0-T1
II. T2-T6
III. T7-T20
Jó nagy szivatás, pont T7-nél kezdődnek az igazán jó gépek, de azokat már berakja jetek ellen is sajnos. -
twi452 #4263 Én még messze vagyok tőle de ugyanilyen fegyverzetes gépekkel letoltam úgy 300 HB-t :) Nem olyan rossz az és 6 darab van rajta nem 4 :)
Amúgy meg a gép szépsége majd kárpótol érte :D -
Zero 7th #4262 Ezzel az a baj csak, hogy a tracer talál, amit utánaküldök cannont, az meg nem. És akkor fogom a fejem, hogy minek tracereztem, miért nem lőttem a nagy kaliberrel... -
#4261 Tényleg szopás a T2, angol meg japán gépeknél megvan. Maguk a gépek nem rosszak, de úgy szednek le, hogy észre se veszem. Matchmakerről van valami grafikon? WoT-nál van ilyen, ott tudom mik ellen mehetek. -
Glo #4260 Lehet configolni, hogy pl bal klikkel géppuska, jobbal meg gépágyú.. -
SovereignXY #4259 Kérdés. Az F-86 azzal a 4 .50essel nem... "fos"? Azért kérdem mert jet ugye inkább rárepülsz, odacsapsz és húzol tovább. A többi a 20-23-30 meg a franc tudja még hány milisel jó is rá de az F-86...
azért kérdem mert nekem egyenlőre az amcsik a szimpatikusak a többi közül. Meg még a német de... ott nicns gond a jetekkel :) -
Siskafinuccsi86 #4258 Csak körül belül 110 db:). Nem baj azért egy párat megtartok! -
Coral Springs #4257 Azért mert a controls -ban a képkészítés alapból print screen -re van rakva. Sőt még külön gomb is van arra hogy HUD nélkül fényképezze. -
Siskafinuccsi86 #4256 Lehet egy olyan kérdésem,hogy ez milyen statnak számít?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
twi452 #4255 Akkor most van egy rakás mentésed amikről nem is tudtál :D Ismerős érzés :) -
Siskafinuccsi86 #4254 Hálás köszönet,egy ideje nekem is a telepítési mappába menti."eszembe" nem jutott volna:) -
SovereignXY #4253 De HB és célzás témához. Lősz a kis kaliberessel apró sorozatokat nyomjelző van látod hova megy. Ha azzal találsz akkor lehet lőni a nagy kaliberessel is. Bár alapból azt hiszem egy gombon van mind a 2 ami elég epic fail de... -
SovereignXY #4252 win7 van nálam is és a játék könyvtárában van egy screenshots mappa. oda rakja csak úgy mint abban a játékban amiről itt nem szabad bezsélni :) -
twi452 #4251 Nálam is.
De most megnéztem a dokumentumokban is van viszont az utolsó mentés január 25-i dátummal van.
Onnantól az összes későbbi már a telepítési könyvtárban. -
Coral Springs #4250 A cooperation misszióknál egyik irányításmóddal sincs ott a segédkarika, csak a célkereszt. Sőt ki se jelzi ha találatot kapott az ellenfél gépe, de ha már füstöl akkor oké a műsor. Ott tudsz gyakorolni, lesz is mit kilőnöd.
Amúgy a segédkarika szerintem inkább egy tutorial a szimulátorhoz mint sem hátrány, növeli a célzási tapasztalatot. -
Zero 7th #4249 Win7-em van. Hát neked? -
twi452 #4248 Hm nekem nem oda gyűjti hanem a játék könyvtárjába, érdekes :D -
Zero 7th #4247 Printscreen gomb, aztán a windowsos dokumentumok könyvtárban megkeresed a játék mappáját, ott gyűlnek. -
twi452 #4246 prtscreen-re csinál neked a játék könyvtárban Screenshots mappába magától -
Zero 7th #4245 Mondjuk azt a pirosodást nem érdemes túlságosan komolyan venni. Addig rendben, hogy nem csak a karikára vitt célkereszt esetében találhat a lövés, de érdemes inkább azt tippelgetni, hogy merre akar fordulni a pilóta, és úgy felülbírálni még a célkarikát is, a pirosodásra hagyatkozás helyett... -
Siskafinuccsi86 #4244 Tudna Valaki segíteni,hogy milyen Progival tudnék screenshot-ot csinálni?Mert sem a Fraps,sem a Gamecam nem akar szuperálni.Köszi:) -
twi452 #4243 :)
Emlékszem még megkaptam itt valakitől, hogy nehogy már egy repülős játékban a joy legyen a hátrány :)
hát ez nagyközönségre van fejlesztve elsősorban egyszerű szórakozásra :) -
Susarc #4242 hát már az első kör ég és föld egérrel...én meg azthittem majd milyen PRO vagyok a SAitekemmel:P:D -
Glo #4241 Árkádban semmi nincs. Én is bénán célzok, ezért szeretem a lőszeresvagonként funkcionáló 410-est :)
Vannak ászok is rendesen, múltkor 2 olyan csatát is láttam ahol K meszával 7-8 killt letolt a srác. Én meg csak hümmögtem hogy nem jutott semmi :) -
Glo #4240 Árkádban nem érdemes joy-al menni, úgy levernek az egeresek mint a sicc.
Próbáld ki egérrel, rá fogsz szokni, hidd el :) -
twi452 #4239 Én erre sosem figyeltem itt :) Arcade-ban úgyis szórja az ember az áldást ha talál jó ha nem az se gond :)
HB-ben meg ugye spórolás van és leginkább biztosra megy az ember meg ott szerintem nem is jelez ilyesmit -
Susarc #4238 Ooooo shiiiit:D
mondtam láma a kérdés:D
de baszki azzal sokkal jobban lehet célozni:P hiszen bepirosodik ha sacc/kb találat lesz ha meghuzod a ravaszt.....
nah mindegy:D -
Glo #4237 Jah, a kör csak egérrel jön elő, azt mutatja merre nézel az egérrel, és próbálja odafordítani a gépedet is. -
twi452 #4236 Értem már.
Az a kör a Mouse Aim mód visszajelzője, hogy mégis merre kolbászolsz az egérrel :) -
vajakos21 #4235 nem joyal játszol? :-) -
Susarc #4234 nemnem van a Crosshair aztán ha lockolom a célpontot akkor lesz körülötte egy fekete körszerűség,DE van az a mozgó fehér jóval nagyobb kör ami pirosra vált ha valószinüleg találat lesz....a repülő orr irányától függően mozog sokkal nagyobb ivben mint a célkereszt! na az a KÖR kéne nekem és igen arcade mód -
twi452 #4233 Mármint nincs befogva :) lemaradt -
twi452 #4232 Pedig arcade-ban alapból be van kapcsolva.
Max annyi lehet h "befogva" a célpontod akkor nem mutatja. Azt hiszem alapból az egér középső gombra van rakva a target lock -
twi452 #4231 Ha annyit nyomtad már az arcade-ot akkor pár kör alatt azért ráérzel HB-ben is :)