38447
-
Glo #4070 A Yak-9 ezerféle változata szvsz azért kell, hogy ha kimaxolta az xp csíkját egynek, akkor tudjon még 6 másikkal menni a nagy xp-ért. A német (olasz) S79-ből is ezért van 5 féle, nem azért mert olyan vadul más lenne a gép bombaterhe vagy sebessége. De igaz ez a Yer-ekre, meg kb minden másra, ahol sok altípusa van egy gépnek (Azért kivételek is vannak pl az F4-esek az USA vonalon). -
Glo #4069 Olyan sokat nem pazaroltál el, mert az alacsony szintű gunner skillekre én is szoktam tenni (amíg 1-2-be kerülnek), hogy hamarabb meglegyen az Expert a gépre, az 30-at ad a fontosabb skillekhez.
A Precision amúgy azt jelenti, hogy mennyire fog szórni lövés közben. -
Coral Springs #4068 Hát ezt jó tudni, szerencsére az az egyetlen crew ahova a legtöbb pontot kiosztottam. Oda majd kitalálok valami kétüléses vadászgépet, és megállítom a további pazarlást. Végül is menthető a helyzet... -
Ry0K3N #4067 Azért majd úgyis megkapják a maguk peneltyjét csak még nagyon kezdetleges stádiumban van a játék ilyen szempontból. -
Para1 #4066 De azért itt is elég idegesítő h te hiába teszel meg mindent egyesek fogják magukat és kilépnek. Mondván ők nem akarnak pl dominationt játszani. -
#4065 Ha együléses vadászokat ebben a slotban reptetni, akkor igen felesleges volt. Ezek csak a lövészekre vonatkoznak.
Number of... : képzett lövészek száma. Gépenként változik az "igény" ha nagyobb, mint ahány képzett lövészed van, akkor mínuszokat kapsz a lövészek pontjaira.
Accurary: pontosság
Precision: kisebb de hatásosabb sorozatok talán? Nem tom, ezt hasból írom.
G-Tole... Mennyi G-t bírjon ki a lövész.
Stamina: Mennyi ideig bírja
Vitali... : mennyi életereje (hp csíkja) legyen nekik.
Ezek a pilótára nem hatnak.
Ha valami fasságot írtam, akkor azt reggelre talán valaki kijavítja. -
Coral Springs #4064 Ha ezen a crew -en csak vadászgépet szeretnék tárolni, akkor ezeket felesleges volt fejlesztenem ?
Egyáltalán mi mire jó, mit fejleszt ? Van erről valami magyar információ ?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#4063 Lásd. az első mondatomat. -
Rue East #4062 én nem látom hosszú távon hogy fog megélni a játék, legalábbis az arcade része, hasonló gondolatok ötlöttek fel bennem is
például: 9(!) féle Jak-9-es változat lesz a release tree szerint, ebből van most 1 db, és a többi se fog nagyon különbözni, se tierjében se paramétereiben (nem úgy mint például a 16 Messzer változat)
nem látom, hogy aki kihúzta az egész szovjet ágat, miért menne vissza mondjuk játszani egy Jak-9D-vel, mert hogy funból kevesebben, mint hogy rá vannak kényszerítve (top tier grind), az is biztos -
Ry0K3N #4061 Hálistennek nem annyit mint WoT-ban. -
oxxi #4060 Mennyit számít a rewardba a win/lose?(kábé?) -
#4059 Na ezek szerint csak írnom kell ide, és megjavul :) tárgytalan! -
#4058 Csak én nem tudok belépni?
Frissített valamit, majd a hangárban: a szerver nem elérhető. :( -
Amaymon #4057 Én azt tartom játéknak, ami nem addig tart amíg kimaxolja az ember, hanem a játék utána kezdődik. Amikor majdnem max. minden és kitanulta az ember. Legyen élvezet a játék maga is.
Itt a játék jó és a "skill peak" is nagyon magasra tehető. A maxolás se 1-2 nap. -
Belkar #4056 A minap nézegettem a leaderboardot és felmerült bennem egy kérdés. Vajon azok akiknek már ki van maxolva mind az 5 nemzet mit csinálnak?
Trollkodnak jet-ekkel nyilván de vajon nem veszti el a játék úgy a szavatosságát hogy már mindent elértél? Persze jön még sok gép de már azokat is kifejlesztve kapják meg hiszen max szinten vannak.
Ilyen szempontból jobb a WoT járművekre bontott xp rendszere hiszen úgy sokkal tovább kell "szenvedni" ha mindent meg akarsz szerezni. -
Rue East #4055 FRB-be semmit, ott csak a szemedet tudod fejleszteni, meg a monitor beállítást -
Rue East #4054 de igen, nem egyszer elvesztette
il2ben jobban ki lehetett szúrni földháttérben, itt nagyon nehéz -
vajakos21 #4053 Előfordul a sorozatos vesztés, főleg ha eleve a gyengébb nemzetnél vagy. Vagy mint az előbb is behoztak 5 HE51 est abból 4 tört felszállásnál. És ugye nem tudhatod kiel sorsol össze a gép. Meg mindenkinek van szar köre is mikor semmi nem jön össze...nekem biztosan. -
Amaymon #4052 Hétvégén linkeltem egy srácot FRB-ben tolta streamen trackerrel. Nem okozott neki gondot az ellenfél követése ha megtalálta. -
pirdi #4051 Azt mondja az írás, hogy legalább 30fps legyen a kamerába, akkor nem laggol. Valaki kipróbálta 3 monitorral is a gamét és nem vett észre teljesítmény vesztést. A kettő együtt lehget király, de gondolom, erőművet igényel. -
Amaymon #4050 Én gamepad analógjával próbáltam missionokat szim módban, egérrel kukkoltam. 10 percig követtem a pöttyöt, amiről kiderült egy piszok a monitoron :))
Sokkal többet ki lehet hozni a gépekből, mint csak egérrel.
Kellene egy játékmód HB és FRB közé. Elég lenne, ha kis alakzattal jelezné az ellenfelet, mint az ai-t. Semmi felirat név típus, max. csak közelről. -
Coral Springs #4049 Elvileg lehet fejleszteni a crew -ben a vizuális érzékelést, bár nem tudom mit használ egyáltalán. -
Rue East #4048 nem túl jók a grafikai beállítások ilyen szempontból, mert nagyon könnyű szem elől veszteni az ellenséget, látszik nem FRB-re van kihegyezve a játék -
Coral Springs #4047 Az eszközök csak egy dolog, az ellenség kiszúrásához kell egy kis tapasztalat. Tegnap letoltam néhány single missiont szimulátorban, és egyenként eltartottak olyan 45-50 percig mert mindig elvesztettem szemelől az ellent.
Amúgy létezik az hogy letoltam most úgy 10 csatát, és mind a 10 -szer a vesztes csapatban voltam ? -
twi452 #4046 Ha van felesleges szabadidőd kipróbálhatod a FaceTrackNoIR-t is
ehhez csak webcam kell és a nevéből látszik, hogy arcot követ (szemeket, orrot, szájat :D)
Lehet nekiugrok mégegyszer hátha sikerül finomra beállítani, nekem kicsit ugrálós volt amikor kipróbáltam de az igaz h nem tököltem vele sokat. -
Rue East #4045 én személy szerint az x52 egerével is tudtam követni a kontaktokat (még il-2-ben)
de a trackIR egy egészen más világ...
személyes véleményem (tanácsom?) az, hogy akkor vegyél, ha számodra szimulátor kidolgozottságban/komplexitásban a minimum a FRB -
vajakos21 #4044 Megvan az első FRB killem. F2 a1-el he111... ilyen gyorsan he111-et még nem öltem...(mondjuk már az is sikerélmény hogy az ellent megtaláltam) -
Amaymon #4043 Nem okoz input lag-ot vagy hw lag-ot a tracker?
Megérné szenvedni vele, ha tudnám, hogy amikor megjelenik a játék, akkor is ok lesz. És utána még minimum 2-3 évig népszerű, valamint nem unom meg :)
Bár akkor inkább megvenném a kütyüket és nem állnék neki házilag barkácsolni. Akkor sem, ha csak 3 infra LED + egy ellenállás az alapanyag. -
#4042 Igen ez lett volna a kovetkezo reakcio, de megeloztel :)
-
vass17 #4041 Figyelni kell erre, HB-n már nekem is sikerült orra állni az S79-el. Általában az van, hogy fékezek és amikor már nagyon alacsony a sebesség (30-40), akkor elkezd felemelkedni a hátulja, mint egy bicikli amivel túl erősen húzom az első féket :) Ilyenkor elengeded annyira a féket, hogy visszaüljön a hátsó kerékre és utána megint fékezhetsz egy ideig.. -
pirdi #4040 http://www.pcpilot.hu/hardver/trackir/541-freetrack-fejmozgas-erzekelo-hazilag.html
Hasznos! -
Amaymon #4039 Ne a pedálba köss bele a maradék sem aprópénz :) -
Belkar #4038 Most néztem meg én is a videót és elég érdekes dolgokat mondanak benne nem is gondoltam volna hogy az Angliai csata végkimenetelét ennyi faktor befolyásolta... -
#4037 abszolut nem kovetelmeny. Meg olyan pedallal nem talalkoztam amivel pontosabban tudnad iranyitani a gepet, mint egy 3 tengelyes joyyal. Mar csak azert is nem, mert a labad azert megsem a kezed :)
-
Amaymon #4036 Csak nem valami olcsó hobbi, csak a felszerelés (FF joy, TrackIr, esetleg pedál), hogy tudd irányítani :) -
Ooorky #4035 http://youtu.be/Td8bF6Xgb_Y?t=27m35s
Megmondja az öreg a tutit :) -
#4034 Még ugyan egészben van :D -
Vaktermesz #4033 Bocs elszúrtam.
Remélem most jó lesz.
-
Vaktermesz #4032 Azért ez se rossz.
-
Ry0K3N #4031 LoL