38447
-
Belkar #4470 De mi arról beszéltünk hogy azután ki lehet lépni ha elfogytak a gépeid és nem kell megvárni a meccs végét hogy újra használhasd őket. -
Amaymon #4469 HB-n nekem vörös lesz a gép, ha szimplán kilépek, mintha odaveszett volna. -
Belkar #4468 Ezt hogy érted? Erről még nem hallottam meg nem is tűnt még fel. -
vajakos21 #4467 Én nem vettem észre repair díjban különbséget ha kilépek ha nem .(nem is várom meg a végét hacsak nem valami jó párbaj van, vagy kevés van vissza) -
Ry0K3N #4466 Ez mennyire igaz :D -
Amaymon #4465 Yer - TU bomber ág mennyire használható? PE 2-höz képest kevesebb bónuszt ad, és baromi költséges lenne átmenni arra. -
twi452 #4464 400 illetve van amikor 300 attól függ mivel megyek historical-ban :) -
CptYossarian #4463 800-ról látom, 4-500 on belül lövök. -
Susarc #4462 ti milyen távolságra kalibráljátok a géppuskákatM? -
twi452 #4461 Mert akkor egymást szidnák xD -
Zero 7th #4460 De miért nem csapatolódtok össze, és játszotok úgy?
Rögtön kevesebbet idegeskednétek a csapat többi részének lámaságán... -
Amaymon #4459 A meccsel járó pontot nem. -
Amaymon #4458 Elég nagy repair díjat kell fizetni, ha kilép. -
Susarc #4457 és a meccsel járó pontokat bukom is,nem?:P -
Amaymon #4456 Velünk egy b24 vagy b17 csinálta HB-n egyszer. A 4. messer tudta kiszedni, egy társam a lövészei elkaptak. Nagyon masszív bomber. -
Belkar #4455 Ugye azt tudod ha kilépsz a meccsből azonnal megjavítanak és indíthatod a következőt nem kell várni mit WoT-ban :) -
Susarc #4454 most ugyanezt csinálja egy másik gyerek másik gameban egy mig 15-el.....
WTF?? -
Amaymon #4453 Igazából a németet szeretem, RU-t azért húzom, mert erős gépei vannak. Valamiért a RU nem áll kézre HB-n, a német igen. Jobb is, elég fura a mostani HB map.
Van hogy beülök britekbe, de a japánok nagyon elhúzták a nótám azóta fenntartással kezelem. -
Amaymon #4452 Szivat az direkt :) -
Susarc #4451 gyerek Ki-200-al 4 perce nem csinál semmit már csak ő él egyedül/6-7 ezer méteren repked 700al/.....még van 600 tickettünk és nem combatol ,mert azt irta: DRÁGA A JAVITÁS NEM AKAR MEGHALNI......az ilyen miért nem megy az anyjába? most várhat 25-30 ember erre a farokra.... -
CptYossarian #4450 Biztos nem jó pilótákkal játszol. Én minden meccsen begyűjtök legalább 3 rescuer-t. :) -
twi452 #4449 Én is utálom az La-kat :D Ha egyszer arra adom a fejem, hogy tovább húzom az oroszokat kicsit akkor tuti én is azzal fogok menni :D
De most nyomom tovább az amcsi hb-t :) Ma már meglesz a mustang és a b-17 :) -
SovereignXY #4448 Meg is érdemled gonosz ruszki lover :P :D -
Amaymon #4447 Yak - LA5 + Pe2
Yak-9 örök kedvenc, ha pontosan lövök 3-4 találat és kill. LA5 is ok lenne, de arra rámennek 5-en amint meglátják. -
Glo #4446 Mivel szoktál xp-t farmolni az oroszoknál? -
Amaymon #4445 Azért ki akartam volna próbálni egy RU vs US HB-t, de nem akar beengedni. -
Amaymon #4444 Vége német hétnek :(
Mehetek arcade-ba RUS-al xp-zni. -
twi452 #4443 Idióták mindenhol vannak :)
Most voltam orosz szerver historical-ban és jöttek segíteni nekem
az más kérdés, hogy nem találták el a tetves yak-ot mögöttem de a szándék megvolt :) -
simon7108 #4442 Ahányszor én játszottam EU-n, ott sem vettem észre, hogy túl segítőkészek lettek volna a társak... -
oxxi #4441 Srácok ma járszottam 1. RU szerveren, csak én tapasztalom azt, hogy az MM jobb, viszont annyira nincs csapatjáték hogy 4-5 meccsen 1x sem segített senki amikor rajtam voltak 3an, csak elrepültek mellettem a társaim.Mert lehet inkább játszok +5el nagyobb tierbe de ott legalább megpróbálnak csapatként játszani.(EU)
Elég furcsa -
simon7108 #4440 Nem vettem prémium repülőt, csak több gépet akartam magammal vinni mikor már meg voltak nyitva, csak nem gondoltam rá, hogy alap gépekkel könnyebb játszani, de ha T1-es gép is még jó akkor nincs probléma. -
Zero 7th #4439 Egyébként nem csak három alap gép van, orosznál ott van negyediknek a Csajka, amcsiknál meg az egyik béna bombázó. T1-et még vihetsz, akkor is a kicsik közé tesz a MM.
Az ötödik slotot viszont tényleg jól gondold meg, mikor nyitod ki... -
SovereignXY #4438 EZ szerverre én este felé szoktam menni mert akkor már vanak elegen, hogy ne nagyon kelljen várni. az orosszal ugyan is van annyi "bajom" hogy a 20 emberből/csapat (franc tudja mennyi si van pontosan) - 14-5 hozza a yak-ot meg a néha lelőhetetlen de vadászokat megszégyenítően forduló su-2őket.
oylan mintha a nem mondkuk ki a nevét játékban az ellen csapatának 2/3da type-ot hozna neked a meg panthered van velük szemben.
Nem sírás. tény.
Ó! És tudom te is játszhatsz orosszal. hát kösz de NEEEM! -
Susarc #4437 ha győztök 1 csatában akkor automata free rapair is jár? mert most valamiért azt kaptam:P -
Zero 7th #4436 Ami persze elég olcsó is, hogy előhozza az "á, nem nagy tétel, megveszem" reakciót. Ami aztán később a "ha már úgyis prémiumos köcsög lettem, miért ne vegyek egy másik prém gépet is"-re, meg a "ehh, ebbe már kéne elit legénység is"-re vezet. :P :D -
CptYossarian #4435 Korai motiválás prém röppencs vásárlására XD -
gstup #4434 Bukta. -
simon7108 #4433 Ha vettem repülőnek slotot egy adott nemzetnél akkor ott még valahogy vissza tudok állni full alap gépekre?
Mert vannak nemzetek ahol 4 alapgép van, ott nincs gond, de mint pl US oldal vagy orosz oldalnál csak 3 alap gép van és nekem meg 4 slotom, szóval nincs mit betenni a 4. slotra, hogy teljesen T0 legyek. -
Susarc #4432 ohh:DD
a team play minden MMO-ban hiánycikk....hiszen a 90% magára fókuszál ezáltal bukja is az a csapat a meccset ahol az ilyen playerek vannak többségben...
ördögi kör ez:P
-
Ry0K3N #4431 #4371
ugyan hova gondolsz nem az :D