38447
-
Conqvistador #6471 Márpedig többször volt olyan hogy konkrétan nekemrepült azt 5 mp múlva szétesett a gépe és akkor járt a pont. Az hogy esetleg ilyenkor amikor konkrétan mellém ér a gunneresek 100%ban eltalálják e egyszer azt nem tudom de hogy belémjövetel után is kaptam már pontot az biztos.
Lehet nem minden ütközés számít rammolásnak ezt el tudom képzelni :D -
Conqvistador #6470 Ja meg még nem játszottál vele eleget.
Lehet üldözési mániám van de közel 2600kilőtt földi célpont után azt vettem észre hogy T0n tuti 3-4 gép azonnal rámszáll amint a tankjaikat célba veszem. És utána is a többi géppel inkább lerammolnak, mintsem tovább tudjak repülni :D Az a vicc én ezt nem is bánom amint megvan a 3-4 lelőtt gép onnantól bónusz játék és szívesen megyek szembe velük.
Sokszor nem si várom meg a meccs végét leszedem az utlsó elenfelemet akár a saját gép árán is és lépek is ki. Azt indul a következő. Mire azok végeznek és 95%ban megnyert csatát hagyok ott a másik meccsen már javába öldöklünk. Utána úgyis jóváírja a győztes mission rewardokat vagy miket :D -
Zero 7th #6469 Rammolásban megdöglött idiótáért nem jár kill. De nem tudom mit hitetlenkedtek, nekem is, haveromnak is volt már fighter huntere catalinával, az meg nem három kill, hanem öt. -
Dragunow #6468 senki nem mondta, hogy nem szedtél ösze 250k liont. Nekem volt 115k lion köröm reserved-ben catalinával. Csak azt mondom, hogy a gunnerek jó esetben 1 gépet ha lelőnek körönként. -
Conqvistador #6467 Nem kamu. 33+50 es reload time al 37mp a bomba fordulóm a catával.
A 30mp reális lehet azt elhiszem simán.
-
Conqvistador #6466 Azért van némi ferdítés tényleg abban amit írsz.
A 250K gold az teljesen oké. De a 3 gépet nem a gunnerek lövik le hátulról talán 1et hanem van pár agyatlan aki le akar rammolni és hátulról neked megy. És sajnos nem olyna nehéz a Catát se kilőni. -
bgabor #6465 Prémium accountal? -
vass17 #6464 Ez hihetetlen: HB-ban megjelent mögöttem egy Bfighter, nem tudom, hogy sikerült odakerülnie észrevétlenül, de nem is ez a lényeg, még volt időm, úgy hogy elkezdtem fordulni a BF109-el, egy fél vagy teljes kör után még mindig tudta tartani velem a lépést és egyszerűen lelőtt...
Oké, hogy a 109-es nem a legjobban forduló vadász, de azt ne mondja már senki, hogy a nagy **** igazából jobban fordult... -
Susarc #6463 jó akkor kamuzok és nem szedtem össze egy óra alatt 250.000 goldot.....biztos jobban tudod -
Dragunow #6462 Ez kamu! ACE-el is 40 sec a reload time az alá nem mész le. A gunnerek meg nem lőnek jobban ha ki vannak maxolva csak oda megy a lövedék ahova célzol. Nem kéne hülyeségeket írogatni. Nincs olyan gunner semmilyen bombázón ami hármasával lövi a gépeket mégha azok reservek is. -
Susarc #6461 hát azért,mert 3-4 gép 5 percig lő akkor se birja leszedni:P az meg,hogy a Chaika meg a többi vadásznak 4! fegyója van és mindenki másnak meg 2.... -
Conqvistador #6460 Na de azt meg honnan tudod, hogy nem fogják erősíteni a bombázókat?
Még messze nincs kész a játék lehet majd 2szer olyan nehezen leeht őket leszendi mint most amit nem bánnék :D -
CptYossarian #6459 Jól jön az a pénz, azzal etetem a germán és a japán repcsiflottámat :) -
Conqvistador #6458 Nekem is Acen van a Cata de még van 15pont reloadra most 37mp azt mondod 30mp ig lemegy a töltési idő ? :D nem rossz :D Sokszor pont az a 7-8mp hiányzik amikor rámmásznak a disznók.
És miért gusztustalanok az oroszok? :D -
Susarc #6457 megvettem goldért a catalinat....UNDORITÓ!! kimaxoltam ACE-ra 30 másodpercenként dobom a 4db 500 kgs boimbat...a gunnerek hármasávalé szedik le a vadászokat rólam:S átlag 50 ezer pénz körönként.....oroszok gusztustalanok -
#6456 Ahhoz képest, hogy régebben pl a B-17 tényleg "repülő erőd volt" most meg tized annyi idő alatt le lehet szedni... Nos akkor ezek sem fognak sokkal többet érni. -
#6455 Remélem, hogy lesz valami értékelhető vadász is. Amúgy a B-25 szerintem simán abba a kategóriában lesz mint az Me-40. Gyors, és erős fegyverzet, cserébe gyatra fordulékonyság. -
Conqvistador #6454 AK47est nem is használtak a második világháborúban. -
Conqvistador #6453 Nem is biztos, hogy a fegyó volt húde remek hanem a pilóták voltak nagyon jók :D
Most pl hiába adnának nekem egy Mig15öt ha pl az a wolf gyerek egy T11körüli géppel lenne leszedne mint a szart. :D -
Susarc #6452 akkor úgy mondom olyan mint az AK47......erős/pontos/megbizható/olcsó....ergó legdurvább fegyó:P:) -
bgabor #6451 Legdurvább fegyója? Egy 20mm-es gépágyú? És akkor mi van a 30-asokkal, 37mm-esekkel? Pl: Me-262 fegyverzetét nézted már?
Vagy definiálnád a "legdurvább fegyó" kifejezést? -
bgabor #6450 A bombázók igen, de a B-25 inkább alacsonytámadónak tűnik számomra, a 10 darab .50-essel, rakétákkal és bombákkal. Egyik verzión még 75mm-es ágyú is lesz. Jó cucc lesz.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Másfelől csak négy gépet mutattak be, lesznek még mások is. Például úgy tudom, új jetek az amcsiknál és a szovjeteknél.(F9F Panther és Yak-15) -
Conqvistador #6449 Amennyiben? -
#6448 Szép és jó, de a mostani helyzet alapján ezek a bombázók kb ágyútölteléknek lesznek jók. -
Susarc #6447 kár,hogy a 2.VH legdurvább fegyója volt.....
German data indicated the 151/20 required an average of 25 hits to down a B-17, while 18-20 hits were required to down other 4-engine bomber types, and only four hits were required to down a single-engine fighter. -
Susarc #6446 valahogy éreztem.... -
bgabor #6445 Azért én tier11-ben az FW-190A5 két MG151-ével remekül boldogulok, vadászgépek közül senki se bírja sokáig. Hatékonyabbnak érzem mint a La-5 két shvakját. Fura. -
gstup #6444 Ha a németekkel mész ne csodálkozz.Az mg151-nek nincs normális damage. -
twi452 #6443 :D -
Susarc #6442 neeem nem azért,mert kifordulnának vagy letudnának rázni....egyszerűen mintha kenyérgalacsint köpködnének a gépek...kurvára nem vágom...:))) -
twi452 #6441 Ott már vannak olyanok akik repültek "pár" órát már a játékkal...:P :) -
Susarc #6440 tier 0-1-ben mindenkit letudok lőni/top 3 ban vagyok MINDEN meccsen/....,de a 7+ ban meg szenvedek a 4-5x akkora tűzerőmmel.....strange -
Susarc #6439 oroszok meg nemetek -
Conqvistador #6438 Melyik országgal van 6 géped? -
Susarc #6437 O shitt:D -
Conqvistador #6436 Azt buktad akkor.
Más nem lévén más ország gépével tudsz csak t1be menni. -
oxxi #6435 Ez már tárgyalva volt, azt hiszem arra jutottunk hogy sehogyan :) -
Susarc #6434 kiszedni,hogyan lehet egy repülőt a használtak közül? mármint 0-1 tierbe szeretnék menni ,de 6 slotom foglalt annyi t0-1-es gépem ugye nincs:P és ha ezeknél nagyobb szintű van bennt akkor az nem okés:P -
Susarc #6433 nah most hogy szóba hoztuk....0-ás Tireben 46!!!! hitem volt a kör végére és mindössze EGY gépet lőttem le:S az kurvára érdekes,mert tegnap 6-8 asával estek le a gépek és még fele ennyi találatom sem volt..ergó sokkal kevesebb kellett....biztos csak véletlen:) -
#6432 Mondtam, ez életem mákja volt.. Itt csak úgy összejött minden, hogy.. Sírtam na. :)