38447
  • Pluskast
    Jó kérdés. Tudja a fene. Számomra mondjuk az ebben az érdekes, hogy gyakorlatilag majd mindig ki kellene fizetned a 40 rugó javítási költséget mert azért valljuk be, hogy elég nehézkes lesz leszállni vele azokon a pályákon ahol van reptér. Persze ez is lehet, hogy leviszik ennek is a javítási költségét jó alacsonyra :) Bár ezt nem hiszem. Majd meglátjuk, hogy valóban be lesz vezetve vagy sem.
  • mijki
    A Fritz X egy bevetett irányított bomba vagy rakéta. Nem csak az X4 volt a németeknél.
  • lammaer
    Ne aggódj, biztos lesz majd prémium üzemanyag amivel tovább lehet a levegőben maradni.... :)

Láttunk már oroszokat f2p játékot fejleszteni :D
  • vajakos21
    legszebb mikor német oldalròl indulva még a partot se éri el a fél csapat.Fel se kell szállni
    Vagy kérdezik hogy indul a g3p. Press i. Hálálkodás majd kiírás hogy összetört
  • Pluskast
    Akit érdekel. Itt egy angol nyelvű összefoglaló, hogy mi lesz az 1.29-ben

• Glo
    Na végre bevezetik azt is, hogy HB-t meg FRB-t ne játszhasson olyan aki nem tud fel meg leszállni. Meg kell csinálniuk a Tutorialt.
  • Para1
    Megbaszatom az összes orosz kis köcsög fejlesztőt a saját anyúkája hátán ha ez igaz!!!!!!!!!!!!!!
  • Dragunow
    Rendszeres Komet használóként feltenném a kérdést, hogy pl Porton hova szállsz le Komettel tankolni? Anyahajóra? Vicces. Vagy pl Lonely szigeten.
    Azért vannak dolgok amiket nem kell komolyan venni.
    Ha bevezetnék Kometnek a 6 perces fuel limitet mehetne a kukába
  • gstup
    LoL.
  • Glo
    Cargo ships lost 127 mm guns that were given to them by mistake""

Azannya :D
  • Glo
    De, ha eljutsz a bázisig 40%-on vitorlázgatva. De jellemzően vad légiharc közben, 0 méteren, 40km-re a bázistól (a 3 közül csak 1 lehet opcionális) szokott elfogyni..
  • bardocz
    Leszállás és tankolás nem opció vele?
  • vajakos21
    FRB-ben könnyedén kifogy.Járörözés közben repül az idõ.Aztán már csak az látszik,hogy 2 perc van hátra.( persze mikor legmesszebb van a bázis) Igaz mostanában az ellen aaa megoldja ezt a gondom.
  • bgabor
    Hát azért van ahol problémás, japánoknak például nincs más jete a Shushui-on kívül. Tehát arcadeban is hat perc repülés vele, aztán mehetsz a propelleresekkel.
  • csonttika72
    Nekem FRB-n egyszer elkezdett fogyni a benya, majd levettem a gázt és vitorlázás közben nem jelezte a fogyást, úgyhogy ott már megoldották ezt, nem hinném hogy arcade-ban viszont nagy jelentősége lenne, nem sokan repkednek egy géppel, ha csak nem noob halmaz az ellenfél.
  • Conqvistador
    A Szuhoj T50 et kifelejtetted :D
    Na az picit OP lenne :D
  • Tigristank88
    A németeknél lesz Hermann Göring kitüntetés?
  • bgabor
    Szerintem menj vissza a World of Tanks topikba, ha trollkodni akarsz, annak a játéknak a szintje meg a siemkák jobban illenek hozzád.
  • Pluskast
    Jaj Ambrus menj már innen!
  • Tigristank88
    Léghajók mikor jönnek?
  • Pluskast
    Amikor F-22-es vadászgépek.......
  • Tigristank88
    Helikopterek mikor lesznek?
  • Conqvistador
    Hát én gyakran használom. :D
    Amit viszont még el tudnék képzelni, pl az üzemanyag kijelzés mellett, hogy lenne egy kis kijelző ami az aktuális G gyorsulást mutatná.
    Mint pl forma 1 ben. Vagy csak simán az értéket vagy ha van rá affinitásuk akkor körkörösen hogy pl elrántod a kormányt akkor pl északnyugati irányban mondjuk 8G a gyorsulás.
  • Pluskast
    Igen bár én elképzelhetőnek tartok egy olyat, hogy egy esetleges WEP elnyomásnál jobban fog fogyni a benzin, így lehet meglepetésként éri majd a kedves játékost a dolog, ha egész meccs alatt nyomja a WEP gombot mint süket a csengőt :)
  • Pluskast
    Ez a 163-ra vonatkozik:)
  • Conqvistador
    Sorry.

Egyébként meg azért lesz a gépek többségénél indiferens mert arcadeba 30perc többnyire az időlimit. Eddig nem volt oylan gépem ami 30perc alatt kifogyna benzinből. Sokszor én teszem vissza 20percre hátha kevesebb a teher és gyorsabb a gép :D
  • Pluskast
    Itt. 109-es hozzászólást nézd.
  • bgabor
    Érdemes lenne figyelmesebben olvasnod, mert nem ezt írta.
    Azt írta, hogy a benzin is valósághűen fog fogyni minden gépnél. Egy Me-163nál ez csak hatperces repülést jelent teli tankal, egy bombázónál sok órásat. Használjuk már az eszünket, kérem, mielőtt beszélünk, miért repülhetne csak hat percig egy bombázó?
  • bgabor
    Link esetleg?
  • bgabor
    Nekem nincs prémium catalinám. A nem prémium verzió meg Bf109E3-ak ellen is megy, tegnap próbáltam.
  • Conqvistador
    milyen 6 perces benzin limit vazze?
    Egy rendes bombázóval 6perc kb a célt elérni a térkép másik oldalára :D
  • Pluskast
    Ja és azt írták, hogy a gépek nagy részének lejjebb vitték a javítási költségeit.
  • Pluskast
    Hm most olvastam az 1.29 változtatásait. Nagyon érdekes dolgok vannak benne. Többek között pl a javítási költség az általános rangod szintjétől fog függeni (ha jól vettem ki). Rengeteg minden meg fog változni. Me-163 tulajoknak hír. Arcade Battle módba is berakják a 6 perces benya limitet. Egyébként minden gép típusnál is be fogják rakni. Szóval ezentúl a benzinre is oda kell majd figyelni:)
  • bgabor
    Egyikkel se mennétek sokra, mert mindkettő fegyvertelen kísérleti gép, ami még felszállni se képes magától.
    Egyik sem kifutópályáról indult repülni ugyanis.
  • bgabor
    Ehm, az X-4 volt az egyetlen, és az se látott soha harcot, leginkább kísérleti cucc volt.
  • CptYossarian
    Remek erre a célra a Camtasia Recorder, Camtasia Studio-ban.
  • Coral Springs
    Felvettelek barátnak én is. Hétvégén sűrűbben játszok, hétköznap pedig ha van időm a meló mellett akkor délután.
  • Siskafinuccsi86
    Valaki Tudna Segíteni,hogy milyen Progival tudnék In-Game Videót csinálni?Mert a Fraps nem akar üzemelni:S.Danke sör
  • Susarc
    igen mondjuk a tied továbbfejlesztett farm! ma megtesztelem:D
  • Dragunow
    Legközelebb ne lépj ki catalinával domination mapról mert ott van a legjobb lóvé.