38447
-
#6631 Jó kérdés. Tudja a fene. Számomra mondjuk az ebben az érdekes, hogy gyakorlatilag majd mindig ki kellene fizetned a 40 rugó javítási költséget mert azért valljuk be, hogy elég nehézkes lesz leszállni vele azokon a pályákon ahol van reptér. Persze ez is lehet, hogy leviszik ennek is a javítási költségét jó alacsonyra :) Bár ezt nem hiszem. Majd meglátjuk, hogy valóban be lesz vezetve vagy sem. -
#6630 A Fritz X egy bevetett irányított bomba vagy rakéta. Nem csak az X4 volt a németeknél. -
lammaer #6629 Ne aggódj, biztos lesz majd prémium üzemanyag amivel tovább lehet a levegőben maradni.... :)
Láttunk már oroszokat f2p játékot fejleszteni :D -
vajakos21 #6628 legszebb mikor német oldalròl indulva még a partot se éri el a fél csapat.Fel se kell szállni
Vagy kérdezik hogy indul a g3p. Press i. Hálálkodás majd kiírás hogy összetört -
#6627 Akit érdekel. Itt egy angol nyelvű összefoglaló, hogy mi lesz az 1.29-ben
-
Glo #6626 Na végre bevezetik azt is, hogy HB-t meg FRB-t ne játszhasson olyan aki nem tud fel meg leszállni. Meg kell csinálniuk a Tutorialt. -
Para1 #6625 Megbaszatom az összes orosz kis köcsög fejlesztőt a saját anyúkája hátán ha ez igaz!!!!!!!!!!!!!! -
Dragunow #6624 Rendszeres Komet használóként feltenném a kérdést, hogy pl Porton hova szállsz le Komettel tankolni? Anyahajóra? Vicces. Vagy pl Lonely szigeten.
Azért vannak dolgok amiket nem kell komolyan venni.
Ha bevezetnék Kometnek a 6 perces fuel limitet mehetne a kukába -
gstup #6623 LoL. -
Glo #6622 Cargo ships lost 127 mm guns that were given to them by mistake""
Azannya :D -
Glo #6621 De, ha eljutsz a bázisig 40%-on vitorlázgatva. De jellemzően vad légiharc közben, 0 méteren, 40km-re a bázistól (a 3 közül csak 1 lehet opcionális) szokott elfogyni.. -
#6620 Leszállás és tankolás nem opció vele? -
vajakos21 #6619 FRB-ben könnyedén kifogy.Járörözés közben repül az idõ.Aztán már csak az látszik,hogy 2 perc van hátra.( persze mikor legmesszebb van a bázis) Igaz mostanában az ellen aaa megoldja ezt a gondom. -
bgabor #6618 Hát azért van ahol problémás, japánoknak például nincs más jete a Shushui-on kívül. Tehát arcadeban is hat perc repülés vele, aztán mehetsz a propelleresekkel. -
csonttika72 #6617 Nekem FRB-n egyszer elkezdett fogyni a benya, majd levettem a gázt és vitorlázás közben nem jelezte a fogyást, úgyhogy ott már megoldották ezt, nem hinném hogy arcade-ban viszont nagy jelentősége lenne, nem sokan repkednek egy géppel, ha csak nem noob halmaz az ellenfél. -
Conqvistador #6616 A Szuhoj T50 et kifelejtetted :D
Na az picit OP lenne :D -
Tigristank88 #6615 A németeknél lesz Hermann Göring kitüntetés? -
bgabor #6614 Szerintem menj vissza a World of Tanks topikba, ha trollkodni akarsz, annak a játéknak a szintje meg a siemkák jobban illenek hozzád. -
#6613 Jaj Ambrus menj már innen! -
Tigristank88 #6612 Léghajók mikor jönnek? -
#6611 Amikor F-22-es vadászgépek....... -
Tigristank88 #6610 Helikopterek mikor lesznek? -
Conqvistador #6609 Hát én gyakran használom. :D
Amit viszont még el tudnék képzelni, pl az üzemanyag kijelzés mellett, hogy lenne egy kis kijelző ami az aktuális G gyorsulást mutatná.
Mint pl forma 1 ben. Vagy csak simán az értéket vagy ha van rá affinitásuk akkor körkörösen hogy pl elrántod a kormányt akkor pl északnyugati irányban mondjuk 8G a gyorsulás.
-
#6608 Igen bár én elképzelhetőnek tartok egy olyat, hogy egy esetleges WEP elnyomásnál jobban fog fogyni a benzin, így lehet meglepetésként éri majd a kedves játékost a dolog, ha egész meccs alatt nyomja a WEP gombot mint süket a csengőt :) -
#6607 Ez a 163-ra vonatkozik:) -
Conqvistador #6606 Sorry.
Egyébként meg azért lesz a gépek többségénél indiferens mert arcadeba 30perc többnyire az időlimit. Eddig nem volt oylan gépem ami 30perc alatt kifogyna benzinből. Sokszor én teszem vissza 20percre hátha kevesebb a teher és gyorsabb a gép :D -
#6605 Itt. 109-es hozzászólást nézd. -
bgabor #6604 Érdemes lenne figyelmesebben olvasnod, mert nem ezt írta.
Azt írta, hogy a benzin is valósághűen fog fogyni minden gépnél. Egy Me-163nál ez csak hatperces repülést jelent teli tankal, egy bombázónál sok órásat. Használjuk már az eszünket, kérem, mielőtt beszélünk, miért repülhetne csak hat percig egy bombázó? -
bgabor #6603 Link esetleg? -
bgabor #6602 Nekem nincs prémium catalinám. A nem prémium verzió meg Bf109E3-ak ellen is megy, tegnap próbáltam. -
Conqvistador #6601 milyen 6 perces benzin limit vazze?
Egy rendes bombázóval 6perc kb a célt elérni a térkép másik oldalára :D -
#6600 Ja és azt írták, hogy a gépek nagy részének lejjebb vitték a javítási költségeit. -
#6599 Hm most olvastam az 1.29 változtatásait. Nagyon érdekes dolgok vannak benne. Többek között pl a javítási költség az általános rangod szintjétől fog függeni (ha jól vettem ki). Rengeteg minden meg fog változni. Me-163 tulajoknak hír. Arcade Battle módba is berakják a 6 perces benya limitet. Egyébként minden gép típusnál is be fogják rakni. Szóval ezentúl a benzinre is oda kell majd figyelni:) -
bgabor #6598 Egyikkel se mennétek sokra, mert mindkettő fegyvertelen kísérleti gép, ami még felszállni se képes magától.
Egyik sem kifutópályáról indult repülni ugyanis. -
bgabor #6597 Ehm, az X-4 volt az egyetlen, és az se látott soha harcot, leginkább kísérleti cucc volt. -
CptYossarian #6596 Remek erre a célra a Camtasia Recorder, Camtasia Studio-ban. -
Coral Springs #6595 Felvettelek barátnak én is. Hétvégén sűrűbben játszok, hétköznap pedig ha van időm a meló mellett akkor délután. -
Siskafinuccsi86 #6594 Valaki Tudna Segíteni,hogy milyen Progival tudnék In-Game Videót csinálni?Mert a Fraps nem akar üzemelni:S.Danke sör -
Susarc #6593 igen mondjuk a tied továbbfejlesztett farm! ma megtesztelem:D -
Dragunow #6592 Legközelebb ne lépj ki catalinával domination mapról mert ott van a legjobb lóvé.