38447
-
Conqvistador #7151 Hát most éreztem nagyon először, hogy tönkrevágták a játékot.
Ez msot nagyon betalált ahogy mondani szokás.
22 földi célpont kilőve vesztes állás 3480lion. Ez még hagyján.
T3as tier. Catalina légvédelem 1 lövssel szétvitte a szárnyát.
Su3as 1 lövéssel kettészedte az AAA mikro rárepültem. Su2es 2 lövésből leesett. A Lagg3ast is a légvédelem szedte le. Vicc kategória.
Vagy a gépeket nerfelték rohadtul avyg a légvédelem lett expert.
Így élvezhetetlen a játék. -
twi452 #7150 Kipróbáltam ezt a pici He 112-őt historical-ban így hogy nem pakol össze nagy dögökkel.
Jó kis gép ez de úgy megrudizott a saját légvédelem miközben kergettem a su-2est, hogy az nem igaz :( Egymás után háromszor telibevert a harmadikra szét is robbantam :)
Úgyhogy így üldözzetek légvédelem mellett gépeket.. nem válogatnak :D
-
Slewy #7149 Kivétel az A20G, ami Attacker de van bomber nézet is. -
bgabor #7148 Peshkával igen, mert bomber besorolású, az ugyanolyan funkciójú bombás 410-el nem, mert az attacker... -
Cimbi #7147 Nem mellékesen szerintem a joyt is jobban kezeli mnt előtte. -
twi452 #7146 Dehogynem lehet. Bombázónézetből pl tökéletesen :) -
Conqvistador #7145 Egyébként ha nem szándékozik az ember T10 felett játszani akkor elég a jelenlegi lion is a fentartása vásárlásra és az Xp is másodlagos ha nem akartok jeteket mindneáron :D
Bár egy picit jobban díjazhatnák a dolgokat de ez sem tragédia még. -
Conqvistador #7144 Peskával nem lehet vízszintből bombázni? -
gstup #7143 Ha ez tényleg így van,akkor már megérte ez a patch! Köszönöm a válaszod. -
Cimbi #7142 Jóval erősebb:)
-
bgabor #7141 Azt is említsük meg hogy a gyorsbombázóknál (410, Pe2) most már csak zuhanóbombázásnál jelenik meg a célkereszt. Sokkal nehézkesebb bombázás, sokkal kissebb rewardok, elszaladt árak, és alig jön a pénz. Igen, mondhatjuk hogy átestek a ló túlsó oldaára. :D -
Slewy #7140 háááát, ha ez így fog menni. Mielőtt valaki beszólna, hogy sírok, nem. Megállapítok. D520 (prém) kilövök egy gépet, fasza, kírja, hogy 2250 lion. A meccs végén megnézem, hogy mennyit kaptam érte. 1510. Prémium accounttal. Első meccs, rossz benyomás. Majd meglátjuk de tartok tőle, hogy pénzéhes brigád lesz nagyon ez is :S -
gstup #7139 Engem egy dolog érdekelne.Arra az 1-2 órára amire néha felkúszok,nem igazán érdekel a rengeteg reward xp és lion.Viszont valaki említette hogy jobb lett az mg 151.Ezt más is tapasztalta? -
cool 75 #7138 Nos, ha ez a lion rendszer tévedés akkor, o.k, majd javítják.
Viszont ha marad, akkor lehet venni, valódi píízéé. Ebben az esetben rosszabbak a WG-nél! -
vass17 #7137 Én is úgy látom, hogy 10 szintben maximálták a nem fizetős játékosoknak, az átlagnak, hihetetlen utána mekkora ugrás van.
3 db 500kg-os bomba kell már egy Destroyernek és kb fele annyit ad érte, mint korábban. Tény, hogy utóbbi időben nagyon gyorsak lettek a ground attack csaták, de így meg soha nem lesz végük, az előbbi csata elhúzódott, míg a mi csapatunk el nem fogyott és mégcsak közel sem volt egyik csapat sem ahhoz, hogy elfogyjanak a földi célok... Kicsit átestek a ló túloldalára, egy idő után már nem sokan fognak bombázni, már nem sok értelmét látom ilyen rewardok mellett, főleg hogy nehezebb is lett. -
Glo #7136 Jah, oroszéknál beosztással kell lövöldözni HB-n az tuti :) -
Conqvistador #7135 Éppen ezért kérdeztem tőletek T9-T10 fölött van e értelme a játéknak?
Jó max 1 nemzettel aminek úgyis nő az xpje ha sokáig játszol :D
De e fölött már a gép is drága a javítás is a crew is vagyon és tuti az ellenfél is erősebb ergo jóval kevesebb lesz sikerélmény is ha egy pro orosz vagy eu-s max crewre kihúzott prémes joystickes szuperkocka kilő az első 3 percbe :D
A HB tényleg mókás viszont :D Bementem Yak9T vel tíz fős squad, nálunk 2 yak9t 2 yak3 a többi t1es játékos. Az ellenfélnél is volt pár alacsony egyet ki is lőttem hihi de nagyon ahmar elfogytak a töltények :D -
Ry0K3N #7134 Eddig meg azért ment a sírás hogy jajj milyen nehéz fentartani a magas szintű gépeket mert nem lehet farmolni a piciket -
oxxi #7133 Sosem lesz olyan játék ami mindenkinek megfelel, és tökéletes lesz, arra hogy az ember kicsit levezesse a napi fáradalmakat és játsszon egy kicsit.Szerintem ez tökéletes(ezzel a patchel) hogy ne kelljen javításra várni hogy ne minuszolj, és lehet hogy kevés a reward, de 100x élvezhetőbb mint a wot. Nincs is értelme összehasonlítani a kettőt. -
#7132 Ne picsogj már:) -
bgabor #7131 Engem az érdekelne egyébként, hogy event van e vagy mi a fene most.
Mert ha tényleg egymillába kerül majd egy 11-es szintű gép ilyen alacsony bevételek mellett, akkor az nagyon komoly ütés lesz. -
#7130 Na most meg már itt a noobozás... el is érted a WoT-os szintet. -
Glo #7129 Majd alkalomadtán ejtünk érted egy búcsúkönnyet ;)
Adios :) -
bgabor #7128 Ha nagy lesz a felzúdulás, majd változtatnak. Értjük amit mondasz, és igazad van. De elég lesz a hisztizésből már. -
Glo #7127 Nem kell azt írni, de kussolni is lehet, mert a rinyálás tuti nem viszi előre a dolgot, max minket idegesít.. -
#7126 Na mentem is a szokásos segghülye SG-s színvonalból majd felébredsz mi is történik éppen aztán picsoghatsz magadban szerencsétlen noob.... -
#7125 Látom a szövegértelmezés nem az erősséged. :) -
#7124 Te segghülye vagy:)
Kijön egy patch ami tönkre vágja a játékot és ha a kis kedven játékodra negatívat mer írni valaki az picsogás:DDDDDDDDDDDDD
Grat:))))
Akkor írjuk azt hogy éljen éljen milyen jó lett hogy mindenért a harmadát kapom jobban bünteti a vereséget de ez milyen jó nekünk:DDDD
-
Slewy #7123 max repair cost lett és jóval kevesebb, azt látom... ez eddig szimpatikus -
#7122 Nincs ebben semmi trollkodás , erre nem nagyon lehet mást reagálni. Az ilyen picsogásra szerintem kb senki sem kíváncsi.
Ugyan ez ment/megy WoT-ban , köszi de bőven elég volt.
Egyébként szerintem célszerűbb lenne az észrevételeket összegyűjteni és valaki aki aktív a hivatalos fórumon posztolhatná oda.
Ezzel szerintem többre mennénk. ;) -
#7121 Jaj valaki negatív kritikával illette a kis kedvencedet? nem baj erőlködj vele:) -
bgabor #7120 Na de HB-t alig játszik valaki. -
#7119 Grat nektek!! értelmezni kellene amit írok és nem trollkodni... -
Glo #7118 Abban eddig is 2 volt. A Krím félszigeti, meg a másik ahol középen vannak az ágyú állások és a light tankok kolbászolnak össze-vissza. -
twi452 #7117 17k exp :)
Lehet, hogy manuálisan váltottak hb térképet de most másikon megyek mint eddig ugyanúgy orosz német
vagy ebbe is raktak most forgást :) -
#7116 Akkor hajrá ! -
Glo #7115 Mi akadályoz meg? ;) -
#7114 Engem az uninstall felé:) -
Glo #7113 "Viszont 16 puha földi célpontért kaptam 6200 lion-t a következő körben :D"
És mennyi Xp-t? -
#7112 Reptér foglalás 250 xp 350 lion :DDDDDDDDD