War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://kepkezelo.com/images/zsqa0954pswai2566f.jpg
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
A poszt idõpontjából látszik mikori, nem túl friss, azóta sok minden változott (rewardok, ahogy jogosan említetted Jeff), de a többi sztem megállja a helyét.
Amúgy is ebben a játékban a siker felét az teszi ki hogy folyamatosan tudod mi történik körülötted, mert nézelõdsz C gombal meg vizslatod a minimapot.
He-111 amúgy is nehezen emelkedik.
Egyébként legjobban úgy lehet keresni ha minden nemzetet tolod. Ki kell venni a hangárban az autó repairt (bal alul van a hangárban) és minden nemzetet addig repülni amíg elfogy az összes gép. Mire végigérsz rajtuk a legelõször kilõtt gép ingyen meg lesz javítva kivéve persze ez csak kis tierre érvényes mert a nagyobb madarak ingyenes javítási ideje akár 1 hetet is igénybe vehet.
Minden gépnek megvan, hogy mennyi idõ alatt javul meg ingyen ezt befolyásolni tudod a repair rankkal(legalább akkora legyen mint a gép szintje) és repair speedel ami befolyásolja a reptéren való javítás gyorsaságát is.
Ha valaki nagyon egy nemzetre akar fókuszálni akkor most az orosz a legerõsebb nemzet mióta a spiteket lelassították. Ne tévesszen meg senkit az, hogy papíron alul fegyverezettnek tûnnek valójában nagyon könnyen lelõnek bármilyen gépet. Most szinte mindenki velük repül és a bombázóik is nagyon erõsek ha valaki a bombázást szereti akkor érdemes egy próbát tenni mert némely orosz bombázó úgy fordul mint egy vadász, olcsó a javításuk és ahhoz képest nagy bombaterhet tudnak vinni.
Vannak benne új, eddig ismeretlen dolgok.
A bomber meg egyértelmû, nagy magasság, nagy bombateher, védõ lövészek..
Vannak még a heavy fighter típusú repcsik, mint pl a Me410, Blenheim, amik kimondottan bomberek elfogására vannak, vagy földi célokat gépágyúval kiszedegetni. Ezeknek nincs bombájuk, max rakétájuk, viszont a tûzerejük egy attacker gépével vetekszik, ami egy bomber leszedésénél nagyobb esélyt jelent (lásd egy F4-es meszához képest egy 410-esnek sokszor annyi 20mm-ese van, mind csõben mind lõszerben).
Mondjuk ezeknek az értelmét ne keresd pl Arcade-ban, ahol az F4-es meszámat egy korai il2 úgy utóléri h csak úgy füstöl, köszönhetõen a butított repülési modellnek 😊
Ja, ha keresni akarsz akkor a fighter-ekre gyúrj, mert egy repcsi lelövése 2-3000 kredit, egy földi célé meg 90..
más: én tegnap nyomtam pár kört a játékkal, és lenne pár kérdésem. mi a különbség mondjuk egy fighter meg egy attacker gép között? orosz fighterral nyomom, ezzel van értelme földi célpontokat lövöldözni, vagy inkább az enemy repülõket? nyilván van, csak valahogy nehezebbenek tûnik mint egy bomberral mondjuk.
Nem kevés szenvedés mire az ember beleülhet a következõbe (CR-42). Ez is papír, gyenge fegyverzetû de legalább gyorsabb.
Az orosz ehhez képest sétagalopp volt.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
majd belehúzok, köszi a tanácsot... wot után fura ez a game nagyon :S
Ha megtanulsz jól bombázni, dõlni fog az XP és a kredit, és akkor már lesz háttered a vadászgépezést elsajátítani.
game-ben még kezdõ vagyok, megyeget viszonylag, de egy sinle missziónál el akadtam :S
amikor Stuka-val kell menni britt szállító hajókat kiszedni, és elõtte jön pár angol gép is.... (hurracane-ok asszem.) ezzel a résszel nincs is gond.... de a hajókat nem bírom kiszedni 😄 valaki valami ötlet? 😊
Az Arcade az alap vérpistis, egérrel, elétartás jelzõvel, full alap repmodellel, cockpit nélküli ökörködéssel, nagy repülés segítéssel (lezuhanni lehetetlen, ha nem repülsz neki a földnek), légi újrafegyverzés, annyi élet ahény repcsid az adott nemzettel van.
A Historical Battle már komolyabb: érzékenyebb repmodell, 1 élet, felszállás mission elején, utántöltés csak leszálláskor, van szél, van dugóhúzó és átesés, de itt is lehet cockpit nélkül repülni, a gépeket/földi célokat itt is kis pöttyel jelzi h saját/ellenség, egérrel úgy ahogy irányítható.
A Full real battle: ez az igazi szimulátor, csak joy-al lehet menni, a cockpit-ot nem lehet leszedni, a célokat nem mutatja h saját/ellenség, fullos repmodell.
Igazából én a HB-t szeretem (sörben is), kicsivel jobb a reward mint az Arcade-ban, ezt még elfogadható mennyiségû ember játssza, nincs olyan hosszú várakozás mint FRB-ben.
Próbáld ki mindet, egérrel elsõre az Arcade nagy élmény, fõleg az alap gépekkel, ott még az MM is mûködik úgy-ahogy 😊
Szal gondolhatod 😊
AMúgy megint lesz dual xp event, január 8. 21:00-tól 9-én 21:00-ig, Moszkvai idõ szerint.
Egységes magyar "repülõszázad" van?
Üdv,
G