War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
A valóságban elégé el lehetett cseszni így egy gépet. Lásd: P-47, késõi Meszák. Egy "tiszta" vadászgép szétlövi, míg a földi célok ellen nem jelent jelentõs veszélyt.
#968 ,Kordha: Mivel ezek nem lézerágyuk, ezért idõ kell míg megteszik a lövedékek a távolságot. Annyi idõ alatt simán elvándorol a célpont. Ezt még meg lehetne cifrázni a ballisztikával is.
Nyomom itt a sima arcade csatákat körönként pár 1000 creditért.... megyek egy light-os historicalt és +30k credit 😄
Ugyanakkor azonos kaliberen belül is vannak különbségek, például 20mm-es en belül az angol Hispano erõsebb mint az összes többi, de kevéske lõszer van hozzá. Az orosz 20mm-es Shvak minden szinten elég jól megálja a helyét. Németeknél/japánoknál pedig van egy gyengébb és egy erõsebb 20mm-es gépágyú, érezhetõ különbséggel.
A lényeg hogy itt a játékban a fegyverek kalibere és száma nem akkora tényezõ, mint azt elsõ látásra gondolná az ember, a legtöbb géppel lehet jól és hatékonyan repülni fegyverzettõl függetlenül.
De ne aggódj, a Bf-109-esek és késõbb az FW-190esek jó vadászgépek. Kétmotoros vadászgépekbõl is szépeket tudnak felmutatni, a Me-410ek komoly ellenfelei a bombázóknak. Mire megjelenik a játék, sugárhajtású típusokból is legalább ötöt fognak majd tudni felmutatni.
Itt nincs olyan skill mont a WoT-ban, hogy a crew level-tõl függ a mozgékonyság meg a célzás.
http://szavazo.net/showpoll.php?id=80208&type=link
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
Egyébként van olyan pilóta skill (a G-terhelés elviselésén kívül) ami segíti a repülést? A gyorsulás és emelkedõ képesség jobb kihasználását? Ellenfélként sokkal mozgékonyabbnak tûntek például a már emlegetett Su-2-esek, mint velük repülve.
aztán a 20mm cannon a he112-nél már üt eléggé, ezért is van belõle 1 db
a nagyobb tier gépeknél meg ott a 20mm-bõl van legalább 2, aztán megjelenik a 30mm és így tovább... szal a lényeg,hogy a 10 órás játéktapasztalatomból azt tudom mondani,hogy 7-12 mm MG-kkel sokra nem megyünk, bár érdekes, mert engem simán leszednek vele 😄 no sebaj
Plusz a profik nem folyamatosan lõnek, ha hátulról közelítenek egy egymotoros vadászgépre, csak közelrõl. Így egyrészt biztos a találat, másrészt nem futsz ki a lõszerbõl, harmadrészt nem riasztod meg a célpontot, amíg nem vagy tüzelõ helyzetben.
Ezért tûnik úgy, hogy egy lövésbõl leszednek.
Aranyszabály még, hogy bombázó mögé nem állunk be hátulról lövöldözni, egyrészt mert onnan a legnehezebb leszedni, másrészt mert durva védõfegyverzetük lehet. Pl: A japó bombázó-hidroplánnak, a H6K-nak egy 20mm-es gépágyúja és több géppuskája néz hátrafelé. A bombázók támadására vannak egyébként a rakéták egyes gépeken.
hát már van 8 gép pityus spitfire-em, majd meglesem azzal, hogy megy 😄
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
hogy van az, hogy ha én szedek ki valakit akkor az esetek 90%-ban úgy meg kell szórnom skulóval a repcsit mint állat!
de ha engem szednek ki akkor az esetek 90%-ban pár lövés és nekem annyi :S
vmit rosszul csinálok? ugye itt nincs többféle lõszer mint wot-ban? 😄
Nem rossz ötlet a bombázót második vonalban behozni a túlélés szempontjából, de azt azért el kell mondani, hogy igazán durvákat harapni beléjük az elsõ öt percben lehet, amikor még tele van a pálya sok, szorosan együtt lévõ földi célpontal. Aki késõbb jön be a bombázóval, annak már csak a szerény maradék jut, és bizony 5 csatánként földi killért nem éri meg bombázózni.
Bombákból egyébként a minél nagyobb, annál jobb elv érvényesül, mert a durvábbaknak óriási területsebzésük van. Többre mész egy 1000 kilóssal mint négy 250 kilóssal. Pl: Teherautókonvoj közepébe belevágsz egy 1000 kilóst, az egész konvojt kiütöd vele. Az angol és amerikai gépek egyébként fontban (lb) mérik a bombáikat, kábé a felével lehet számolni, tehát egy 1000 fontos bomba az 500 kiló, egy 500 fontos az 250 kiló, stb.
amúgy mindegyik bombázónak más méteren van a bombázó célkeresztje? mert nekem most van egy alap c4-esem németeknél, de 500 méternél jelenik meg a célkereszt és nincs nézet sem, amirõl fentebrõl tudnék célozni.
engem mindig leszednek, ha lelövök 2 gépet akkor már nagy siker van, most a h112-vel nyomom, aminek 20mm cannon-ja van, de az irányíthatósága egy rakat sz.r.
valamit biztos rosszul csinálok, mert hiába lövök oda ahova a célkereszt mutatja, alig talál pár lövedék. arról nem beszélve,hogy vettem egy gépet, T4-es, aztán 7mm ágyúja van, azzal mit csináljak ?:S ....