War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A skulót akkor látod mikor már kezd kifogyni, a sebesség jelzõ alatt mutatja pirossal mikor lõsz. Újratölteni lehet a holtidõben is, a Z gomb asszem az alapértelmezett.

Az xp/lion szerzésnél sokat számít, h épp nyertetek-e, van rá valami szorzó de pontosan nem tudom mennyi.

Az AA elég komoly, de érdemes velük szórakozni, mert vagy akkor van vége a körnek ha minden földi célt kilõttetek és elfogy a fenti piros csík, vagy ha valakinek elfogyott az összes gépe.

A javítás majd akkor lesz fontos ha magasabb tierû és drágábban javítható gépeid lesznek, az elején mehet minden a levesbe, ilyen 100 lionért nem érdemes ezzel küzdeni. Ha megsérülsz akkor baloldalt lent mutatja elõbb pirossal a sérült részt, aztán az elkezd villogni, végül kinyiffan pl a motor, de a szárny nem szakad le, csak romlanak a repülési tulajdonságok erõsen. Én már szálltam le mezõre ellõtt motor és szárny miatt, ami nem tudta a vasat a levegõben tartani 😊

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Újratölteni a "Z"-vel lehet. Az engem is érdekelne hogy ki lehet e íratni hogy mennyi skuló van még
Számít az hogy gyõzelem v vereség, szerintem itt is 2x-es szorzó van.
Leszállni 1 alkalommal mindenképpen érdemes mert elsõ alkalommal kaptam érte 2000xp-t jutalomként. Am nem szoktam erõltetni. Max ha a közelben van a reptér és nem akarom elveszíteni a jó kis gépem.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

No, még egy-két technikai kérdés:

-1-
Gondolom a légi utántöltés miatt 😊, az hogy mennyi lõszer van beírva az csak annyit jelent hogy két töltés közt mennyi ideig tudom nyomni a bal gombot kill reményében.

- lehet látni azt hogy mennyi skuló van még hátra ebbõl a "tárból"?
- esetleg lehet forceolni mondjuk az újratöltést miután lekapok valakit és tudom hogy van idõm betárazni (éppen megyek fel az égbe a következõ áldozatot keresve)

-2-
Számít az XP meg credit szempontjából hogy nyerünk vagy vesztünk (úgy tûnik mintha nem, ez mondjuk jó hír lenne)

-3-
Több játékmódban írja ugye a gép hogy lõjuk a földi célppontokat, de az AA igen erõsnek tûnik, ráadásul 30Xp darabonként nem sok, tehát elég macerásnak tûnik így az elején és nem is éri meg. Van értelme T1-T2ben ezzel foglalkozni, vagy várjak amíg lesznek majd bombázók akik a magasból intézik ezt rizikó nélkül..?

-4-
Szintén játékbeli tipp, hogy vissza lehet menni javítani a reptérre. Itt az elején ezt se látom hasznosnak, egyrészt nem látok damage indikátort, másrészt akár fullról is van hogy lelõnek egysorozattal, tehát azt se tudom mikor kéne visszamenni, plusz 3-4 percet repülni nem tûnik kifizetõdõnek. Ez is majd magasabb szinteken nyer értelmet?

kösz megoldódott. Gmail-os email-re nem küldte de citromail-re megjött rögtön a pass
Azért ez csúnya inbalance, ilyenért a WG-t már meg szoktuk feszíteni.

Elég triviális hogy 2 ágyú az pont fele a 4nek 😊

Nézd meg az adott levelesládádban, nem bújt e meg az a levél amit küldenek a jelszóval. Esetleg nézz körül a spam könyvtárban, hátha vmi filter elkapta.

Igazából ez a légiharcosdi nekem kicsit "kill stealer, hátbalövöm a tömegben aki épp el van foglalvaa másikkal" jellegû dolog, és nem annyira szimpi mint a tankosdi ahol azért ugye egymással szemben állunk.

Itt meg rájöttem, azt kell nézni ki van elfoglalva a másikkal (urambocsá, kicsit késõbb belépni a csatába mondjuk 1 perccel mint a többség, ami nem nehéz mert közben amig tölt fórumozok), és azt lelõni aki ugye éppen a harc hevében van elfoglalva mással.

Jó esetben még bonusz XP is jön, mert megmentettem a havert akit egyébként én hagytam hogy nyúlként szaladjon hogy én vadászhassak 😊

Tudom a légiharc jellege miatt ilyen, tehát ez nem kritika a játékkal szemben 😄

Sziasztok! Segítsetek plz, hogyan tudok beregisztrálni a játékba? Tudom alap kéne legyen de mikor a hivatalos oldalon ráklikkelek a "creat a new acc"-ra és kitöltöm a regisztrációt hiába adom meg az email címem nem kapok belépõ pass-t. Kér egy nicname-et meg egy email címet. kitöltök mindent aztán rányomok a play for free-re és ezt kapom
Specified email is already is registered
The e-mail you've entered is already registered at WarThunder.com or YUPLAY.COM. To join the Global beta test you simply need to login to the existing account.
Email nem jön.
Help plz
Ha jót akartok magatoknak és pénz kell akkor szedjétek ki az összes magas gépet a csatasorból és passzoljátok be a Reserve meg 1-es tierû orosz gépet (I-153), aztán hadd szóljon az Arcade egerezés. Az orosz alapgép tényleg elég OP.

"tier"3ig nem olyan nagy szám a game.... de 3-4tõl aztán nagyon bedurvul a game 😄
ne adjad fel 😊)) megéri
Ja, nem tettem hozzá hogy nekem azok alapból ott voltak. Pl angoloknál Hurricane, ruszkiknál Rata stb.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Még jó hogy én már réges rég be vagyok regelve, így mindenhol áll a garázsban valami T2 gép amivel tûrhetõen lehetett tolni. Am ja, a kezdõ német gépek nagyon bóvlik, iszonyat szenvedés velük tolni a ruszki v angol ághoz képest.

Engem épp ebben a pillanatban 😄

Na, addig tömjéneztétek, megnéztem én is, bár egyelõre nem vagyok rákattanva (de kiváncsi voltam a technológiára) 😊

Egygyors kérdés: a reserve gépeknél jól érzem, hogy az orosz I15 OP-b mint a német HE51, egyszerûen azért mert õ négy géppuskás, míga német noobrepülõnek csak 2 van?

Vagy csak véletlen az hogy némettel úgy érzem sokáig kell pötyögtetni az ellent, az orosz meg olyan mintha fûnyíróval mennék?

ez a Catalina ér valamit? Néztem hogy rámegy 4db majdnem 1 tonnás bumm-bumm 😄 az a gond hogy egyszerre 4 nemzetet nyomok és mindjárt mindegyiknél 5ös leszek.... jönnek a jobbnál jobb gépek sorba, csak kellene ezüst oroszlán 😄
Hogyne lehetne, ugyanúgy mint a WoTban, a launcher tetején, angolra.

Crokin
Launcherben felül ha jól rémlik.

Repatarurgyán

Mondjuk f*szább? 😄
Akkor jó, eddig erre nem is figyeltem. Eddig ha segíteni akartam egy társnak, odamentem az ellen mögé és szórtam skullót, azt nem néztem hogy barátot is érhet. De mondjuk ezért is jó az orosz szerver, nem értem ha engem szidnak 😄

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Torzonborz
átmentem orosz szerverre ahol megvolt az elsõ csatám...hát az elsõ 2 gépem igen gyorsan kikapták aztán a harmadikkal leszedtem 3 tankot és utána ütköztem csapattárssal 😄

egyébként át lehet állítani emberi nyelvre a klienst mert oroszt már nem vágom ( pedig tanultam annó vagy 4 évig 😞 ).

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

engem már szedett ki csapattársam 😄 szal van.... milyen lenne már FF nélkül 😄
van basszameg.
-4500 kredit a jutalom érte.
Volt,hogy elém mászott a barom..
Az elõbb úgy lõttem le 2 gépet is, hogy egy harmadikat kergettem és a mellé szálló töltények szedték le a másik kettõt 😄 Lehet hogy én vagyok tényleg ilyen piszok mázlista?
Egyébként friendly fire van a játékban? Mert az hallom hogy csapattársat találok el, de ez sebzi is õt?

Kerülöm is az AA zónát gondosan mindegy saját vagy ellenség ha vadásszal vok.😊
a legszebb mikor saját lõ le...
Engem még,3000-en is megzötyögtet a CatalinávaL basszus..
Su-2 nek szárnyat borotvált mint a huzat.
Hát lehet hogy akkor tényleg a szerencse kegyeltje vagyok, de még egyszer se szedett le. Pedig támadom õket Stukával, Bf110-zel meg Su-2-vel is, olyan alacsonyról hogy már a fákat stuccolom.

soha nem kapott ki téged az AA?
Baromi szerencsés lehetsz😊
Vagy nem mész alacsony támadásba.
Hát azért ez így egy színtéren elég necces lenne. A légvédelem itt se ér sokat, vadászgéppel esélytelen hogy lelõjenek, de még a bombázóból se lõttek ki egyszer se, pedig általában tök egyenesen és lassan repülök.
Attól meg hogy van légvédelmi tank nem nyugszom meg, mert ha feltételesen valami 400 effes simeka ül benn, akkor az nem túl nagy segítség 😛

Egy hajót bevállalnék simán. 😊
Rombolót pl.
Engem nem zavarna ha egy csatában mennének. Örömmel bombáznám ki õket 😊
(bár el nem tudom képzeli hogy mûködhetne és ki vállalná be a tankot/hajót)
Itt nem lesz arty, ez nem az ostoba Wargaming, hogy hagyja szétcseszni a játékélményt valami által.

Azert mert egy jatekon belul lesz tank,repulo,hajo az me'g nem azt jelenti, hogy egy csataba lehet majd menni kulonbozokkel. Nem is lenne sok ertelme ha azt nezzuk te most milyen konnyen dobod ki tankok, hajok.
De kurva jól megcsinálták amúgy. Ha több van egy helyen simán kiszednek ha nem manõverezel és nem zuhansz rájuk.
így is szoktam szídni HB-ban amikor 3 km-rõl megküld hátulról amikor igyekszek vissza a reptérre..😄
Jah, itt majd a légvédelem lesz az SPG, minden repcsis azt fogja szidni 😄

A vadászoktól nem kell tartanod 😊
Amúgy a valóságban is így volt.
Nameg az AA vigyáz rád majd. Elõször úgyis azokat szedik ki. Elég jól vannak lemodellezve.
Szerintem attól függ, hogy milyen tankal, nem? <#smile>

És akkor szerinted ki fog tankkal menni? Mert én biztos nem. Egy lövés lennék egy repülõnek, ami ellen még védekezni se tudok.

ha olyan lesz mint a repcsiknél,nem lesz gond. A HE-112-bõl egy lövéssel
leszedett a HK amikor hátulról mentem rá.
Várom a tankos részt😊 Remélem jó lesz😊. Remélem abban a különbözõ módok kimerülnek majd abban, hogy egy lövéssel halott vagy, vagy hp lesz mint a wotban.

&#8222;vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse&#8221;

Nah,nem az eu-n kell tolni 😊

Amúgy a wot elején is mindenki ment minden ellen.
Na, azért tegnap a reserve szintû gépemmel bevágott az F86 Sabre mellé... Igaz, eu szerver volt, de akkor is. A wot legalább nem tesz Loltrakit IS7 ellen, hacsak nem szakaszban indulnak a kis lámák.

&#8222;vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse&#8221;

Gratulalok hozza! 😉 (Ezt mennyi ido alatt sikerult vagy csatabol? 😮 Illetve prem, premgep vagy valtottal at szabad xp? Csak, hogy lassak realis esely h lehet makd 1x nekem is valami gep amit nem propeller hajt. 😊
Nem ugyanaz tényleg.De már most az elején jobbnak tûnik. Nem rak össze az orosz szerveren legyõzhetetlen gépekkel mint a wot csinálja pl. a grafika is jobb szerintem.😊
Na akkor mar majd lehet, de wotnak akkor is nagyon nagy tabora es evekre visszatekintu multja van, de hiddjetek en orulnek legjobban otthagynak sokan wargaminget. 😊
A WOWP-t igen. A WOT-ot meg ne akard osszehasonlitani WT-vel azert nem ugyan az.
Lesz majd ennek is tankos része, na akkor lesz nagy népvándorlás 😄

Hát szerintem veri a WOT-ot..
Ja, egyre több a tankozásba belefáradt ismerõs arc 😄.

?