War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az xp/lion szerzésnél sokat számít, h épp nyertetek-e, van rá valami szorzó de pontosan nem tudom mennyi.
Az AA elég komoly, de érdemes velük szórakozni, mert vagy akkor van vége a körnek ha minden földi célt kilõttetek és elfogy a fenti piros csík, vagy ha valakinek elfogyott az összes gépe.
A javítás majd akkor lesz fontos ha magasabb tierû és drágábban javítható gépeid lesznek, az elején mehet minden a levesbe, ilyen 100 lionért nem érdemes ezzel küzdeni. Ha megsérülsz akkor baloldalt lent mutatja elõbb pirossal a sérült részt, aztán az elkezd villogni, végül kinyiffan pl a motor, de a szárny nem szakad le, csak romlanak a repülési tulajdonságok erõsen. Én már szálltam le mezõre ellõtt motor és szárny miatt, ami nem tudta a vasat a levegõben tartani 😊
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Számít az hogy gyõzelem v vereség, szerintem itt is 2x-es szorzó van.
Leszállni 1 alkalommal mindenképpen érdemes mert elsõ alkalommal kaptam érte 2000xp-t jutalomként. Am nem szoktam erõltetni. Max ha a közelben van a reptér és nem akarom elveszíteni a jó kis gépem.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
-1-
Gondolom a légi utántöltés miatt 😊, az hogy mennyi lõszer van beírva az csak annyit jelent hogy két töltés közt mennyi ideig tudom nyomni a bal gombot kill reményében.
- lehet látni azt hogy mennyi skuló van még hátra ebbõl a "tárból"?
- esetleg lehet forceolni mondjuk az újratöltést miután lekapok valakit és tudom hogy van idõm betárazni (éppen megyek fel az égbe a következõ áldozatot keresve)
-2-
Számít az XP meg credit szempontjából hogy nyerünk vagy vesztünk (úgy tûnik mintha nem, ez mondjuk jó hír lenne)
-3-
Több játékmódban írja ugye a gép hogy lõjuk a földi célppontokat, de az AA igen erõsnek tûnik, ráadásul 30Xp darabonként nem sok, tehát elég macerásnak tûnik így az elején és nem is éri meg. Van értelme T1-T2ben ezzel foglalkozni, vagy várjak amíg lesznek majd bombázók akik a magasból intézik ezt rizikó nélkül..?
-4-
Szintén játékbeli tipp, hogy vissza lehet menni javítani a reptérre. Itt az elején ezt se látom hasznosnak, egyrészt nem látok damage indikátort, másrészt akár fullról is van hogy lelõnek egysorozattal, tehát azt se tudom mikor kéne visszamenni, plusz 3-4 percet repülni nem tûnik kifizetõdõnek. Ez is majd magasabb szinteken nyer értelmet?
Elég triviális hogy 2 ágyú az pont fele a 4nek 😊
Itt meg rájöttem, azt kell nézni ki van elfoglalva a másikkal (urambocsá, kicsit késõbb belépni a csatába mondjuk 1 perccel mint a többség, ami nem nehéz mert közben amig tölt fórumozok), és azt lelõni aki ugye éppen a harc hevében van elfoglalva mással.
Jó esetben még bonusz XP is jön, mert megmentettem a havert akit egyébként én hagytam hogy nyúlként szaladjon hogy én vadászhassak 😊
Tudom a légiharc jellege miatt ilyen, tehát ez nem kritika a játékkal szemben 😄
Specified email is already is registered
The e-mail you've entered is already registered at WarThunder.com or YUPLAY.COM. To join the Global beta test you simply need to login to the existing account.
Email nem jön.
Help plz
ne adjad fel 😊)) megéri
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Egygyors kérdés: a reserve gépeknél jól érzem, hogy az orosz I15 OP-b mint a német HE51, egyszerûen azért mert õ négy géppuskás, míga német noobrepülõnek csak 2 van?
Vagy csak véletlen az hogy némettel úgy érzem sokáig kell pötyögtetni az ellent, az orosz meg olyan mintha fûnyíróval mennék?
Akkor jó, eddig erre nem is figyeltem. Eddig ha segíteni akartam egy társnak, odamentem az ellen mögé és szórtam skullót, azt nem néztem hogy barátot is érhet. De mondjuk ezért is jó az orosz szerver, nem értem ha engem szidnak 😄
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
egyébként át lehet állítani emberi nyelvre a klienst mert oroszt már nem vágom ( pedig tanultam annó vagy 4 évig 😞 ).
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
-4500 kredit a jutalom érte.
Volt,hogy elém mászott a barom..
Egyébként friendly fire van a játékban? Mert az hallom hogy csapattársat találok el, de ez sebzi is õt?
Su-2 nek szárnyat borotvált mint a huzat.
Baromi szerencsés lehetsz😊
Vagy nem mész alacsony támadásba.
Attól meg hogy van légvédelmi tank nem nyugszom meg, mert ha feltételesen valami 400 effes simeka ül benn, akkor az nem túl nagy segítség 😛
Rombolót pl.
(bár el nem tudom képzeli hogy mûködhetne és ki vállalná be a tankot/hajót)
Amúgy a valóságban is így volt.
Nameg az AA vigyáz rád majd. Elõször úgyis azokat szedik ki. Elég jól vannak lemodellezve.
leszedett a HK amikor hátulról mentem rá.
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
Amúgy a wot elején is mindenki ment minden ellen.
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”