38447
-
#8551 De, fogod, és berakod másik slotra. a kiképzést újra ki kell fizetni, de csak annyit. -
sikora #8550 Sajnos pancser kezdőként egy pilótához vettem egy 1-es és egy 2-es szintű gépet. Nem lehet repülőt másik pilótához áttenni? -
rrally #8549 Azért most is leszedet 2x az AAA....
-
#8548 igen ez a helyes megfogalmazás de nem akartam senkit megzavarni a sok rövidítéssel -
vajakos21 #8547 Ezért viszek hazafelé löszert.Sikerült már B25 öt elkergetnem.Sajnos az aaa már nem az igazi.Régen nem repültél át 2 szer az ellen repterén és viszlát.Ném- orosz HB-n Vadászainkat "hazakisérte" 5 orosz gép.Eggyet se szedett le a légvédelem. -
CptYossarian #8546 Azért is mentem ma a japó Bf109-emmel és a Corsairrel HB-re.
Zero-k játszhatatlanok. :( -
stork13 #8545 Hát, jelen pillanatban HB-n a japán fél kicsit hanyagolandónak tűnik. Az orosz gép lövésze összevonja a szemöldökét és a rizspapírból készült géptest már lángra is kap.
E-4, P-40, Lagg-3 többszörösét is kibírja, míg a Hayabusha és Hien szétesik vagy felgyullad és kiég. :( -
stork13 #8544 Fogalmazzunk úgy, hogy az a GMT az már UTC. Mi CET (Közép-európai idő)-ben (UTC+1) vagyunk és holnaptól CEST (Közép-európai nyári idő) lesz, ami UTC+2. :D -
rrally #8543 HB-n mostanság Baserapinget játszok T3 I-16 ishrak-al leszedem a visszaérkező gépeket meg az összes AAA hoz 15000+ ropit köröként ha nyerünk.Nagyon élvezem az ellenség meg őrjöng és feltartom őket.géppuskával kiszedem a légvédelmet a leszállókat meg rakétával.Jó móka nagyon .( csak mert valaki irta hogy látta amint Két B-25ös leszedi a visszatérőket az új divat)kipróbáltam és elég vicces tud lenni..csak az a baj hogy egyedül néha kevés vagyok... ajánlom mindenkinek nem kell a tömegben kapkodni hanem gyugodtan játszani -
CptYossarian #8542 Jóvannakó' , legalább most már tudom, kösz. -
#8541 el vagy tévedve a gmt az egyezményes idő az állandó ahhoz nem nyúl senki, országa válogatja ki használ nyári időszámítást azaz ki állítja 1 órával előrébb az órát ergo ha mi gmt+1 be vagyunk és nyári időszámítást használunk akkor gmt+2 leszünk a gmt nem vándorol sehova, ha vetted volna a fáradtságot és rányomsz a linkre bölcsebb maradtál volna -
CptYossarian #8540 Mindig GMT+1 Magyarország. Mindig. Mert GMT-hez képest egy órával több, szóval a GMT vándorolhat amerre akar attól még nem lesz GMT+2. -
#8539 mert így találták ki az okosok:D nem tudom egyébként így jelölik, gmt hez képest gmt+2 be kerülünk, az angolok meg gmt+1 be ha ők is állítják de http://en.wikipedia.org/wiki/Central_European_Time itt többet megtudhatsz róla -
bgabor #8538 Jó hogy szólsz az óraátállításról, el is felejtettem, de miért kernénk GMT+2be? A Greenwich time nagy britanniában van, és ők is átállítják az óráikat. -
#8537 egyszerű, az első időszak európának kedvez a második amerikának és ne tessék elfelejteni az óraátállítást amivel gmt+2 be kerülünk tehát holnap 17:00-20:00 -
bgabor #8536 Jó ötlet, de nem tudom hogyan sikerült az április 1-ei három órás időszakot hajnalra rakni.
Úgy értelmezem, hogy ebben a két időintervallumon belól az első és az ötödik megnyert meccsed után kapsz 100-100 aranyast, két nap alatt összesen 400-at.
március 31: 16.00-19.00
április 1: hajnali 3.00-6.00
Érdekes. -
csonttika72 #8535 Maradj 2 km-en kívül a lgv-től, ne veszítsd el a türelmed, aki leszáll ill. felszáll valszeg jön visszafelé is, ha elsőre nem sikerülne elkapni valamelyiket. -
twi452 #8534 Engem beengedett de senki nem tud játszani kb. Azt írja, hogy 4 csata van és 400an várnak HB-n :)
A chat-en meg elszabadultak az állatok és mint a matrix-ban úgy folynak a szövegek :D
Szóval majd valamikor biztos lehet játszani de nem most :) -
Coral Springs #8533 Én többszöri próbálkozásra sem tudok belépni a játékba, azt írja hogy a szerver karbantartás alatt van. -
twi452 #8532 Ha ilyen lesz mint most akkor nem kell sokat kifizetniük a játékosoknak :D
több százan várnak a kiírás szerint és semmi sem történik percek óta xD -
vajakos21 #8531 lehet azért adtak intervallumot hogy teszteljék a szervert. Persze hétvégén nem leszek gépnél...Mint eventkor álltalában.Legközelebb szòlok csüt. magasságában hogy megyek valahova.Akkor készülhettek mert event lesz :-) -
SovereignXY #8530 Más is kapja a profile loading error üzenetet csatába lépésnél? -
#8529 azért milyen durva oroszos hangja az yak9-en a 37-esnek, az airacobrához képest -
Conqvistador #8528 Akkora a töemg, hogy fagynak a szereverek. -
#8527 nekem 20 mm-sek a favorit eléggé roncsol is meg ha 1-2 mellé megy nem annnyira számít mint a 37-sé
-
Coral Springs #8526 Kipróbáltam ma az ellenség bázisa környékén való portyázást HB -n. Egy hal horogra is akadt, viszont haza nem mentem onnan, hamar leszedett a légvédelem. Erre még kitalálok valamit, és egész jó taktika lesz belőle. -
SovereignXY #8525 Rosszabb. 27ben sztem mnagyon OP módon lehetet velük aprítani. 4-6 .50es szétszedte az ellent könnyen. most... viszont a 20as a német legalább is nagyon odabasz. -
Conqvistador #8524 Picit tömeg van arcade-ban :D
Azért ez durva.
Sose láttam még ennyi várakozót egyidőben :D -
SovereignXY #8523 Ja és közben lázom ahoyg szakadnak le avezérsíkok.... -
#8522 biztos korrizív a lőszere :) -
SovereignXY #8521 Ez mi ez? Nem tudja vki? Ma már 2. alkalommal a kb 4 repülésből tapasztalom F4Ua. Rám lőnek lesz egy kis bajom. Majd elkezd szétesni a gép. Szó szrint. Halvány pirosból lett piros, villó, fekete majd leszakadta szárny-... -
#8520 kiderítettem egy angolos barátommal h hogy van ez tehát 31 én 15-18 h közt játszol az első győzelmedért 100 prémet kapsz az 5.ért még 100-at így már reálisabb -
#8519 Csak engem rammolnak le egyre többen? Már a csapattársak is, miközben követek egy ellenfelet. Ellenfél meg ha addig nem tud kilőni, amíg mögöttem van, és túlrepül rajtam, akkor belémszáll. Fasza. -
Conqvistador #8518 7000 célpont kilövetele után szerinted nem tudom?
-
twi452 #8517 Hát el is kell találni a tankokat nem csak szétszórni a levegőben a bombákat :D -
Coral Springs #8516 Ez fasza. Pont amikor időm lett volna HB -zni az amerikaiakkal, váltanak egy másikra... Miért nem hétfőnként váltogatják ezt ? Miért hétvégén ? -
#8515 eléggé homályosan van megfogalmazva.... -
Áron22 #8514 "Your first and fifth..."
Tehát az én első és 5. győzelmem, na de majd egy jobb angolos megmondja:) -
#8513 a GMT szerint kell nézni, a sasról nem tudok nyilatkozni de sztem z túl sok lenne, sztem csak ha az 1. és az 5. meccsed nyert akkor kapsz 100 prémet. -
Conqvistador #8512 Na elmennek a jó édesbe a HB jukkal is meg a sima arcade jukkal is.
Yer2 HB 4 tonan bomba kiold egyetlen szaros tankot vitt ki -8500 lion.
Arcade 2 tank berosálok komolyan.