War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szep eredmeny, amugy Hurricane I nekem jobban bejon mint II-es igaz 4el kevesebb geppuska, de jobban emelkedik es kanyarodik az pedig ott 1-2 kis gepeknel fontos.
Srácok, lejjebb volt róla szó, hogy a képeket tegyük [ spoiler] jelzõbe, hogy ne töredezzen szét a fórum.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
tankosok.. na itt bujkáljatok a házak mögött..😄
Az orosz ág tényleg könnyebb! 😊
Az alap gépekkel több kill van mint a német hármas tierrel..
A SU-2 meg durva gép😊
Egyébként ez a Create Squad mit takarna? Ha rá megyek nincs ott semmi.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
külsõ nézet - F3
Hátsólövész nézet- F6
bombacélzónézet bombázón - F7
szabad kamera - C lenyomva tartva
Arra rájöttél már hogy a kis kétfedelûid sokkal jobban fordulnak mint a tier4es egyfedelû vadászgépek? 😄
Ha nincs türelmed várni, akkor jó a ruszki szerver is, nincs lagg, legalább is nálam eddig nem volt. EU szerverre is mehetsz, de ott többet kell várni hogy csatába rakjon, mert kevés a játékos.
A lövészek lõnek maguktól, de te is irányíthatod õket az F7 lenyomásával.
Ha nyomva tartod a C-t akkor az egérrel tudod forgatni a kamerát. Külön gomb erre szerintem nincs.
akkor ruszki szerverre érdemes menni ? nincs nagy lag ?
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Kicsit illúzióromboló hogy a 4-es gépek hogy alázzák meg a kis kétfedelûimet :/
Emancipate yourself from mental slavement!
Jó ez a Spitfire Mk I, Hurricane Mk II, Beaufort, Blenheim négyes 😊😊
A H6K-t úgy kellett volna leszedned, hogy eltávolodsz tõle kicsit, aztán egy-egy rácsapásból szépen megszórod. Az egy nagy tehén, egy bálna.. lassan repül és nagy, kiváló célpont 😊
Egyébként az elõbb volt egy vicces jelenetem, T2-es angol bombázóval mentem, nem tudom mi a neve, talán Blenheim, és szembe jött egy H6K. Ha már ott vagyok gondoltam megszedem kicsit, szép kis párbaj lett belõle 😄 Nem nagyon ismerem még a gépeket, de szerintem nekem több lövegtornyon volt, szépen lesebeztem, aztán egy vadász leszedte. Érdekes volt, vagy 5 percig keringtünk egymás mellett, alatt, felett. Még lebombázni is megpróbáltuk egymást, de nem jött össze 😄
már van 182k de csak a profilomban látom amikor a convert xp-re megyek
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
a he111 az eléggé fos, mert csak 50kg-s bombái vannak, lomha, szóval mire én azzal eltalálta volna bármit is, addigra leszedtek. nagyon pontosnak kell lenni vele.
mc200 az nekem is bejön, nagyon jól mozog, igaz tûzerõben nem valami erõs.
bár összességében biztos velem van a gond, mert én örülök ha 2 gépet leszedek, egyszerûen hiába lövöm õket nem tudom hogy mivan :S pedig piros a célkereszt, de mégis semmi.....
ez a BF 110 tényleg vad 😄 igaz szar csatát fogtam ki vele de simán leszedtem vele 4 gépet 😊
M.C. 202 is zsír 😄 már csak a HE 111-et kell kipróbálni 😊
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
1. Angol bombázó ágról milyen vélemények vannak? (Wellingtontól kezdõdöen, baufighterem van)
2. Repülõteret hogy lehet lerombolni? Gyakorlatilag eddig bármennyi bombát dobtam reá, nem sok minden történt.
3. Repülõgép hordozók és csatahajók elsüllyesztéséhez mennyi torpedó kéne, 2-3 ugyanis nem szokott nagyon ártani nekik.
Egyenlõre ennyi lenne, köszönöm elõre is a válaszokat!
Amúgy úgy tûnik megtaláltam a nekem való gépeket. Eddig a Stukára esküdtem, de ez a Bf110-es romboló nagyon bejön. Az a 8 bomba nagyon finom, csata elején a konvojt megszórom vele, min. 6 kill meg is van vele, aztán visszafelé megszórom kicsit a lassabb gépeket, még a gyorsabb gépekre is rámegyek, mert olyan durva fegyverzete van hogy 1 másodperc alatt leszedek bárkit.
Na én pont emiatt kezdek mindig baufighterrel az angol ágon. Az 5xx-el hasít és nagy a tûzereje, de a manõverezõ képessége rossz. Utána egy kis adok kapok valami könnyed géppel, ha azt is kilõtték megyek nehézbombázóval a maradék célokra.
fent a csata képernyõn ki lehet választani, hogy hol keressen csatát neked
EU/RU vagy mindkettõn 😊