War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Az kéne még, hogy ha rommá sebzek egy gépet azt a maxos szerelõi 10mp alatt fullra megjavítsák..
Levegõben még durvább lenne.. 😊
Bár arcade-ban lehet hogy a játékosszámnövelés miatt belerakják, hogy elég csak fölötte elrepkedni, bár akkor már nem egy nagy kunszt leszállni 😄
Bár ehhez képest egy villáskulcs valóban kisebb teher lenne <#eplus2>#eplus2>
Tisztára mint a Nagy Durranás-ban mikor tartja két kézzel a gép szárnyát 😄
Illetve en ugyosztom el xp ponitsot, hogy a leg kevesebb xp pointsert kaphato 1 crew level szintet lepjek. Magyarul probalom egyenletessen eloszotani igy hamar basicre kepezhetem a legenyseget, ami nagyon megeri! +30 pontott kapsz Keen Vision, Visibility, Fire Accuracy, Fire Precision, Repair Speed, Repair Rankhoz.(Ebbol en Reload Speed emelnem ki)
http://www.youtube.com/watch?v=_3xATQxgjEA
Azért viszont jó, hogy amíg be nem telik addig olcsón javítod és a tier-ben jó gépnek számít. Szóval ha lesz MM még jó is lesz használni 😊
Most minek vegyek egy premium gepet ha egy honap utan nemsok hasznat tudom venni. :/
De én most még nem vennék prémium gépet, amíg ki nem derül, hogy rájuk is vonatkozik e ugyanaz a korlátozás mint a normál gépekre. (tehát hogy ha a fegyverválasztó képernyõn a jobb fölsõ tapasztalati pont csík betelik, onnan már a jövõben csak 1/5-ét hozza a gép XP-ben és pénzben, ez a WT legnagyobb hibája)
A japánok szerintem kezdésnek nagyon jók, én azokkal sec-perc elértem a 3. szintet
A CAT és CBT ajándékhoz elég volt részt venni a játék azon részében, nem volt pl csata szám megkötés mint WoT-ban.
(Ha mar leszalsz mindig, egycsataba 1x csinald leszallasnal, hogy kicsit eloredontod mikor leteszed betorik a propeller megalsz es ugyveszi, hogy motor nelkul szaltal le meg szep landolas szoval 2000xp ingyen 😊
Lõni viszont már macerás egy picit, de megoldható.
Ha még van is javitani való a gépen akkor egész jó kis xp-ket ad.
Csak az a baj hogy legtöbbször nem sikerül eljutni a reptérig.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Prémium accra ugyan lenne golden eagle (1 napra), de még megvárok valami rendes eventet amikor megéri, és lesz rá idõm is.
Az open bétában való részvételért is biztosan lesz valami ajándék.