War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nálam egy ilyenen fut 1680x1050-ben
athlon x3 460, 4770es radeon és 8giga ddr3 és stabil 60 fps kb a közepes és a magas közötti custom beállításon, így szép is és jól is megy 😊
Bár én csak addig szoktam nézni a tájat, hogy milyen hangulatos amíg emelkedek a megfelelõ magasságra 😄
AMD A8-3850,ASUS GT640-2GD3,8 Gb RAM 1600MHz
Átdolgozták kicsit a mostani historical-os pályát mert az amcsi kifutópálya környéke teljesen más lett. Eltûntek a fák elõle és nincs az a "lépcsõ" a talajban.
Én lassan de biztosan haladok a B-17em felé..😄 Már "csak" 5 szint..😄
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
- Ez a játék hivatalos oldala
- A minimális követelmény nem túl nagy, igazából bármilyen, alsó kategóriánál kicsit jobb videókarival elfut.
- A megjelenés folyamatban van, épp az Open Beta megy, a hivatalos release-re még várni kell kicsit.
- A játék támogatja a joystickot, természetesen, de épp úgy állunk, hogy vannak olyan játékmódok amikben az egeres irányítás jobb (pl az Arcade).
Ingyen letölthetõ a játék, végülis egy free to play MMO, ahol max a jobb fejlõdésért meg prémium gépekért kell fizetni.
Ha kérdésed van tedd fel bátran 😊
-Mi a játék hivatalos oldala
-Mekkora a minimális rendszerkövetelmény
-Mikor jelent meg
Elöre is köszönöm.
[/url][/img]
Nem csinál semmit csak felszáll és emelkedik egyenesen végig a térképen aztán ugye a játék megfordítja a pálya szélénél és megy tovább 7000 méter magasságban amíg véget nem ér a kör. Persze prémium spitfire..csak, hogy külön bassza a csõröm xD
az elõbb láttam egy ajándék A-26C invadert, nagyon baba ezzel a fekete festéssel aztán megnéztem mit tud vinni.. nem rossz:
2 db 2000 fontos bomba
4 db 1000
8 db 500
20 db 100
ezek közül lehet választani ami hát nem rossz fõleg, hogy ez egy gyors, agilis gép 😊
Nekem végre bekerült a fa alá egy normális amcsi gép is..el is fogyott a zseton 😄

Láttam hogy ti már magas szinten vagytok de azért elvárhatom hogy játszunk 3- szintû gépekkel, vagy ez reménytelen?
Látom nem csak nálunk mutatkozott be.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
aztán nagynehezen landoltam és ezen a historical pályán a pálya mellett a rét egy szinttel lejjebb van, konkrétan egy kis lépcsõ van körbe.
megálltam a réten megjavították a gépet mert hát rommá törtem az elejét 😊
mondom na szépen lassan csak vissza lehet kaptatni a pályára... hát nem 😄
amint odaérkeztem a kicsi emelkedõs "lépcsõhöz" atomjaira robbant a gép xD
Ahogy lestem minden HB-ben van egy oldal, ami konstans szopóágon van.
semmi segítség, csak a szopatós egeres irányítás van ami ugye használhatatlan, az tényleg csak joy-al játszható 😊
Viszont még elég kevesen játszanak ott úgyhogy 5-10 perc a beugró általában 😊
Leszállni pont ezért van értelme, akkor javítanak meg illetve töltenek fel újra 😊 Itt már oda kell figyelni nem szabad pocsékolni a lõszert mint az arcade-ban 😄

Ez jó cikk.