War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem az eggyik haveromnak egymagos processzora van es viszi neki szaggatas nelkul.
a "Tervezett" gépeden simán el fog futni szépen, a mostanin ki kell próbálni 😊

nálam egy ilyenen fut 1680x1050-ben
athlon x3 460, 4770es radeon és 8giga ddr3 és stabil 60 fps kb a közepes és a magas közötti custom beállításon, így szép is és jól is megy 😊

Bár én csak addig szoktam nézni a tájat, hogy milyen hangulatos amíg emelkedek a megfelelõ magasságra 😄
Köszi. Lesz szerintem 😊

AMD A8-3850,ASUS GT640-2GD3,8 Gb RAM 1600MHz

Igazából már csak 4 kell most látom mert mindjárt megvan a 9es 😄 De igen még jó messze van 😊 Arcade-ban már nem játszom szinte soha, az nem az én idegeimnek van már rájöttem 😄 Historicalban elrontom, ügyesebbek nálam..lelõnek elkönyvelem nyugodtan ez van 😊

Átdolgozták kicsit a mostani historical-os pályát mert az amcsi kifutópálya környéke teljesen más lett. Eltûntek a fák elõle és nincs az a "lépcsõ" a talajban.
Csak... 😄 Kitartas! 😊 Jaja azok eleg kemenyek, mikor nezem 5perc utan statisztik es B17 mar 30-35 foldi celpontnal jar. :ASD Mondjuk nekem a kedvencem mikor T6-os Beaufighterrel konnyeden szedek le egy B17,B24,H6K4-et raketaval. 😛
Szép kör 😊

Én lassan de biztosan haladok a B-17em felé..😄 Már "csak" 5 szint..😄
A banner tényleg király 😊

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Hali!

- Ez a játék hivatalos oldala
- A minimális követelmény nem túl nagy, igazából bármilyen, alsó kategóriánál kicsit jobb videókarival elfut.
- A megjelenés folyamatban van, épp az Open Beta megy, a hivatalos release-re még várni kell kicsit.
- A játék támogatja a joystickot, természetesen, de épp úgy állunk, hogy vannak olyan játékmódok amikben az egeres irányítás jobb (pl az Arcade).

Ingyen letölthetõ a játék, végülis egy free to play MMO, ahol max a jobb fejlõdésért meg prémium gépekért kell fizetni.

Ha kérdésed van tedd fel bátran 😊

Bocsánat, kiegészítem elõzõ hsz.-em: támogatja a játék a botkormányt?

Üdv. Most ismermedtem meg ezzel a játékkal, és lenne néhány kérdésem:
-Mi a játék hivatalos oldala
-Mekkora a minimális rendszerkövetelmény
-Mikor jelent meg
Elöre is köszönöm.

Adom korrekt, szep munka. 😉
Valamit benaztam kep beszurasaval.
[/url][/img]
Gabor baratom eleg szereny, de hadd osszam meg veletek amit nekem privatba kuldott sztem nincs benne semmi szegyelni valo. H6K4 kedvenc repulo tehenevel hozta ossze. 😄 Nekem ilyen magas eredmenyt me'g nem sikerult elernem.
Karacsonyi ajandek szerver karbantartas. 😛 😄
Jó a banner 😊

Na sikerült már botot is találni a játékban..beszarás pf 😊

Nem csinál semmit csak felszáll és emelkedik egyenesen végig a térképen aztán ugye a játék megfordítja a pálya szélénél és megy tovább 7000 méter magasságban amíg véget nem ér a kör. Persze prémium spitfire..csak, hogy külön bassza a csõröm xD
Sztem simán vinnie kell azzal is. Asszonypajti i5-öse is elviszi.

akkor lehet hogy csak az ajándék gépekre vonatkozik.
ó hát már egybõl repültem vele 3 kört..😄 a corsair után ez simán az imádom kategóriában van 😊 nagyon kellemes kis gép

az elõbb láttam egy ajándék A-26C invadert, nagyon baba ezzel a fekete festéssel aztán megnéztem mit tud vinni.. nem rossz:
2 db 2000 fontos bomba
4 db 1000
8 db 500
20 db 100

ezek közül lehet választani ami hát nem rossz fõleg, hogy ez egy gyors, agilis gép 😊
Nincs koze hozza. Eggyik haverom vett 11es szintu prem Mustangot angoloknal es siman tud vele jatszani pedig Pilot levelje 7 es brtiteknel is 7.
Grat az uj vashoz. 😉 Remeljuk hamar hasznalatba is veheted ha lesz idod. 😊
Okosan lehet kisebb szintû gépekkel is sikeresen játszani. Meg persze szerencse sem árt de oda kell figyelni és nem belemenni reménytelen helyzetekbe 😊

Nekem végre bekerült a fa alá egy normális amcsi gép is..el is fogyott a zseton 😄

Most a karácsonyra való tekintettel nem leszek gépközelben, de szilveszter után szívesen csatlakozom hozzátok, csak sajna nem sokat fejlõdtem, mással voltam elfoglalva.
Láttam hogy ti már magas szinten vagytok de azért elvárhatom hogy játszunk 3- szintû gépekkel, vagy ez reménytelen?
Rudii én úgy tudom, hogy a player tapasztalat azért van, hogy a prémium, sasért vehetõ, illetve az ajándék gépeket megvehesd, illetve berakhasd a garázsodba. Ha eléred a ajándék gépek szintjét ingyen berakhatod õket.
Le kell szalni, de nem kell megalni. Par mp-ig kerek erjen foldhoz, majd mikor latod alul megkaptad xp, kredit gazt neki azt nyomas.
Hogy kell repteret foglalni? Le kell szállni vagy csak elég alacsonyan repkedni felette?
A player level szint mire jo? Tok jo es szep, hogy egyre magasabb vagyok benne csak nemtudom miert jo ez nekem. 😄
Jogos, sry.
Nohab
Legközelebb azért ne írd be csak úgy alá nature a ts címet, mert jönni fognak a "steelstorm" féle elbaszott egyének.
Látom nem csak nálunk mutatkozott be.
V43 1105
Intel i7-ben levõ IGP nem tudom eltudná-e.. :/ BF3-at, SWTORT vitte.. xÐ

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Barátnõm laptopján a HD4000 is simán elvitte 😊

V43 1105
Nincs VGA-m szóval nem tudok pedig jó lenne :/

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Gyertek jatszani! Meg fel ts re! 😊 ip: ts3.pcpilot.hu
ilyen nincs..😄 lecsúsztam a kifutópályáról a corsair-el az elõbb ami hát nem meglepõ mert kidobtam a fékszárnyat leszállóba erre úgy elkezdte felhúzni a gépet ilyen 180as tempónál h csak úgy néztem és emelkedtem vissza..
aztán nagynehezen landoltam és ezen a historical pályán a pálya mellett a rét egy szinttel lejjebb van, konkrétan egy kis lépcsõ van körbe.
megálltam a réten megjavították a gépet mert hát rommá törtem az elejét 😊
mondom na szépen lassan csak vissza lehet kaptatni a pályára... hát nem 😄
amint odaérkeztem a kicsi emelkedõs "lépcsõhöz" atomjaira robbant a gép xD
Az amcsikkal konkrétan 1 kört se mentem még..
Ahogy lestem minden HB-ben van egy oldal, ami konstans szopóágon van.

V43 1105
DEUTSCHLAND.. ÜBER ALLES 😄

Én most nagyon szívok az amcsikkal.. egy jó köröm nem volt még 😊
Banyeg, ki kellett lépnem miközben a nagy bálnával (H6K) mentem, erre megkaptam a teljes javítási költséget.. fasza..

Historical-ban más a repülési modell is, lomhábbak a gépek sokkal. Full real-ban meg már instructor segítség sincs, szóval ha túlhúzod egybõl átesel, vagy dugóhúzóba kerülsz aztán sanyi 😊

Full Real battle-ben meg csak cockpit nézet van, egyáltalán nincsenek ikonok szóval neked kell megtalálnod az ellenséget a szemeddel 😊
semmi segítség, csak a szopatós egeres irányítás van ami ugye használhatatlan, az tényleg csak joy-al játszható 😊
Viszont még elég kevesen játszanak ott úgyhogy 5-10 perc a beugró általában 😊
Köszi 😊 Végül is logikus. Segít jobban beleélni magad a légi hadviselés érzésébe. Remek <#finom>
Igen, egy gép/egy élet van a historical-ban.
Leszállni pont ezért van értelme, akkor javítanak meg illetve töltenek fel újra 😊 Itt már oda kell figyelni nem szabad pocsékolni a lõszert mint az arcade-ban 😄
Kérdés, a historical küldetésben csak egyszer lehet meghalni? Ha kifogyott a lõszer hogy lehet újra tölteni? Mi értelme van leszállni csata közben? <#nemtudom> Csak azért kérdem mert vártam egy csomót mire bejutottam, utána két perc múlva már halott voltam és vége. Amúgy nagyon jó kis game lesz ez, a WoWp-ét magasan veri, bár ott is volt pár jó köröm, csak egy idõ után már unalmas. Az irányítás egérrel tényleg könnyû, joyall még nem próbáltam. A WoWp meg pont joyall jó repkedni az egérrel szemben.
Elolvastam jo kic cikk. Hat a jatekba talan mar nem ilyen hatekonyak, de en szivessen elrepulgetek vele a felhok kozot. 😊
Kösz 😊

Akkor az 1,5 sec majdnem megállja a helyét.. az 40 lövés/perc.

Grat, kemeny! 😉 Latom japcsik vegeztek a dolgukat. 😄
A "Mission maker" odatesz 😄

http://www.masodikvh.hu/haditechnika/fedelzeti-fegyverek/nemet-fedelzeti-fegyverek/1820-bordkanone-bk-5-fedelzeti-agyu

Ez jó cikk.
45-50 között percenként. Hol mit írnak.(ami kb.a játékban is van)