War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CSak attól tartok, ha ilyen összfegyvernemire csinálják a tankokat (hogy vannak player irányította repcsik is) akkor az minden lesz csak nem fun. Mert abban milesz az élmény, hgy 5 km magasról pistike rádobja a Tigrisre az 500kg-os bombáját... az ellen még az AAA se véd....
Ha meg olyan lesz hogy van player irányította AAA, az azt jelent, mégszorosabb csapatmunka kell, ami randomban sztem teljesen esélytelen.
Segítség kéne. Mikor bejelentkezzek a játékba egy hiba üzenetet dob ki.
Error: 82220001
Authorization error, please try again.
Ha lenne javaslatotok, hogy kelthetném, életre azt nagyon megköszönném.
Üdv.
A német vonal az elején elég szutyok vadászgépeivel és bombázóival nem éppen könnyû kezdés, hanem a legnehezebb.
Menj az orosz vonalon, ott jók a vadászgépek (I-153,I-16,Lagg,Yak) és durva nagyon durva bombázóik is vannak. AR-2õt ajánlanám.
A HE-111 alapján meg ne írd le a bombázósdit, mert az a leggyengébb bombázó a játékban. Könnyen lelövik, tetû lassú, és az 50 kilós bombák nevetségesek. AR-2 alapból 1db 500kgossal indul, és késõbb fel lehet vinni 3 db 500kg-osra.
A jó régi WoTos reflex itt is mûködik, hogy az egyszeri magyar játékos a németekre startol rá legelõször, pedig ahogy a WoT-ban, itt is az a legnehezebben játszható ág az elegén.
egyedül a me111-es (asszem azaz) aminek 20-as cannonja van,de úgy repül mint egy bombázó, lomha sz.r

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
csak t1-es géppel menjek csatázni? ezt még egyszer légyszíves...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
4-5000 méter alá nem érdemes menni a bombázóval, ha pedig mégis (mert bizonyos szitukban elõfordul, hogy az ember bombacélzó nézet helyett mélyrepülésben old a földön lévõ célkeresztel célozva, például egy gyorsan mozgó Destroyert nem lehet másképp), akkor bombázás után vissza kell menni a kiinduló magasságra.
Az egyetlen támaszuk a WG-éknek a WoT marad, de azzal is konkurálni fog a War Thunder az irányítható földi egységek miatt. Emellett szerintem a World of Tanks eljutott a fejlõdése határára. Jelenleg Wargamingék ott tartanak, hogy nem tudnak már gyökeresen újat mutatni a játékosoknak, az új, játékosok által követelt funkciókat (Historical Battle, több processzormag használata) és a sok éve ismet komoly hibákat(arty) pedig képtelenek megcsinálni és javítani. Sokkal több új játékost se tudnak már szereni maguknak, az intenzív reklámok miatt mindeki kipróbálta már, akit egy kicsit is érdekel az ilyesmi.
Szóval szerintem így hogy megújulni láthatóan képtelenek, és az új projectjeik halálra vannak ítélve, a Wargamingre elõször stagnálás majd szép lassan az elmúlás vár. Nem lesz azonnali, de biztos és folyamatos, a játékosközösség máris megkezdte az elvándorlást.
Nem baj, a Wargaming teljesen megérdemli, ami rá vár.
kezd tetszeni ez a játék , ha bele hegesztik a harckocsikat is és ilyen minõségben akkor azt hiszem a WG kezdhet izzadni 😄
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
A játék honlapjáról, a FAQ szekcióból:
And we also plan to do no more account wipes after the one that took place before the Global beta started.
A netto hozamot lehet valahol látni?
Emancipate yourself from mental slavement!
Bocsi, ezt benéztem. Elfelejtettem hogy moszkvai idõhöz és nem UTC-hez viszonyítunk. Igazán lehetne bennük annyi tisztesség, hogy nem a saját kis moszkvai idõzónájukat veszik alapul, hanem az UTC-t, mint mindenki. Ha a WoT-osok rá tudtak szokni, nekik is menne.
A Pe-3/2 vonal a gyorsbombázóké. Nagy sebesség, kis bombateher, olcsó javíttatás. A Pe-2esek tier7tõl fejlesztés után 2x500kg bombát visznek.
Az AR-2 féle vonal a nehézbombázóké. Drága javítás, nagy bombateher. A vonal végén tier11/12 szinten ott a brutális Yer-2, bombateher 4x500kb+3x1000kg.
GMT 18:00 az itthon 19:00 Moszkvában meg 21:00.
Mi vagyunk magyarországon a UTC+1, Moszkva a UTC+3.
Régen pedig volt valami mert emlékszem a mínusz 5-10k levelekre amikor beléptem utána 😊
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
*javítás
Bocs srácok, már félreírok. Természetesen emelkedésnél a minél nagyobb érték a jobb.