War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem vinne sok jóra, ha össznépi háborúzás lenne. Elõbb utóbb nem nagyon lenne repülõkön kívül más.
Rossz felhasználóinév/jelszó párosra tippelek.

De gondolom még semmi infó hogy milyen lesz a tankos-hajós játékmechanika...

Én is örülnék némi változatosságnak, jó lenne még 1 tankos game, a WOTot már kezdem unni.

CSak attól tartok, ha ilyen összfegyvernemire csinálják a tankokat (hogy vannak player irányította repcsik is) akkor az minden lesz csak nem fun. Mert abban milesz az élmény, hgy 5 km magasról pistike rádobja a Tigrisre az 500kg-os bombáját... az ellen még az AAA se véd....

Ha meg olyan lesz hogy van player irányította AAA, az azt jelent, mégszorosabb csapatmunka kell, ami randomban sztem teljesen esélytelen.

Én tuti német vonalon maradok. Élljen a 101. Puma vadászrepülõ század. Remélem minél hamarabb megalakíthatjuk és lesz magyar Puma skin a német messer vonalon.
Ezt a logot akarom látni a bf-109 oldalán.
Helló.

Segítség kéne. Mikor bejelentkezzek a játékba egy hiba üzenetet dob ki.

Error: 82220001
Authorization error, please try again.

Ha lenne javaslatotok, hogy kelthetném, életre azt nagyon megköszönném.

Üdv.

Úgy látom elég nagy a kill éhség! Elõzõ meccsben 2 gépemet lõtték le tk-val. Miért kell rálõni valakire ha takarásban van? Én soha nem kezdek el lõni messzirõl. fegyverek 500m-re vannak beállítva elõbb nem kezdek el lõni. Tapadok rá az enemy seggére mikor az idióta csapattárs 800-1000m-rõl görcsbe rándult ujjakkal nyomja a tûzgombot és engem lõ le.
Azt hiszem itt az ideje átállnod az orosz vonalra.

A német vonal az elején elég szutyok vadászgépeivel és bombázóival nem éppen könnyû kezdés, hanem a legnehezebb.

Menj az orosz vonalon, ott jók a vadászgépek (I-153,I-16,Lagg,Yak) és durva nagyon durva bombázóik is vannak. AR-2õt ajánlanám.

A HE-111 alapján meg ne írd le a bombázósdit, mert az a leggyengébb bombázó a játékban. Könnyen lelövik, tetû lassú, és az 50 kilós bombák nevetségesek. AR-2 alapból 1db 500kgossal indul, és késõbb fel lehet vinni 3 db 500kg-osra.

A jó régi WoTos reflex itt is mûködik, hogy az egyszeri magyar játékos a németekre startol rá legelõször, pedig ahogy a WoT-ban, itt is az a legnehezebben játszható ág az elegén.

lehet valahogy bombát választani? nekem most van 32db 50kg-s, meg van 2db 250-es... vagy mindig sorba dobja ?
új rekord, 6 repülõ 😄
QuentinT
Bombázó mögé ne repülj be szorosan, mert ha nem találod meg a hátsó lövész fegyverének holtterét, hamarabb lelõnek, mint te õket! Az hogy felülrõl csapsz rá, pont jó... próbáld a motorját eltalálni.

de valószínû az én játékmenetemmel van a gond, fentrõl mikor rárepülök akkor felülrõl szórom meg és nem mögé repülök szorosan, gondolom itt a probléma....
tudom én, már csak jó lenne egy 20mm-s gép 😄

egyedül a me111-es (asszem azaz) aminek 20-as cannonja van,de úgy repül mint egy bombázó, lomha sz.r
Tekinsd kihivasnak. Ha wotba 8szintel magasabb tankkal kerulnel egy csataba eselyed sincs. Itt kinezed magadnak felmesz jo magasra, razuhnasz megleped. Sok ellenfel bombazo ellen fogj egy elfogo gepet vagy egy jo vadaszt es menny fel hozzajuk szedd le oket 20milisel mar szepen le lehet oket szedni.😊
kész... felb.ssza az agyam... mikor lesz már vége fixálva tier csoportokra???? t4-esekkel megyek és semmi esélyem, arról nem beszélve,hogy tele van bombázóval az ellenfél, kicsit kezd Wot hangulatom lenni, amikor már ki akartam dobni a gépet az ablakon... (mert ugye ott is betesz t2-esként t4-5 ellen)...
Nohab
De már most is nagyon szépen ki vannak dolgozva. Ha már csak arra gondolok, hogy az anyahajó tatján a muki mutatja az optimális magasságot és irányt.

V43 1105
Ja és aranyszabály.. bombázóként sosem repülünk magányosan.. amint az enemy látja hogy "nagy" méretû gép 3-4 repcsivel is utána erednek .. 😛

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

A ju 88 jó gép. És az olasz bombázók is. Nem visznek sokat, de gyorsak ami HB ben jò farmolni. Az Me 410 eseket ki ne hagyd. ( nekem a kedvenceim ezért persze elfogult vagyok ;-)
MEnj 110-essel, azzal gépágyúval is szedheted az Armored Car-okat, meg van rajta bomba is, de annak csak zuhanásban mutatja, hogy hova esik.. De ha végigszórod az utat ahol közlekednek valamit biztos kivisz. Utána meg lehet henteskedni a vadászok között, csak óvatosan kell kezelni mert kissé lomha.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

nekem ez a bombázósdi nem jön be... egyszerûen nem találok célt. he111-el eddig max 2tankot tudtam leszedni. 60 xp, jó kör volt...
Hogy lehet ismerõst megtalálni, s ha megtaláltam együtt játszani vele? Nekem semmit se akar csinálni.
V43 1105
Azok nagyon is jó gépek .. BF110 fõleg.. imádok vele Spitfiret vadászni XXD

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

ja meg mi volt ez az xp/lion farmolás?

csak t1-es géppel menjek csatázni? ezt még egyszer légyszíves...
németeknél egyáltalán van jó bombázó amire érdemes gyúrni? ha van akkor melyik ágat húzzam? sikerült elcsesznem,hogy mind2 ágból megvettem az alap gépet (bf110, he111) :S
hát tényleg a német vonal elég gyér t6-ig... most vagyok t4-nél de mire meglesz a 2 szint, megõszülök.... egyedül az mc202 ami nagyon bejön, t4-es gép, azzal akarom felhúzni a 2 szintet. ahogy nézem a bf109-nél már azért ismét kezdõdhet a móka
Ez a néhány kép jól érzékelteti, hogy tartanak már a War Thunder fejlesztõi a játszható hajók beépítésével, szerintem biztos hogy meg fogják elõzni a World of Battleships megjelenését.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nagyon jó, sõt, a legjobb amit tehetsz, mert a magasság az egyetlen védelme a bombázóknak, és az is csak az egymotoros vadászok ellen véd, mert nem tudnak feljönni hozzád. A Beaufighter és Me-410 féle szakosodott kétmotoros állatoknak így is könnyû préda bármelyik bombázó.

4-5000 méter alá nem érdemes menni a bombázóval, ha pedig mégis (mert bizonyos szitukban elõfordul, hogy az ember bombacélzó nézet helyett mélyrepülésben old a földön lévõ célkeresztel célozva, például egy gyorsan mozgó Destroyert nem lehet másképp), akkor bombázás után vissza kell menni a kiinduló magasságra.

Kezdhet bizony, mert az új projectjeit lazán kiüti ez a játék. A World of Warplanes fejlesztését akár le is állíthatnák, akkora a különbség a War Thunder javára. A World of Battleshipsbõl pedig még screenshotokat se láttunk, a War Thunder pedig már most kész az irányítható hajók berakására, tehát sokkal elõbb lesznek ebben csatahajók mint hogy a WoB megjelenhetne.

Az egyetlen támaszuk a WG-éknek a WoT marad, de azzal is konkurálni fog a War Thunder az irányítható földi egységek miatt. Emellett szerintem a World of Tanks eljutott a fejlõdése határára. Jelenleg Wargamingék ott tartanak, hogy nem tudnak már gyökeresen újat mutatni a játékosoknak, az új, játékosok által követelt funkciókat (Historical Battle, több processzormag használata) és a sok éve ismet komoly hibákat(arty) pedig képtelenek megcsinálni és javítani. Sokkal több új játékost se tudnak már szereni maguknak, az intenzív reklámok miatt mindeki kipróbálta már, akit egy kicsit is érdekel az ilyesmi.

Szóval szerintem így hogy megújulni láthatóan képtelenek, és az új projectjeik halálra vannak ítélve, a Wargamingre elõször stagnálás majd szép lassan az elmúlás vár. Nem lesz azonnali, de biztos és folyamatos, a játékosközösség máris megkezdte az elvándorlást.

Nem baj, a Wargaming teljesen megérdemli, ami rá vár.

Dobhatod 7km magasból is ha fel tudsz menni 😊 A bombacélzó segít, de nyilván nagy magasságból nem látni rá olyan jól a statikus célokra, a mozgóknak meg elétartást kell becsülni. Én a H6K-val 4000 környékére szoktam felmenni, onnan szoktam adogatni az 1 tonnásokat, az mindent visz 😊

egyébként még egy bomber kérdés. milyen magasról érdemes ledobni? most kipróbáltam az 500 kilósat, csak hát 1 db, aztán cikázás, de ez azért pusztít. mindig felmegyek 3500 környékére, de nemtudom jó e, lejjebb szerintem leszednek hamar.
ohh hát akkor király 😊
Torzonborz
óóó ez jó hír 😊

kezd tetszeni ez a játék , ha bele hegesztik a harckocsikat is és ilyen minõségben akkor azt hiszem a WG kezdhet izzadni 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Nem lesz több wipe, ez nem WoT.

A játék honlapjáról, a FAQ szekcióból:

And we also plan to do no more account wipes after the one that took place before the Global beta started.

Remélem nem fognak resetelni, tökön szúrnám magam...

A netto hozamot lehet valahol látni?
flashpointer
Milyen olcsóak a gépek, a nagy többségez alig kell lion

Emancipate yourself from mental slavement!

egyébként élesben mikor jön a játék? gondolom semmi hír nincs. sosem játszottam semmilyen játékkal bétában.. szar lesz majd újrakezdeni ha kijön.
Jah, annak is örüljünk, hogy van Event 😊

De ez még csak egy félig (harmadig) kész játék, ami eléggé béta állapotban van.
okés, köszi. még csak az SB vel mentem pár kört, és csak 100 kilós bombákkal, hát nem is találtam sokat, bármennyire is próbálkoztam.. :/ de lesz ez jobb. meg lehet az elején inkább nem a bombert kéne bevinni hanem a Laggot
És tényleg.
Bocsi, ezt benéztem. Elfelejtettem hogy moszkvai idõhöz és nem UTC-hez viszonyítunk. Igazán lehetne bennük annyi tisztesség, hogy nem a saját kis moszkvai idõzónájukat veszik alapul, hanem az UTC-t, mint mindenki. Ha a WoT-osok rá tudtak szokni, nekik is menne.

A kettõ közül a Pe-3. De mégis az AR-2 féle vonalon menj. Az AR-2 a legjobb ötös tierû bombázó, fejlesztések után 3x500kg-nyi bombateherrel és jó sebességgel.

A Pe-3/2 vonal a gyorsbombázóké. Nagy sebesség, kis bombateher, olcsó javíttatás. A Pe-2esek tier7tõl fejlesztés után 2x500kg bombát visznek.

Az AR-2 féle vonal a nehézbombázóké. Drága javítás, nagy bombateher. A vonal végén tier11/12 szinten ott a brutális Yer-2, bombateher 4x500kb+3x1000kg.

Pont ezért 7-tõl, mert akkor ott már 9 lesz, nem? o,O

GMT 18:00 az itthon 19:00 Moszkvában meg 21:00.

ruszki bombereknél az elején melyik a jobb? SB 2M, vagy Pe-3?
2 órával késõbb. Az idõzónák nyugatra mínusz, keletre plusz.

Mi vagyunk magyarországon a UTC+1, Moszkva a UTC+3.

Hm tényleg nincs büntetés ha kilépsz, leteszteltem.
Régen pedig volt valami mert emlékszem a mínusz 5-10k levelekre amikor beléptem utána 😊
QuentinT
A repülõtér lerombolásához a kifutó mellett lévõ épületeket kell bombázni. A találatokért ott is számolja a rendszer a pénzt és az xp-t, illetve megfelelõ számú után el kezd fogyni a szín a repteret jelölõ körbõl. Persze nagyon lassan, nem úgy, mint a foglalásoknál. Szóval nagyon sok találat kell egy repülõtér lerombolásához.

Torzonborz
najó ez az I-15 egy büdös csíter cucc , 7 killt csináltam vele második csatában 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

2 órával elõbb, szóval itt 7-tõl lesz aktív. A szerver nem számít, mindegyiken megkapjuk majd.

bocs lusta vagyok utánanézni, ez magyar idõ szerint mikor van?
A vicc az hogy emelkedni is te emelkedsz jobban, 15-öt, a LaGG meg csak 13-at (itt akissebb érték a jobb).

*javítás
Bocs srácok, már félreírok. Természetesen emelkedésnél a minél nagyobb érték a jobb.