War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az a jó, hogy a gépválasztó képernyõn bal alul lévõ gombal meg tudod nézni, ki milyen gépet visz be, és ez alapján dönteni, hogy melyik gépet viszed be, vagy beviszel e valamit egyáltalán. Ez kábé olyan, mintha a WoT-ban egy sok artys csatából azonnal, javítási költség fizetés nélkül ki tudnál lépni, hogy akkor tökörésszenek magukban. Persze ez a csapatot gyengíti, azért ilyet nem illik sokszor csinálni.
nem lehet azt mondani, hogy lazsáltam 99% activity 😄
9k volt a javítás mert 2 gépet vesztettem sajnos 😊
HB-ben ha sikerül ledobnom a light tank konvojt az elején a bombázóval és rögtön lelõnek utána már ugyanez megvan és kb 5 percbe kerül 😄 Ha a végén nyernek a többiek akkor egy tizessel több 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Egyébként a dolgonak valahogy így kéne kinéznie:
- repülsz a kétfedelûddel, folyamatosan nézed a minimapot, és C lenyomva tartásával a tájat magad körül(Y-vel zommolsz). Így nem fog rádcsapni senki meglepetésszerûen.
- Ha látod, hogy közeledik feléd egy mondjuk egy LaGG, kijelölöd görgõgombal, és onnantól kezdve jobb egérgombal folyamatosan szemmel tartod.
- mikor már csak kb 700 méterre van tõled, épp már megkezdené a tüzelést, kifordulsz éles szögben elõle. Õ túlfut rajtad, te pedig ráfordulsz.
- és itt jön ki a kétfedelûek jobb fordulékonyága. Ha van olyan ostoba, hogy fordulóharcba kezd veled (10 ellenfélbõl 9 igen), akkor abból mindenképpen õ jön ki vesztesen, ha jól csinálod. Ha be tudsz ülni mögé, és mögöttemaradsz (jobb fordulékonysággal nem nehéz), akkor addig géppuskázod amíg akarod.
A te I-153-ad 13-al fordul, a LaGG 21el(a kissebb érték a jobb) A vicc az hogy emelkedni is te emelkedsz jobban, 15-öt, a LaGG meg csak 13-at (itt akissebb érték a jobb).
Tehát lenyomsz egy Tier3-as gépet a Tier1es gépeddel. Ez a WoT-ban nemigen lehetne megcsinálni.
A gépeknél egyébként az emelkedés méter/másodpercben van megadva, ez egyértelmû. Fordulásnál viszont az van megadva, hogy hány másodperc alatt fordul egy teljes kört a gép, így ott a kissebb érték a jobb.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Azok tényleg hozzák, _átlag_ 6-8 kill megvan velük.
CSatából úgy látom ugyanúgy ki lehet lépni ha elfogyott a hangár...
Van pár gép amik "ugyanolyanok" (lenyílós menü) de ezeket is egyesével meg kell venni.
Reserve-nél nyilván azért rakták be, hogy kezdésként is több géppel mehess és ne csak gyorsan lelövesd magad aztán nézheted a többieket akik 4 géppel mennek 😄
Moszkvai idõ szerint január 8-án 21:00-tól 9-én 21:00-ig dupla Xp és Lion szorzó minden csata végén!
Köszönhetõen a pravoszláv Karácsonynak, ami sajnos nem hétvégére esett. Akinek van rá Eagle-je az toljon be egy napi prémiumot, akkor 4x-es a szorzó, könnyen lehet bárki milliomos.
- NE tartson a garázsban 1-es tierûnél magasabb gépet, mert az MM az Arcade-nál azt nézi. Általában 1-es géppel nem tesz 3-4-esek közé (kivéve éjjel 1-kor), és az OP oroszokkal lehet pénzt szerezni szépen.
- Akinek már van 3-as gépe, az menjen rá a japán ágra, és ott grindelje ki a H6K-t. Egy nagy bálna, kb a MAUS-hoz hasonlítanám: Lomha dög, de 20mm-s hátsó gépágyúja van ami a tier-jében kiváló védelem, 2x1 tonnás(!) bombaterhet tud cipelni, és a kis gépek lõhetik rogyásig, nem esik le (kivéve ha lerakétáznak). Ha felmész vele 4000 környékére tuti túléled a kört és kiviszel sok sok földi célt (nekem 60K Lion-t is hozott egyszer).
Kéne még az oroszokhoz egy An2-es, az 50km/h-val tudott repülni.. na amögé üljön be valaki fordulóharcolni <#nyes>#nyes>
Ok, hogy a fordulás jobb, de:
- fegyverzet harmatos, nekem jó ideig kell sorozni egy spitet 😊 õ meg kb egy tizedmásodperc alatt lelõtt
- nem is kell fordulóharcoznia ahol kijönne az elõnyöm, rámcsap, elhúz, mire ráfordulok már 1km-nél messzebb jár, utólérni esélytelen, szépen viszafordul, kapok egy másodperces tüzet azt kész.
5-6 csatában jártam így 😊 Egy-egy ellenfelet nagyritkán sikerül leszedni ha szemfüles vagyok, de egy hurricane vagy IL2 ellen hajamra kenhetem a fordulékonyságot.
Most fogtam és a BB1-et kicseréltem T1es repcsire, ez igy pont jó, mert még szintén a kezdõk közé dob, ahol a noob ruszki is jó cucc, a T1 meg a titkos fegyver 😊
De nincs ezzel semmi gond, hát még jó hogy egy többe kerülõ/több idõt felemésztõ repülõ jobb mint a kezdõ cucc, különben minek hajtana az ember. Csak megérteni szeretném a mechanikát.
Nézd meg magad a fordulási és emelkedési adatokat a gépeknél. A fordulásnál a minél kisebb szám a jobb, az emelkedésnél a minél nayobb szám.
Teljesen másfajta mulatság mint a vadászok, és pl: Egy Ground Strikeos küldetésnél nem is lehet meglenni nélkülük. Nehéztankot, repülõgéphordozót, csatahajót nem lehet vadászokkal kigéppuskázni. 😄
durva mennyi wotos lett itt 😄
Engem az érdekelne, hogy hogy tudok könnyen lion-t farmolni?
Mint a wot-ban hagyjak magamnak pár kisebb gépet aminek kevés a javítási költsége?
Vagy a nagyobb Tierü gépeknek nagyobb a pénz szorzója?
ill. a reward % egy egy gépnél mit jelent ponztosan?
elõre is köszi.
Igen az 10x szuletik ujra ha vett annyi garazst aranyaert, de 10x annyit is fizet javitasert. Egy jo bombazoval pedig az egesz kort tuleled sokszor me'g 5k xp is kapsz survivoert.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
+ elvben az akinek 10 hangárja van, az 10x születik újra egy meccsen, akinek meg csak 5 az 5x?
(I15-el egy-egy gépet le tudok kapni, de sokáig kell abajgatnom õket, õk meg csak ha rámnéznek halott vagyok)
Szóval: innentõl kezdve vagy kidomo az I15-öket (mert azokkal nincs értelme T2 csatába menni), vagy ha ismét még szeretnék noobok közt lenni, akkor kidobom a BB1-et?
Szóval, eddig volt 3 darab I15-öm, csata be, noobok közt lövölde, 3x születhetek újra.
Kigrindeltem egy T2-est, vettem egy BB1et.
Namost, innentõl kezdve bevág spitek közé, ahol igaz hogymostmár 4x születhetek újra, nade ugye az I15 azok ellen 😊
Szóval most hogy van ez: ahány repcsim van egy adott nemzettel, annyiszor születek újra egy csatában, de mindíg a legnagyobb határozza meg hogy hova dob be a rendszer?
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
NApközben meg kora este jó az MM, akkor próbálkozz.
Rudi, javíts ki ha tévedek, de most vettem meg és ezek az elsõ benyomásaim róla 😊
Igaz a fegyverzete ütõs, de el is kell jutni azokig a bomberekig..
2. Igen számít.
3. AA mindent le tud szedni de fõleg kis magasságon egyenes vonalban ha mind téged lõ kis magasságon nem érdemes kockáztatni, inkább akkor próbálkozz ha tömegben vagytok és nem téged lõnek.
4. Damage indikátor bal oldalt jelenik meg ha megsérültél egy kis repülõgép ikon de itt nincs HP úgyhogy ha olyan helyen találnak el akkor lezuhansz és kész. Javítani én személy szerint szoktam de kezdõknek a leszállás problémás lesz. Alapból olyan 30-35 sec a javítás.
Volt, hogy arcade-ban javítottam, simán volt még killem újra ugyanazzal a géppel, míg ha nem javítok oda a legerõsebb gépem arra a csatára, ill. fizethetem /a késõbbiekben igencsak húzós/ a javítási költséget.