War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Eszement hangulatos gém lesz ha kész.
Az altalam ismert legjobb pilota. 😄
Meg jönnek az EU részre a ruszkik, hogy "farmoljunk" aztán valahogy 5 perc múlva elfelejtik a dolgot jönnek a seggedbe és le akarnak lõni..😄
Ez mondjuk abból a szempontból jó hír, hogy késõbb is lesznek eventek 😉 Akkor most szilveszterkor fogják a kockák a tréningekbõl nyert golden eagle-ös 1 napos prémiumot megvenni, mert az 4x-es lion/xp 😊

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Olvasd el a hivatalos fórumban, hogy mennyit sírnak egy-egy költség emelésnél a népek.. aszerint emelkednek/csökkennek az árak.

Telleg nemtudom kinek szurtmeg szemet, de javitasi arak nagyonsok gepnel valtoztak. Nemeteknel valamelyiknel csokkent valahol nott hanyagolhato. Oroszok gepeket megemeltek (nagyon nem orulok neki) es ami most meglepetes nezzetek meg Briteket. ^^ Peldaul Hurricane MkInek 5400rol 1400ra a spiteknek is rendessen visszavettek. (Kiveve beaufightereket megnoveltek 5k korul). Japoknal se ertem 8as miert 2x annyi javitani mint egy 12est.

Igazabol nekem ugytunik teljesen hasrautes szerint adjak, valtoztatjak javitasi arakat. Semmi vagy nagyonkeves logikat latok benne. :/
Amugy mekkora rossz mar, hogy minden gepnel mikor bementek weaponsba kep alatt adatok elott van egy xp csik mint ranknal es ha ezt elered a geped amit elersz vele csataba xpnek ötödet kapod csak meg. :S Pont az ellenkezoje lenne a logikus sztem.
Rossz hirem van sracok. Eggyik haverom talat egykis erdekesseget a forumba. "There is gonna be a double xp/lion event from 9PM on Dec 31 to 9PM Jan 1st (Moscow time)" Szoval nem sok ido lesz gamelni hisze ejjel buli, nappal alavas. :ASD Hogy lehet szilveszterre tenni egy fasza eventett?! Biztos tudjak igy kevesen hasznaljak csak ki..:ASD 😄
Beállításhoz.
http://facetracknoir.sourceforge.net/manual/manual.htm
Itt találsz javasolt kamerát is.
azt most hirtelen meg sem találtam, de ilyenek péel az orosz alap gépek
V43 1105
Lencsés ?

Plexire gondolsz ami például a ME-109-ben van? Ha igen érdemes a cél elé lõnöd kicsivel😊

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

van valami trükkje hogyan kell célra tartani az olyan gépekkel amiben olyan lencsés célkereszt van? yoj-al szempillantásnyi idõre is alig tudom egy gépen tartani nem még hogy ki is lõjem 😄
alma2
Most nezem, aka ra is lehet mondani ez a "wings of prey 2" csak multi pvp-re kihegyezve, de rengeteg cooperative kuldetes is van, dinamikus kampany stb, ahh most teljes az orom 😊

szerintem

Üdv. A Fighters nevû küldetésben van egy rész ahol két repcsit kéne kilõni. Ott pontosan mikkel kell dolgozni? (gombokkal) Köszönöm.

AMD A8-3850,ASUS GT640-2GD3,8 Gb RAM 1600MHz

Annyit még talán érdemes tudni az infrás megoldásról hogy kicsit leesik a kamera fps-e, legalábbis nállam ez a tapasztalat.
Idõközben sikerült beüzemelni az 1 ledes megoldást. Elég fura még akció közben de úgy állítottam be hogy tüzeléskor visszaugrik alap helyzetbe és így nem kavarodok be 😊
Nohab
Oks, köszi. Lassan már tényleg neki kéne ugranom egynek.
Szerintem tök mind1 hogy milyen a kamera, az a lényeg hogy 25 fölött legyen az fps.
Aki szeret barkácsolni annak ajánlom az infra ledes megoldást. Kamera lencséje elé rakni kell egy kis floppy lemez darabkát és akkor nem zavarják meg a kamerát más fényhatások csak a ledet látja egy kis állítgatás után. Akkor az sem baj ha be süt a nap a szobába játék közben.
http://www.youtube.com/watch?v=5QqAqb_SZV0
Nohab
El se hiszed, hogy mekkora elõnye van ennek. Sokkal jobban lehet követni vele a kontaktokat, mint a hat switchel. Nem beszélve arról, hogy az ablak keretei mögé sem tud bebújni így a másik gép.

Tudtok ajánlani ehhez egy jó webcamerát? Találtam egy régebbi írást (pumaszállás), ahol felsorolnak párat, csak az a baj, hogy azokat szinte már nem is lehet kapni.
Jo kis muris cuccnak tunik, de kihagynam. 😄 Mikor balra 90 van tobbre fordulok vicces, hogy hiaba fordul jatekba ha nem latod mert masfele nez a fejed. 😄D
Helló!
Kösz a linket lehet hogy tudom hasznosítani, egyébként az már jó hogy kiderült hogy van másik ilyen software is a face track noir.
Egyébként aki nem ismeri annak itt egy kis kedvcsinálló: http://www.youtube.com/watch?v=LzY8Aa2lt9I
Gondolom "csak" a nézelõdést szeretnék megoldani vele 😄

Vagy a következõ szint az agyhullámokkal irányítsuk 😄
És egér helyett freetrack-el irányítotok majd? 😊

Müködik csak jó kamera kell.Különben szaggat (pl: nekem is)A WT fórumon találsz beállítás segitséget is.
http://forum.gaijinent.com/index.php?/topic/3652-headtracking-for-free/page__st__40#entry63925
Üdv!
Olvasgattam kicsit és látom jó kis társaság gyûlt itt össze!
Nem rég akadtam rá a játékra és tetszik, az lenne a kérdésem hogy van-e valakinek tapasztalata a free track-el?
youtube-on láttam pár videót ahol használják (asszem). Nekem nem nagyon sikerült bekalibrálni, érdekelnének hasznos tapasztalatok ha vannak!!
Köszönöm.

Ha kezd kifogyni akkor elkezdi kiírni mennyi van még. A sebesség alatt, pirossal mikor lõsz.

Jeffjohnson
EU szerver újra megy.

Bocsánat a helyesírási hibákért, telefonról irok, miközben játszom. 😊

Én simlen nyomom, hibátlan. Ingame hoátom, hogy menny lõszerem van a repcsin? Nagyon jó játék, imádom.

Arra figyelj, hogy a menü tetején van egy lista, ott a Full realistic-et válaszd, akkor adja fel az összes irányítási opciót. Nekem szinte teljesen le kellett húznom az X52 érzékenységét, mert rohadtul túlvezérelt volt ha alapon hagytam.

Menü-Controlls-controll- setup wizard. Lépésrõl lépésre be lehet állítani. A beta forumon vannak beállítási segítségek még.A finomitásokat utólag is lehet.érzékenység stb..
Üdv. Elsõ kérdés:hol tudom beállítani, hogy mûködjön a botkormányom?

Elmegyek egynapra es itt sorba jonnek az uj a'sz pilotak. 😉
Jah az erdekes ha ujra van EU. Hat akkor lehet meglegesem majd HB-t EU-n ha szerintetetek ennyire mege'ri. 😊
Norellenek meg grat nagyon szep eredmeny! Mi lesz ha belejon?! 😛 Valamivel azert erre reagalnom kell megnezem mit talalok. (:

Rudi, megvan az új vetélytársad Arcade módban <#nyes>

Asszonypajti egy I-15-tel..

Köszönöm <#eljen>
ELsõ körben nem rossz, kár h az I15-össel kellett mennem, mert még mindig randomba tesz be 😊

<#eplus2>

újra van EU részleg? Érdekes döntés 😊
Mármint ellenséges humán 😉

Megvan a legjobb farmolási módszer. EU szerver, Historical magas tierû gépekkel.

Igaz 3-4 perc mire bejutsz, de 12v12-ben van 2-3 ellenséges gép, rogyásig jut földi meg Ai légi cél, és ontja a lóvét 😊

Ha nem gurulsz túl messzire akkor még ott is megjavítanak.
Általában legurulok a kifutóról addigra, ekkor is mûködik ha várok egy kicsit? Már ha nem lõnek szét.
semmit. néha elromlik a motor ha nagyot döccen.vársz 30 mp-t és megjavít automatán.(már ha nem nyomkodsz el esetleg v.mit)
Help! Ha leszállok repteret foglalni leáll a motor és nem indul újra. Mit csinálok rosszul? Vagy mivel indul újra a masina?
Én arcadot is joyjal játszom...igen mondták már hogy ...vagyok 😊 De én élvezem.😊
Én galád módon egérrel full easy módban :$ 😄 a joy meg pihen az asztal mellett..

még nem határoztam el magam hozzá, hogy szopjak vele sok kört mire be tudom állítani az érzékenységeket és megszokjam 😊
HB -ben hogy mentek? Milyen beállításokkal? Instructor,real,full? Én vadászokkal csak szívok..mondjuk nem is vagyok ügyes.😊
Lehet én is visszaállok a 0-s szintre kicsit növelni a K/D arányt 😄

Bár az elõbb láttam egy Spit Vb-t is bent a 0-sok közt.. jön az éjszakai All-vs-All..

ha historical-ban tudná ezt produkálni nekem akkor kölcsönadnám az accot 😄 gyorsan meglenne az a 4 szint 13-ig 😄
Csak jelezném, hogy asszonypajti "Norelle" néven irtja fél órája az ellent, 0-s szintû orosz gépekkel 8-10 gépet lõ csatánként <#nevetes1><#violent><#kocsog>

Nekem is, 2,7ghz-es egymagos 512 vidkari 3 giga ram, 10 fps közepes beállításon de nem szaggat a kép.