War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Egy profi már tudja merre fogsz kitérni 😄
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Pedig már 3 szor is volt életemben 😄 (2szer Pokerstars 1szer Bugsys club)
"Ember küzdj és bízva bízzál! De ha nem megy, legalább engem hagyjál!"
Többszám leosztásból 3 jó az olyan, mint itt véletlen kilõsz egy gépet 😄
"Ember küzdj és bízva bízzál! De ha nem megy, legalább engem hagyjál!"
10Fõs SNG vagy CG asztalonként 1-1 Phil Hellemut és Daniel Negreanu ülne.
Kb annyi esélyed lenne mint itt egy Me 262 vagy Mig 15 ellen a Buffalóddal 😄
Kb ez van most itt.
Amit a legelején leírtam az csak a plusz, amit vagy akarsz csinálni, vagy nem. Ez minden játékban benne van. Én pedig az élményt keresem, nem azt nézem hogy tudok növelni egy számot a lehetõ leggyorsabban. Ezért nem is érti például bgabor a #8467 -ben, hogyan is lehet az, hogy valaki ám tier 7 -ben egy Buffalo -val akar helyt állni, mert hogy oda vannak már "modernebb" gépek is. Még is ki nem szarja le ? Ráadásul pont elõtte szúrtam be egy videót, ahol pont egy Buffalo -val fektetem meg a "modernebb" gépeket. Hát ennyi. Hogy még herpeszt is kapjanak egyesek ideírom azt is, ki van maxolva, tehát fele annyi XP -t se szerzek vele mint más gépekkel. Ilyen hozzáállással pókerezni sem szabad, ott egy leosztás alatt elbukhatod amit mindaddig elértél. Mégis ennek ellenére a világ legjobb játéka, és többen játsszák világszerte mint bármi mást.
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Én is jobbnak láttam tegnap pár órát szüneteltetni a dolgot.
Ma reggel 1 bázis bombázás erejéig bementem 1 meccsre azóta se játszottam vele. Majd talán a hétvégén. De nem eszik a fene érte, hogy kínlódjak a semmiért az a probléma. Kell egy kis pihenõ.
Ám tegnapelõtt jól kiábrándítottatok a squad -ban repülésbõl. Te is folyton kilépkedtél, akikkel meg összehoztál egy csata után mind kiléptek, vagy engem dobtak ki onnan, passz. Arról nem is beszélve hogy perceket vártam két csata közt, hogy induljon a következõ.
Igen, nem tudom minek szórakozna valaki Buffaloval tier7-en, amikor ott már hat modern vadász és két tuti kétmotoros bombázó közül lehet válogatni, a mindössze öt slotra.
Felpakolom a Junkerst 😄
Vannak érdekes ötletek 😄
Persze ehhez kellett az is, hogy senki nem jött vissza kiszedni õket és a sérült, lõszer nélküli gépeket kapták ki.
Mindig az ment be elõször a csatába akinek kevesebb vootl a kihúzott xp je. Hogy egyszerre feljesszem rajtuk a következõ pylont.
Akkor sokat javulnak hiszen 2db 1000es rámegy.
Azzal akár már bázist is lehet bombázni. Jó xpt ad grindeléshez.
Nincs mit tenni rászánsz 2 napot kb és következetesen beviszed a dzindzsába elsõ gépként és a meglévõ bombákkal szórod a földi célpontokat míg le nem lõnek. Minél több célpontot kiiktatsz annál hamarabb fejleszthetõ a pylon. Nagyon monoton gáz és idegesítõ meló és persze költséges de megéri.
Pl a vizes pályákon egy sorozatra jók szoktak lenni.
2db 1000kilós 4 db 500as bomba.
Kinézek egy 3 destroyerbõl álló oszlopot és félig meddig dive bomberként 600-700ig felgyorsulva besüvítek közéjük bumm bumm bumm kettõ vagy 3 destroyer meg is van. Esetleg még ha van annyi idõm ráfordulni egy másikra arra is tudok dobni azt le is lõttek. De legalább jelentõsen hozzájárultma a gyõzelemhez 😄
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Mondom Level 20ig ha elérek meglesz a MIG 15 is és Jetelhetek pár kört.
Hát a nagy f.s.t. 2,6millió lionból tegnap délután lett 200 😄
Most már nem a fejlesztésen izgulok, hanem hogy legyen pénzem megjavítani a gépeket amiket összetörök 😄
Ground strike on így is úgyis vége a meccsnek 8percen belül addig egy jó bombázóval 4-5 max 6 kör alatt lerobbanthatod a bázist.
Vagy ha 3 játékos összefog 2kör elég 😄
Mi ez az új szokás? - tier8 csatában zsinórban 2x egymás után kb. 5 perc alatt "enemy base is destroyed", aztán 1-2 perccel késõbb endgame...
EZmiez?
Azért kár egy egylövéses torpedót tartani 😄
Na neee ! Tényleg ? Mindjárt megyek dobom én is a levesbe. <#hehe>#hehe> <#levele>#levele>
P-39Q szintén nem akkora szám, és a kis Buffalo is mehet már a levesbe tier7en.
f2a3 és tbf között vacilálok, de f2a3 azért sajnálom mert legjobban forduló gépem meg kicsi is a tbf-et meg azért mert vagy 4 500lb-bombát visz vagy pedig a torpedó bár inkább az utóbbi miatt sajnálom leváltani
Jó Szerencsét! WT nick: PUMA_saw_HUN
Jó Szerencsét! WT nick: PUMA_saw_HUN