War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hihetetlen. Elõvettem a YAK-9T-t, elvbõl nem játszom az oroszokkal, de gondoltam kipróbálom. Mégis mi ez? Ezzel a géppel mindenféle tehetség nélkül a lista tetején lehet az ember: elsõ manõverbõl ráfordulok oldalból egy B-25-re, két lövésbõl szétesett, inkább nem is kommentálom...mégis mit keres 9-es szinten ez a gép és hogy lehet ilyen pofátlanul op? aki kétségbe vonja ezt, az valószínûleg nem játszott a többi nemzettel...

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Döbbenetes hibába bugba vagy nem is tudom mibe futottam.

A már 2 napja használt 2*1000kg+ 4*500kg os bomba slot eltûnt mintha meg se lett volna véve újra meg kellett vennem harc után. Így be se tudtam vinni azt a gépet a pályára mert minek?
Nem az 1400 lion bosszant hanem az elv, hogy bármikor megtörténhet?
És még a drága refill ammokat is elkéri döbbenet.
bardocz
T1-en belefutok T5-be, T5-ben nem volt még T7 nélküli meccsem, és nem egyszer elõfordult T10-es vagy T11-es bombázó(do-akármi), a többi magasabb szintû repülõt meg szimplán nem ismerem, és lehet fel sem tûnik.
Nem szûnt meg 😄
Bár 2 szintenként sorol be T1en belefuthatsz T5ösök be is és T7en is T11esbe stb.
bardocz
Tehát megszûnt a T0-T1 illetve T2-T6, és felsõ kategóriában meg még várni is kell? Fasza 😄DD
Egyébként nincs gondom a javítási költségekre. A WT ezt is megoldotta. A patch óta nem kellett sok pénzt költsek a jet javítására ugyanis hiába próbáltam jettel repülni 30 perc várakozás után feladom általában.
Ezt is köszönöm WT
Nagyon remélem tényleg csak tesztelik a pénzügyi részt és rájönnek hogy használhatatlan. Ha 1-2 héten belül nem változik az tuti meg fog látszani a játékos állományon is.
Van még mit fejleszteni a játékon.
Nem vagyok bombaszakértõ de azt ne mondja nekem senki ha egy 1tonnás 2. vh s bombánál kiürítenek budapesten egy 2km es sugarú körben lakosságot akkor ha ledobod a bombát nem visz ki 2-3 tankot minimum és nem vágna akkora lyukat a földbe, hogy vígan tovább menjenek a buta NPC tankok?
Legalább tegyenek eg ypici kerülõt és növeljék emg a bombák hatósugarát. Akár jelölhetnék is nem halnának bele.
Az Arcade mód az legyen élvezhetõ mert jelenleg kínlódás.
Már nem is örömmel megyek a csatába hanem mert kínomba grindelem a gépeket, mondván majd késõbb jobb lesz.
De most hogy megvan a 2db 4 tonnát szállító gép most se lett sokkal jobb. Van hogy alig találnak van hogy jó pályán pl Port (az ellen oldalon a landing craftok) sikerül 15öt kicsapni 4 tonnával 😄
Hát ott kezdõdik az 1 tonnásnak ki kéne 6-7et minimum.
Ha meg ennyire szarul ad és túl hamar vége tegyenek be 150-300 lõhetõ célt. De túl gagyik hozzá.

Lenne 5 Carrier 15 Destroyer 40 Cargo ship 75 Arty 30Pillbox és 120 Tank egy pályán ahol lehet.
rohadtul nem lenne unalmas mert a pályák többsége az már és lenne némi pénz is meg a vadászok is lehet 1-1 célra rámennének vagy sem.
De nem ez a cél amint látom.
Nagyon felborult most az arány. De az is vicces, hogy az awardokat is visszafogták, mostanság nem ad bullettproof-ot, hiába élem túl a csatát gépveszteség nélkül, úgy hogy mindenki más veszített gépet, ráadásul öltem is nem egyet... Na mind1, most úgyse tudnék mit kezdeni az érte járó xp-vel, a patch óta sajnos nem az a szûk keresztmetszet..

Hihetetlen mekkorát hazudtak, azt hitték, hogy a javítási költségekkel be lehet etetni a népet, úgy hogy minden szempontból ezerszer nehezebb lett a pénzszerzés. Igazából nem is értem, ennyire hülyének nézték a játékosokat?

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

A legnagyobb bajt abban látom, hogy nem ad Az achievmentseknél durva liont az xp mellé.
Szerintem egy 10géplelövésre vagy 20 földire igenis járna pár tízezer csak acsiból. Az Xp t dugják fel maguknak, úgyse tudunk gépet venni tök 8 hanyas szinten vagyunk....
Mit akarsz neked legalább van lionod 😄

Az 1.29 bejövetelekor 2,6M-m volt. Ma este emgesett a a csúfság, hogy 200lionom maradt 😄 még a gépet se tudtam megszerelni.
Amúgy miylen Tierben hoztad ezt össze?
Sajnos az is számít bár mindenhol fost ad.
Köszönöm WT, hogy gondoskodsz az anyagi biztonságomról. Nem is tudom mire fogom költeni ezt a rengeteg oroszlánt amit kapni fogok mostantól.
az f2a3 tegnap próbáltam valahol 800 és 850 között törik szét egyenesen repülve

kocsilajos
én a buffaloval 900 ig gyorsultam

Jó Szerencsét! WT nick: PUMA_saw_HUN

A 109-es is szét tud esni valahol 700-800 között, pontosan nem tudom 😊 A 190-es 900 fölé is megy jóval, persze olyankor nem tanácsos erõteljesen kanyarodni.

kocsilajos
a cobrákkal sokat játszottam ha leveszett a lendület bármi utolér

A corsair-ek elég sokat és ha van idejük akkor szépen fel is tudnak gyorsulni, és alacsony sebességen nagyon szûken lehet velük fordulni de azért nem mindig egyszerû esetek 😊

A mustang olyan lehet mint a németeknél a fóka, ezt úgy mondom, hogy fókát nem próbáltam de ahogy itt is elmondták nagy sebességnél is nagyon jól lehet irányítani.
Na a mustang is ilyen zuhanva is nagyon szépen lehet manõverezni nem billegteti az orrát stb

A kobrák meg.. nekem túl lomhák ha egyszer elveszted velük a lendületet akkor szívás van.

Ezek historical-os tapasztalatok, árkádban biztos azért elmosódnak a különbségek.
Pár napja üldöztem, nem emlékszem rá milyen US gépet, 109-el. Speed-bõl el akart menekülni be a felhõbe. Kb. 630-al mentem, azon gondolkodtam, hogy benyomom a flaps-et rövid idõre. Szinte abban a pillanatban rommá törte a légellenállás a menekülõt 😊

US fighterek mennyit bírnak? Azt a nemzetet nem szinteztem egyedül, amit papíron írnak pedig nem valós még.
RiCSi1234
Csak mert a németek alá most nagyon beadták a lovat.. KB minden gépük veszett.. 9-es vagyok vele, és.. halálosak..

GTA V (*.*)

lvl 6-tól 109-esek és fókák.. ennyi történt az amcsi gépekkel 😄
kocsilajos
biztos betoljtak 😄

US gépekkel mi történt, hogy ~1-5 ember várakozik HB-ra lvl 7 és 15 közt? Német oldalon pedig változó, idõnként 30 vagy többet eléri.
Köszönöm
kocsilajos
nem bonyolult
1. gépéket eladni nem lehet
2. beállításoknál rákattintasz a megváltoztatni kívánt optionsra és alul van egy ilyen kocka x-el az kitöröl mindent, assign buttonnal meg berakod a kívánt gombot

1. nem tudod.
2. Menu-Controls-rákattintasz a törölni kívánt gombra és az elsõ ikon jobb alul aminek a sarkában van egy x, azzal tudsz törölni.
Sziasztok, lenne 2 kérdésem.
1. hogy tudom eladni a fölösleges repüllõgépemet
2. az irányítás beállításánál ha új gombra állítom az adott dolgot onnantól kezdve a régi és az újonnan beállított gomb is alkalmas az irányításra. hogy tudom törölni a régi beállított gombot, hogy csak az álltalam választott gomb lássa el a kívánt irányítási funkciót?? (bocs egy kicsit bonyolultan írtam le.
Igen, a következetes BnZ nagyon sokat segít a túlélésben.
Tegnapi 11 killes német köröm, leginkább Fw-vel arattam, igaz hogy ki is kapáltak cserébe a Bf-ekbõl:
kocsilajos
ha vki vadászgatni szeret akkor a legjobb pálya sztem a Stalingrad winter mert csak 2 reptér van és csak úgy van vége a mecsnek ha valamelyik csapatnak elfogynak a gépei 😊

Az semmi 😄

Az enyémet üssed felül 😄
1000kilós tank és egyet nem vitt ki. Persze le is zuhantam Yer el -3000pénz annyira felhúzott ki is léptem 😄
Most jó lesz:

Stalingrad domination-on eddig a 6-os medium tank formációból olyan 5-öt kiszedtem 500 kg-os bombával. Most bedobtam közéjük, ahogy régen is és 1! halt meg..

Ezt a videót azért megnézetném a készítõkkel és döntsék el mennyire reális, hogy közvetlen közelrõl a legtöbb tank megy tovább...

Ez engem is nagyon idegesít, a critical legyen már tényleg kritikus és ne tudjon már utána még fél órán keresztül fordulóharcolni, mire valaki leszedi és persze nem az enyém lesz a kill, amiért kaphatnék rendes pénzt és xp-t...Ha pedig hb-ben történik mindig agyvérzés közeli állapotba kerülök...

Nem mondom a játék nevét lényegtelen is.
Facebookos az a lényeg. Orosz csávó 2500eurót nyomott rá igaz azzal bõven top 10es játékos lett elég hamar 😄 Lehet Õk a célközönség.
kocsilajos
az egyszer biztos, h nem a mi pénztárcákhoz szabták az árakat...

De ugye nem gondolod te is komolyan, hogy az újgazdag maffiózócsemete orosz tizenéveseken kívül valaki mondjuk meg fog venni Goldból lionra és maxra feltolja egy Mig 15ös vagy egy Me 262-t? Eme mûvelet hozzávetõlegesen az 1000-1500 eurót veri. 😄 Nem vicc.
kocsilajos
mi a gányért nem marad meg 2 magyar "kokárda" a gépen?

a Typhoon-ra ez valóban igaz, mert csak a Tempest töltötte be az eredetileg tervezett szerepet, de a P-47 a háború végéig elsõrangú magassági vadász volt a P-51 mellett

kocsilajos
biztos azért is drágítottak be mindent hogy többen vegyék a prémiumot mert látták hogy kelendõ a játék hát akkor emeljük meg az árakat...
tényleg nehezebb lelõni vkit ezért megyek Beaufighterrel mert amire rátudok fordulni az nem sûrûn szokott elmenni...
jó persze nagy gép meg aránylag lomha de ha vmi egyszer a szemem elé kerül...
spitfirrel meg csak 1 tárral max crit hitet tudok adni vkinek ha nem nagyon rángatja a gépet... nagyon nagy mákom van le is lövöm, de ha nincs akkor meg menekülök el tölteni...

Bombázni azért jó mert 90 %ban plusszos.Bomber javítás 3000 körül van HB-n.50kg al végigvereted az oszlopot 10 felett kiszedsz. Medre célzok a többire meg had szóljon. Sok rácsapásra nincs idõ.Most németekkel jobb bombázni ott van oszlopmenet. Pénz a közösbe megy. A b25-ök meg szedik a támadókat szépen.Abban az a jó.Aki meg katát vagy tehenet visz HBra ,annak úgy kell. Persze régi szép idõkben ME410 2db 500as bomba 22 földi cél.Aztán a követési távolságot megnövelték...
RiCSi1234
Ugyan ez van nekem is, és szívbõl rühellem már az egészet!

GTA V (*.*)

Egyébként bombázó nézetbõl kell bombázni, nekem ugyanúgy megy mint azelõtt, a vadászat azt elismerem hogy nehezebb lett, de azon meg majd finomítanak az pro-arcade játékosok kedvéért.
Csak látnám már, és nem kellene ugyanazt olvasgatni most már egy hete...!
Nem te vagy a béna. Sokan megfogalmazták ugyanezt a hivatalos fórumon is, hogy konkrétan eltûnt az élvezeti faktor a játékból. Meglátjuk mit lépnek a fejlesztõk ezek után. Ha minden marad így... hát akkor van még sok más ingyenes MMO a piacon.

éjszakai csatán voltatok már? nekem most volt az elsõ pedig már 857 csatám volt. Nagyon király

Pedig éppen most lett meg a 7000. földi célpontom de sokszor azon gondolkozok nem is a bomba mérete hanem a darabszám a lényeg.
Ha pontosan rádobod a tankra arty-ra akkor jó ha nem akkor mindegy mit dobsz. pff.
Amúgy én is észrevettem, hogy mikor elkezdtem a játékot, még az elõzõ verzió volt, akkor nagyon élveztem, egy rakat gépet leszedtem, meg úgy jó volt na! 😄 De ezzel a patchel ez vhogy megszûnt!😞

Lehet én lettem idõközben béna, de lövök valakire, cikázik össze vissza, de valahogy követem, rengetegszer felvillan, hogy hit, hit, hit sõt még critical is, de repül tovább, bejön társa mögém, egyet megereszt már irányíthatatlan a gépem. És persze, ha én rángatom össze-vissza az egeret, akkor is simán leszed! 😄
Persze mondom, lehet én lettem idõközben béna játékos, de ez a patch nekem valahogy nem adja..
Pedig úgy belekötnék abba amit leírtál 😄
Hiszen jó a bombázás meg élvezetes a játék de sajnos nem tudok.
Teljesen igazad van.
Jelenleg Grindelhetetlen szinte sok minden. Legyen az szint Xp lion crew maxolás bomba unlock. Egyszerûen nem leeht haladnia játékkal.
Próbáltam t3 on t7 es t 11en. És nemhogy 0 ban sokszor mínuszba vagyok pénzügyileg mert hiába lövök ki 15-20 tankot és 2-3 gépet a javítási költség és a fegyver újratöltés nem hozza ki +ba.
Nézegettem a yer-jeimet és gondoltam nekiállok kihúzni a 12es sorozatot mert azon már 4helyett 5 tonna van. De azoknak már nem 3100 hanem 7100 a javítási költségük. Még a simákét se tudom sokszor kitermelni.
Most léptem 14es szintre az Oroszokkal. A hétvégén meg 13ra de azóta sincs még a pénz töredéke se meg a 13as gépre se nemhogy a 14esekre.
Sõt a hangárban áll vagy 10-12 gép amit nem tudok berakni a slotba mert túl drága betenni Õket. Incredible.
Momentán se HB-n, se arcadeban nem éri meg bombázni, mert annyira le van véve a bombák hatásfoka. Ma bevágtam egy menetoszlopba két darab 500 kilós bombát, NULLA kill. A-20G-vel rávágtam Pillboxra négy darab 250 kilósat, semmi hatása. WTF?

Az ember bemegy vadászgépezni néha néhány kört, de ettõl eltekintve a játék jelenleg halott, mind a bombázós rész, mind az egész fejlesztés/grindelés használhatatlan. Körönként 15 ezer XP-vel nem fogok nekiállni kihúzni egy 13-as szintet (1.7 millió XP).

Cska akkor jó ha hatalmas bombatömeget viszel vagy rengeteg kiocsit amit lelereszkedve 200-400méterre rádobálsz egy menetoszlop tetejére.
Kölömben felejtõs mondjuk egy 2db 250kilós bombát cipelõ lassú kõdarabbal bemenni.
HBn miért éri meg bombázni?😄 Egyszer odaérsz, ledobod a cuccot, kinyírsz jó esetben 5-6 egységet, majd vissza base, majd megint vissza.. ha le nem lõnek...😄 Ez hol jó?
Na direct megnéztem Test flightban. Simán nem tudja tartani a 600at. Zuhanó így 600+ majd egyensebe vissza lassaul 500 körülre. Én meg 550-560nal üldözöm és távolodik...