War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
A már 2 napja használt 2*1000kg+ 4*500kg os bomba slot eltûnt mintha meg se lett volna véve újra meg kellett vennem harc után. Így be se tudtam vinni azt a gépet a pályára mert minek?
Nem az 1400 lion bosszant hanem az elv, hogy bármikor megtörténhet?
És még a drága refill ammokat is elkéri döbbenet.
Bár 2 szintenként sorol be T1en belefuthatsz T5ösök be is és T7en is T11esbe stb.
Ezt is köszönöm WT
Van még mit fejleszteni a játékon.
Nem vagyok bombaszakértõ de azt ne mondja nekem senki ha egy 1tonnás 2. vh s bombánál kiürítenek budapesten egy 2km es sugarú körben lakosságot akkor ha ledobod a bombát nem visz ki 2-3 tankot minimum és nem vágna akkora lyukat a földbe, hogy vígan tovább menjenek a buta NPC tankok?
Legalább tegyenek eg ypici kerülõt és növeljék emg a bombák hatósugarát. Akár jelölhetnék is nem halnának bele.
Az Arcade mód az legyen élvezhetõ mert jelenleg kínlódás.
Már nem is örömmel megyek a csatába hanem mert kínomba grindelem a gépeket, mondván majd késõbb jobb lesz.
De most hogy megvan a 2db 4 tonnát szállító gép most se lett sokkal jobb. Van hogy alig találnak van hogy jó pályán pl Port (az ellen oldalon a landing craftok) sikerül 15öt kicsapni 4 tonnával 😄
Hát ott kezdõdik az 1 tonnásnak ki kéne 6-7et minimum.
Ha meg ennyire szarul ad és túl hamar vége tegyenek be 150-300 lõhetõ célt. De túl gagyik hozzá.
Lenne 5 Carrier 15 Destroyer 40 Cargo ship 75 Arty 30Pillbox és 120 Tank egy pályán ahol lehet.
rohadtul nem lenne unalmas mert a pályák többsége az már és lenne némi pénz is meg a vadászok is lehet 1-1 célra rámennének vagy sem.
De nem ez a cél amint látom.
Hihetetlen mekkorát hazudtak, azt hitték, hogy a javítási költségekkel be lehet etetni a népet, úgy hogy minden szempontból ezerszer nehezebb lett a pénzszerzés. Igazából nem is értem, ennyire hülyének nézték a játékosokat?
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Szerintem egy 10géplelövésre vagy 20 földire igenis járna pár tízezer csak acsiból. Az Xp t dugják fel maguknak, úgyse tudunk gépet venni tök 8 hanyas szinten vagyunk....
Az 1.29 bejövetelekor 2,6M-m volt. Ma este emgesett a a csúfság, hogy 200lionom maradt 😄 még a gépet se tudtam megszerelni.
Amúgy miylen Tierben hoztad ezt össze?
Sajnos az is számít bár mindenhol fost ad.
Jó Szerencsét! WT nick: PUMA_saw_HUN
A mustang olyan lehet mint a németeknél a fóka, ezt úgy mondom, hogy fókát nem próbáltam de ahogy itt is elmondták nagy sebességnél is nagyon jól lehet irányítani.
Na a mustang is ilyen zuhanva is nagyon szépen lehet manõverezni nem billegteti az orrát stb
A kobrák meg.. nekem túl lomhák ha egyszer elveszted velük a lendületet akkor szívás van.
Ezek historical-os tapasztalatok, árkádban biztos azért elmosódnak a különbségek.
US fighterek mennyit bírnak? Azt a nemzetet nem szinteztem egyedül, amit papíron írnak pedig nem valós még.
GTA V (*.*)
1. gépéket eladni nem lehet
2. beállításoknál rákattintasz a megváltoztatni kívánt optionsra és alul van egy ilyen kocka x-el az kitöröl mindent, assign buttonnal meg berakod a kívánt gombot
2. Menu-Controls-rákattintasz a törölni kívánt gombra és az elsõ ikon jobb alul aminek a sarkában van egy x, azzal tudsz törölni.
1. hogy tudom eladni a fölösleges repüllõgépemet
2. az irányítás beállításánál ha új gombra állítom az adott dolgot onnantól kezdve a régi és az újonnan beállított gomb is alkalmas az irányításra. hogy tudom törölni a régi beállított gombot, hogy csak az álltalam választott gomb lássa el a kívánt irányítási funkciót?? (bocs egy kicsit bonyolultan írtam le.
Az enyémet üssed felül 😄
1000kilós tank és egyet nem vitt ki. Persze le is zuhantam Yer el -3000pénz annyira felhúzott ki is léptem 😄
Ezt a videót azért megnézetném a készítõkkel és döntsék el mennyire reális, hogy közvetlen közelrõl a legtöbb tank megy tovább...
Facebookos az a lényeg. Orosz csávó 2500eurót nyomott rá igaz azzal bõven top 10es játékos lett elég hamar 😄 Lehet Õk a célközönség.
tényleg nehezebb lelõni vkit ezért megyek Beaufighterrel mert amire rátudok fordulni az nem sûrûn szokott elmenni...
jó persze nagy gép meg aránylag lomha de ha vmi egyszer a szemem elé kerül...
spitfirrel meg csak 1 tárral max crit hitet tudok adni vkinek ha nem nagyon rángatja a gépet... nagyon nagy mákom van le is lövöm, de ha nincs akkor meg menekülök el tölteni...
Ha pontosan rádobod a tankra arty-ra akkor jó ha nem akkor mindegy mit dobsz. pff.
Lehet én lettem idõközben béna, de lövök valakire, cikázik össze vissza, de valahogy követem, rengetegszer felvillan, hogy hit, hit, hit sõt még critical is, de repül tovább, bejön társa mögém, egyet megereszt már irányíthatatlan a gépem. És persze, ha én rángatom össze-vissza az egeret, akkor is simán leszed! 😄
Persze mondom, lehet én lettem idõközben béna játékos, de ez a patch nekem valahogy nem adja..
Hiszen jó a bombázás meg élvezetes a játék de sajnos nem tudok.
Teljesen igazad van.
Jelenleg Grindelhetetlen szinte sok minden. Legyen az szint Xp lion crew maxolás bomba unlock. Egyszerûen nem leeht haladnia játékkal.
Próbáltam t3 on t7 es t 11en. És nemhogy 0 ban sokszor mínuszba vagyok pénzügyileg mert hiába lövök ki 15-20 tankot és 2-3 gépet a javítási költség és a fegyver újratöltés nem hozza ki +ba.
Nézegettem a yer-jeimet és gondoltam nekiállok kihúzni a 12es sorozatot mert azon már 4helyett 5 tonna van. De azoknak már nem 3100 hanem 7100 a javítási költségük. Még a simákét se tudom sokszor kitermelni.
Most léptem 14es szintre az Oroszokkal. A hétvégén meg 13ra de azóta sincs még a pénz töredéke se meg a 13as gépre se nemhogy a 14esekre.
Sõt a hangárban áll vagy 10-12 gép amit nem tudok berakni a slotba mert túl drága betenni Õket. Incredible.
Az ember bemegy vadászgépezni néha néhány kört, de ettõl eltekintve a játék jelenleg halott, mind a bombázós rész, mind az egész fejlesztés/grindelés használhatatlan. Körönként 15 ezer XP-vel nem fogok nekiállni kihúzni egy 13-as szintet (1.7 millió XP).
Kölömben felejtõs mondjuk egy 2db 250kilós bombát cipelõ lassú kõdarabbal bemenni.