War Thunder: Air Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
sose lesz meg...
Volt, hogy mind a 4 gépemet rammolták...
Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Jó nagy felhajtás volt, veszettül lõtt mindenki akit-amit ért, én sem operáltam most. Mint valami csõlátású hülye gyerek estem rá a tankokra, mást nem is láttam.
Ami viszont igen bosszantott, amikor az ellenfél team másból sem állt mint bombázókból, nálunk senki nem csinált semmit, kilépkedtek, azt csak néztem hogy öt perc alatt veszítünk. Franc tudja mi a jó picsáért rak össze folyton engem selejtekkel a szerver, úgy tûnik ez a keresztem.

Ráadásul a játékom is kifagyott egyszer valami "noname" hibaüzenettel, pedig nem szokása. Biztos túlságosan negatív voltam, és ezt megérezte a számítógép is. Na mindegy, sose rosszabbat.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
aztán már szorítot az idõ aztán belépkedtem lelõttem 1-2 földi célpontot meg csináltam 1-2 hitet azt kiléptem és ezt csináltam vagy 10x és meg lett az utolsó 2 win, jövök reggel 😊
Jó Szerencsét! WT nick: PUMA_saw_HUN
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Akkor ezért céloztam még a szokásosnál is penetránsabban? 😄
Már azt hittem az az 1 pohár bor ártott meg 😄
7 meccsbõl 6 gyõzelem 200 gold.
Az elõbb Hero bomber is összejött 36000liont adott 31földi 2 légi célra.
Ebbõl 2 szer volt bázisbombázásom 😄 6000re már nem mászott fel senki.
Jó, most azért is mentem kicsikkel, mert szerettem volna megcsinálni az 5 gyõzelmet, olyan szinten pedig nagyobb beleszólásom van a csata kimenetelébe, mint ahol már jól/jobban játszanak a pléjerek. Meg lett a 200 eagle, ki is léptem.
Kicsit nehezen lett meg 😊
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Kicsikkel mentem, az elején még nagyok közé dobált. Vicces volt, hogy szinte folyamatosan az elsõ harmadban voltam pontszámban😄 A legviccesebb ami történt: Reversed géppel Búfájtert szembõl...😄😄
"Ember küzdj és bízva bízzál! De ha nem megy, legalább engem hagyjál!"
Kill Stealerek /3-om egyszerre:S

Úgy tûnik az elsõ terheléses tesztet durván benézték a fejlesztõk. 😊
"Ember küzdj és bízva bízzál! De ha nem megy, legalább engem hagyjál!"
Tier 0-1el megye 4-5 ellen, hihetetlen jó a hegyek között😄
\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93
1 gépet tudtam csak lelõni..sietnek a srácok 😄
Jó ez az új gazdasági rendszer. 😄
\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93
Jó Szerencsét! WT nick: PUMA_saw_HUN