War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mire jó ez a Golden bizbasz?😊

Coral Springs
Még van egy órád, addig próbáld meg azt hogy belépsz-kilépsz úgy tíz csatába, egyet meg tolj végig. Csak meglesz az a három gyõzelem. Én nekem még az a csata is gyõztes lett amelyikbõl kifagytam, legalább a rosszban volt egy kis jó is.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

toocha
D-D-D-W-D-D-W-D-D-D-D-D
sose lesz meg...
Volt, hogy mind a 4 gépemet rammolták...

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

Coral Springs
Na meglett végre, 6-7 -es tier -ben úgy közel tíz csatából. Viszont nem sokat szarakodtam, a szokásommal ellentétben most ha láttam hogy egy-egy csatában nincs esély nyerni annyira vesztésre állunk, onnan léptem is tovább a következõre.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Jó nagy felhajtás volt, veszettül lõtt mindenki akit-amit ért, én sem operáltam most. Mint valami csõlátású hülye gyerek estem rá a tankokra, mást nem is láttam.

Ami viszont igen bosszantott, amikor az ellenfél team másból sem állt mint bombázókból, nálunk senki nem csinált semmit, kilépkedtek, azt csak néztem hogy öt perc alatt veszítünk. Franc tudja mi a jó picsáért rak össze folyton engem selejtekkel a szerver, úgy tûnik ez a keresztem.

Ráadásul a játékom is kifagyott egyszer valami "noname" hibaüzenettel, pedig nem szokása. Biztos túlságosan negatív voltam, és ezt megérezte a számítógép is. Na mindegy, sose rosszabbat.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

kocsilajos
az elsõ 2 órában csináltam rendesen
aztán már szorítot az idõ aztán belépkedtem lelõttem 1-2 földi célpontot meg csináltam 1-2 hitet azt kiléptem és ezt csináltam vagy 10x és meg lett az utolsó 2 win, jövök reggel 😊

Jó Szerencsét! WT nick: PUMA_saw_HUN

Nekünk is meglett, nyolc körbõl 0-1 tierben.

Ha ezt 5 géppel megcsinálja máris +os kõr elvileg 😄
Én is jártam így, szarrálövök már egy gépet erre egy ügyes Bf109-es csapattársam rázuhan lelövi és a földbe csapódik a retardált a sértetlen gépével a manõver következtében. Biztos megérte neki az az 1 kill <#idiota>

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Azt én is észre vettem.
Akkor ezért céloztam még a szokásosnál is penetránsabban? 😄
Már azt hittem az az 1 pohár bor ártott meg 😄
Nekem nem megy az utolsó kettõ. Ilyen loose streakem talán még sosem volt mint ma. Ráadásul állandóan bad connection miatt nem lehet célozni, mert centiket ide-oda ugrál a cél.
Na csak azért is bevittem a Yer2eseket bombázóként.
7 meccsbõl 6 gyõzelem 200 gold.
Az elõbb Hero bomber is összejött 36000liont adott 31földi 2 légi célra.
Ebbõl 2 szer volt bázisbombázásom 😄 6000re már nem mászott fel senki.
Talán önzõségnek tûnik, de nem a farmolás miatt szeretem a reversed gépeket, hanem a fizikának ellentmondó manõverezhetõségük miatt 😄 Úgy lehet velük tekeregni a hegyek között üldözve vagy menekülve, hogy az hajmeresztõ. Ha pénzt akarnék szerezni, arra vannak nagyobb gépek. 😄
Jó, most azért is mentem kicsikkel, mert szerettem volna megcsinálni az 5 gyõzelmet, olyan szinten pedig nagyobb beleszólásom van a csata kimenetelébe, mint ahol már jól/jobban játszanak a pléjerek. Meg lett a 200 eagle, ki is léptem.
Na hagyom a reserve gépeket. Hogy bírtok ennyi agyhalottal farmolni? 6 megy egy blnheimre és otthagyják a bázist védtelenül. Elkisérik vagy 5km-re. És ez csak 1 pld
17/5 😄

Kicsit nehezen lett meg 😊

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Nekem is meg lett 😊
Kicsikkel mentem, az elején még nagyok közé dobált. Vicces volt, hogy szinte folyamatosan az elsõ harmadban voltam pontszámban😄 A legviccesebb ami történt: Reversed géppel Búfájtert szembõl...😄😄
9/5 megvan hajnalban újra neki esünk!Grat mindenkinek😊
Én is kész vagyok, reggel találkozunk..xD
Nortai
8-ból 5 és meg is adta. : )

"Ember küzdj és bízva bízzál! De ha nem megy, legalább engem hagyjál!"

8-ból 4 Nyerõ eddig...
7-bõl lett meg az elsõ. 😊
ettõl vagyok kész! Ott van elõttema tutkó célpont amit egy perce üldözök....erre tessék nézni mi történik? 3 LionKúrva a semmibõl rárepül....én meg szivok,mert szarrálövöm az ehyiket aki a killshotomba repûl ,mint egy agyatlan balfék! Törném le a kezét ezeknek!

Kill Stealerek /3-om egyszerre:S

Akkor nem csak én állok a bizonyos rossz oldalán 😊
6-ból 6 bukta. 😄
mesterlövészpuska 😄
Valami nagyon durván elromlott a szerverükön. 40.000 játékos online, és öt percket várakozunk. A friend listák is elvesztek.

Úgy tûnik az elsõ terheléses tesztet durván benézték a fejlesztõk. 😊

ju 88 . 32 földi szoroz mindent mindennel 70k xp...vesztettünk.Nem lenne rossz ha más is hozna bombert
kocsilajos
5/2

Na ez durva oda sem értem a PE-vel az elsõ célig és már our base destroyed.
Nortai
3/3 15 perc alatt, rendesen mindenki arra megy hogy gyors behúzza xD

"Ember küzdj és bízva bízzál! De ha nem megy, legalább engem hagyjál!"

Nekem adta 😊
Tier 0-1el megye 4-5 ellen, hihetetlen jó a hegyek között😄
mert 5 tõl kezdõdik
Trabant93
Nekem nem értem miért nem ad semmi sast,mikor háromnegyed 5 körül megvolt az elsõ gyõzelmem.

\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93

Hát vinni kell me410-et meg bejjafájtert és lehet bombázót farmolni mert jönnek dögivel 😄
Látom akkor most ez a trend nem a farmoláson van a hangsúly 😊
Huh mázli az elsõ game megint össze omlott a másodikat 2 perc alatt agyonbombáztuk 😊
Én is megkaptam az elsõért. Jó csapat volt 2 perc alatt lebombázták az ellen bázist 😄
1 gépet tudtam csak lelõni..sietnek a srácok 😄
Adja.2 csata és elsõ win 😊
Hehe, most meg a Matchmaker nem mûködött a kevés játékos miatt. Lenyomtam három gépet, Corsairt, BF-109G10et és hasonlót, kaptam értük 903 liont.

Jó ez az új gazdasági rendszer. 😄

Trabant93
Nekem nem ad semmi sast,pedig az 1. gyõzelem már megvolt...

\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93

kocsilajos
jó adja a goldent 1 win meg van

Megy. 😊
A hivatalos fórum is lehalt, gondolom mindenki ment panaszkodni 😄

kocsilajos
most az se tud játszani aki nem is ezért jött, de sztem éjjel sem lesz jobb mert akkor a Föld másik részén lesznek online sokan

Na ez mi! 1 Pillbox volt vissza és megnyertem volna az elsõ csatát.Erre összeomlik a szerver és senki nem nyer.Gratula a ruszkiknak:S.Ha ilyen akciót szerveznek miért nem csinálnak stabil szervert?
35k körül normál napokon is néha orbitális szerver lag szokott lenni. Ez a mai nap mostantól valszeg nagy szenvedés lesz.
Igen.Nekem is 61%-os damage,2000 lion 😊 .

Engem hangárig dobott ki, utána csak 4-5-ös csaták playereit mutatta, kiléptem de vissza nem enged. Sebaj, van még 2,5 óra hátra.. meg a hajnali 😊

Jah, nem annyira jött be nekik 😊

kocsilajos
ennyit bírt a szaros szerverük

Most megy, persze a repcsimet hazavágta a disconnect...anyád...és gondolom a gyõzelem sem számít!!!