War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Esélyesen a böngészõd flashfrissítése makkant meg, próbáltad más böngészõvel is? Adblock nem zavarja meg, azzal bejön.
(am tetszik a nickneved, tökre eredeti meg minden <#vigyor2>)
Aztán te gyalog mész, hogy csak 5 perc marad a célterület felett? Vagy mindenhol minimum üza mennyiséggel próbálkozol, mert az lehet akkor a probléma.
Ez volt az utolsó HB-m.
Elmennek a halál ....ra az egésszel.
Nálam megy.
Üdv emberek, nálam van valami defi, vagy másnál se hozza be a hivatalos oldalt (de már napok óta)?
A múlt heti HB kifejezetten bombázóbarát volt (3 támadási pont, bombázóknak több célpont és vadászok is szétoszlottak). Ju-88-al egy kör profitja 12k-volt és belefért 4-5 menet egy órába.
A mostani HB vadász barát (1 támadási pont, mindenki ott tömörül, bombázott bevinni istenkísértés) és nem meglepõ módon oroszt érdemes erõltetni (sima Chaika meglepõen jó még T5-ben, japánok már a menetszéltõl szétesnek, IL-2 nagyon életképes).
Mindig alkalmazkodni kell az adott HB "profiljához". Ha bombázós azt viszel, ha nem akkor attacker-t vagy vadászt. Kb ennyi a titka. Nem lehet mindig csak bombázni. 😄
Miért is?
Én nem is profitábilis többnyire.

Hiszen: a kis vacak géppel megyek be akkor bombázni nem tudok túlzottan esetleg 1 gépet kilövök a 10fõs mezõnybõl a többit leszedi más vagy kilõnek. Attackerrel talán talán leviszek 3-5 tankot mert akad rajta bomba de rohadtul lefordul a japcsi esetleg mákkal 1 et fel tudok gyújtani. Bemegyek drága bombázóval kilövöm azt a 10 esetleg 15 tankot azt szevasz. Ha megjavítanám ott lénnék, hogy 0körüli talán veszteséges.
Ha nem javítom meg várhatok 1-2napot az a gép kilõve.
Az élvezeti faktor 0, már a repüléshez is komoly utókorrigáció kell, rázkódnak mint az istennyila. A rárepülés egy horror burleszk nem is az zavar hogy nincs karika de nagyon furán viselkednek a gépek. A légvédelem pillanatok alatt darabokra szaggat (akár a saját is) ha papír gépekkel mész a japánok azok.
Tegyük fel vigyázok a gépre és van 30-50percnyi üzemanyag ha csak repkedek a semmibe egy egy durrantgatás egy egy bomba attól még nem lesz se xp-m se lionom. 40percig csak semmit nem csinálni egy géppel több, mint luxus. Az alatt 1-4 battle-t eltolok arcade ba akciódúsan.
Az üzemanyag reális tehát sokszor bizonyos gépekkel cska arra van idõd, hogy elvergõdj a célterületre max 5 perc fogócska és uzsgyi vissza a reptérre vagy zuhansz le 😄
Szóval erõsen véleményes ez a HB és még nem is fizet olyan jól, mint vártam. (Yer2es 310% HB rewarddal) ami nem kicsi 1 gépet legéppuskázni 4460lion. Igen ám de azzal kb a töltények ki is fogynak azzal te nem lõsz le 3at.
Ami a mai/holnapi rewardot illeti:
belépsz árkád játékba random reserve géppel, megnézed milyen az idõ a pálya fölött, kilépsz, megismétled 10x, 200 sas.
Aztán prémmel lehet tovább veretni igaziból. 😊
a HB csak mazohistáknak ajánlott ....sajnos!😞

Coral Springs
Ezek szerint pedig 5db gyõztes csatát kell letolni 3 órán belül.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ez lehetséges, ám engem megszállt valami, és egy erõs vereségsorozattal átkozott meg.
Tucatnyi gépet szedek le per csata, de mindez kevés, folyton veszít a team. Talán nem is kéne ezen csodálkoznom, pont néztem az egyik társamat miután leszedték az összes gépem, sétarepül nagy nyugodtan, és le se szarta hogy közvetlen alatta éppen szanaszét lõnek egy másik társat, repült tovább. Majdnem elküldtem az anyjába, csak a káromkodással visszább kéne már vegyek, nehogy valami monkey jelentgessen érte.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Sajnos magam is úgy érzem hogy a nagyobb játéktéren kívül túl sok elõnye a HB-nek nincs. Instant akció (A😎 és "legkomolyabb szimuláció" (FR😎 között kellene lennie, de nem hibrid hanem inkább torzszülött játékmód. Felmegyek a Donryuval magasba, odaérek negyed óra alatt a célterületre, ledobom az egytonnás bombát, visszamegyek, leszállok, feltöltenek, felszállok, odaérek negyed óra alatt a célterületre stb.. Unalmas.
Am mennyi az átlag player napközben?
sztm 26perc játékért ez akkor is harmat gyenge xp kredit.....valszeg azt akrták elérni h hosszabbak legyenek a csaták és így nehezeben lehessen fejlõdni meg vegyél prémet meg prém gépet.......de ez még sehol sincs a wothoz képest szóval sztm elkapkodták kicsit.
Hát egész más kávéház ahogy mondani szokás.
14 tankra adott 11400liont ami harmatgyenge figyelembe véve a 9k-s szerelést és az 1500körüli refill ammot.
Ja hogy lvl 12 😄 lol

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Háháá most nézem van egy 12es Yer-em amin van elég sok free repair 😄
Nincs olyan bombázóm amit bevinnék nyugodt szívvel.
9K ért még egyszer nem kockáztatok Yer-t és a Peskák is kérdésesek hogy egyátalán visszahozzák az árukat.
Gyere bombázni én most kerestem 25k oroszlánt prém nélkül 😄

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Rámmásztak 4 en, ebbõl 3 Lagg 3 volt <#zavart1> kettõt leszedett a tailgunner de csak visszaértem a reptérre 😄

Hát elég gáz a HB semmit nem ér a számomra.
Olyan hogy nyereség nálam nem találó fogalom.

Viszont volt egy mókás sztori az elõbb.
Yak9T vel kergettem egy zérót. vagy 5 percig hadakoztunk és egymás mellé kerültünk a bal szárnyammal rácsaptam az Õ jobb szárnyára erre Õ lezuhant nekem meg elfeketedett a szárnyam végül sérülten nem siekrült a reptérig eljutni mert lelõtt egy japó gép nagy nehezen.
Elképzelni se tudom hogyan tudnak emberek nyereségesen kijönni ilyne meccsekbõl. 1 gép 2 tank mellett is veszteséges a kör. Viccccc.
Még 1.29 elött mentem rus- japot.Japóval ezer m fölé nem szabad memni.De inkább földközel.Magasban eröböl megesznek.Fordulòban viszont haltak
Persze most nem tom.Majd ha végre gépnél leszek tesztelem.Lesz 10 ingyér köröm 9 es vadásszal ha végre meglépem.
Rég mentem japókkal hát.. van benne kihívás az tuti.

Elõbb egy kósza lövés elkapta a szárnyat.. 16k javítás lett belõle 10 mp-en belül 😊
Na 3 perc alatt bedobott egy csatába IL2-vel. Mi vesztettünk 3 gépet. Eszméletlen opék.

Vajon miért lehet:? 😄
Még T5-ben is ez a kis sima Chaika egy vadállat. Fordulékony, sebesség elég, rizspapír japó ellen fegyver jó.
1 hétig azt hiszem orosz grind lesz.
Azért vicces mennyi orosz vár historicalra, szép kis várósor lehet. Japánnál meg egybõl bedob 😄

Ügyes.
<#merges2> Hagytak bombázni 😄 <#zavart1>

Nem követtél el hibát vele.
Nekem 1 sloton van 5-8 gépem is.
Sokszor megéri jól összekombinálni Õket.
oké megvan, köszi
Oké, de hogyan kell?
bardocz
De, fogod, és berakod másik slotra. a kiképzést újra ki kell fizetni, de csak annyit.
Sajnos pancser kezdõként egy pilótához vettem egy 1-es és egy 2-es szintû gépet. Nem lehet repülõt másik pilótához áttenni?
Azért most is leszedet 2x az AAA....
Ztech
igen ez a helyes megfogalmazás de nem akartam senkit megzavarni a sok rövidítéssel<#vigyor>
Ezért viszek hazafelé löszert.Sikerült már B25 öt elkergetnem.Sajnos az aaa már nem az igazi.Régen nem repültél át 2 szer az ellen repterén és viszlát.Ném- orosz HB-n Vadászainkat "hazakisérte" 5 orosz gép.Eggyet se szedett le a légvédelem.
Azért is mentem ma a japó Bf109-emmel és a Corsairrel HB-re.
Zero-k játszhatatlanok. 😞
Hát, jelen pillanatban HB-n a japán fél kicsit hanyagolandónak tûnik. Az orosz gép lövésze összevonja a szemöldökét és a rizspapírból készült géptest már lángra is kap.
E-4, P-40, Lagg-3 többszörösét is kibírja, míg a Hayabusha és Hien szétesik vagy felgyullad és kiég. 😞
Fogalmazzunk úgy, hogy az a GMT az már UTC. Mi CET (Közép-európai idõ)-ben (UTC+1) vagyunk és holnaptól CEST (Közép-európai nyári idõ) lesz, ami UTC+2. 😄
HB-n mostanság Baserapinget játszok T3 I-16 ishrak-al leszedem a visszaérkezõ gépeket meg az összes AAA hoz 15000+ ropit köröként ha nyerünk.Nagyon élvezem az ellenség meg õrjöng és feltartom õket.géppuskával kiszedem a légvédelmet a leszállókat meg rakétával.Jó móka nagyon .( csak mert valaki irta hogy látta amint Két B-25ös leszedi a visszatérõket az új divat)kipróbáltam és elég vicces tud lenni..csak az a baj hogy egyedül néha kevés vagyok... ajánlom mindenkinek nem kell a tömegben kapkodni hanem gyugodtan játszani
Jóvannakó' , legalább most már tudom, kösz.
Ztech
el vagy tévedve a gmt az egyezményes idõ az állandó ahhoz nem nyúl senki, országa válogatja ki használ nyári idõszámítást azaz ki állítja 1 órával elõrébb az órát ergo ha mi gmt+1 be vagyunk és nyári idõszámítást használunk akkor gmt+2 leszünk a gmt nem vándorol sehova, ha vetted volna a fáradtságot és rányomsz a linkre bölcsebb maradtál volna
Mindig GMT+1 Magyarország. Mindig. Mert GMT-hez képest egy órával több, szóval a GMT vándorolhat amerre akar attól még nem lesz GMT+2.
Ztech
mert így találták ki az okosok😄 nem tudom egyébként így jelölik, gmt hez képest gmt+2 be kerülünk, az angolok meg gmt+1 be ha õk is állítják de http://en.wikipedia.org/wiki/Central_European_Time itt többet megtudhatsz róla
Jó hogy szólsz az óraátállításról, el is felejtettem, de miért kernénk GMT+2be? A Greenwich time nagy britanniában van, és õk is átállítják az óráikat.

Ztech
egyszerû, az elsõ idõszak európának kedvez a második amerikának és ne tessék elfelejteni az óraátállítást amivel gmt+2 be kerülünk tehát holnap 17:00-20:00
Jó ötlet, de nem tudom hogyan sikerült az április 1-ei három órás idõszakot hajnalra rakni.

Úgy értelmezem, hogy ebben a két idõintervallumon belól az elsõ és az ötödik megnyert meccsed után kapsz 100-100 aranyast, két nap alatt összesen 400-at.

március 31: 16.00-19.00
április 1: hajnali 3.00-6.00

Érdekes.

Maradj 2 km-en kívül a lgv-tõl, ne veszítsd el a türelmed, aki leszáll ill. felszáll valszeg jön visszafelé is, ha elsõre nem sikerülne elkapni valamelyiket.
Engem beengedett de senki nem tud játszani kb. Azt írja, hogy 4 csata van és 400an várnak HB-n 😊
A chat-en meg elszabadultak az állatok és mint a matrix-ban úgy folynak a szövegek 😄

Szóval majd valamikor biztos lehet játszani de nem most 😊
Coral Springs
Én többszöri próbálkozásra sem tudok belépni a játékba, azt írja hogy a szerver karbantartás alatt van.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill