War Thunder: Air Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha ilyen lesz mint most akkor nem kell sokat kifizetniük a játékosoknak 😄
több százan várnak a kiírás szerint és semmi sem történik percek óta xD
lehet azért adtak intervallumot hogy teszteljék a szervert. Persze hétvégén nem leszek gépnél...Mint eventkor álltalában.Legközelebb szòlok csüt. magasságában hogy megyek valahova.Akkor készülhettek mert event lesz :-)
Más is kapja a profile loading error üzenetet csatába lépésnél?
kocsilajos
azért milyen durva oroszos hangja az yak9-en a 37-esnek, az airacobrához képest

Jó Szerencsét! WT nick: PUMA_saw_HUN

Akkora a töemg, hogy fagynak a szereverek.
kocsilajos
nekem 20 mm-sek a favorit eléggé roncsol is meg ha 1-2 mellé megy nem annnyira számít mint a 37-sé

Coral Springs
Kipróbáltam ma az ellenség bázisa környékén való portyázást HB -n. Egy hal horogra is akadt, viszont haza nem mentem onnan, hamar leszedett a légvédelem. Erre még kitalálok valamit, és egész jó taktika lesz belõle.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Rosszabb. 27ben sztem mnagyon OP módon lehetet velük aprítani. 4-6 .50es szétszedte az ellent könnyen. most... viszont a 20as a német legalább is nagyon odabasz.
Picit tömeg van arcade-ban 😄

Azért ez durva.
Sose láttam még ennyi várakozót egyidõben 😄
Ja és közben lázom ahoyg szakadnak le avezérsíkok....
kocsilajos
biztos korrizív a lõszere 😊

Ez mi ez? Nem tudja vki? Ma már 2. alkalommal a kb 4 repülésbõl tapasztalom F4Ua. Rám lõnek lesz egy kis bajom. Majd elkezd szétesni a gép. Szó szrint. Halvány pirosból lett piros, villó, fekete majd leszakadta szárny-...
kocsilajos
kiderítettem egy angolos barátommal h hogy van ez tehát 31 én 15-18 h közt játszol az elsõ gyõzelmedért 100 prémet kapsz az 5.ért még 100-at így már reálisabb

bardocz
Csak engem rammolnak le egyre többen? Már a csapattársak is, miközben követek egy ellenfelet. Ellenfél meg ha addig nem tud kilõni, amíg mögöttem van, és túlrepül rajtam, akkor belémszáll. Fasza.
7000 célpont kilövetele után szerinted nem tudom?
Hát el is kell találni a tankokat nem csak szétszórni a levegõben a bombákat 😄
Coral Springs
Ez fasza. Pont amikor idõm lett volna HB -zni az amerikaiakkal, váltanak egy másikra... Miért nem hétfõnként váltogatják ezt ? Miért hétvégén ? <#levele>

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

kocsilajos
eléggé homályosan van megfogalmazva....

"Your first and fifth..."

Tehát az én elsõ és 5. gyõzelmem, na de majd egy jobb angolos megmondja😊
kocsilajos
a GMT szerint kell nézni, a sasról nem tudok nyilatkozni de sztem z túl sok lenne, sztem csak ha az 1. és az 5. meccsed nyert akkor kapsz 100 prémet.

Na elmennek a jó édesbe a HB jukkal is meg a sima arcade jukkal is.
Yer2 HB 4 tonan bomba kiold egyetlen szaros tankot vitt ki -8500 lion.
Arcade 2 tank berosálok komolyan.
Ha jól értem az adott 3 órás intervallumban, ha nyerek 5 meccset, kapok 200 arany sast. Vagyis 2 nap alatt összesen 400 sast össze lehet farmolni, jól értem?

Viszont hogyan is kell nézni az idõzónát mi idõnk szerint? Még mindig nem tanultam meg😊
Akkor most pár napig megint játszok amíg fel nem nyomja az agyam 😄
orosz-japó HB😊
kocsilajos
hátha

Torzonborz
Ne viccelj , egy szemét kapzsi cég nem csinál ilyet ! Biztos átverés !

<#idiota>

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

kocsilajos
Pilots!

As you remember, we have passed 1 000 000 players mark recently. We are grateful for your support and glad to present you really special event.

This Sunday your first and fifth victorious fights bring you 100 Golden Eagles!

8 A.M. — 11 A.M. PDT (March 31st 15:00 — 18:00 GMT)
7 P.M. — 10 P.M. PDT (April 1st 02:00 — 05:00 GMT)
Golden Eagles is War Thunder premium currency. You may spend Golden Eagles on special game content, new skills for your crew or upgrading your account to Premium — this upgrade allows you to earn more XP and money for every fight. Also, you may exchange your Golden Eagles to Silver Lions, the ordinary War Thunder currency to buy new planes, modules, armaments and so on.

Hurry to your hangar, War Thunder pilots! It’s time to uncover your flying machines and takeoff for the victory! Good luck!

War Thunder team.

kocsilajos
!!!!!!!!!!!!!!!!

kocsilajos
sasoljátok:

http://warthunder.com/en/news/108/current/

Már linkeltem, de:

Jobb szélsõ a ruszki, balra tõle az amerikai.
Hát mert orosz. <#wink>

nem nem gondoltam OFC csak nem értem,hogy a ruszki 37 milis miért hatékonyabb...a cobrákon lévõ 37 milisnél

Jobb lett, több a kill és egyszerûbb.

Coral Springs
Ja. Nemrég elkezdtem tolni a HB -kat, egy-két menet után meg kiírta hogy karbantartás van.

Már megint nem jó a szerver?
valamit bütykölnek újfent?
Nemrég WoT-ban megjelent a Pz II G. nevû csoda, aminek a top ágyúja a 30 milis mk103, aminek iszonyatos páncélátütése(AP 95/ APCR(HVAP) 110mm) van a kaliberéhez képest.
Gondoltam teszek egy próbát az ugyanilyen gépágyúval (méghozzá kettõvel) szerelt Me410B6/R3-mal és telepakoltam HVAP-T lõszerrel a 30-ast, +20-asba APHE.
Eredmény: egy tárral 8 sherman és 5 AAA, sherman-ek egyetlen találattól pukannak, függetlenül attól, hogy szembõl, vagy hátulról kapják.
Jobb vagy rosszabb?
kocsilajos
jó csak a háborúba nem úgy készültek a gépek h addig kell pumpálni õket még szó szerint szét nem robban hanem 1-2 golyó a motorba vagy a hûtésbe az már nem ment haza akkor, itt meg addig kell lõni még nem atomjaira lövöd a gépét, valamilyen módon meg is értem te se szeretnél 1-2 lövéstõl a padlóra kerülni

Pedig ez már nem az 1.29es damage modell, volt egy kis patch a napokban, ami sokat javított a géppuskák erején. De az biztos, hogy nagyon nem a régi már az .50-es.

kocsilajos
mert mit gondoltál h a 37-es olyan gyorsan lõ mint egy 7.62-es, ha olyan gyorsan lõne akkor a kis cobrádból hártafele távozna a gépágyúd 😊

kocsilajos
mert a corsairral nem forduló harcolni kell hanem zuhanósat játszani, de HB nagyon op-k mert landingra állítják a flapsat és eléggé tudnak olyankor fordulni (szobatársamnál szoktam látni)

rájöttem miért szarabb a cobrák 37 milise a yak9t-hez képest! lassú a tûzgyorsaság bazze!! ahogy írtad! tegnap az Istennek nem jöttem rá miért szenvedek az amcsi harminchetesekkel hát ezért szenvedtem! thx😊)

Ezek az amcsik vmi kurva szarok lettek. 6 50es nem sok semmire elég annyi lõszert el kell lõni mint állat hogy vmi leesen. Tûzgyorsaság is vmi nagyon fosnak nézz ki. F4U-k fordulni nem bírnak... SZAR!
De legalább a némt fasza lett.
Most hétvégén lesz idõm bõven, angolokkal 17-ig megvan az összes gép, oroszokkal 8-as körül vagyok, de nem vagyok hajlandó gépeket venni 6-8-as szinten 2-400K-s áron, szóval oroszokkal tier 4-5-öt tudok vállalni, angolokkal bármit😊

A lényeg, van ts-em, és szívesen repülnék bárkivel.( Anno haverokkal prémiummal se engedett 4-es squadot, ha nem volt mindenki prémium, ez nem tudom változott-e? Ha elég a leadernek prém a 4 fõs squadhoz, akkor a játékélményért bevállalom én a prémet, ha másnak nem lenne, mert 4-en jó igazán együtt tolni).

Jetes squadnak meg külön örülnék, ott van a legtöbb profit, amikor 4 jet csapatban beszabadul tier 14-20 közé😊 (Az MM kb így rakja össze a meccseket magas tierben, max ha az ellenfélnél is bejön 4 jetes squad, akkor kilépünk, nem túl fair dolog, de pénztárcabarát. Beszéltem a napokban egy amcsi klán egyik tagjával, õk mindig 4-en mennek jettel, 30 halálra volt 240 légi killje jettel, 80%-os gyõzelmi aránnyal😄
Jók ezek a videók DE! mi is történt rajta? Így hogy nincs egy darab ikon se a legtöbb esetben fingom nincsm it kéne nézni, nem látom hol az ellen mit csinál...
Én inkább carebear vagyok így... 😊
kocsilajos
a szint 1-2 napon belül meglesz csak várok vmi leárazást mert még a 10 spitit is meg kell vennem ha meg nem lesz leárazás akkor sajna prém lesz a vége

kocsilajos
a fórumozók közt valahol kialakult-e már egy squad vagy fórumozó baráti társaság? szeretnék csatlakozni, egyenlõre még arcadozok de ha meg lesz a 11. spitfirem akkor megyek max HB-zni...

mik ezek az új javítási idõk ha betöröd a géped propellerét?
Coral Springs
Ez esetben hát próbáljatok úgy támadni, hogy ne kelljen a végén menekülni. Meg kell elõzni akkor a problémát. Ez legfõképpen azoknak szól, akik a lépésüket nem tudják még kettõvel tovább agyalni.

Ám azt hiszem befejeztem az ész osztást. <#smile> Kezd frusztrálni hogy nem rég megosztottam a videóm, most meg kiselõadásokat tartok. wtf. Felõlem úgy játszik mindenki ahogy akar, nem vagyok én itt senki, a pro -k ott vannak a leaderboard elején.